Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming september 2021

6.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 298 299 300 301 302 » | Laatste
[verwijderd]
1
quote:

ariV schreef op 10 september 2021 21:36:

[...]

Hoi mar, dit was nadat de trial vs gestart werd. Dit in combinatie met alle vacatures was voor mij een soort 1 en 1 is twee. Toen de koers steeds bleef zakken dacht ik steeds dat het dieptepunt bereikt was en besloot dan maar iets te verkopen om van deze mooie Koopmans gebruik te maken. Nasdaq zag ik zelf niet direct aanleiding voor grote stijging. Wat ik me nog goed kan herinneren was een post van Marxs welke aangaf (volgens mij bij Ndq notering) dat hij met pijn in het hard tweederde had verkocht. Zelf heb ik vaak last van een soort loyaliteitsdrang waardoor ik me een soort verrader zou voelen als ik zou verkopen. Heb dit dan ook niet gedaan. Bovendien wilde ik Jules gewoon zijn zin niet geven en was ik door een soort Ajax Feyenoord gevoel vastberaden ze vast te houden. Houdt ze ook gewoon nog steeds vast hoor maar als ik zo terug kijk realiseer ik me dat ik het wel heel slecht gedaan heb. Verder kan ik me ook nog goed herinneren dat ik mijn porto wilde vereenvoudigen en naar jou postte dat ik meer dan 20 verschillende aandelen had en om dit goed te kunnen volgen terug wilde naar een stuk of 5 tot 7. Bij die twintig bleken achteraf gezien bijna alleen maar knallers te zitten. Maar zoals gezegd geen wroeging en t is zoals t is, mijn zaak loopt goed en heb nog steeds een mooie winst over uit mijn eerste jaar beleggen maar realiseer me ook dat dit zo veel meer had kunnen zijn. Maar dat is voor nu, wellicht staan we er over een tijd weer heel anders voor en was dit achteraf gezien het beste wat ik had kunnen doen, er is niemand die het weet en de tijd zal het leren.
Bedankt voor je reactie ari.
Die loyaliteitsdrang heb ik meerdere malen bij je geconstateerd, niet alleen op dit forum. Op zich siert dat je, maar bij beleggen.....
De Nasdaq notering en de Covid onderzoeken hebben menigeen op een verkeerd been gezet. Er kwam weer eens fantasie in het aandeel. Menigeen, die je nu niet meer op het forum aantreft, hebben eieren voor hun geld gekozen.
Ik heb makkelijk praten, ik heb een gering aantal aandelen. Hierdoor is mijn verlies niet zo groot. Ik vraag me af in hoeverre Pharming oftewel SDV zaken te verwijten zijn. Dat "soon very soon" zijn woorden die onvergeeflijk zijn. Maar verder? Wat kunnen en mogen ze verder mededelen?
Het feit dat je meldt dat die aandelen die je verkocht hebt zowat allemaal knallers blijken te zijn, impliceert dat je daar nog mee bezig bent, de koersen in de gaten houdt. Verklaarbaar, maar wel frustrerend. Ook ik deed dat in het verleden. Levert niets op. Tenzij je besluit een gedeelte Pharming aandelen te verkopen en alsnog weer in te stappen in die andere. Maar let op, zal je zien dat díe gaan dalen en Pharming met een mededeling komt waardoor de koers enorm stijgt.
Kortom, voor een strategie kiezen die je een goed gevoel geeft. Niet teveel laten beïnvloeden door anderen op het forum. En de VS biotech niet vergeten. Langlopende zeer lage aankooporders kunnen zoden aan de dijk zetten. Succes.
[verwijderd]
0
quote:

Eric de Rus schreef op 10 september 2021 21:09:

[...]

Weet je wat sneu is? Om te roepen dat binnen 1 maand de koers van 95 cent naar 15 euro gaat.
Wat ik sneu vind is, dat als mensen aan de hand van deze koersvoorspelling, Pharming aandelen kopen. Die verdienen een deksel op de neus. Als rijk worden zó makkelijk zou zijn zaten we hier geen van allen.
Iris
1
Ik sta er zo in dat ik vind dat Pharming momenteel niks verkeerd lijkt te doen. Ze lijken de onderzoeken nauwkeurig af te wikkelen. Verder zal er wel wat tactisch overleg met Novartis zijn. Maar ze moeten nu wel binnen 3 weken met meer info komen omdat dan het kwartaal afgelopen is. Persoonlijk had ik niks verwacht in de eerste helft van september, maar moet er nu de komende weken wel wat komen. En dan is het fijn als iedereen gewoon even 3 weken afwacht, en mogen we gezamelijk teleurgesteld zijn als het wel zonder berichten oktober wordt. Ik verwacht wel iets van nieuws voor 1 oktober.
LL
1
quote:

Janssen&Janssen schreef op 10 september 2021 21:35:

Help mij eens verder ik zie die koers iedere dag langzaam naar onder pendelen maar welke reden is hier nu echt voor of is hier uberhaupt een reden voor

De tijdlijn als volgt vanaf dat we 25 november 2020 nemen en dan haal ik alleen de invloedrijke koers pbs eruit.

Startkoers: 1,02

PB1 Bekend making Nasdaq notering
26 november
www.pharming.com/nl/node/209
Koers: 1,19
Bericht: positief

10 dec 2020
PB 2 eerste patient in de USA covid trial
www.pharming.com/nl/node/212
Koers 1,16
Bericht: positief

23 dec
PB3 Pharming krijgt Nasdaq notering
www.pharming.com/nl/node/88
Koers:1,38
Bericht: positief

2 Maart
PB4 Pharming kondigt samenwerking aan met Invitea Corp voor Leniosilib testprogramma
www.pharming.com/nl/node/217
Koers:1,13
Bericht: positief

4 Maart
PB5 Jaarcijfers 2020
www.pharming.com/nl/node/218
Koers: 1,13
Bericht: positief

22 April
PB6 Pharming kondigt aan eerste patient in AKi trial
www.pharming.com/nl/node/226
Koers 1,08
Bericht: positief

13 mei
PB6 Pharming Q1 cijfers 2021
www.pharming.com/nl/node/227
Koers 0,99
Bericht: meer negatief dan positief maar zeker niet slecht gezien de lockdown in Q1 wereldwijd

4Juni
PB7 Pharming krijgt vergoeding voor RUCONEST® in Spanje
www.pharming.com/nl/node/231
Koers: 1,02
Bericht: positief

23 juni
PB8 Pharming kondigt aan aantal patiënten in Leniosilib trial behaald.
www.pharming.com/nl/node/233
Koers 0.93
Bericht: positief

1 juli
PB9 Pharming kondigt samenwerking aan met Orchard voor HAE en Genetica
www.pharming.com/nl/node/234
Koers: 0,97
Bericht: positief

20 juli
PB10 Pharming kondigt samenwerking aan New Bridge voor vermarkten Ruconest in Midden Oosten
www.pharming.com/nl/node/236
Koers: 0,92
Bericht: positief

5 augustus
PB11 Pharming Q2 cijfers 2021
www.pharming.com/nl/node/238
Koers: 0,92
Bericht: over het algemeen negatief maar nog altijd positieve Q omzet geschreven.

10 sept
Koers 0,85.

Over het algemeen zie ik in ruim 3/4 jaar alleen maar goede en mooie pb's, er zijn er maar echt 2 negatief maar zijn ze überhaupt wel zo negatief dat deze koers gerechtvaardigd is?

Als deze koers daling serieus te maken heeft met het continu uitblijven van Covid trial gegevens, dan moet deze trial zo dermate positief zijn wel bijna 100% om de koers omhoog te zetten. Als de trial maar 80 a 90% effectief is wat nog steeds absurd goed is dan voorzie ik alsnog een prijsdaling omdat men dit niet verwacht iedereen verwacht 100%.

Mensen dit kan toch niet denk eens na, wie het anders ziet ik verneem dit graag
Daar de gemiddelde Pharming belegger de afgelopen jaren op het nieuws vooruit liep heeft deze nu een afwachtende positie aangenomen. Men heeft geleerd van het verleden waarbij Profylaxe als een zekerheidje beschouwt werd en we pijnlijk de deksel op de neus kregen. De woorden van de Ceo worden tegenwoordig zorgvuldig gewogen. Soms gaat het er niet om wat er gezegt wordt maar wat er niet gezegt wordt.

De bovenstaande lijst mag vele positieve zaken bevatten echter veel zaken hebben een lage impact of duren nog jaren voordat ze impact gaan hebben. In de tussentijd maakt de belegger zich meer zorgen om het verlies aan omzet, de tussentijdse update aangaande covid en een mogelijke overname gefinancieerd met extra aandelen.

Ik adviseer u objectief naar Pharming te kijken en een lijst samen te stellen van positieve, neutrale en negatieve zaken. Pharming is naar mijn mening meer waard dan de huidige koers maar de daling na de Q1 cijfers niet zien aankomen getuigt niet van objectiviteit naar mijn mening.
[verwijderd]
0
quote:

The passenger schreef op 10 september 2021 21:31:

[...]

Hi,

Het feit dat het onderzoek niet stopgezet is, maar nog voortduurt, daar heeft WHO indirect via hun protocol inspraak in.

Over Leniolisib, het is inderdaad aan Novartis die verdere mededelingen kan doen, wellicht gaat hier dan ook weer een soort politieke agenda achter schuil. Wie weet.

Geduld is het enige wat er opgebracht kan worden, alleen om te zeggen dat Pharming een gelopen race is. Pharming kan goed uitpakken, en kan ook net niet zijn, en ondertussen in dezelfde periode zijn Moderna / BioNTech als een raket gestegen.

Ik spreek gewoon vanuit een gevoel wat mij bekruipt, het lijkt allemaal zo slapjes, Osthoff die duidelijk op de tamboerijn slaat en het tempo dicteert waarin Pharming aan het doormodderen is, terwijl de mannen van BioNTech en Moderna die allemaal eigenhandig zelf met tomeloze inzet en ongekende bezieling tot grote hoogte hebben gebracht, links, rechts, boven, onder, parallelle trajecten opstarten, alle obstakels pro-actief uit de weg ruimen, dan maar zelf achter de microscoop kruipen, van s’ ochtends vroeg, tot s’ avonds laat, 7 dagen in de week. .

Wellicht is SdV te goed van vertrouwen richting Osthoff, die hij misschien als zijn protege ziet, en zelf onkundig (huisarts) om acties te initieren en te stuwen om de ontwikkeling te versnellen.

Dat mis ik bij Pharming.

Geen haar die het bij Stephane en Ugur in hun hoofd haalt, om iemand van KLM zonder enige relevante ervaring in de pharmacy in het bestuur te gedogen. Knallen, alle verlofen intrekken, my way or the highway, mRNA gereed maken om patienten te helpen, nietsontziend mag dit doel iemand / iets een strobreed in de weg staan.

Salut
Dat betwijfel ik ten zeerste. Daar zijn andere organisaties voor. Ik moet even nakijken welke, dat weet ik niet meer uit mijn hoofd.
[verwijderd]
1
quote:

G. Hendriks schreef op 10 september 2021 22:45:

[...]

Dat betwijfel ik ten zeerste. Daar zijn andere organisaties voor. Ik moet even nakijken welke, dat weet ik niet meer uit mijn hoofd.
@The Passenger

Ik bedoelde de DSMB.

Zie voor toelichting onderstaand stukje over het stopzetten van de trial (afkomstig uit het trialprotocol):

The Sponsor-Investigator may terminate the study prematurely according to certain circumstances, for example:

- ethical concerns,
- insufficient participant recruitment,
- when the safety of the participants is doubtful or at risk, respectively,
- alterations in accepted clinical practice that make the continuation of a clinical trial unwise,
- early evidence of benefit or harm of the experimental intervention

A DSMB will continuously monitor patients’ safety. The DSMB will independently judge and recommend on the need to halt enrolment for further evaluations or to terminate the trial based on information regarding safety.
Daanpharmer
6
Waarom zou je als CEO mensen werven, koeienlijn opzetten, productielijnen naar het buitenland openen, nieuwbouw opzetten als je weet dat de onderzoeken naar Ruconest op een fiasco uitdraait? Dan doe je deze bovenstaande dingen toch niet?
[verwijderd]
0
Beste Daan,

dat klinkt heel logisch en ik ga er ook in mee. Maar dit artikel uit 2010 ofzo doet wel een boekje open over hoe dingen soms mooier worden voorgeschoteld dan ze zijn op dat moment. Als is een mooi verhaal wel wat anders dan een buslading mensen aannemen.

www.veb.net/artikel/02561/goede-nacht...
ProPharming
1
quote:

Declan schreef op 10 september 2021 21:40:

[...]
Ik heb een leven mn waarde Ennu.
Huil niet zo zeg en wat lees ik 12 jaar schade man man.
Lees je mee Eric want dit zijn pas sneue zaken !
Fijn weekend hoop dat een schade verzekering ….;-)

Ruud..
Hé Ruud,
Ennu weet blijkbaar niet dat alle volwassenen verantwoordelijk zijn voor hun eigen handelen en hij dus de schuld bij eventueel verkeerde (beleggings)beslissingen niet bij anderen in de schoenen dient te schuiven want dat is wat ál te gemakkelijk, maak voortaan je eigen keuzes Ennu zoals dat hoort.
Prettig weekend en maandag weer nieuwe kansen voor iedereen.
Vriendelijke
10
Weet je wat eigenlijk heel raar is zoals het er nu uitziet komt er een 2e medicijn op de markt naam leniolisib , maar eigenlijk hoor je op deze site niks over de toekomstige markt en de mogelijke opbrengsten.
Dit gaat een peperduur medicijn worden vele malen duurder dan ruconest, dus zoveel patiënten heb je niet nodig om een behoorlijke omzet te behalen.
En dan lees je dat ze de omzet moeten delen maar dit is in de regel 70%/30% en dit voor Pharming.
En dan lees je ook dat ze de patiënten moeten gaan zoeken, het lijkt me zo als je deze aandoening hebt je alles in de gaten gaat houden rond mogelijke medicatie ,dus deze patiënten zullen ook zelf naar hun arts gaan.
Maar het lijkt of niemand gelooft in de toekomst van Pharming, en eigenlijk is dit heel raar alles wat ze tot nu toe gedaan hebben en waar ze mee bezig zijn is puur voor de toekomst van het bedrijf.
En als covid er niet was tussengekomen dan hadden we zeker al heel wat berichten gehad over de voortgang van de onderzoeken.
Maar om nu te zeggen wat een kloten bedrijf en wat een shit ceo ,nee dat is gewoon niet waar en ik erger me groen en geel dat deze man gewoon kapot gemaakt wordt door een aantal leden hier, en wat ik heel erg vind is dat de IEX dit gewoon toelaat, als ik me zo zou uit laten over de iex of een moderator dan zou ik gelijk geschorst worden.

Sharen
5
In juni 2019 was de koers zelfs tot 0,75 gezakt.

En dat nadat de koers in 2018 nog de 1,50 gehaald had

Eind 2019 stond de koers echter al weer op 1,62

In voorjaar 2020 zakten we wederom even naar de 0,75

Om eind 2020 de 1,46 weer even aan te tikken

En nu dus weer even terug naar 0,85

Tja beleggers….Dat is biotech beleggen !

Verder is er echt helemaal niets mis met dit bedrijf, echt niet :-)

Daanpharmer
2
Interessant artikel. Daaruit blijkt dat Pharming van niets tot iets is gekomen. Als blijkt dat het product Ruconest een medicijn is tegen cytokinestormen, dan wordt Pharming van iets tot worldplayer in de bio-industrie.
Goede nachtrust:)
Janssen&Janssen
0
quote:

Vriendelijke schreef op 11 september 2021 00:14:

.....
En als covid er niet was tussengekomen dan hadden we zeker al heel wat berichten gehad over de voortgang van de onderzoeken.
Maar om nu te zeggen wat een kloten bedrijf en wat een shit ceo ,nee dat is gewoon niet waar en ik erger me groen en geel dat deze man gewoon kapot gemaakt wordt door een aantal leden hier, en wat ik heel erg vind is dat de IEX dit gewoon toelaat, als ik me zo zou uit laten over de iex of een moderator dan zou ik gelijk geschorst worden.
Ik ben het helemaal met je eens. Bedenk ook wel dat Leniosilib pas in 2013 is ontdekt zover ik het heb gelezen.
Janssen&Janssen
4
Maar voor de mensen die mijn bijdrage kunnen waarderen,hier weer een aantal links die het potentieel van Pharming nogmaals benadrukken.
Eens komt de meerderheid tot deze ontdekking. Ik stel me momenteel voor dat ik Dr. M Burry ben van the Big Short.

eerste link is de meest waardevolle, de titel is niet voor niets Update over C1-esteraseremmer bij transplantatie van vaste organen bij mensen
journals.lww.com/transplantjournal/Fu...
www.pnas.org/content/117/40/25018
www.science.org/doi/10.1126/sciimmuno...
four70
3
quote:

Morgen weer een nieuwe dag schreef op 10 september 2021 13:51:

Wat een ongelofelijk gezeik en gejank allemaal op dit forum, wat vallen hier een hoop “aandeelhouders”door de mand. Geen enkel verstand van Biotech en alleen maar uit op heel snel en heel veel geld verdienen en als dat dan niet het geval is gaan we gewoon allemaal de CEO van Pharming schofferen.

Wat een niveau van een aantal mensen onder ons.

Ja ik ben een bestaande aandeelhouder en ook ik had in December kunnen verkopen en veel geld kunnen verdienen maar daarvoor heb ik geen aandelen Pharming gekocht, belegging voor de toekomst.
Het is een grove schande dat forum deelnemers de 'ceo' schofferen.
Deze personage is iemand die er alles aan doet om een warme en zeer frequente band met de aandeelhouders, waaraan hij zijn riante vermogen te danken, te bezigen.
Iedere keer als ik hem in beeld krijg, ook op z'n poefje, stijgt mijn bewondering voor hem. Fantastisch zoals zijn performance is. Met deze man krijg je het behang van de muur en win je een oorlog.
De warme beloften en toezeggingen die hij doet komen altijd uit richting aandeelhouder.
Ik bewonder hem ook op de wijze zoals hij medebestuurders en commissarissen betrekt in zijn besluitvorming. Gewoon geweldig zoals hij bestuurt, zowel het bedrijf als de medewerkers.
Instellingen als de FDA en EMA rollen voor hem de rode loper uit als hij op bezoek komt. En terecht. De FDA smeekt hem zelfs om Ruconest te registreren voor de profylaxe toediening. Geweldige performance van deze 'ceo'. Wie kan zoiets overkomen?
Hoe hij het weet voor elkaar te krijgen om Lenio af te pikken van Novartis. Dit w.ordt een blockbuster voor Pharming. Hij krijgt van Novartis gratis een vergrootglas om de patienten te vinden op de wereldkaart. Dat is toch een ultieme manier van handelen voor een 'ceo'?
En dan last but not least, de betrouwbaarheid die hij uitstraalt. Grote financiele instanties/beleggers lopen bij hem de deur plat met alleen maar één doel: de Pharming aandelen kopen.
Ik ben trots op hem op de wijze zoals hij de bijna 700.000.000 uitstaande aandelen van Pharming met hand en tand verdedigt opdat ze niet in verkeerde handen komen. Je weet maar nooit.
Alleen deze man kan het! Ik heb er alle vertrouwen in...hij is de enige.
four70
1
Vraag, geen bemoeienis, aan de Moderator: heb ik het nu goed gedaan? Of wordt dit ook verwijderd inclusief het bericht waar ik op betamelijke wijze op reageer?
Drieklezoor
0
Dankjewel J&J . voor Uw bijdrage , het meeste begrijp ik niet, maar wat ik kan begrijpen lijkt mij zeer waardevol. Dank
Wijze man
0
quote:

Janssen&Janssen schreef op 11 september 2021 00:54:

Maar voor de mensen die mijn bijdrage kunnen waarderen,hier weer een aantal links die het potentieel van Pharming nogmaals benadrukken.
Eens komt de meerderheid tot deze ontdekking. Ik stel me momenteel voor dat ik Dr. M Burry ben van the Big Short.

eerste link is de meest waardevolle, de titel is niet voor niets Update over C1-esteraseremmer bij transplantatie van vaste organen bij mensen
journals.lww.com/transplantjournal/Fu...
www.pnas.org/content/117/40/25018
www.science.org/doi/10.1126/sciimmuno...

Nouja, Share vindt het waardevol , en die denkt dat Pharming bezig is met een medicijn tegen Covid-19.

Prima toch.........

Goedemorgen........
[verwijderd]
0
quote:

Sharen schreef op 11 september 2021 00:14:

In juni 2019 was de koers zelfs tot 0,75 gezakt.

En dat nadat de koers in 2018 nog de 1,50 gehaald had

Eind 2019 stond de koers echter al weer op 1,62

In voorjaar 2020 zakten we wederom even naar de 0,75

Om eind 2020 de 1,46 weer even aan te tikken

En nu dus weer even terug naar 0,85

Tja beleggers….Dat is biotech beleggen !

Verder is er echt helemaal niets mis met dit bedrijf, echt niet :-)

"is er echt helemaal niets mis met dit bedrijf, echt niet :-)"

Het bedrijf geeft in 2021 aan de markt de indruk dat de groei eruit is. Q1 minder ZC Q2 niets om indruk op de markt te maken.

18 PB in 2021 geen enkele link met hun covidstudies = daar slaan ze de bal mis => iedereen verwacht nieuws hierover, ze geven geen. Geen tussentijdsrapport, niets. Totaal verkeerd op vlak communicatie.

Resultaat is waar het aandeel nu staat, een ware ramp voor de aandeelhouders die er al lang inzitten en gakken hebben boven 1 euro en meer !

Omdat de firma en vooral de grote baas met niets naar buiten komen om hun aandeel te verdedigen, te ondersteunen, zal het maandag, volgende week, percentje per percentje verder naar beneden gaan, behoudens ze met een serieus PB afkomen.

Indien ze niets doen, voor mij mag deze directie aan de schandpaal!
[verwijderd]
1
quote:

Vince.be schreef op 11 september 2021 07:59:

[...]

"is er echt helemaal niets mis met dit bedrijf, echt niet :-)"

Het bedrijf geeft in 2021 aan de markt de indruk dat de groei eruit is. Q1 minder ZC Q2 niets om indruk op de markt te maken.

18 PB in 2021 geen enkele link met hun covidstudies = daar slaan ze de bal mis => iedereen verwacht nieuws hierover, ze geven geen. Geen tussentijdsrapport, niets. Totaal verkeerd op vlak communicatie.

Resultaat is waar het aandeel nu staat, een ware ramp voor de aandeelhouders die er al lang inzitten en gakken hebben boven 1 euro en meer !

Omdat de firma en vooral de grote baas met niets naar buiten komen om hun aandeel te verdedigen, te ondersteunen, zal het maandag, volgende week, percentje per percentje verder naar beneden gaan, behoudens ze met een serieus PB afkomen.

Indien ze niets doen, voor mij mag deze directie aan de schandpaal!
Er is wel een schandpaal in Leiden....
Bijlage:
6.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 298 299 300 301 302 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.927.541
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront