Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming - waar beleggen jullie nog meer in?

306 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 | Laatste
[verwijderd]
1
quote:

voda schreef op 29 november 2021 09:06:

Jahoo!

NOVACYT
5,610
+0,526
/
+10,35%
09:06:12
HIHAAAA!! :-)
lucas D
0
VEON rondt verkoop netwerktorens af
woensdag 01 december 2021 21:23
(ABM FN-Dow Jones) VEON heeft de verkoop van zijn mobiele netwerktorens in Rusland aan Service-Telecom afgerond. Dit maakte het telecombedrijf met een notering op het Damrak woensdag bekend.

VEON maakte de deal in september van dit jaar bekend. Voor de verkoop van de torens ontving VEON omgerekend 817 miljoen euro. De koper betaalt VEON een EBITDA-multiple van 11,7.

De desinvestering toont volgens het telecombedrijf de voortdurende focus op actief portefeuillebeheer en het streven om de waarde van de portefeuille te vergroten.

Bron: ABM Financial News
lucas D
0
di 7 december 2021, 08:53
In dit artikel:

VEON

Mobiele providerstandaard voorgesteld voor verificatie en machtigingenbeheer

AMSTERD, 7 december 2021 /PRNewswire/ -- NAQ: VEON Ltd. (Euronext Amsterdam: VEON), een vermogens levering van leverings- en internetdiensten, vandaag de lancering aan van zijn MobileID-initiatief, een authenticatie- , inloggegevensbeheer- en toestemmingscontrolesysteem dat consumenten zal beschermen en retailbedrijven zullen beschermen. VEON is van plan MobileID uit te rollen naar zijn 212 miljoen klanten in negen landen en het aan te bieden als de standaard voor mobiele operators over de hele wereld om digitale identiteitsvalidatie te bieden die volledig voldoet aan de lokale wetgeving inzake gegevensprivacy.

"Digitale identiteit is een van de grote identiteit van onze tijd", zegt Kaan Terzioglu, CEO van de VEON Group. MobileID mobiele operators in staat stellen om de wederzijdse autoriteit te zijn voor beide consumenten als retailers met de zekerheidstelling dat de operator in hun thuisland is gevestigd en een licentie heeft van de wetgeving inzake gegevensbescherming."

MobileID is voorzien van de Mobile Connect-standaard van GSMA en zorgt voor een veilige en planning van de klantidentiteit mogelijk voor zowel online als situaties. Voor consumenten biedt de service een gemeenschappelijke ervaring zonder de noodzaak om wachtwoorden te gebruiken, een universele login op en online locaties en een op SIM-kaart gebaseerd op elk apparaat werken, inclusief featurephone.

Consumenten ook belangen van het automatisch invullen van informatie op online kanalen en op toekomstige geschillen, voor items zoals aanvragenn procedures voor het beheren van de module Toestemmingscentrum klanten in staat zal stellen om vooraf aan serviceproviders te machtigen machtigingen te beheren en te beheren. Voor online retailers informatie over het delen van klantkenmerken en informatie over de aanvraag van kredieten mogelijk. De conversiepercentages van de MobileID-service zijn tot twee keer hoger voor retailers, samen met een 80% sneller serviceregistratieproces, het gebruik van en sneller klanttraject resultaten.

De uitrol van MobileID volgt op uitgebreide proeven in Rusland met VEON's Beeline mobiele operator in samenwerking met andere Russische mobiele operators. De proefimplementatie van negen maanden zag meer dan 1,2 miljoen maandelijkse actieve gebruikers zich abonneren op MobileID om hun digitale persoonlijkheid te verifiëren bij 36 grote online serviceproviders en verkopers, waaronder AliExpress, Alfa-Bank, Alfa Insurance, Sheremetievo Airport en Raiffeisen Bank.

Na de succesvolle afronding van andere proeven in Rusland, zal MobileID worden ingezet bij alle mobiele operators van VEON, met de uitrol in Oezbekistan en Kazachstan.

"Het is het juiste moment voor de mobiele telecommunicatie-industrie om een ??nieuwe industriestandaard voor digitale identiteitsvalidatie te implementeren. Voor zowel consumenten als retailers zou MobileID de authenticatiediensten kunnen vervangen die momenteel worden aangeboden door sociale netwerken die vaak vatbaar zijn voor fraude en niet worden gecontroleerd op de ware identiteit van de digitale persona", legt Kaan Terzioglu, CEO van de VEON Group, uit. "Onze nieuw geïntroduceerde Permission Center-oplossing geeft consumenten ook controle over hun persoonlijke gegevens en stelt hen in staat om machtigingen te beheren en te controleren die eerder aan mobiele serviceproviders werden verleend."

De werking van MobileID wordt veilig beheerd met alle klantgegevens die zijn opgeslagen in Klasse 3/Klasse 4 datacentra die worden beheerd door nationale telecommunicatie-exploitanten in overeenstemming met de lokale wetgeving inzake gegevensprivacy. De naadloze integratie met klantsimkaarten zorgt voor een extra niveau van beveiliging en klantbescherming en persoonlijke klantgegevens worden altijd versleuteld met het RSA Asymmetric-algoritme. Extra beveiligingsniveaus, zoals op pincode gebaseerde validatie, worden ondersteund voor zeer gevoelige transacties. In overeenstemming met de lokale regelgeving blijven de persoonlijke gegevens van klanten binnen de geografische grenzen van een land.

Voor grote retailers en financiële instellingen is een volledig portfolio van softwaretools en API's beschikbaar om MobileID aan te passen en te integreren in specifieke applicaties. Nationale en wereldwijde interoperabiliteit is ook verzekerd, aangezien MobileID de door GSMA goedgekeurde Global Standard (Mobile Connect) bevat. De service wordt volledig end-to-end bewaakt via netwerkbeheercentra met serviceniveauovereenkomsten en beleid voor noodherstel.

Over VEON
VEON is een NASDAQ en Euronext Amsterdam-genoteerde wereldwijde leverancier van connectiviteit en digitale diensten
voda
0
[verwijderd]
1
quote:

voda schreef op 15 januari 2021 11:16:

[...]
Novacyt 12,02 0,70 6,18 % 11:15:24
XPAR
Symbool ALNOV ISIN FR0010397232
aah gevonden
Novacyt SA € 1,7385 momenteel
misschien verstandig om disclaimer te gebruiken volgende keer?
Casis
0
quote:

Casis schreef op 18 december 2020 22:36:

Mijn Pharming opbouw waar ik 2020 mee gestart ben.
10-mrt 14,55 %
18-mei 11,19 %
7-jul 25,74 %
10-dec 48,52 %
totaal 100 %

Aantallen uitgebreid maar nog steeds alleen maar Pharming in mijn portefeuille
306 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:35
Koers 0,988
Verschil -0,023 (-2,23%)
Hoog 1,014
Laag 0,988
Volume 5.323.102
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 7.289.511

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront