Aperam « Terug naar discussie overzicht

Aperam 2021: Op naar de 50 euro.

332 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste
Luifel
0
Ondanks stevige stijgingen van o.a Arcelor en AMG is de
correctie bij Aperam maar magertjes.....met adviesverlaging
Jefferies te maken?
Goudmijn64
0
quote:

Luifel schreef op 7 december 2021 15:52:

Ondanks stevige stijgingen van o.a Arcelor en AMG is de
correctie bij Aperam maar magertjes.....met adviesverlaging
Jefferies te maken?
Vandaag (tot nu toe) een inhaalslag t.o.v. Arcelor.
Aperam is een wat minder opvallend aandeel, maar doet het gewoon erg goed.
voda
0
Advies van Morgan Stanley over Aperam
Beurshuis Morgan Stanley
Aandeel APERAM
Datum 08 december 2021
Advies Equalweight
Koersdoel 63,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 8 december 2021 hebben de analisten van Morgan Stanley hun beleggingsadvies voor APERAM (APAM; ISIN: LU0569974404) herhaald. Het advies van Morgan Stanley voor APERAM blijft "equalweight".

Het koersdoel wordt door Morgan Stanley verlaagd van 67,00 EUR naar 63,00 EUR.

Op 12 november 2021 publiceerde APERAM kwartaalcijfers.
Dividend Collector
0
Shorts in Aperam nemen toe. Nu zelfs al 2,67% en daarmee binnen NL op plek 7 van meest geshorte fondsen.

shortsell.nl/short/Aperam
Hopper58
0
quote:

klopper schreef op 29 november 2021 20:25:

[...]

Ik heb naast deze nog Bekaert zitten. Zit momenteel voldoende in de sector. Moet terug gaan spreiden. The chipsector staat momenteel torenhoog, daar heb ik hoogtevrees. Moest vooruitzicht zijn op rente verhoging misschien opnieuw wat financials. Maar momenteel wacht ik tot de rust terug keert.
Ha klopper,

Qua chips was Micron Technology (MU op Nasdaq) wel een goede tip van jou. Plus 7 % gisteren nabeurs op goede resultaten.

Jammer zat ik er niet in....
Hopper58
0
quote:

Hopper58 schreef op 21 december 2021 08:46:

[...]

Ha klopper,

Qua chips was Micron Technology (MU op Nasdaq) wel een goede tip van jou. Plus 7 % gisteren nabeurs op goede resultaten.

Jammer zat ik er niet in....
Heb ze alsnog gekocht...
voda
0
Aperam
Staalreus Aperam heeft natuurlijk een langere beurshistorie. "Dit jaar is het aandeel opgestoomd van 35 naar 55 euro. In de afgelopen vier maanden hebben we een niet meer dan normale correctie gezien terug naar de 42, 43 euro. Onder de 40 zou ik geen positie meer nemen."

"Binnen de langeretermijntrend zullen we nieuwe, hogere bodems gaan zien en is de kans reëel dat we doortrekken naar 55 euro. Er is best een kans dat ook die top nog geslecht wordt, maar dat is van latere 'zorg'. Het gaat erom dat de correctie die is ingezet, opdroogt, en dat de bulls zich klaarmaken voor een beweging terug naar de 55 euro."

www.belegger.nl/Column/735410/Kooplij...
[verwijderd]
0
In MEI meldde Aperam dit:

ABM donderdag, 6 mei 2021 15:31
Aperam koopt Duitse recycler ELG
In dit artikel vind u onder andere informatie over: APERAM,

Aperam neemt de aandelen over van het Duitse recyclingbedrijf ELG, voor een ondernemingswaarde van 357 miljoen euro. Dat maakte de producent van roestvrij staal donderdag bekend.

De overname versterkt de positie van Aperam op het gebied van kosten en duurzaamheid en moet binnen drie jaar 24 miljoen euro aan synergieën opleveren. "De acquisitie zal Aperam in het centrum van de circulaire economie zetten", stelde het bedrijf. "Dit zal de expansie van Aperam versnellen naar geografieën en industrieën die complementair zijn aan onze huidige portfolio", zei CEO Timoteo di Maulo.

ELG, begonnen in in 1962 Duisburg onder de naam Eisenlegierungen, is al decennia wereldwijd actief in het inzamelen, verwerken en recyclen van afval van roestvrij staal en hoogwaardige legeringen, en produceert 1,3 miljoen ton aan materiaal per jaar. Het bedrijf telt 1.300 voltijdbanen en is aanwezig in achttien landen. Het bedrijfsresultaat ligt door de cyclus heen op 55 miljoen euro per jaar, meldde Aperam.

Door de overname kan Aperam zijn grondstoffenmix verbeteren en uitbreiden naar de levering van ruwe grondstoffen.

De overname moet in de tweede helft van 2021 zijn afgerond, aldus Aperam.
[verwijderd]
0
Vandaag meldt Aperam dit:

Aperam rondt overname ELG af
Door ABM Financial News op 27 december 2021 14:11 | Views: 382

Aperam rondt overname ELG af
Beeld: ABM Financial News
(ABM FN) Aperam heeft met succes de acquisitie van ELG afgerond. Dit maakte de fabrikant van roestvaststaal met een notering in Amsterdam en Brussel maandagmiddag bekend.

Eind november kreeg Aperam al goedkeuring van de Europese Commissie voor de overname.

Begin mei liet Aperam weten ELG te willen overnemen voor 357 miljoen euro. De overname versterkt de positie van Aperam op het gebied van kosten en duurzaamheid, en moet binnen drie jaar minimaal 24 miljoen euro aan synergieën opleveren.
[verwijderd]
0


Prachtig nieuws waarvan PM verwacht dat de de koers hoger zal gaan zetten de komende tijd.
We gaan het meemaken. Afwachten

Verbetering positie grondstoffenmix en forse Synergievoordelen. 2 zeer positieve punten,

Mooi nieuws voor Aperam zo aan het eide van het jaar!
[verwijderd]
0
Wat is de decembermaand zonder de Belegger.nl Kooplijsten? Ook dit jaar laten we die niet aan u voorbij gaan. Het recept is bekend: experts geven hun drie favoriete aandelen voor het aankomende jaar door. Technisch analist Nico Bakker bijt vandaag het spits af.

“Net als vorig jaar kies ik drie fondsen die voor de langere termijn goed trenderen. Dat houdt in dat ze een mooi proces van hogere toppen en hogere bodems laten zien. En ook belangrijk: de risk/reward-verhouding van alle drie de namen is gunstig; de verliesruimte beperkt is en het winstpotentieel is twee keer zo groot.”

Alfen
De eerste kandidaat is Alfen. “De laadpaalfabrikant heeft nog niet zo’n lange historie op de beurs, maar charttechnisch is wel duidelijk dat het aandeel dit jaar is opgestoomd tot 100 euro, waarna een lichte correctie kwam en Alfen terugviel naar de range 80 tot 85 euro.”

“Opnieuw wordt de trend vervolgd en wordt een aanval op de 103, 104 euro gedaan. Mocht de koers onder de 80 euro uitkomen, dan komt er een serieuze correctie en dat wil je niet meemaken, dan moet je wegwezen. Maar daarboven is er veel opwaarts potentieel. Er is maar een kleine ruimte aan de onderkant en veel ruimte aan de bovenkant.”

Aperam
Staalreus Aperam heeft natuurlijk een langere beurshistorie. “Dit jaar is het aandeel opgestoomd van 35 naar 55 euro. In de afgelopen vier maanden hebben we een niet meer dan normale correctie gezien terug naar de 42, 43 euro. Onder de 40 zou ik geen positie meer nemen.”

“Binnen de langeretermijntrend zullen we nieuwe, hogere bodems gaan zien en is de kans reëel dat we doortrekken naar 55 euro. Er is best een kans dat ook die top nog geslecht wordt, maar dat is van latere ‘zorg’. Het gaat erom dat de correctie die is ingezet, opdroogt, en dat de bulls zich klaarmaken voor een beweging terug naar de 55 euro.”

Boskalis
Het beeld van baggeraar Boskalis lijkt op dat van Aperam, aldus Bakker. “Ook Boskalis is een trenderend fonds. In februari van dit jaar is er een uitbraak geweest en is de dalende trend verlaten. Een eerste opleving zagen we naar krap 30, en toen een logische correctie naar 24 euro.”

“Alle indicatoren geven aan dat er gesteund wordt, en dat betekent instapkansen voor langetermijnbeleggers: zij hebben rustig afgewacht tot die 24 op de borden stond, en zij liften mee tot 30 euro. Ik zou er een tweetrapsraket van maken. Eerst meeliften tot 30 en boven de 30 posities verdubbelen en op naar de 40 euro.”
332 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 27,120
Verschil -1,940 (-6,68%)
Hoog 28,340
Laag 27,060
Volume 504.066
Volume gemiddeld 183.679
Volume gisteren 111.922

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront