NewTree « Terug naar discussie overzicht

Forum NewTree geopend

7 Posts
IEX - Forummoderator
0
NewTree is gespecialiseerd in de creatie en de verkoop van gastronomische chocolade op basis van actieve extracten van planten en fruit. De activiteit van de firma draait voornamelijk rond 2 productfamilies:

chocoladerepen, minirepen en chocoladeblokken: chocola met antioxiderende, stimulerende, ontspannende of de spijsvertering bevorderende eigenschappen (merken Pleasure, Digest, Tranquility, Eternity, Vivacity, Serenity, Cocoon, Young, Sexy, Bikini, Freezing, Pink en Alpha);

boterhampasta: merken Pur Plaisir en Plaisir Miel.

NewTree kapitaliseert op zijn onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling voor een contante innovatie en op zijn distributieketen. De fabricage en verpakking van de producten wordt uitbesteed. De verkoop wordt wereldwijd verzorgd door een netwerk van meer dan 5.000 verkooppunten (met name supermarkten, delicatessenzaken, tuincentra en decoratiewinkels).

Groet Henk
didier.n
1
Tja,
Allemaal goed en wel, wel flink mijn broek gescheurd aan Newtree bij de beursintro in 2005 (ongeveer). Vol hoop, en vóór de chocolade-hype.
Overigens wel goeie chocolade hoor...
kanhetlager
0
Mee eens, heerlijke chocolade. De beursnotering is echter ook van chocolade en blijft maar smelten :-)
ThePyroDaan
0
Newtree Impact, dat wordt geleid door Benoît de Bruyn, begint aan zijn tweede leven. De onderneming zette aanvankelijk in op lichte maaltijden, chocolade en biokoffie, maar het heeft zich omgevormd tot een holding die investeert in duurzame voeding. Newtree Impact deed in maart een kapitaalverhoging van 1,6 miljoen euro, die een tiental nieuwe aandeelhouders aantrok. Daarna vroeg het zijn aandeelhouders om 840.000 euro bijkomende middelen. Voor de volgende stap hoopt Newtree Impact 4 miljoen euro op te halen bij family offices en institutionele investeerders. Het fonds investeerde onder meer in een fonds gericht op voedingsinnovatie, een fonds gespecialiseerd in alternatieven voor dierlijke proteïnen en de Poolse start-up Proteon Pharmaceuticals.

7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 11:30
Koers 2,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 407
Volume gisteren 250

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront