CM.com « Terug naar discussie overzicht

CM.COM 2021

3.703 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 182 183 184 185 186 » | Laatste
BamiFiets
0
Hoeveel omzet schatten jullie voor eind dit jaar? 210-240 zijn hun eigen estimates. Maar vele vinden dit conservatief.
Nuchtere Kijk Op
4
@B.K. Super weer en duimpje onderweg. Ik gooi het door translate en zie het woord WERELDLEIDER staan. Jaja de echte interesse moet nog komen, als de winstnemers en kopers van het eerste uur er gedeeltelijk of helemaal uit zijn? We gaan het weer zien ;-) Thanks nogmaals B.K. ! Ook voor Rob weer een duimpje also Thanks.

Kopie van: www.sportindustry.biz/news/cmcom-part...

CM.com – een wereldleider in cloudsoftware voor conversational commerce – heeft zich achter de Britse sportsector geschaard door samen te werken met de Sport Industry Awards 2021.

Oorspronkelijk opgericht in Nederland in 1999, biedt CM.com mobiele oplossingen voor bedrijven, competities, teams, rechthebbenden en atleten over de hele wereld om met hun fans in contact te komen en uitzonderlijke evenementervaringen te bieden, waardoor sportorganisaties van over de hele wereld dichter bij hun bezoekers en klanten dan ooit eerder.

Met dit in gedachten is de organisatie een samenwerking aangegaan met de onlangs geïntroduceerde International Creativity Award - die bedoeld is om die organisaties uit het buitenland te belonen die de industrie ten goede veranderen door middel van creatief denken en ingenieuze betrokkenheid van fans.

Nu de samenwerking is aangekondigd, bereidt de industrie zich voor op de ultieme reünie met de Sport Industry Awards 2021, minder dan een maand verwijderd.

De Sport Industry Awards vieren het immense werk dat in de sector is gedaan, en hoewel het afgelopen jaar stadions en arena's over de hele wereld een tijdlang stil vielen, vond de industrie nog steeds nieuwe manieren om kleur en geluid te brengen.

Dit jaar zijn de Sport Industry Awards 2021 weer live en persoonlijk, ter ere van het 20-jarig jubileum en als weerspiegeling van een kleurrijkere, levendigere en inclusievere industrie.

James Matthews, UK and Ireland Country Manager, CM.com, zei: “CM.com is er trots op een officiële partner te zijn van de Sport Industry Awards en we zijn verheugd om onze toewijding aan de gemeenschap op zo'n belangrijk moment te tonen. Nu de wereld zich weer openstelt voor grootschalige evenementen, ondersteunen we de industrie in haar missie om uitzonderlijke fanervaringen te leveren.”

Alex Coulson, Sport Industry Group Managing Director voegde toe: “CM.com biedt fantastische oplossingen en heeft al een sterke staat van dienst op het gebied van innovatief en creatief werk in heel Europa. We zijn er trots op om samen te werken met de organisatie aan een meerjarige deal en het team te ondersteunen bij hun uitbreiding naar de Britse sportindustrie - er is echt geen betere manier om dit te doen dan op de grootste avond van het jaar zelf.

“Elk jaar zien we bij de Awards wereldwijd werk dat nieuwe creatieve paden voor de sector baant, en de nieuw geïntroduceerde International Creativity Award werd in het leven geroepen om precies dat te ondersteunen. Het is daarom geweldig dat een leider in innovatie zoals CM.com deze reis met ons maakt.
objectief
0
quote:

BamiFiets schreef op 12 augustus 2021 18:09:

Hoeveel omzet schatten jullie voor eind dit jaar? 210-240 zijn hun eigen estimates. Maar vele vinden dit conservatief.
Het gaat om de winst, omzet maken kan elk bedrijf.
Hideki
0
quote:

objectief schreef op 12 augustus 2021 18:54:

[...]

Het gaat om de winst, omzet maken kan elk bedrijf.
Het gaat om de omzet, winst maken kan elk bedrijf.
Nuchtere Kijk Op
3
quote:

objectief schreef op 12 augustus 2021 18:54:

[...]

Het gaat om de winst, omzet maken kan elk bedrijf.
Heb je nu nog baat bij een lagere koers? Vandaag denk ik laagste punt weer ff gezien. Ik ben zelfs ook jaloers op diegene die vandaag gekocht heeft >
"Laag 41,100 (15:37:16)" Dus je had WEER je inkoop slag kunnen maken. Waarom je dan steeds de koers lager probeert te bashen is me niet helemaal duidelijk. Of het is pure jaloezie mogelijk om 1 v.d. mooiste beursparels af te kraken. Sterkte met je afgunst die ik bemerk pfff Of het is net als bepaalde andere posters genieten om mensen juist met dit soort commentaar uit te lokken? Een spel op zich als je het mij vraagt.

De kost gaat voor de baat uit? Het komt maar zelden voor dat klanten al volop betalen voor iets wat een leverancier nog uitgebreid aan het ontwikkelen is.
Zie het ook een beetje als bouwen aan een huis/fundering. Eerst veel beton/stenen OMZETTEN en als het klaar is kun je pas de echte baten ontvangen. Zo ook gaat bv. pas die DSTA Deal vanaf november pas bijdragen aan de winst. Dat gaan we allemaal de komende jaren zien. Ook al eerder over gepost.

Ik heb toch echt liever dat ze nu zoveel mogelijk de kasstromen inzetten om te groeien, dan dat het bv. NU al aan de AH als winst/dividend wordt uitgekeerd. Ik vergelijk het even met bv. een bouwbedrijf als Heijmans die 40% v.d. winst als dividend uitkeert. Ik heb daar ook lang en groot ingezeten. Echter er was altijd wel wat met die bouwbedrijven en dan heb ik toch liever dit. Genoeg uitleg weer, ik kan over dit soort opmerkingen wel een boek gaan schrijven ;-)

Maar oriënteer je zelf anders eens en google bv. eens op "Wat betekent innoveren voor groei?" enz. enz.
Zou het niet zo kunnen zijn, dat bepaalde bedrijven op termijn BAAT hebben bij juist marktaandeel? Als hun platform iets heel moois aan het neerzetten is, ze zelfs hier en daar al als wereldleider worden neergezet, dat ze dan iets wel heel goed doen? Omdat platform, lees omzet snel te laten groeien en met heel overzichtelijk en in mijn ogen weloverwogen kosten en dus niet TE negatieve Ebitda !

Goed bedoelde respons hoor, niet om jou te bashen, maar het is zo opvallend en bijna irritant en begint niet alleen door mij, zelfs velen echt op te vallen ;-)
[verwijderd]
0
@NKO

Ik dacht dat ze 20 jaar ervaring hadden en dat de software dan wel uitontwikkeld is.
En dat ze het geld wilden gebruiken om markt te veroveren. Kwestie van veel verkopers op pad sturen.
Als ze het geld nu nodig blijken te hebben om te innoveren, maw nog moeten maken wat ze verkopen, dan stelt me dat zwaar teleur.

Ik herinner me een verhaal uit de geschiedenis van IBM. 100 jaar gelden liepen bij hun de verkopen terug. Ze ontsloegen geen personeel maar maakten overtolligen tot verkopers. Dat heeft ze groot succes opgeleverd!

Dus daarom zag ik wel iets veelbelovends in cm.com.
Nuchtere Kijk Op
4
@Bowski,

Prima, ik ga het ook maar niet meer uitleggen of typen, dat bv. vrijwel geen enkel aandeel alleen maar omhoog gaat. Als jij het zo ziet? Prima toch. Aandeeltjes verkopen en kijken naar een fonds wat minder innoveert is mijn tip.

Groet NKO
[verwijderd]
0
quote:

Bowski schreef op 12 augustus 2021 20:18:

@NKO

Ik herinner me een verhaal uit de geschiedenis van IBM. 100 jaar geleden liepen bij hun de verkopen terug. Ze ontsloegen geen personeel maar maakten overtolligen tot verkopers.
www.ibm.com/ibm/history/history/decad...
Thomas J. Watson, Sr. maakte er een verkopersbedrijf van.
na de crash
2
quote:

Bowski schreef op 12 augustus 2021 20:18:

@NKO

Ik dacht dat ze 20 jaar ervaring hadden en dat de software dan wel uitontwikkeld is.
En dat ze het geld wilden gebruiken om markt te veroveren. Kwestie van veel verkopers op pad sturen.
Als ze het geld nu nodig blijken te hebben om te innoveren, maw nog moeten maken wat ze verkopen, dan stelt me dat zwaar teleur.

Ik herinner me een verhaal uit de geschiedenis van IBM. 100 jaar gelden liepen bij hun de verkopen terug. Ze ontsloegen geen personeel maar maakten overtolligen tot verkopers. Dat heeft ze groot succes opgeleverd!

Dus daarom zag ik wel iets veelbelovends in cm.com.
Uitontwikkeld? Dat is iets dat niet bestaat in deze sector. Als je uitontwikkeld bent dan ben je binnen een jaar niet meer relevant kan je de boeken toe doen.
Enjoi
1
Ja klopt inderdaad toch...

In software ben je nooit uitontwikkeld. Je product mag nooit stil staan
Broer Konijn
0
Door ABM Financial News op vrijdag 13 augustus 2021

Beursblik: techbeleggers moeten selectiever worden

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse blijft licht overwogen op techaandelen, maar vindt het inmiddels wel tijd om selectiever te zijn. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de Zwitserse bank.

Volgens Credit Suisse hebben veel partijen de aankoop van soft- en hardware naar voren gehaald. Ook zijn de online marketinguitgaven door de coronacrisis al flink gestegen. Ook zijn de waarderingen inmiddels stevig. En, zo waarschuwde de bank, techaandelen presteren doorgaans een stuk slechter als de ISM daalt.

Toch blijft het advies Overwogen, onder meer omdat tech cyclisch is en er nog weinig tekenen van "overinvesteringen" zijn. Anderzijds is tech ook steeds defensiever, aldus de bank, wijzend op de kasposities van veel techbedrijven en dat deze bedrijven relatief weinig mensen in dienst hebben. Ook faciliteren techbedrijven mogelijkheden om de kosten te verlagen, waar klanten naar op zoek gaan bij economische tegenwind.

"Veel bull markets eindigden met een groeibubbel, en daar zitten we nu nog niet in", vindt Credit Suisse. Ook strengere regelgeving waarmee techbedrijven mogelijk te maken krijgen, zijn overzichtelijk.

Aantrekkelijke aandelen vindt Credit Suisse onder meer ASML, Broadcom en STMicroelectronics. Ook over sommige Chinese techaandelen is Credit Suisse te spreken. "Zij ogen goedkoop." De bank noemde als voorbeeld Baidu.
orap
1
nee, die bedrijven niet. 3 grote investeerders komen extra in om het verlies weg te werken
Nuchtere Kijk Op
2
"Circuit Zandvoort, SportVibes en TIG Sports" Dus geen CM.COM, alhoewel minder toeschouwers natuurlijk ook minder oplevert bij bv. de betalingen enz. Maar te verwaarlozen bedragen voor cm.com hoor ik ;-)

CM.com en Heineken hebben een sponsor deal en dat staat los van de deelnemingen van andere partijen waaronder ook de overheid zelf, die ook in meerdere zaken investeert.

www.welingelichtekringen.nl/anp/organ...

www.f1maximaal.nl/formule-1/update-la...

racingnews365.nl/deze-coronamaatregel...
Nuchtere Kijk Op
1
@Bowski i.z. 12 augustus 2021 20:18 Over het innoveren. Leuk stuk dus voor je gevonden. En verder nog een leuke link over het beurs sentiment in het algemeen.
En nog een algemene quote die ik tegen kwam gisteren 13-08-21: "Goldman Sachs vindt Europese aandelen aantrekkelijker dan Amerikaanse."

www.businessinsider.nl/podcast-the-ne...

www.businessinsider.nl/aandelen-recor...

aextracker
1
quote:

Nuchtere Kijk Op schreef op 11 augustus 2021 13:56:

Een forum is er voor om BEIDE kanten te belichten. Zowel Negatief als Positief. En aan de posters de eer om elkaar met respect en geen verkeerd EGO (ook bewust met hoofdletters) te bejegenen (behandelen) wil ik bijna typen.

Ik heb zelfs weer wat bijgekocht, en vind ze NU weer veel te goedkoop t.a.v. de peer groep. Ik ga lekker tegen bepaalde annalisten of negatieve posters in, maar de tijd zal het leren en jaja nog steeds alle vertrouwen in cm.com en hun management. Naar beneden schrijven of traden voor bv. het Zandvoort weekend? De race moet nog beginnen en cm.com is ook pas net van start. Ze gaan alleen maar meer gas geven, deze denkbeeldige race bolide heeft straks niet alleen het circuit mee, maar ook naar ik hoop de voortdurende MAX prestaties van de gehele sector ;-) Niet te stoppen bijna, en ieder gaatje wat ZE zien? ............ ik lach maar een beetje om de bijna ego en positie gevechten. Helaas heb ik te weinig geld om deze daling v.d. laatste weken te stoppen, maar zie het nu weer als MAX goedkoop worden ;-)
Ben ook optimistisch over het middellange termijn potentieel van CM.Com i.r.t. koerswaardering, omzetgroei en (te realiseren) winst. Verwacht, dat CM eerst de grens van Euro 250 Mln moet bereiken om de kosten van organisatie opbouw\opschaling (kosten voor de baten) gedekt en winstgevend te krijgen.
Koers is daar al hard op vooruit gelopen.
Daarop besloten het volledige deel van mijn initiele investering bij IPO \SPAC conversie cash te maken.
Zo resteert de winst in het bedrijf als beleggingsfundament en blijf ik mijn visie trouw ( blijvend optimistisch qua potentieel). Bijkopen zal ik niet, tenzij CM.Com ;
a.) op een sterke beurs correctiefase stuiten en ook tech mee corrigeert.
b.) een emissie pleegt,w aarin de bestaande grote investeerders meegaan om een grote strategische acquisitie te plegen.
c.) haar investeerders van het eerste uur (deels) ziet uitstappen
d.) ziet dat een van de bestuursleden \ oprichters aandelen belang afbouwt.

Voorlopig geeft CM.Com wel de nodige glans aan de nederlandse inbreng van IPO's aan de lokale beurs. CM.Com profiteert daarbij van de fantasie welke momenteel aan Saas based cloud techies kleeft vs. de neerwaarste spiraal die inmiddels aan bio-tech lijkt te kleven. Lijkt op een soort van "sector rotatie" in het klein.
Nuchtere Kijk Op
5
@aextracker,

Je schrijft "Bijkopen zal ik niet, tenzij CM.Com ;" met daaronder punt d.) "ziet dat een van de bestuursleden \ oprichters aandelen belang afbouwt."

Dat zie ik juist als een vorm van kracht/vertrouwen als ze die GEEN belang afbouwen. Maar goed dat meningen verschillen ;-)
Je schrijft dat de koers er al hard op vooruit is gelopen, maar met deze groeicijfers gaat dat sneller gebeuren dan velen denken. En juist met de cijfers die ons NU bekent zijn, constateer ik dat de koers van nu echt nog steeds spotgoedkoop is t.a.v. de peer groep.

En de 250 mio voor dit jaar? Dat gaat mogelijk nog lukken ook. Zie ook de nu opgewaardeerde geprognotiseerde omzet 2021 van 220 a 240 mio Kopie onder:

Our growth outlook for the full year remains strong. Given the
exceptionally strong results we achieved in the second quarter, we revise
our revenue guidance for full year 2021 upwards from € 205 million -
€ 225 million to € 220 million - € 240 million.

www.cm.com/cdn/web/file/investor-rela...

Onze groeivooruitzichten voor het volledige jaar blijven sterk. Gezien de uitzonderlijk sterke resultaten die we in het tweede kwartaal behaalden, herzien we onze omzetprognose voor heel 2021 vanaf € 205 miljoen - € 225 miljoen tot € 220 miljoen - € 240 miljoen.

3.703 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 182 183 184 185 186 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 12:33
Koers 6,890
Verschil +0,100 (+1,47%)
Hoog 7,000
Laag 6,750
Volume 1.363
Volume gemiddeld 38.572
Volume gisteren 32.256

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront