Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Shell nieuwtjes.

5.742 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 ... 284 285 286 287 288 » | Laatste
Opentop
0
ik begrijp niet dat de man een mening heeft over een fonds wat ze niet meer volgen.
Dat was geen oprisping om ze te ontvolgen, dat was een structurele maatregel.
-1- zijn klanten willen niet meer
-2- de prestaties van Shell zijn al jaren beneden peil

Porscheknakker
0
Van Lanschot: fossiele beleggingen zijn onaantrekkelijk

Door Johan Wiering
Updated 44 min geleden
2 uur geleden
in FINANCIEEL

Amsterdam - Hoofd beleggingsstrategie Michel Iglesias del Sol (Van Lanschot Kempen) meent dat terughoudendheid geboden is ten aanzien van fossiele bedrijven, ook als puur naar het toekomstige rendement gekeken wordt. „Deze sector wordt het hardst geraakt als de CO2-prijzen veel verder omhoog gaan.”
Van Lanschot Kempen denkt dat duurzame beleggingen de komende tien jaar beter zullen renderen dan fossiele beleggingen.

Van Lanschot Kempen denkt dat duurzame beleggingen de komende tien jaar beter zullen renderen dan fossiele beleggingen.

Impliciet steunt Iglesias del Sol daarmee de keuze van pensioenfonds ABP om uit fossiele beleggingen te stappen. Die keuze stuit op kritiek omdat die het rendement van het fonds zou kunnen aantasten.

Maar Iglesias del Sol denkt dat er in de komende tien jaar betere rendementen haalbaar zijn bij duurzamere beleggingen. „Het IMF heeft berekend dat de CO2-prijs nu gemiddeld slechts $3 per ton bedraagt, terwijl het ook zegt dat die voor de rijkere landen $75 zou moeten zijn om de emissies fors omlaag te brengen. De fossiele sector wordt het hardst geraakt als de CO2-prijs de komende jaren fors oploopt. Het risico van stranded assets (waardeloos geworden bezittingen) is hier ook het hoogst.”
Opentop
1
Voor hem te hopen dat het lekker gaat waaien dan. Voorlopig lukt het niet echt getuige de rapportage van Orsted en Vestas.
Meneer del Sol is wellicht meer fan van zonnepanelen.

voda
1
Shell-CEO van Beurden: “groene energiebronnen worden betaald met geld uit de olie- en gassector”
Louis Peckstadt 2 uur geleden

© Aangeboden door Business AM

Oliegigant Shell wil tegen 2050 koolstofneutraal zijn, maar daarvoor moet het blijven inzetten op olie en gas. Dat laat Shell-CEO Ben van Beurden weten aan BBC. Zonder de opbrengsten uit olie en gas zal Shell niet over de middelen beschikken om in te zetten op groene alternatieven.

Splitsing in twee bedrijven
Om te vergroenen zal nog steeds nood zijn aan geld dat uit ‘vuile’ energie komt, zegt Shell-CEO Ben van Beurden in een interview met BBC. Van Beurden verwijst onder andere naar de Shell-raffinaderij in Pernis, bij Rotterdam. Die olieraffinaderij wil Shell binnen een tiental jaar transformeren om er biobrandstof te produceren en aan waterstofproductie te doen. Het geld dat Shell in die innovaties steekt, komen uiteraard uit hun olie- en gaszaken.

“Dit soort zaken kunnen er alleen komen wanneer je al de faciliteiten ervoor hebt en genoeg geld hebt”, zei van Beurden. “Als we een waterstoffabriek willen bouwen met de elektriciteit van een windmolenpark dat we voor miljarden in de Noordzee hebben gebouwd, dan zal dat geld niet uit de waterstofsector zelf komen. Het zal betaald worden met geld uit uit de olie- en gassector.”

Met die stellingen reageert van Beurden op de recente eis van de activistische investeringsgroep Third Point. Zij kochten onlangs voor meer dan 500 miljoen dollar aan aandelen bij Shell, waarmee ze een van de grootste aandeelhouders van het Engels-Nederlandse bedrijf werden. Nu eisen ze dat Shell zijn activiteiten splitst in twee aparte bedrijven, één die zich verder toespitst op ecologische initiatieven en één die de activiteiten in fossiele brandstoffen verder zet.

Volgens van Beurden is dat absoluut niet mogelijk, het ene heeft namelijk het andere nodig, zo ziet hij het. Daarnaast heeft van Beurden in het verleden er al naar verwezen dat, mocht Shell per direct stoppen met de productie en verkoop van fossiele brandstoffen, er niks zou veranderen. Andere spelers zouden het gat in de markt vullen, spelers die mogelijk minder transparant zijn of minder inzet leveren in hernieuwbare alternatieven.

Giga-vervuiler
Shell hoort bij de meest vervuilende bedrijven ter wereld. In 2019 bleek dat slechts 20 bedrijven achter 35 procent van de wereldwijde uitstoot van koolstofdioxide en methaan zouden zitten. Samen met andere energiereuzen zoals Chevron, Exxon en BP zou Shell 10 procent van die globale uitstoot veroorzaken.

Volgens BBC komt de ecologische voetafdruk van Shell overeen met die van Rusland, als je de uitstoot van Shells consumenten meerekent. Shell zou ook vier keer meer investeringen in fossiele brandstoffen plannen dan in hernieuwbare energie. Dat doet de geloofwaardigheid van Shells ambities om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn geen deugd. Velen hebben sterke twijfels bij de oprechtheid van Shells initiatieven.

Eerder dit jaar trok een milieuorganisatie naar de rechtbank om Shell tot strengere uitstootnormen te dwingen, de rechtbank oordeelde toen dat Shell tegen 2030 zijn uitstoot met 45 procent moet verminderen in vergelijking met 2019.
voda
1
Shell bouwt Duitse olieraffinaderij om tot fabriek voor duurzame energie
NU.nl/Reuters 20 uur geleden
© Aangeboden door NU.nl

Shell gaat zijn olieraffinaderij in de Duitse stad Wesseling in 2025 ombouwen tot een productielocatie voor hernieuwbare energie. Dat kondigt de Brits-Nederlandse oliereus donderdag aan. In de fabriek nabij Keulen worden nu 150.000 vaten olie per dag verwerkt.

In de nieuwe fabriek zal vanaf 2025 waterstof, duurzame vliegtuigbrandstof en bio-lng geproduceerd worden. Shell heeft in de naburige stad Godorf nog een olieraffinaderij, maar die blijft gewoon olie verwerken. In beide fabrieken samen worden nu 340.000 vaten olie per dag geproduceerd.

Shell geeft aan dat het ontslagen probeert te vermijden. In de beide fabrieken werken drieduizend mensen, van wie de helft via onderaannemers.

De oliereus ligt al langer onder vuur om te verduurzamen. In mei verplichtte een rechter het bedrijf om zijn CO2-uitstoot tegen 2030 te verminderen met 45 procent tegenover 2019. Daarnaast zet een activistische aandeelhouder Shell sinds kort onder druk om op te splitsen in een olietak en een tak die zich bezighoudt met hernieuwbare energie.

Shell kondigde bij de presentatie van zijn jaarcijfers aan dat het zijn eigen CO2-uitstoot tegen 2030 wil halveren in vergelijking met 2016. Het gaat hier echter alleen maar over de CO2 die het bedrijf uitstoot in de eigen productie en niet over de CO2 die er vrijkomt bij het gebruik van zijn olie.

Tegen 2050 wil Shell CO2-neutraal zijn.
voda
1
Meest verhandelde aandelen per land: oktober 2021

Shell in Nederland het meest verhandeld.

BronDeGiro
Bijlage:
voda
2
Shell to Acquire Landmark’s Fuel & Convenience Network

Strategic Research Institute
Published on :
08 Nov, 2021, 5:30 am

Shell Retail and Convenience Operations LLC has signed an agreement to acquire 248 company-owned fuel and convenience retail sites from the Landmark group of companies, whose convenience stores operate in Texas under the Timewise brand. The agreement also includes supply agreements with an additional 117 independently operated fuel and convenience sites. This acquisition enables Shell to continue its existing, trusted premium product offerings. As one of the largest fuels and convenience retail markets globally, growing in the US gives Shell the opportunity to build on its successful brand presence and leverage the strength of its ongoing business relationships.

By enhancing Shell’s presence in the US, this acquisition advances Shell’s Powering Progress strategy in three ways: by growing its retail footprint in one of its core markets, by providing opportunities to offer customers expanded fuelling options (including electric vehicle charging, hydrogen, biofuels and lower-carbon premium fuels) and by allowing for the growth of non-fuel sales through an enhanced convenience offering.

Subject to regulatory clearance and the satisfaction of closing conditions, the deal is expected to be completed by year end.
voda
0
Nico Bakker maandag, 8 november 2021 11:43
Shell: Op naar de €30?
Royal Dutch Shell in verse upswing

Het is altijd interessant om een correctie op de dagchart te volgen om vast te stellen wanneer de bulls weer terugkeren in de arena om de korte termijn uptrend te hervatten. Dit is thans het geval op de dagchart van Royal Dutch Shell, waar dan ook een kooppositie overwogen kan worden.

Correctie is klaar

Dat de ondertoon positief is, behoeft verder geen commentaar lijkt mij. Thans is het van belang om vast te stellen dat de eerder ingezette correctie vanaf de 21,38 zone opdroogt en plaats mag maken voor een verse upswing. Hoe kom ik tot die wijsheid? Welnu, ik zie een groene steunstreep op 19,20, nipt boven de 50% Fibo lijn en ruim boven een opkrullende SMA lijn. Mogelijk dat vandaag de derde witte candle wordt geplaatst met de swingteller op +1 en de RSI net boven de 50-lijn. Die combinatie leidt tot een positieve groene DBS indicator, die hiermee de Up status op het Dashboard aangeeft. Het is de eerste groene staaf in hopelijk een hele serie tot aan 21+ aan toe, want dat is het koersdoel van de huidige upswing.

Coaching

Bodemstampers in actie, de bulls aan zet met de intentie de uptrend nieuw leven in te blazen tussen 19,20 steun en 21,38 weerstand. Het scenario heeft een minder fraaie Risk Reward verhouding van ruim 2, dus dat impliceert dat een BNP Paribas Turbo Long 10,80 met een hefboom van 2 de voorkeur geniet. Bij koersvorming in de buurt van 21+, danwel bij een breek onder 19,20 wordt de Turbo Long gesloten, maar dat begrijpt u wel.

shell

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo/Booster op Shell: klik hier

Bekijk alle BNP Paribas Turbo's/Boosters op Shell: klik hier

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A. (www.bnpparibasmarkets.nl). Wouter de Boer is medewerker van BTAC.
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker dan wel De Boer geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van BTAC, Bakker of De Boer staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Op het moment van schrijven heeft Nico Bakker en/of Wouter de Boer van BTAC in privé dan wel zakelijk mogelijk een long of short positie in een van de onderliggende waarden zoals beschreven in dit document dan wel financiële instrumenten die hier aan zijn gerelateerd. Er kan tevens sprake zijn van indirecte deelnemingen via beleggingsfondsen, pensioenfondsen en/of kapitaalverzekeringen waarin wordt belegd en waar hij of andere medewerkers van BTAC geen invloed hebben op het beleggingsbeleid. Verder zijn er geen andere potentiële belangenconflicten bekend.
Deze aanbevelingen zijn niet opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter bevordering van de onafhankelijkheid van onderzoek op beleggingsgebied en zijn evenmin onderworpen aan een verbod om al vóór de verspreiding van onderzoek op beleggingsgebied te handelen.
Bijlage:
voda
0
Daphne Technology Secures Strategic Investments

Strategic Research Institute
Published on :
10 Nov, 2021, 5:30 am

Daphne Technology, a Swiss climate tech startup addressing the Greenhouse Gas challenge, continues to attract world leaders of the global economy. Investors in this round include Shell Ventures, Trafigura, AET, and Saudi Aramco Energy Ventures, all committed to limiting global warming. Daphne leverages innovative technology to remove toxic and GHG emissions such as nitrogen oxides, methane and carbon dioxide from the combustion gas of any fuel type, including oil, LNG, biofuels, ammonia, and hydrogen. The plug-and-play solution breaks down the pollutants, converting them into non-hazardous by-products, which are either released into the environment or transformed into valuable products. As a result, Daphne contributes to a circular economy and a significant reduction in GHG emissions.

Daphne Technology will help the transition to net-zero in the maritime and hard-to-decarbonise sectors.

A dramatic reduction of GHG emissions is a must to meet the Paris Agreement goals and International Maritime Organization (IMO) regulations.

The vision of Daphne Technology is to convert toxic and GHG pollutants such as nitrogen oxides, methane and carbon dioxide into upcycled and useful products, both at sea and on land.

The company is currently pursuing commercial deployment and scaleup and is positioning its solutions in landmark projects.

Because Daphne’s technology can be applied to multiple fuel types, it has the potential to make a substantial impact across the energy system.

Bijlage:
voda
1
Shell: bouw zonnepark Sas van Gent op voormalige vloeivelden suikerfabriek bijna klaar

Shell meldt dat de bouw van Shell-zonnepark Sas van Gent-Zuid in Terneuzen bijna klaar is. Op de voormalige vloeivelden van de vroegere suikerfabriek staan nu 55000 zonnepanelen met een vermogen van 30 megawattpiek.

De zonneweide met een oppervlakte van 24 hectare wordt omsloten door bomen en wallen en zo in het landschap geïntegreerd.

Regionale energiestrategie
Shell nam het project in 2020 over van SolarEnergyWorks en begon in maart 2021 met de aanleg ervan.

De omwonenden werden vanaf het begin bij de totstandkoming betrokken. Wethouder Ben van Assche: ‘Met dit zonnepark geven we invulling aan onze ambitie om duurzame energie op ons grondgebied op te wekken. Het is een belangrijk project om het doel van de regionale energiestrategie Zeeland te realiseren, namelijk het opwekken van 11 petajoule aan duurzame energie in Zeeland voor 2030.’

CSM
Het Shell-zonnepark Sas van Gent-Zuid is op de vloeivelden van de voormalige CSM-suikerfabriek gebouwd, tussen het spoor en de Poeldijkstraat. De wethouder over de locatie: ‘Sas van Gent had in 2020 maar liefst 1.174 zonuren. Het is een van de zonnigste plekken van Nederland. We hebben op het CSM-terrein een uitermate geschikte locatie op een historisch industrieel gebied gevonden om een zonnepark op natuurlijke wijze in te passen. Verweesde gronden krijgen nu een mooie invulling.’

Schilderijen
In opdracht van Shell werkt kunstenaar Hanneke Bronwasser aan 2 grote schilderijen over het industrieel erfgoed van de suikerfabriek. ‘In het eerste verbeeld ik de vroegere situatie van de suikerfabriek, in het tweede zal ik laten zien hoe straks het zonnepark eruit zal zien', vertelt Bronwasser. ‘Ik schilder het niet te abstract, zodat de beelden gemakkelijk te herkennen zullen zijn.’

In oktober was het zonnepark voor 85 procent klaar en stonden alle zonnepanelen al op hun plek. Maar omdat het eind november nat en stormachtig kan zijn, is de officiële opening in de lente van 2022 gepland.

Eerder
16 augustus 2021
SolarEnergyWorks: bouw zonnepark Sas van Gent op voormalig vloeiveld in volle gang
19 januari 2021
Shell start dit kwartaal met bouw zonnepark Sas van Gent-Zuid

Door Els Stultiens

solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie...
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 10 november 2021 16:18:

Op de voormalige vloeivelden van de vroegere suikerfabriek staan nu 55000 zonnepanelen met een vermogen van 30 megawattpiek.
Heb je je bronnen wel goed gecheckt voda?

30 megawatt uit 55000 zonnepanelen? Dat is dus 30.000.000/55.000 = 545 Wattpiek per paneel.
Dat lijkt wat overdreven. Zijn die zonnepanelen 2 maal zo groot als de gangbare, of vangen ze daar 2x zo veel licht?

voda
0
quote:

Bowski schreef op 10 november 2021 18:00:

[...]

Heb je je bronnen wel goed gecheckt voda?

30 megawatt uit 55000 zonnepanelen? Dat is dus 30.000.000/55.000 = 545 Wattpiek per paneel.
Dat lijkt wat overdreven. Zijn die zonnepanelen 2 maal zo groot als de gangbare, of vangen ze daar 2x zo veel licht?

Hallo Bowski. Dat kan heel goed mogelijk zijn. Er bestaan al zonnepanelen van 600 Wattpiek of meer. En ja, die zijn groter dan normaal.

www.zonnefabriek.nl/nieuws/600-watt-p...

www.zonnepanelen.net/wattpiek/1000-wp/

En hier heb je zo'n 545 wattpiek paneel.

solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie...
[verwijderd]
0
Dank voda! Weer wat geleerd.

Inderdaad blijken er groot formaat panelen te bestaan, wie zoekt zal vinden, beiden zijn ~600Watt:
www.trinasolar.com/sites/default/file... (2172x1303mm)

www.rosensolar.com/h-pd-455.html (2465x1134 mm)

Maar die 1000W in 1 paneel kan ik nergens vinden.
voda
0
Dat kan kloppen, die is nog in ontwikkeling.
Jinko Solar heeft al een paneel van 620 wattpiek te koop. De ontwikkelingen blijven maar doorgaan.
Edwin1976
3
www.shell.nl/media/nieuwsberichten/20...

Voda, dank voor je nieuwsberichten continue! Dit draadje is veel waardevoller dan de kleuterklas in het andere draadje.
voda
0
Mogelijk aardgasproject Shell in Tanzania - media
Afrikaans land wil project van 30 miljard dollar nieuw leven in blazen.

(ABM FN-Dow Jones) Tanzania wil binnen zes maanden overeenkomsten ondertekenen met bedrijven onder leiding van het Noorse Equinor en Royal Dutch Shell, een stap waarmee het Afrikaanse land een aardgasproject ter waarde van 30 miljard dollar nieuw leven in wil blazen. Dit meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van uitspraken van de energieminister van het land.

De zogenaamde Host Government Agreement zal de commerciële, juridische en technische aspecten van het LNG-project schetsen, maar een eventuele investeringsbeslissing valt mogelijk al voor dit akkoord er ligt, volgens minister January Makamba.

Tanzania, dat naar schatting 60 biljoen kubieke voet aan aardgasreserves heeft, moet de ontwikkeling ervan versnellen nu de druk toeneemt om over te stappen op schonere energie. Samen met buurland Mozambique, waar TotalEnergies één van de bedrijven is die gasprojecten ter waarde van meer dan 50 miljard dollar wil ontwikkelen, hebben de twee landen genoeg gas om de komende tien jaar aan de wereldwijde vraag te voldoen.

Andere partners die mogelijk deelnemen aan het project rond een LNG-terminal in het zuiden van Tanzania zijn het Amerikaanse Exxon Mobil, het Britse Ophir Energy en het Singaporese Pavilion Energy.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Wordt Shell speelbal van hebzuchtige aasgieren?
6 min geleden
in FINANCIEEL

Oliereus Shell kreeg een aantal weken terug een brief op de mat van de Amerikaanse miljardair Daniel Loeb. Loeb, een activistische aandeelhouder, riep het bedrijf op om zich op te splitsen. Wie zijn die activistische aandeelhouders eigenlijk? Maken bedrijven, zoals Shell, zich druk om deze mensen? En wat kan aandeelhouders activisme met bedrijven doen? Dat bespreken DFT-verslaggevers Herman Stam en Martin Visser samen met journalist Edwin van der Schoot in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Kwestie van Centen’.

Luister de nieuwe aflevering van ’Kwestie van Centen’ hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

www.telegraaf.nl/financieel/134446059...
voda
0
Hydro & Shell Join Forces to Explore Renewable Hydrogen Projects

Strategic Research Institute
Published on :
15 Nov, 2021, 5:30 am

Hydro’s green hydrogen company Hydro Havrand and Shell New Energies Holding Europe BV have agreed to explore the potential for joint projects producing hydrogen from renewable electricity. The ambition is to use the hydrogen to help decarbonize Hydro’s and Shell’s own operations, and to supply customers in heavy industries, the maritime sector and road transport. With green hydrogen, Hydro could further reduce the footprint of its low-carbon aluminium. Hydro Havrand and Shell will now explore the potential for developing joint renewable power-based hydrogen projects in select locations, initially in Europe.

In a memorandum of understanding signed, Shell and Hydro Havrand aim to jointly produce and supply hydrogen produced from renewable electricity in hubs centered around Hydro and Shell’s own business, and where they see strong potential for scaling production for customers in heavy industry and transport.

The companies have started initial work under the agreement. They will first identify opportunities to produce and supply renewable hydrogen to Hydro, Shell and the broader market from locations in Europe. The intention is to expand into additional regions and locations over time.

Replacing natural gas for heating purposes in aluminium production with renewable hydrogen will contribute toward Hydro’s global commitment to reduce its greenhouse gas emissions by 30% by 2030.
voda
0
SAS, Vattenfall, Shell, LanzaTech Join for Synthetic Aviation Fuel

Strategic Research Institute
Published on :
15 Nov, 2021, 5:30 am

Vattenfall, SAS, Shell and LanzaTech will together investigate the production of the world’s first synthetic sustainable aviation fuel using the LanzaJetTM “Alcohol to Jet” technology on a large scale in Sweden. Instead of using virgin fossil material in the production process, the synthetic SAF will be produced from fossil free electricity and recycled carbon dioxide from district heating. The goal is that a new production facility will produce up to 50,000 tonnes of synthetic SAF annually, provided that an investment decision is made at a later stage. The synthetic SAF, also known as electrofuel, will be produced from fossil free electricity and recovered carbon dioxide using the LanzaJet “Alcohol to Jet” technology, developed by LanzaTech and the U.S Department of Energy’s Pacific Northwest National Laboratory (PNNL). When full production is up and running it could provide SAS with up to 25 per cent of its global demand for sustainable aviation fuel in the 2030s.

A joint study has shown promising conditions for the project, and all partner companies now agree to carry out in-depth analyses. The ambition is to commission the new production facility sometime between 2026 and 2027 near Forsmark on Sweden's east coast.

The aim of the project is to get the production of electrofuel started in Sweden. The companies have signed a Memorandum of Understanding and agreed that Vattenfall will investigate fossil free electricity supply, hydrogen production and carbon dioxide recovery. Shell will investigate fuel production, logistics and be the electrofuel buyer. LanzaTech will provide its gas fermentation expertise to make ethanol from the input gas streams and parties will license the LanzaJet “Alcohol to Jet” technology to convert the ethanol to electrofuel. SAS will participate as a potential buyer of the electrofuel.
5.742 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 ... 284 285 286 287 288 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:38
Koers 33,880
Verschil -0,035 (-0,10%)
Hoog 34,090
Laag 33,785
Volume 5.322.034
Volume gemiddeld 7.617.915
Volume gisteren 7.480.978

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront