PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL november 2021 - Black Monday in aankomst

3.946 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 194 195 196 197 198 » | Laatste
boomer92
0
quote:

huseman1 schreef op 19 november 2021 16:57:

Roland C heeft 13 mensen genezen. Moet hier niet gekker worden. Lijkt wel of het hek van een inrichting heeft opengestaan. Mijn laatste reactie op die onzin die hier niet thuis hoort.
idd .
gpjf
0
quote:

roland cristiaan schreef op 19 november 2021 14:40:

[...] Kan ook niet ik werk op een lab, deze virussen zijn RNA virussen zodra deze 10 punten in hun DNA wijzigingen werkt het vaccin niet meer. Precies waar we nu inzitten.Het gevaar is als je een vaccin hebt gepakt rmna vaccin dan word je DNA afgebroken in eiwitten, en dat kan weer prionen laten ontstaan ook wel pathogen genaamd. Dus je kan kanker krijgen van je mooie vaccin.
Naar mijn informatie heb je er de ballen verstand van
No-nonsense
0
quote:

huseman1 schreef op 19 november 2021 15:32:

Roland Christiaan: wat je verkondigt is de grootst mogelijke nonsens. Het dna zit in de celkern en wordt niet afgebroken. Het rmna vaccin was nooit goedgekeurd als zich zou voordoen wat jij beweert.
Eh... op basis waarvan is het goedgekeurd vraag ik me af. De goedkeurende instanties (in Europa de EMA) hebben hun goedkeuring natuurlijk gebaseerd op de gegevens van de clinical trials van de vaccinfabrikanten. Ik denk namelijk dat ze zelf geen aanvullend onderzoek hebben gedaan, daarvoor was de tijd veel en veel te kort. De vaccinfabrikanten hebben zelf de vaccins niet veilig verklaard. De clinical trials lopen immers nog tot augustus 2023. Ze nemen dan ook geen enkele verantwoording voor eventuele ongewenst optredende bijwerkingen. Dat zet mij wel aan het denken.
gpjf
0
[quote alias=gpjf id=13823856 date=202111191721]
[...]

Naar mijn informatie heb je er de ballen verstand van
[/quote

En mRNA vaccin kan geen DNA afbreken, grootste onzin. Al zou je het willen

Absoluut, twee hele andere virussen. Ook andere virus familie en ze zien er anders uit qua structuur

En nu houd ik er mee op

No-nonsense
0
quote:

gpjf schreef op 19 november 2021 17:21:

[...]

Naar mijn informatie heb je er de ballen verstand van
Die informatie zou ik niet direct voor waar aannemen.
Uit een Zweedse studie (zie de Abstact):
Our findings reveal a potential molecular mechanism by which the spike protein might impede adaptive immunity and underscore the potential side effects of full-length spike-based vaccines.

Ik kan het niet helemaal goed inschatten, maar wie weet kan Roland Christiaan dat wat beter.

www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056
Grijze
3
Kan er iemand eens een link plaatsen naar het PostNL forum want ik vind het niet meer.
Jestbread
0
quote:

Grijze schreef op 19 november 2021 17:27:

Kan er iemand eens een link plaatsen naar het PostNL forum want ik vind het niet meer.
Hoop internethelden inderdaad.
[verwijderd]
0
Helaas Prins,

Draadje gekaapt door de Cojona. Laten we het maar opgeven.
Black Monday is ook niet echt gekomen.
prinszicht
1
quote:

Herna Nooitgewild schreef op 19 november 2021 17:30:

Helaas Prins,

Draadje gekaapt door de Cojona. Laten we het maar opgeven.
Black Monday is ook niet echt gekomen.
Als je niet kunt overtuigen, moet je verwarren. We kunnen de opvatting van 1 individu gewoon laten of negeren. Maar opeens moet iedereen van het andere draadje zich er mee bemoeien. Het lijkt op diskwalificatie van dit draadje, zoals je suggereert. Maar het waait gewoon over als iedereen op zijn eigen draadje blijft.

Het gaat ook niet meer over Black Monday. Ik merk dat de irritatie zit bij derden over het overduidelijk ontbreken van Corona inkomsten. Dat is een gegeven. Wat uiterst bijzonder is. Laten we samen volgen hoe dat gaat. En er scherp op zijn. En als iemand buiten de norm treedt over de pandemie, druk je op niet ok.
perry1
0
manuss
0
quote:

Zwijnash schreef op 19 november 2021 19:36:

MM verhogen hun short tot 2,25%
Super dom van MW. Vooral door de plotselinge lockdown , die ze mi niet verwacht hadden .

Zwijnash
0
quote:

manuss schreef op 19 november 2021 20:24:

[...] Super dom van MW. Vooral door de plotselinge lockdown , die ze mi niet verwacht hadden .

Iemand heeft afgebouwd vandaag name ik aan, zien wij volgende week.
Hopelijk binnenkort ook bericht van 25% grens bereikt.
rvd4always
0
quote:

Grijze schreef op 19 november 2021 17:27:

Kan er iemand eens een link plaatsen naar het PostNL forum want ik vind het niet meer.
www.iex.nl/Forum/Topic/1385808/PostNL...
prinszicht
0
quote:

Warrenw schreef op 18 november 2021 10:53:

Het is toch ongelooflijk Prinszicht dat bij andere postbedrijven als RM en Deutsche post blijkbaar het geld tegen de plinten omhoog klotst en dat bij PostNL dat niet het geval zou zijn. Ik geloof er niks van. EBIT Q4 2020 was 140 miljoen, bekijk het pessimistisch en trek hier 25% vanaf als voorbehoud voor de resultaten van Q4 2021 kom ik uit op 105 miljoen. Tot dusver is de EBIT 216 miljoen + 105 miljoen kom ik op circa 320 miljoen voor heel 2021. Is dit een gekke rekensom of hebben mensen andere sommen dan hoor ik het graag!
Schiet maar op bovenstaande, wat klopt er wel en wat klopt er volgens jullie niet.

Volgens ING zijn er zorgen over de Outlook voor 2021. Deze is volgens PostNL 280-310 miljoen. Waar komen de zorgen van ING vandaan? De 310 moet toch makkelijk gehaald gaan worden? Daarvoor mag Q4 ebit 32% lager zijn dan Q4 2020. Met alle (aankomende) Corona omstandigheden kan je mij niet wijsmaken dat mensen staan te trappelen om met mondkapjes op en met mogelijk een QR code in de aanslag in de rij te gaan staan in een drukke winkelstraat….

Tot dusver blijft de koers achter….. wanneer gaat deze weer noordwaarts? Kan niet lang meer duren in mijn optiek
Even updaten! AB van mij!
prinszicht
0
quote:

prinszicht schreef op 17 november 2021 11:45:

[...]

Dit is helaas een verkeerde aanname. Er zijn wel degelijk covid inkomsten en die worden zo gerapporteerd. Of je het nu wilt of niet. Jij gaat er niet over. Alleen ontbreken ze specifiek dit kwartaal. Op eens. Geen covid meer. Maar ze komen terug. Let maar op. Pim blijft geen ontkenner. Zodra K voorbij de 30 is, vindt Pim de miljoenen terug. Van de boosterbriefjes. Van de 2de G bestellingen in de 2 G maatschappij.
Oh ja Prins. Is dat zo….. dat moet blijken.
prinszicht
0
quote:

prinszicht schreef op 18 november 2021 11:40:

[...]

Ja, ik heb de RM update gelezen en zie dat er 5 procent bij mag. Das heel magertjes. En Ja, bij onze buren komt het geld met bakken binnen. Maar niet bij ons. Waarbij je kunt stellen dat er wel wat verdiend wordt, maar het is slechter dan slecht wat ons wordt voorgespiegeld. En dan lees ik hier terecht dat het niet kan kloppen wat Marc ons voorspiegeld. Maar het moet wel kloppen alleen weten wij niet waarom!? Tenzij je de ing ziet voor wat het bekend is. Iets met witwassen.

Maar na 2 weken komen met dit advies op de handhaving van de Outlook. Dat is feitelijk niet in overeenkomst met het advies van Marc voorafgaand aan de cijfers. Waar haalt hij zijn zorgen vandaan? Welke trend heeft hij geconstateerd die wij als maatschappij niet zien of ervaren!? Dit moet je jezelf gaan afvragen? Heeft hij een belletje gehad van Pim of Herna? Met welke boodschap? Doe even mee met de onzin zodat K nog wat kan kopen. Of, we gaan alle extra inkomsten niet rapporteren.
Nog belangrijker voor je als belegger. Niet vergeten. Marc heeft de beste glazen bal. En een lijntje met Herna als collega.
prinszicht
0
quote:

prinszicht schreef op 18 november 2021 10:33:

Nou nou, je geeft bijna de moed op. Al lijkt het daarom te doen. We zien TA adviezen voorbij komen met een breekpunt op 3,69. Ik zeg 3,65. En Marc, Herna’s collega, ziet het ook niet zitten en schrapt het torenhoge koersdoel icm de plek op de favorietenlijst.

Ik lees natuurlijk ieders reactie. In de trend van TA gezwets en Marcie Marc is gek. Het laatste is zeker niet het geval. Ik zou het meer zoeken in de hoek van betrouwbaar. Of het tegenovergestelde. Er was een tijd dat ING als eerste met haar advies kwam. Op de dag of er na. De laatste tijd duurt het een paar weken. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de uiterst lucratieve Sprinter handel. Ze maken er maar wat graag reclame voor. Je gaat volgens Marc de q3 cijfers in met de huidige Outlook en een advies van 5,80 plus favoriet. Je verlaat de cijfers met dezelfde Outlook en een koersdoel verlaging en favoriet af. En die conclusie duurt 2 weken. Je kunt er contrair op handelen.

Maar wat zegt Marc inhoudelijk. Want gek is ie niet. Mede vanwege zijn directe relatie met de ceo van ons bedrijf. Hij zegt op korte termijn zich zorgen te maken. Hij leest hier mee. Op dit draadje. Hij is door mij persoonlijk gewezen op het missen van de Corona inkomsten in q4. Dat had hij zelf niet gezien tijdens de q&a. En daar moest even 2 weken op kauwen en bellen met Pim.

Dus kun je alleen maar concluderen dat ze er echt niet zijn. Oh jee, midden in een pandemie. Geen dubbeltje meer. Dat wordt het dan ook. Tenzij je denkt of vermoedt dat ING ons bewust op het verkeerde been wilt zetten. Ik weet het niet meer.

Wat ik dan wel weet. Dat er wel degelijk extra inkomsten zijn. Voor 100 procent. Die briefjes worden gestuurd met prikafspraken. De pakketjes worden besteld door de mensen die dadelijk worden opgesloten. Nu gaat dat op het andere draadje continu herhaald worden met een verwachting dat er een update komt. Nou, die komt voorlopig niet. Anders zou Marc zich geen zorgen maken op de korte termijn. En hij kan het weten.
En voor de liefhebbers. De echte fans. Ze zijn er. En werken bij ing. En bij de NAVO. Maar die zijn misschien wat minder fan. Ik krijg geen fanmail meer of reacties van de persafdeling.
prinszicht
0
Op naar maandag. Prachtige dag. Op zoek naar de verloren covid miljoenen. Ik blijf voor jullie zoeken tot ze gevonden zijn. Tis een bittere strijd. Maar ik geef niet op. Fijn weekend.
Boir
0
Oh ik dacht dat jij wel boven water zou krijgen waarom ze parcels niet meer Benelux maar enkel Netherlands noemden
3.946 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 194 195 196 197 198 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 1,231
Verschil -0,029 (-2,30%)
Hoog 1,250
Laag 1,231
Volume 1.572.298
Volume gemiddeld 2.208.161
Volume gisteren 1.631.754

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront