Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Noord-Korea!

487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
[verwijderd]
0
Kim Jong-Un gaf Hitler's Mein Kampf niet cadeau

Noord-Korea ontkent dat leider Kim-Jong-Un het boek Mein Kampf van Adolf Hitler cadeau heeft gegeven aan hoge Noord-Koreaanse functionarissen in Pyongyang en China. 'Menselijk uitschot', noemt Noord-Korea degenen die dit beweren.

Eerder meldde New Focus International, een nieuwsorganisatie van Noord-Koreaanse dissidenten, over de opmerkelijke cadeaus van Kim Jong-Un. Het boek zou niet zijn uitgereikt uit bewondering voor het nazisme, maar wegens Kims bewondering voor de snelle wederopbouw van Duitsland na de Eerste Wereldoorlog.

'Kim Jong-Un onderstreepte dat Hitler erin slaagde niet lang na de Eerste Wereldoorlog Duitsland opnieuw op te bouwen. Hij gaf daarbij het bevel het Derde Rijk aandachtig te bestuderen om er praktische lessen uit te trekken', aldus een hooggeplaatste Noord-Koreaan die in China verblijft.

Het Noord-Koreaanse ministerie van Veiligheid heeft via het officiële Noord-Koreaanse persagentschap KCNA boos op het verhaal gereageerd. Het ministerie verwierp het rapport als 'een lastercampagne dat door een handvol menselijk uitschot is geschreven, bedoeld om de vooruitgang van Noord-Korea te weerhouden.'

Ook zei het ministerie dat 'deze overlopers worden gebruikt door Zuid-Korea en de Verenigde Staten.' Het ministerie is vastbesloten 'dit verachtelijk menselijk uitschot dat dit verraad heeft begaan, fysiek te verwijderen'.

Mein Kampf is in Nederland verboden. Hitler schreef het grotendeels tijdens zijn verblijf in een gevangenis in Duitsland in 1924.
[verwijderd]
0
Kim Jong-Un sends message of sympathy to Xi Jinping over deadly floods

State media says North Korean leader voiced 'full support' for Chinese president after recent flooding in central China.

North Korean leader Kim Jong Un sent a “verbal message of sympathy” to Chinese leader Xi Jinping over deadly floods that recently devastated areas in central China, DPRK state media reported on Saturday.

“The respected Comrade Kim Jong Un expressed profound sympathy to General Secretary Xi Jinping and deep condolences to the victims and the bereaved families over the flood damage,” Korean Central News Agency (KCNA) reported. The state-run newspaper Rodong Sinmun also carried the article at the top of its front page.

“[Kim] extended a militant greeting to the members of the [Communist Party of China] and soldiers of the Chinese People’s Liberation Army devoting themselves in the van of the damage prevention and restoration campaign.”

Verbal messages are a common form of correspondence between Pyongyang and Beijing presumed to involve transcribing what the leader had said before officials send it via routes such as diplomatic channels or in a digital format.

Vowing “full support” for efforts to address the aftermath of the flood and stabilize “the life of the victims as soon as possible,” Kim Jong Un said China’s ruling party and the Chinese people will successfully and swiftly complete such follow-up measures under Xi’s leadership.

The state media report about the verbal message did not indicate whether Kim expressed willingness to send material assistance to China in light of the natural disaster.

In Feb. 2020, Kim Jong-Un expressed consolation for those affected by COVID-19 in China and offered an “emergency” aid fund for Beijing.
[verwijderd]
0
Waarom komt het zwaar getroffen Noord-Koreaanse volk niet in opstand tegen het bewind?

“Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste is de bevolking zo zwaar geïndoctrineerd dat ze echt denken dat het verlichte regime de enige beveiliging is tegen een donkere, dreigende buitenwereld waar ze eigenlijk zo goed als niets over weten.”

“Ten tweede leven zij gebukt onder de tirannie van een leider die stalinistische zuiveringen doorvoert, tot in het leger en zijn eigen familie toe, om iedereen monddood te maken. Elk protest wordt in de kiem gesmoord.”

Hoe slaagt een arm en economisch doodgemaakt land als Noord-Korea er toch in om peperdure militaire en nucleaire programma’s te blijven ontwikkelen?

“Dat kan enkel omdat Noord-Korea al tientallen jaren de facto in een oorlogseconomie leeft”. “Het militaire heeft voorrang op al de rest. Alle middelen die de staat ter beschikking heeft gaan daar naartoe.”

“Dat is de laatste tijd alleen maar erger geworden. Vroeger, onder Kim Jung-Il waren er in Noord-Korea nog bedrijfsterreinen waar Zuid-Koreaanse ondernemingen met Noord-Koreaanse werkkrachten goedkoop producten konden maken maar dat is allemaal gedaan.”

Een Oekraïense fabriek die door clandestiene leveringen van raketonderdelen mee aan de oorzaak ligt van de verbazingwekkend snelle ontwikkeling van het Noord-Koreaanse raketprogramma. Wat Oekraïene overigens ontkent.

Hoe Noord-Korea in die jarenlange periode van isolement inkomsten genereert, is niet duidelijk. “Er wordt gezegd dat China de sancties in de praktijk nooit echt uitvoert maar altijd omzeilt. Door bijvoorbeeld toch vis aan te kopen in Noord-Korea maar op het etiket “Chinese vis” te zetten. Of door de smokkel van producten over de Koreaans-Chinese grens.”

Volgens CNN verdient de Noord-Koreaanse staat ook grote sommen geld aan het hacken van buitenlandse banken en bedrijven. Het land wordt gelinkt aan cyberaanvallen op financiële instellingen in 18 landen. Zo haalde een cyberaanval op de centrale bank van Bangladesh de krantekoppen in maart 2016.
[verwijderd]
0
VS beschuldigen spionnen Noord-Korea van cyberaanvallen

De Verenigde Staten beschuldigen drie spionnen uit het communistische Noord-Korea van omvangrijke cyberaanvallen.

De militaire inlichtingenfunctionarissen konden voor ruim 1,3 miljard dollar aan geld en cryptomunten stelen, onder meer van banken in Azië, Mexico en Afrika. Dat meldt het Amerikaanse ministerie van Justitie.

De drie hackers creëerden onder meer cryptocurrency-apps die achterdeurtjes openden naar de computers van de slachtoffers. Ze braken ook in bij bedrijven die digitale valuta zoals de bitcoin verhandelen.

In de aanklacht noemen de Amerikanen de namen en leeftijden van de drie computerprogrammeurs, die werkten voor de Noord-Koreaanse militaire inlichtingendiensten. Een van hen was eerder al beschuldigd.

Sony-hack als wraak voor The Interview

De spionnen vielen in november 2014 Sony Pictures Entertainment aan als vergelding voor de film The Interview, waarin de leider van Noord-Korea wordt vermoord. Ze zouden ook betrokken zijn geweest bij een aanval waardoor in 2017 de Britse nationale gezondheidsdienst NHS zwaar werd getroffen.

De Noord-Koreaanse hackers opereerden volgens de Amerikanen ook vanuit andere landen, zoals China en Rusland.

Staatshackers uit Noord-Korea vielen de laatste tijd ook de makers van coronavaccins aan.
[verwijderd]
0
VN: Noord-Korea stal kwart miljard aan cryptomunten

Het Noord-Koreaanse regime heeft in een jaar tijd met behulp van hackers voor ruim 316 miljoen dollar, zo'n 260 miljoen euro, aan virtuele valuta's gestolen.

Dat meldt een onderzoekspanel van de Verenigde Naties. Het cryptogeld was bestemd voor de nucleaire bewapening van het land, aldus het panel dat onderzoek heeft gedaan naar de internationale sancties tegen Noord-Korea.

Het stalinistisch geregeerde Noord-Korea heeft volgens Zuid-Koreaanse waarnemers duizenden goed getrainde hackers in dienst. Volgens het vertrouwelijke rapport van het VN-panel is het meeste virtuele geld, circa 230 miljoen euro, in september 2020 buitgemaakt.

Tegen Noord-Korea zijn onder meer door de VN sancties ingesteld omdat het land zich niets aantrekt van een verbod om nucleaire wapens en ballistische raketten te maken. Dictator Kim Jong-un zet juist de vaart achter zijn nucleaire wapenprogramma.
[verwijderd]
0
'Noord-Koreaanse hackers vallen vaccinmaker Pfizer aan'

Noord-Koreaanse hackers belagen ook de Amerikaanse farmareus Pfizer. Dat zeggen Zuid-Koreaanse inlichtingenofficieren tegen een parlementaire commissie in Seoul.

De hackers probeerden in te breken in servers om meer te weten te komen over de productie van de vaccins bij Pfizer. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.

Het is niet voor het eerst dat berichten opduiken over de grote belangstelling van Noord-Koreaanse hackers voor farmaceutische bedrijven die betrokken zijn bij het maken van coronavaccins. De staatshackers vielen eerder ook vaccinmaker AstraZeneca aan.

Eind vorig jaar meldde Microsoft ook dat Noord-Koreanen aanvallen hadden gedaan op in totaal zeven grote farmaceutische ondernemingen in Canada, Frankrijk, India, de VS en Zuid-Korea.

Ook staatshackers uit Rusland en China zouden zich hebben gericht op organisaties die betrokken zijn bij coronavaccins. De autoriteiten van de landen ontkennen achter de cyberaanvallen te zitten.

[verwijderd]
0
'Noord-Korea probeerde vaccinmaker AstraZeneca te hacken'

Noord-Koreaanse staatshackers hebben de afgelopen weken geprobeerd in te breken bij de Britse farmaceut AstraZeneca. Dat bedrijf werkt aan een coronavaccin.

De Noord-Koreaanse hackers benaderden AstraZeneca-medewerkers met nepvacatures, meldden bronnen aan Reuters. Ze deden zich voor als recruiters op LinkedIn en WhatsApp. Vervolgens stuurden ze documenten met functiebeschrijvingen, die vol zaten met kwaadaardige code. Daarmee probeerden ze toegang te krijgen tot de computers van de slachtoffers.

De hackpogingen waren onder andere gericht op medewerkers die aan coronavaccins werkten. De hackpogingen zijn volgens de bronnen van Reuters nog niet succesvol geweest.

Sommige accounts van de hackers waren geregistreerd op Russische mailadressen. Daarmee probeerden ze onderzoekers te misleiden. De Noord-Koreaanse VN-missie heeft niet op het onderzoek gereageerd. AstraZeneca weigerde commentaar. Nederland heeft overigens een optie op ruim 11 miljoen doseringen van het vaccin van AstraZeneca.

Ook defensiebedrijven doelwit

De gebruikte software en technieken waren gelijk als die worden ingezet bij een doorlopende hackcampagne waar volgens de Amerikaanse autoriteiten Noord-Korea achter zit. Eerder waren ook defensiebedrijven en media het doelwit van dezelfde groep hackers. Maar de afgelopen weken richtten de hackers hun pijlen steeds meer op organisaties die iets te maken hebben met het coronavirus, zeggen de beveiligingsexperts.

Staatshackers

Het aantal cyberaanvallen op zorginstellingen, wetenschappelijke instituten en farmaceuten zijn enorm toegenomen tijdens de coronapandemie. Hackers azen op het vergaren van belangrijke informatie over het virus. Gestolen gegevens zouden kunnen worden verkocht, worden gebruikt om mensen af te persen of zouden regeringen een strategisch voordeel kunnen geven.

Microsoft zei deze maand al dat twee Noord-Koreaanse hackgroepen zich op vaccinontwikkelaars in meerdere landen hadden gericht, maar het bedrijf noemde geen namen van de organisaties.

De Zuid-Koreaanse autoriteiten zeiden dat de inlichtingendienst van het land een aantal van zulke hackpogingen had verijdeld.
[verwijderd]
0
'Hackers Rusland en Noord-Korea vielen makers vaccins aan'

Hackers in Russische en Noord-Koreaanse dienst vielen zeven organisaties aan die betrokken zijn bij het ontwikkelen van een coronavaccin.

Dat stelt Microsoft. De aan de Russische inlichtingendiensten gelinkte hackersgroep Fancy Bear zou achter de aanvallen zitten. Ook zouden een aantal Noord-Koreaanse aanvallers die Microsoft 'Zinc' en 'Cerium' noemt, betrokken zijn geweest.

Volgens Microsoft waren met name farmaceutische bedrijven die zich met hun vaccin in de testfase bevinden het doelwit. De meeste inbraakpogingen mislukten volgens Microsoft, maar een ongenoemd aantal kraken bleek wel succesvol. Wat er is buitgemaakt, is niet duidelijk.

De aangevallen bedrijven bevinden zich in Canada, Frankrijk, India, Zuid-Korea en de Verenigde Staten.

Zowel de Russische als de Noord-Koreaanse autoriteiten ontkennen achter de cyberaanvallen te zitten.

Eerder stelde Microsoft dat Chinese hackers probeerden binnen te dringen bij een Amerikaanse universiteit die aan een coronavaccin werkt.

[verwijderd]
0
North Korea and Poverty

Approximately 60% of North Korea's population lives in poverty. North Korea has a command economy, which is commonplace among communist countries.
[verwijderd]
0
The craziest and most outrageous Kim Jong Un facts and rumors

North Korean strongman Kim Jong Un may be a nuclear-armed despot who torments his people — but he’s also one of the most bizarre leaders in the world.

The portly dictator, once dubbed “Rocket Man” by President Trump, may have a penchant for launching missiles at his neighbors, but he also loves Disney songs, allegedly has his own harem and even reportedly had a guy killed with an anti-aircraft gun.

He remains a world figure as mysterious as he is controversial: No one even knows his real age, which is somewhere between 35 and 37.

Here are some Kim Jong Un facts and outrageous claims from over the years:

Family ties

When his father, Kim Jong Il, died in 2011, he made sure mourning was mandatory. He ordered those who were caught blowing off remembrance events to be sent to labor camps for up to six months. The third Kim to hold power in North Korea, he reportedly had plastic surgery at age 27 to look more like his grandfather, who founded the republic.

Hair-raising

His trademark haircut is reportedly one of 28 approved cuts for men in North Korea, and even has a name — Ambitious. It was reportedly a shout-out to his grandfather, Kim Il Sung. However, a news report from 2017, when only 15 hairstyles supposedly were approved, said Kim’s flat-top ‘do was off-limits to commoners.

Lover boy

Even Kim’s love life is shrouded in mystery. He reportedly married 23-year-old former cheerleader Ri Sol Ju in 2009, but the match wasn’t made public until 2012. He was also rumored to be romantically involved with pop star Hyon Song-wol, whose hit songs included “I Love Pyongyang” — apparently a quick way to the dictator’s heart. Though Ri Sol Ju has appeared in public with Kim in recent years, she wields little political power in the Hermit Kingdom.

Dog-gone it

In 2020, he ordered all pet dogs to be confiscated in the capital of Pyongyang, saying the pooches represent Western “decadence” — but their owners feared their Fidos were really just headed for someone’s dinner table amid a food crisis.

Father knows best

He keeps his kids under wraps. The North Korean leader has had at least three children since 2010. But while his first is believed to be a boy named Kim Ju-ae, South Korea’s National Intelligence Service has been unable to determine the gender, let alone the names, of his other kids.

Brotherly love

Kim hasn’t been shy about taking out his family — including his brother — to keep his hold on power. His oldest half-brother, Kim Jong Nam, was deemed too Western to take over the country and lived in exile for years. He was killed in a cloak-and-dagger hit at a Malaysian airport in 2017, when two women walked up to him and brushed a liquid on his face, which turned out to be a deadly chemical nerve agent. The well-planned assassination reportedly was carried out on Kim’s orders.

The dictator’s second-oldest half-brother, Kim Jong Chul, was also passed over. Kim’s father’s former personal chef told Newsweek in 2018 that Jong Chul was “no good because he is like a little girl.” A South Korean intelligence worker told the news outlet that he suffered from “an excess of female hormones.”

Booze and girls

Kim reportedly keeps a “Pleasure Squad” of girls as young as 13, who are sometimes plucked from classrooms and undergo a battery of tests to confirm they’re virgins. In 2016 alone, he spent $3.5 million on lingerie and costumes for his harem, while also spending lavishly on booze and fine foods — and is especially fond of cheese.

His appetites, including a love of cognac, wine and Emmental cheese, are a remnant from his days as a student in Switzerland. His gorging has him tipping the scales at roughly 320 pounds.

The music man

The Supreme Leader has his own hand-picked all-girl pop band, the Moranbong Band. The group debuted in 2012 and hit it big with catchy tunes like “Do Prosper, Era of the Workers’ Party.” Kim also has a soft spot for Disney. In 2012, he was seen on state-run television fawning over a musical featuring costumed versions of Tigger and Minnie Mouse — with animated classics like “Dumbo” and “Snow White” playing on a screen in the background.

Hoops and Rodman

Kim has a well-documented love of basketball, although he’s more adept at Playstation than the hardwood. For years he has had a bizarre friendship with controversial former NBA star Dennis Rodman, with whom he remains close. The tattooed and heavily pierced ex-hoopster has visited the peninsula on several occasions, including a highly publicized 2017 trip when Rodman helped secure the release of American prisoner Otto Warmbier.

Rodman has described the reclusive despot as “a big kid” who just wants to have fun.

Kim the executioner

The North Korean strongman’s brutal elimination of rivals — or perceived rivals — is no game. In 2012, he is rumored to have had a former army vice minister killed with a mortar round for drinking and partying after Kim’s father’s death. His uncle, Jang Song Thaek, reportedly was stripped naked and fed to 120 starving dogs in 2013. The following year, he had a deputy minister “executed by flame-thrower,” and the year after that, had another minister killed by an anti-aircraft gun at a shooting range in front of hundreds of spectators.

No sense of humor

Despite his outrageous escapades, Kim is ultra-sensitive about his image. He was particularly steamed in 2014 when Sony Pictures announced “The Interview,” a comedy flick that poked fun at the plump dictator. Seth Rogen and James Franco portrayed two TV news personalities enlisted by the CIA to assassinate Kim. He was not amused and is believed to have ordered a subsequent cyberattack targeting Sony, which backed down and never released the film.

Kim missing

Before his disappearing act in April, the North Korean ruler dropped out of sight in 2014, sparking rumors that he had been taken out by a military coup. He emerged after six weeks, totally fine, and was said by state media to have been recovering from surgery.

One rumor has it that Kim is currently lounging on a yacht in his beachfront resort in Wonsan, while the world wonders where the heck he is.
[verwijderd]
0
Wilbar
0
quote:

johan20090 schreef op 27 juli 2021 09:33:

Kim Jong-Un is a psychopath. Kim Jong-Un warns Unted States: 'I have a nuclear button on my desk'

www.euronews.com/2018/01/01/kim-jong-...
Goed gevonden, zeg, zo'n bericht van januari 2018
luchtschip
2
quote:

Wilbar schreef op 27 juli 2021 11:31:

[...]
Goed gevonden, zeg, zo'n bericht van januari 2018
De meeste van zijn berichten, zo niet allen, zijn berichten van 4 maanden oud of langer geleden. Soms van vele jaren geleden.

Het is zijn standaard Modus Operandi niet de link erbij te plaatsen waarvan hij de copy paste maakt, zodat maar weinig lezers begrijpen dat dit oud gedateerd "nieuws" is.

Een ernstige mate van forum vervuiling, dat dit draadje waardeloos maakt als informatie bron.
[verwijderd]
0
quote:

luchtschip schreef op 27 juli 2021 11:38:

[...]

De meeste van zijn berichten, zo niet allen, zijn berichten van 4 maanden oud of langer geleden. Soms van vele jaren geleden.

Een ernstige mate van forum vervuiling, dat dit draadje waardeloos maakt als informatie bron.
Er is zoveel nieuws te vinden over Kim Jong-Un wat veel mensen nog niet weten. Natuurlijk is recent nieuws belangrijk maar Kim Jong-Un wil nu eenmaal veel aandacht hebben. Hij heeft tegen de VS gezegd dat hij een nucleaire drukknop op zijn bureau heeft staan. De man is een psychopaat.
luchtschip
0
quote:

johan20090 schreef op 27 juli 2021 15:04:

[...]

Er is zoveel nieuws te vinden over Kim Jong-Un wat veel mensen nog niet weten. Natuurlijk is recent nieuws belangrijk maar Kim Jong-Un wil nu eenmaal veel aandacht hebben. Hij heeft tegen de VS gezegd dat hij een nucleaire drukknop op zijn bureau heeft staan. De man is een psychopaat.
Kim Jong Un wil zelf de laatste tijd helemaal geen aandacht hebben.
Je hoort hem niet en ziet hem niet.

Alleen jij bent bezig met allerlei oud nieuws berichten deze man, een moordlustige dictator, nieuw keven in te blazen.

En met oud nieuws berichten bedoel ik ook echt oud nieuws, nieuws van vele jaren geleden.

Het vele nieuws wat jij nieuwswaardig vindt betreft zijn eetgewoontes en zijn gewicht.

Nieuws waar zelfs een damesblad niet meer geïnteresseerd in is. En dat schotel jij ons voor als belangrijke informatie.

[verwijderd]
0
quote:

luchtschip schreef op 27 juli 2021 15:19:

[...]

Kim Jong Un wil zelf de laatste tijd helemaal geen aandacht hebben.
Je hoort hem niet en ziet hem niet.

8 hours ago

North and South Korea restore hotline after a year

North and South Korea have restored a communication hotline that was cut off by Pyongyang last June.
josti5
1
Pff, is hier op IEX na Trump nu Kim 'aan de beurt'?

Waarom opeens al die drukte over Noord-Vietnam???

Hebben de Amerikaanse 'Democraten' een nieuwe 'vijand'?
luchtschip
0
quote:

johan20090 schreef op 27 juli 2021 15:34:

[...]

8 hours ago

North and South Korea restore hotline after a year

North and South Korea have restored a communication hotline that was cut off by Pyongyang last June.
Ja, Kim Jong Un zal wel in de problemen zitten, door de sancties en het corona virus.
Daar komt nog bij dat de speelruimte beperkt begint te worden.
President Moon Sae van Zuid Korea zal in Mei volgend jaar aftreden.
Opinie polls wijzen uit dat de kiezers neigen naar een meer conservatieve President, die mogelijk een meer agressieve toon zal aanslaan richting Noord Korea.
( zie vanaf 1:10 in de video ).

North Korea’s Kim Jong Un and South Korea’s Moon Jae-in agreed to restore relations, boosting the odds for a breakthrough in stalled nuclear talks

video 1:29 minuut

twitter.com/911CORLEBRA777/status/142...

[verwijderd]
0
quote:

luchtschip schreef op 28 juli 2021 03:02:

[...]

Ja, Kim Jong Un zal wel in de problemen zitten, door de sancties en het corona virus.

Om de pandemie af te weren, doet Kim Jong-Un zijn land wat velen in Washington hoopten dat economische sancties zouden doen: de Noord-Koreaanse economie dicht bij de rand van de afgrond brengen. Dat hij het uit eigen beweging doet, heeft velen doen twijfelen of sancties ooit sterk genoeg zijn om Kim Jong-Un zijn denken te veranderen.

Sommige analisten zijn het niet eens met deze denkwijze. Ze zien kansen. Nu de Noord-Koreaanse economie al in de vernieling zit, geloven ze dat dit het moment is om de knock-out punch te leveren - een klap van verlammende dwangmaatregelen die Kim Jong-Un voor eens en altijd ervan overtuigt dat zijn voortdurende jacht op kernwapens de veiligheid van zijn regime niet garandeert, het bedreigt het.
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef op 27 juli 2021 15:38:

Pff, is hier op IEX na Trump nu Kim 'aan de beurt'?

Waarom opeens al die drukte over Noord-Vietnam???

Hebben de Amerikaanse 'Democraten' een nieuwe 'vijand'?
What Happens if North Korea Won’t Deal with Joe Biden?

The DPRK has been a difficult and dangerous state for its entire seventy-three-year existence. There is no reason to expect that to change along with the advent of the Joe Biden presidency.
487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.319,15 +0,13%
 EUR/USD 1,0706 +0,08%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront