Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming oktober

4.986 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 246 247 248 249 250 » | Laatste
$rob$
0
quote:

Jklm schreef op 29 oktober 2021 07:52:

[...]

Vandaag richting 0.875 inderdaad.
Goede onderbouwing!
EENOENZONDERPOEN
0
Ik wil ze wel kopen maar ik ben zo bang dat ik ze veel te hoog koop!
Misschien eerst de resultaten afwachten van Leniolisib?
[verwijderd]
0
quote:

valeo 325 schreef op 29 oktober 2021 08:37:

(…..)

Met geen schulden en minimaal 1 product (en dat is een klein risico) mogelijke een tweede derde en vierde op komst in de toekomstngen .

(…..)

Detail: er staat ook nog een converteerbare obligatielening van €125 miljoen met een conversieprijs van €2,0028. Weliswaar met vervaldatum 2025, maar toch.
[verwijderd]
1
125 miljoen is geen onoverkomelijk bedrag, en 2025 nog ver weg. Kan veel veranderen in die tijd, ook ten goede. Ik verbaas me er toch steeds over dat mensen struikelen over die lening. Als het nou 1 miljard was, ja
Wijze man
0
Goedemorgen, denken jullie om de maand openining van November.

Tis bijna zover, en nouja, meestal staan er al twee nog voor de maand gedaan is.
Janssen&Janssen
0
G zou jij in de nieuwe maandraad ook het overzicht van LL & winstgevend bij willen voegen, beide vind ik van persoonlijke waarde om de maanddraad mee te starten evenals het reguliere bestand
roon
0
quote:

$rob$ schreef op 29 oktober 2021 08:50:

[...]

Goede onderbouwing!
Het gaat weer lekker!Waar ligt de volgende steun?Maar wel een keer logisch dat we deze keer met de beurs mee gaan.
voda
5
valeo 325
4
Detail: er staat ook nog een converteerbare obligatielening van €125 miljoen met een conversieprijs van €2,0028. Weliswaar met vervaldatum 2025, maar toch

Klopt en ook nog kort lopende schulden
Maar ook nog 185 miljoen in kas toch
En een redelijke vrije kasstroom
Dus als ik simpel reken geen schulden is in een bedrijf een klein Detail (of toch niet)
St13rtj3
1
quote:

roon schreef op 29 oktober 2021 09:11:

[...]

Het gaat weer lekker!Waar ligt de volgende steun?Maar wel een keer logisch dat we deze keer met de beurs mee gaan.
€0,66 uit december 2019 of de €0,64 spetember 2018.

Daaronder en het is paniek.
valeo 325
1
En nog een klein Detail Gisteren is er in paniek voor wel 3 procent in aandelen verwisseld
Zouden de andere 97 procent van de aandeel houders gek zijn
[verwijderd]
0
quote:

valeo 325 schreef op 29 oktober 2021 09:23:

En nog een klein Detail Gisteren is er in paniek voor wel 3 procent in aandelen verwisseld
Zouden de andere 97 procent van de aandeel houders gek zijn
De 97 andere % verkopen niet omdat hun verlies te zwaar zijn, je vertelt eender wat om Pharming goed te praten na een daling van meer dan 40 % op 2 jaar !
Emmen2019
3
Goedemorgen allen ,

Zoals aangegeven heb ik me een tijdje stil gehouden omdat ik voor dit jaar niet echt positief nieuws meer verwacht over de Pijp Lijn van Pharming , de Cijfers van gisteren zijn voor mij dan ook niet verrassend , ook de opmerking van de CEO over dat hij zich verheugd op de data aangaande Leniolisib in Q1 2022 vind ik niet verrassend , ik trek daaruit de conclusie dat ook bij Positieve resultaten van de data ook het op de markt brengen van dit medicijn zal verschuiven naar eerder 2023 dan eind 2022 zoals eerder ingeschat door pharming.

Persoonlijk verwacht ik al met al dat 2022 op dezelfde voet zal gaan als 2021 en dat op zijn vroegst en dan ben ik nog optimistisch 2023 Pharming een nieuw medicijn kan toevoegen dat op de markt mag worden gebracht. Tot die tijd schat ik in zullen de inkomsten en uitgaven redelijk in dezelfde grote blijven als nu het geval is.

Al met al , ik hou mijn stukken gewoon vast , en zal het niet laten om op de huidige koers en wie weet nog wat lager af en toe een blokje bij te kopen, En Ja verder dan Pharming blijf ik verder weg van de beurs zoals ik in een eerdere post ongeveer 1 maand geleden al het gedeeld met als reden in mijn persoonlijke visie te hoge koersen wereld wijd.

Fijne dag en weekeind allemaal.

Emmen 2019
Bert van M
0
quote:

valeo 325 schreef op 29 oktober 2021 09:23:

En nog een klein Detail Gisteren is er in paniek voor wel 3 procent in aandelen verwisseld
Zouden de andere 97 procent van de aandeel houders gek zijn
Vraag daarom heen is ook nog, hoeveel van die 3% zijn meerder keren van eigenaar verwisseld?
Regeis
3
Sta je gisteren vol verwachting extra vroeg op, lees je het bericht van Pharming, denk jezelf dat redelijk goed uitziet, daalt de koers, weg leuke donderdag ;) Ach, ik lig er niet wakker van en de vooruitzichten zijn zo slecht nog niet. Het herstel wordt voortgezet en 2022 wordt een belangrijk jaar! Rondom de pandemie is het allerminst rustig, ik sluit niet uit dat Ruconest (als medicijn/verlichting) bij ernstige gevallen toch wordt ingezet, zeker als de voorraad groeit. Ik wilde eerst nog wat aandelen Aegon of ING verkopen (voor de cijfers Pharming), blij dat ik dit niet gedaan heb, een wat bredere portefeuille maakt "het tijdelijk leed" wat dragelijker. Dat we de week toch weer wat positiever mogen afsluiten, het weer werkt in ieder geval wel mee!
bikes
0
quote:

Bert van M schreef op 29 oktober 2021 09:29:

[...]

Vraag daarom heen is ook nog, hoeveel van die 3% zijn meerder keren van eigenaar verwisseld?
VELE KEREN !
Iris
8
Goed om onderstaande post nog even te herhalen na al dit wapen gekletter hier. Ook omdat het praktische antwoorden geeft.

quote:

CriticalThinker schreef op 28 oktober 2021 16:02:

Beste mede-forumleden,

Al geruime tijd volg ik de koersontwikkeling van Pharming en het sentiment hier op het IEX-forum met veel interesse. Waar ik in het verleden al eerder de neigingen om forum-lid te worden heb kunnen weerstaan, leek het me nu tijd om hier toch een bericht te plaatsen.

Het valt mij namelijk op dat er een bepaald sentiment rondom Pharming en de aandelenkoers door enkele forumleden continue voren wordt geschoven waarbij er voornamelijk gebruikt wordt gemaakt van een bepaalde schrijfstijl die bol staat van beeldend en bombastisch taalgebruik. Mijn vermoeden is dat deze stilistische vorm van taalgebruik bewust zo wordt gehanteerd om zodoende in te spelen op de emoties van degene die deze berichten lezen. Mijn advies aan een ieder die de neiging heeft om dergelijke berichten te plaatsen om deze overdreven vorm van schrijven met dystopische vergezichten voortaan enigszins af te zwakken en voornamelijk te richten op een wat meer inhoudelijke vorm van discussie voeren en het gelieve wat zakelijker alsmede neutraler te houden.

Deze negatieve beeldvorming rondom is totaal niet nodig. Het bedrijf is al meerdere jaren achter elkaar groeiende, technisch zit het goed in elkaar, en de pijplijn heeft de nodige potentie. Het aanvragen van het patent om Ruconest in te kunnen zetten voor ARDS als gevolg van een virale infectie is bijvoorbeeld al heel goed nieuws. Tel daarbij op dat de interim-analyse van de US studie van Ruconest al een significante verbetering liet van de patiënten in de experimentele arm (degene die Ruconest + SoC kregen) ten opzichte van de controle arm (alleen SoC). Deze verbetering is zodanig dat degene die Ruconest kregen ambulant verzorgd konden worden tegenover de hospitalisering van degene die geen Ruconest kregen toegediend. Dit betekent dus dat het toedienen van Ruconest een verschil kan maken met betrekking tot het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van een SARS-CoV-2 doorbraakinfectie en dus zeer momenteel zeer relevant en veelbelovend is.

Mijn advies aan de kleine particuliere belegger is dus om de aandelen vast te houden en zeker niet mee te bewegen met wat enkele forum-leden hier, tot aan vervelends, proberen te bewerkstelligen. Pharming is in ontwikkeling zoals De Vries al vandaag aangaf en dit dient op waarde te moeten worden geschat. Uitbreiding van de toepassing van Ruconest op andere ziektebeelden is gaande en nieuwe medicijnen worden in het portfolio opgenomen.

Mijn advies aan de forum-leden die zich voelen aangesproken op hun taalgebruik, en ik denk dat wij allemaal wel weten wie hiermee bedoeld wordt, hoop dat jullie genoegen scheppen in hetgeen wat jullie doen en dat jullie de deksel een keer keihard op de neus krijgen. Leedvermaak ten aanzien van de kleine particuliere belegger is mijn inziens niet iets om trots op te zijn.

Gegroet, CrititalThinker

Iris
4
En deze met info over het hoe en waarom van het covid onderzoek.

quote:

CriticalThinker schreef op 28 oktober 2021 19:24:

[...]

Ah ik zie het al. U bent bekend met de procedurele zaken omtrent het organiseren van klinische trials op verschillende locaties wereldwijd? Ik neem aan dat u ook aanwezig bent geweest bij de webinar van de heer Osthoff waarbij hij een inkijkje gaf in de complexiteit van het organiseren van de trials op verschillende continenten? Daarbij wil ik u ook graag even attenderen op het feit dat klinische trials strikte inclusie en exclusie criteria hanteren en dat we momenteel nog lang geen "miljoenen, miljoenen en nog eens miljoenen besmette patiënten" hebben gehad welke aanmerking kwamen voor de tials in de deelnemende ziekenhuizen. Ga er trouwens ook vanuit dat u weet dat het een open label study betrof en dat dit de selectieprocedure niet ten goede kwam en ook deels verantwoordelijk was voor de scheeve baseline gegevens van de patiënten waarbij er zich significant meer ernstige patiënten hebben aangemeld voor de experimentele arm (dit uit monde van de heer Osthoff zelf)

Ik hoop dat u bovenstaande in het vervolg meeneemt als u weer een soortgelijke persoonlijke aanval op de persoon De Vries wil posten omtrent de klinische onderzoeken die Pharming initieert.

jan6307
0
Ondertussen begint het herstel en lopen we over de 0.72 heen.

Nog gewoon geduld hebben en op de juiste momenten bij kopen.

Succes
4.986 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 246 247 248 249 250 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront