Bone Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Bone 2021

358 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
Stefzele1
0
@Kojo2, we hebben nu één daling van 35% in één maand achter de rug én staan nu op €1, ik wacht nog even op één extra daling van 10% of meer op één dag en dan is het voltanken…Ontex was één superadvies…
p/o
2
Wat er nog op de agenda staat voor 2021.

• Bone Therapeutics zal haar besprekingen met de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) voortzetten ter voorbereiding op de volgende stappen in de klinische ontwikkeling van ALLOB in de VS.

• Bone Therapeutics zal gesprekken blijven voeren met potentiële partners om de zakelijke kansen voor ALLOB te onderzoeken, terwijl het wordt geëvalueerd in een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, proof-of-concept Fase IIb-studie.

• Als alternatief voor de lopende discussies, waaronder Hybrigenics, is Bone Therapeutics bezig een derde organisatie opdracht te geven om partnerschappen en M&A-mogelijkheden te onderzoeken.

• LinkHealth en Pregene, de partners van Bone Therapeutics in Azië, blijven de ontwikkeling van ALLOB stimuleren in de richting van de indiening van een Investigational New Drug Application (IND) bij de Chinese National Medical Products Administration (NMPA). Na een positief pre-IND-gesprek met de NMPA zou een succesvolle IND-aanvraag resulteren in een nieuwe mijlpaalbetaling aan Bone Therapeutics.


Als ze die mijlpaalbetalingen kunnen binnenhalen en dan de 2de tranche (van 8 miljoen) van die lening van 16 miljoen bij de Europese investeringsbank zouden ze toch zeker voldoende cash moeten hebben tot eind 2022.

€URO-Trader
0
€URO-Trader
0
Stefzele1
0
@€URO-Trader, ik heb de markt eens gevolgd én er zit één shorter in de markt of de MM die alles naar beneden drukt en bijgevolg wacht ik nog even om er bij te kopen…
€URO-Trader
0
Afgeserveerde bedrijven zijn interessant voor de toekomst om vele malen over de kop te gaan bij eennhunstige ontwikkeling. Zit er met een redelijk, beheersbaar deel in. Faillissement, knap vervelend maar wel overkomelijk. Toch, gloort er een beetje hoop bij dit bedrijf. Al die geïnvesteerde miljoenen gaan naar mijn idee zeer waarschijnlijk renderen. Is het niet zozeer dhet produkt, dan wel de kennis. Rente is nu laag, dat prikkelt de overnamegedachten.
Stefzele1
0
@€URO-Trader, eerste aankoop-en steunniveau ligt op €0,842 en eerste verkoopsniveau ligt op €1,234…technisch gezien dan hé…
€URO-Trader
0
Rond de €0,90 schaf ik er weer een pakket, dus met 10% korting. Uiteraard met uitgangspunt €5 op termijn.
voda
0
07:22
Bone verkoopt meest beloftevolle onderzoek

Bone Therapeutics BOTHE 0,00% kondigt de overdracht aan van wereldwijde rechten voor de ontwikkeling, productie en commercialisering van de botcelthererapie ALLOB aan Link Health. In ruil ontvangt Bone een terugbetaling van de onderzoekskosten en mijlpaalbetalingen van maximaal 60 miljoen euro. Bone heeft ook recht op royalty's op de nettoverkoop van maximaal 25 procent.

De overeenkomst zorgt voorlopig niet voor een aansterking van de kaspositie, behalve dan dat Bone onderzoekskosten uitspaart.

Bone benadrukt dat de overeenkomst niet-bindend is. Het is de bedoeling voor het einde van het jaar tot een definitieve overeenkomst te komen.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/na...
voda
0
07:26
Bone haalt 3,3 miljoen euro op tegen zware korting

Bone Therapeutics BOTHE 0,00% , het Waalse bedrijf dat celtherapie-oplossingen voor botaandoeningen ontwikkelt, heeft via een private plaatsing 3,3 miljoen euro opgehaald bij bestaande en nieuwe institutionele investeerders. Bone gaf 4,83 miljoen nieuwe aandelen uit tegen 0,68 euro per stuk. Dat is een flinke korting van 26,1 procent tegenover de slotkoers van donderdag (0,92 euro).

Bone gaat het geld gebruiken om de ontwikkeling van Allob, zijn voornaamste product, verder te zetten en ook de ontwikkeling van het nieuwe cel- en gentherapieplatform iMSC te versnellen naar een breder veld van klinische indicaties buiten orthopedie. In een persbericht legt CEO Miguel Forte uit dat het om ‘acute levensbedreigende ziekten’ gaat waarvoor geen afdoende medische behandeling beschikbaar is.

Bone laat voorts weten dat het de licentieovereenkomst voor de overdracht van de wereldwijde rechten op Allob aan Link Health Pharma tegen eind dit jaar denkt af te ronden. Krachtens deze overeenkomst zal Link Health de R&D-kosten aan Bone terugbetalen. Het akkoord kan ook commerciële mijlpaalbetalingen tot 60 miljoen euro opleveren, evenals royalty’s op de verkoop.

Met het verse geld en de licentieovereenkomst met Link Health zou Bone nu ongeveer een jaar moeten verder kunnen. Intussen kijkt het bedrijf uit naar mogelijkheden om zijn balans en kaspositie te versterken.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/al...
Chasse_Patate
0
Denk dat ze met hun persbericht van 29/11 hadden gehoopt de koers iets verder op te kunnen pompen.
Maar het BIO klimaat is momenteel rampzalig, en dan deze rampzalige korting.
Ben benieuwd, vaak zie je dat zo'n koers tussen de oren gaat zitten bij beleggers, eens kijken of we hier de 0,68 aan gaan tikken de komende dagen.
[verwijderd]
0
Dit is geen kapitaalronde maar eerder een bedelronde. Hoe lang gaat Bone nog overleven op deze manier ? Dat iMSC platform staat nog maar in z'n kinderschoenen, daar hebben ze pakken geld voor nodig eer daar iets uit komt voor een klinisch onderzoek en dan begint het pas. De verhoopte 60 miljoen van ALLOB is maar een peulschil om een nieuwe fase 1 op te starten.

Dit begint te lijken op Asit Biotech.
[verwijderd]
0
quote:

Scoop schreef op 3 december 2021 11:15:

Dit is geen kapitaalronde maar eerder een bedelronde. Hoe lang gaat Bone nog overleven op deze manier ? Dat iMSC platform staat nog maar in z'n kinderschoenen, daar hebben ze pakken geld voor nodig eer daar iets uit komt voor een klinisch onderzoek en dan begint het pas. De verhoopte 60 miljoen van ALLOB is maar een peulschil om een nieuwe fase 1 op te starten.

Dit begint te lijken op Asit Biotech.
Dat het bedrijf op dit punt nog geld ophaalt is een mooi signaal dat het management zichzelf in stand wil houden en zichzelf wil blijven verrijken.
Het mocht duidelijk zijn dat het bedrijf geen enkele bestaansreden meer heeft.
Dat hier niet tegen ingegaan wordt is dan ook onbegrijpelijk.
Kojo
0
quote:

Stefzele1 schreef op 29 november 2021 13:23:

Wat een leuke rollercoaster…like it…
@ Stefzele,

Een rollercoaster die vooralsnog hoofdzakelijk naar beneden gaat. Hou ik niet van. Dit zat er uiteraard aan te komen, de vraag is evenwel of dit niet de finale duik is voor de totale collapse.
358 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:26
Koers 0,020
Verschil -0,001 (-4,85%)
Hoog 0,021
Laag 0,018
Volume 1.075.815
Volume gemiddeld 1.239.302
Volume gisteren 1.538.483

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront