Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. 18:25 Chippers bezorgen AEX weekverlies en aftellen tot de bitcoin halving 3
  2. 17:49 AEX sluit slechte week negatief af

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 28 augustus 2021 12:24
    Laat ik van de week nou weer een dubbeltje vinden, hij glansde zo mooi, dat ik denk dat dit het fel begeerde muntje van oom Dagobert is, waar de zware jongens altijd naar op zoek zijn, mij viel hij zo maar in de schoot, temeer denk ik dat hij het is als ik naar mijn beursprestaties kijk, van de week, vorige week-4,5%, nu+4%, het is dat donderdag een beetje dipperde, anders stond ik weer op winst!!
    Ik had een heel ander weekslot verwacht, maar de schrikreaktie op Afganistan bleef uit op de beurs en ook Powell dacht, er is al genoeg oorlog in de wereld, hij zei; voorlopig zetten we ons beleid voort, om de ekonomie tijd en gelegenheid te geven tot verder herstel!!
    Topspeler was van de week, mijn oude vlammetje besi, hij voerde het chip peleton aan met +7,7%, zo ken ik mijn vlammetje weer,jammer, dat dit super innovatieve bedrijf, nog altijd niet overschakelt op kw dividend, dat zou hem nog een stuk aantrekkelijker maken, want van die 500 miljoen in kas krijgen wij vast weer een leuk zakcentje, besi kennende!!
    Metaal blijft ook gaan, zowel op de beurs, alsook bij de super recykling specialist Dalm, beiden, metaal en olie schoten omhoog na Powell!! aperammetje pluste3,56%, zijn grote broer scoorde nog veel beter; +4,38%!!
    De oliereus blijft maar last houden van heel erg vitterige klimaat riddertjes, de ridderinnen menen shelletje ook maximaal te moeten dwarsbomen, in het AD stond van de week een groot artikel, dat shelletje echt serieus bezig is met alles wat groen is, groene stroom, laadpalen, herbebossing, zo'n stomme ridderin schreeuwde vanmorgen in het AD, dat shell moet stoppen met de meest vervuilende fossiele brandstof; aardgas, hoe dom kan je zijn, shell zet het vele malen minder vuile aardgas juist maximaal in om de veel vuilere kolen en olie terug te dringen, stupido klimaatriddertjes; ga eerst eens naar den Haag, daar zitten de grote tegenhouders van een beter klimaat, inplaats dat ze het bedrijfsleven stimuleren, staan ze hen vaak in de weg met hun simpele aktieloze geruziepot!! shelletje schudde gelukkig, die lui, die niet rekenen kunnen moeiteloos van zich af hij pluste 4,29%!!
    Tante pos trakteert van de week; voor elk aandeel krijg je op 31-8 een geluksduppie, nou, niet gek toch van zo'n oude dame, die stevig aan het verjongen is!!
    De vuilboertjes heb ik van de week ook weer volop zien rijden, de inhoud van hun karretjes wordt steeds meer waard; herbruikbare grondstoffen, hoe minder naar de vuilverbranding hoe beter!! renewi ging net groen+0,30%!!
    Kpn, dat met glasvezel een enorme stap voorwaarts zet op klimaat gebied, wordt op de beurs heel veel verhandeld, maar is gewoon niet vooruit te branden, spelen hier die lieve shortboefjes een vuil spelletje??, hij was de enige minner bij mij-1,17%,dat is het hooi Psalmpje,hopenlijk is die negatieve kijk gauw voorbij!!
    Vandaag nog het 1 en ander uitpoten, door de klimaat verandering, duurt het groeiseizoen 3 maanden langer dan 50 jaar geleden, je kan 1 maand eerder beginnen en 2 maanden later eindigen op de tuin, daar groeien tenslotte de echte topmedicijnen tegen corona, als je die eet, dan is corona niet meer dan een lastig griepje voor je, geen bijwerkingen+perfekt gevaccineerd!!, begin nou eindelijk eens aan de goede kant,slimme medici!!
    Morgen mag ik weer plaats nemen naast de herderin, uiteraard op 1,5m afstand, ik zal haar feliciteren met manlief, want die is op de zelfde dag jarig als mijn beste bouwzoon, dat onthoud makkelijk, altijd trakteert de herder ons op een verrassende diepgaande exegese van het eeuwig schatrijk makende WOORD!!
    Maandag hoop ik dat mijn beste spaarpotje shell,de prijs van de meest schone fossiele brandstof; aardgas achterna gaat, want die stijgert gewoon zomaar!! SJALOOM!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

860,01 18:05
-5,35 -0,62%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links