GrandVision « Terug naar discussie overzicht

GrandVision 2021

62 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Friendman
1
Ohh wat een opluchting is dit hahah. Uiteindelijk is de prijs zelfs boven mijn oorspronkelijke verwachtingen van voor de uitslag van de rechtzaak.
Friendman
1
Volgens nieuws op ING wordt naar verwachting op 1 juli aanstaande de transactie afgerond.
voda
0
Update2: EssilorLuxottica betaalt toch volle pond voor GrandVision

Door ABM Financial News op woensdag 30 juni 2021
Views: 7.792

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica betaalt toch de volle prijs voor GrandVision, die was overeengekomen voorafgaand aan de coronacrisis. Dat maakte het Italiaans-Franse optiekbedrijf dinsdag nabeurs bekend.

"Na alle opties te hebben overwogen, hebben we besloten om door te gaan met een onverwijlde afronding van de deal", stelden CEO Francesco Milleri en plaatsvervangend CEO Paul du Saillant in een verklaring. "Nu de branche na de pandemie terugkeert naar groei geloven wij dat dit het perfecte moment is om ons detailhandelsnetwerk uit te breiden."

Aandeelhouders van EssilorLuxottica stemden dinsdag voor het plan om het belang van 76,72 procent van HAL in GrandVision te kopen voor de in 2019 overeengekomen prijs van 28,42 euro per aandeel.

Die beslissing is gunstig voor de verkoper, meerderheidaandeelhouder HAL Holding, aangezien veel analisten en beleggers rekening hielden met een verlaging van de overnameprijs.

De coronacrisis en een verloren arbitrageprocedure dreigden roet in het eten te gooien voor HAL. GrandVision schond met opzet de overnamevoorwaarden, luidde het oordeel, door geen informatie te geven over de impact van de pandemie op de resultaten.

Analisten verwachtten dat EssilorLuxottica deze uitkomst zou aangrijpen om de prijs te heronderhandelen. Het aandeel GrandVision sloot dinsdag op 24,70 euro, anticiperend op een forse korting. In de Italiaanse media werd een korting van 1 miljard euro genoemd, wat zou neerkomen op een bedrag van 24,50 euro.

Toch was er ook reden voor EssilorLuxottica om te betwijfelen dat ze zo'n grote korting zou kunnen bedingen, nu de brillen- en lenzensector zich snel herstelt. Daarvoor hoeven ze alleen maar naar de eigen winkels te kijken en hebben ze de cijfers van GrandVision nauwelijks nodig, merkte analist Robert Jan Vos van ABN AMRO Oddo op.

Ook was er voor de investeerders van HAL geen reden om een prijs onder de boekwaarde te accepteren. "De rationale achter de overname van GrandVision staat nog steeds als een huis", vindt analist Martin Crum van IEX.

EssilorLuxottica telt 7,2 miljard euro neer voor GrandVision.

Update: om meer informatie toe te voegen.
voda
0
HAL rond verkoop belang GrandVision af

Door ABM Financial News op donderdag 1 juli 2021
Views: 2.691

(ABM FN-Dow Jones) HAL heeft de verkoop van zijn belang in GrandVision aan EssilorLuxottica afgerond. Dit meldde de investeerder donderdag nabeurs.

HAL verkocht zijn belang van 76,72 procent in GrandVison aan EssilorLuxottica voor 28,42 euro per aandeel.

De totale overnamesom voor het belang van HAL van 5,5 miljard euro resulteert in een netto boekwinst van 3,5 miljard euro, meldde de investeerder.

Als onderdeel van de transactie heeft HAL de Chileense optiekketen Rotter y Kraus gekocht. Rotter y Kraus exploiteert 97 winkels en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

CEO Stephan Borchert van GrandVision zei in een separaat persbericht verheugd te zijn, na afronding van de transactie tussen HAL en EssilorLuxottica, om Grandvision naar een nieuw hoofdstuk te begeleiden. Hij zei EssilorLuxottica te verwelkomen als nieuwe meerderheidsaandeelhouder.

Update: om extra informatie toe te voegen.
Pingo66
0
Wie heeft raad?Alvast bedankt
Als ik nu aandelen koopt?Is Essilor verplicht om de resterende vrij handelbaar stukken ook te kopen?Hoe zijn de regels?
Als ik nu voor 28.20 koop ,kan ik dus verwachten dat ik 28.42 teruggkrijgt(is het in ieder geval aannemelijk?).
22 cents x aandelen minus DEGIRO kosten?
Dank
voda
0
Beste junimaand ooit voor GrandVision
Versnelling van omzet en winst in tweede kwartaal.

(ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft in het tweede kwartaal van 2021 een versnelling van de omzet en de winstgevendheid laten zien. Dit bleek vrijdagochtend uit cijfers van de optiekketen.

"Ondanks een tragere start in het eerste kwartaal, met name als gevolg van grote verstoringen in Frankrijk, heeft GrandVision een aanzienlijke versnelling van zijn prestaties in het tweede kwartaal van 2021 geboekt, waarbij juni sterke prestaties liet zien in alle segmenten en de hoogste maandomzet en aangepaste EBITDA in de geschiedenis werden geboekt", zei CEO Stephan Borchert vrijdag in een toelichting.

In het afgelopen kwartaal kwam de omzet uit op 993 miljoen euro tegen 526 miljoen euro een jaar eerder. In juni boekte GrandVision naar eigen zeggen zelfs de hoogste omzet ooit.

Daarmee bleef de omzet nog wel onder die in het tweede kwartaal van 2019, toen GrandVision een omzet behaalde van iets meer dan een miljard euro. Dit leverde een vergelijkbare omzetkrimp op van 1,2 procent.

De aangepaste EBITA steeg op jaarbasis, van een verlies van 65 miljoen euro naar een winst van 138 miljoen euro bij een marge van 13,9 procent.

In het eerste kwartaal van 2021 bedroeg de marge nog 8,8 procent.

GrandVision had aan het einde van het kwartaal 7.265 winkels tegen 7.271 winkels een jaar eerder.

Aan het einde van het tweede kwartaal had GrandVision 556 miljoen euro aan schulden ten opzichte van 755 miljoen euro medio 2020 en 569 miljoen euro in maart dit jaar.

GranVision heeft vertrouwen in de tweede jaarhelft en verwacht een vergelijkbare omzet ten minste van de niveaus in 2019, met een hogere aangepaste EBITA dan in 2019. Daarbij gaat de optiekketen er wel van uit dat er geen nieuwe coronarestricties volgen in de komende maanden.

Op 1 juli rondde EssilorLuxottica de overname van het belang van HAL in GrandVision af.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Brillenconcern GrandVision weer bijna op oude niveau
Van onze redacteur 07:54

Brillenconcern GrandVision zat in het eerste halfjaar van 2021 weer bijna op het niveau van voor de coronapandemie. Dat blijkt uit gepubliceerde resultaten over het eerste halfjaar.

Het moederbedrijf van brillenketens Pearle en Eye Wish zette in deze periode €1,9 mrd om, 1,2% minder dan in dezelfde periode in 2019, vóór de uitbraak van het coronavirus. Vergeleken met een jaar geleden steeg de omzet met ruim 33%.

De aangepaste brutowinst (ebitda) herstelde vooral in het tweede kwartaal, naar €138 mln (ten opzichte van €129 mln in 2019). Vorig jaar was dat nog een brutoverlies van €65 mln. In het tweede kwartaal openden de winkels weer in belangrijke markten, zoals Frankrijk. Zeker juni was een goede maand voor de brillenwinkels, met de hoogste ebitda ooit gemeten.

Het is waarschijnlijk de laatste keer dat GrandVision zelfstandig cijfers presenteert. De miljardenovername door het Frans-Italiaanse optiekconcern EssilorLuxottica is sinds 1 juli rond. 'De combinatie van GrandVision en EssilorLuxottica zal een wereldwijd bedrijf voor oogzorg en brillen creëren, we zijn trots daar deel van uit te maken,' schrijft het bedrijf daarover.

Brillenoorlog
Eind juni kwam er een eind aan de slepende overnamestrijd van bijna een jaar. ‘Nu de sector weer groeit na de pandemie, zijn we van mening dat dit het perfecte moment is om ons retailnetwerk uit te breiden’, aldus het Frans-Italiaanse bedrijf. Dat betaalt de originele overnameprijs van €7,2 mrd, ondanks de coronapandemie.

In de periode daarvoor bestreed EssilorLuxottica deze overnameprijs uit het in 2019 gesloten akkoord nog. Het bedrijf vond dat GrandVision de voorwaarden uit het koopcontract had geschonden door zijn winkels te sluiten en leveranciers later te betalen.

Op het hoogtepunt van de strijd, die door een reeks rechtszaken de bijnaam brillenoorlog kreeg, liet EssilorLuxottica beslag leggen op terabytes aan administratie van GrandVision én grootaandeelhouder HAL, tevens eigenaar van de FD Mediagroep.

Nadat een Zwitserse arbitragerechtbank in juni besloot dat het Italiaans-Franse bedrijf zonder boete mocht afzien van de overname, ging EssilorLuxottica er wonderlijk genoeg juist mee door. De 'strategische logica' van de overname was 'sterk en onveranderd', stelde het bedrijf.

EssilorLuxottica krijgt in eerste instantie alleen het 76,72%-belang in GrandVision van HAL in handen. Vervolgens zal de brillenreus een openbaar bod uitbrengen op de resterende aandelen.

Grandvision heeft 2700 winkels in Europa, verdeeld over 24 ketens.

De mededingingsautoriteiten hebben ingestemd met de overname. De Europese Unie eist alleen dat GrandVision een aantal winkels, waaronder zijn Eye Wish-zaken, afstoot. EssilorLuxottica moet formules verkopen in Italië en België.

Lees het volledige artikel: fd.nl/ondernemen/1407332/brillenconce...
voda
0
HAL profiteert van hogere resultaten GrandVision
Verkoop belang in optiekketen pas in tweede jaarhelft meegenomen.

(ABM FN-Dow Jones) HAL Trust heeft in de eerste zes maanden van 2021 een veel hogere nettowinst behaald dan een jaar eerder. Dit meldde de holding donderdag nabeurs.

De nettowinst verbeterde van 89 miljoen, of 1,05 euro per aandeel naar 599 miljoen euro, of 7,01 euro.

"De toename van het resultaat is het gevolg van hogere resultaten van GrandVision", aldus HAL, dat wees op een effect van 212 miljoen euro. Ook de ondernemingen in het niet-

genoteerde segment droegen bij aan de winstverbetering, aldus HAL.

De verkoop van het belang in GrandVision vond plaats op 1 juli 2021 "en zal in het tweede halfjaar worden verantwoord", zei HAL.

De nettovermogenswaarde, die gebaseerd is op de marktwaarde van de beursgenoteerde minderheidsbelangen en de liquiditeitenportefeuille en de boekwaarde van de niet-beursgenoteerde ondernemingen is in het eerste halfjaar met 873 miljoen euro gestegen.

"Deze stijging is met name het gevolg van een hogere beurswaarde van GrandVision en Boskalis", aldus HAL. De daling van de beurswaarde van Vopak had echter een negatief effct volgens het bedrijf.

Rekening houdend met het contante deel van het dividend over 2020 van 200 miljoen euro, kwam de nettovermogenswaarde eind juni uit op zo'n 13,5 miljard euro of 155,33 euro per aandeel, van 149,93 euro per aandeel een jaar eerder.

Outlook

HAL voorspelt voor heel het boekjaar 2021 een "significant hoger" nettoresultaat dan in 2020, als gevolg van de boekwinst op de verkoop van het belang in GrandVision van ongeveer 3,5 miljard euro.

Het aandeel HAL Trust sloot donderdag licht hoger op 151,60 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
EssilorLuxottica lanceert bod op resterende aandelen GrandVision

Door ABM Financial News op donderdag 7 oktober 2021
Views: 1.754

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica lanceert een bod op de aandelen van GrandVision die het nog niet in bezit heeft. Dit meldden de twee bedrijven donderdag nabeurs.

Essilor is bereid om 28,42 euro per aandeel te betalen. Het bod wordt door het bestuur en de raad van commissarissen van GrandVision gesteund. Zij vinden het wenselijk dat Essilor GrandVision volledig in handen krijgt.

Essilor heeft, na de overname van het belang van HAL in GrandVision van 76,72 procent, inmiddels een belang van circa 86,67 procent, of ruim 220,5 miljoen aandelen.

De aanbiedingsperiode start op 8 oktober 09:00 uur en eindigt op 3 december 17:40 uur.

Bron: ABM Financial News
voda
0
GrandVision laat Covid impact bijna achter zich
Cijfers bijna weer op pre-Covid niveau.

(ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft in de eerste negen maanden van 2021 een versnelling van de omzet en de winstgevendheid laten zien. Dit bleek donderdagochtend uit cijfers van de optiekketen, die wordt overgenomen door het Italiaanse EssilorLuxottica.

"De prestaties in het derde kwartaal onderstrepen de veerkracht en sterke marktpositionering. Hoewel er in bepaalde markten nog steeds aan COVID-19 gerelateerde uitdagingen bestaan, hebben we een sterke groei gerealiseerd", zei CEO Stephan Borchert in een toelichting.

In Frankrijk, de grootst markt voor de optieketen, had het concern nog steeds last van door de overheid opgelegde coronamaatregelen.

In de verslagperiode kwam de omzet uit op 2.959 miljoen euro tegen 2.500 miljoen euro een jaar eerder, eEen stijging van 18,4 procent. Daarmee bleef de omzet nog wel onder die in de eerste negen maanden van 2019, toen GrandVision een omzet behaalde van 3.040 miljoen euro.

De aangepaste EBITA steeg op jaarbasis van 153 miljoen euro naar 384 miljoen euro bij een marge van 13,0 procent. Een jaar eerder bedroeg de marge nog 6,1 procent, tegen een marge van 12,1 procent in 2019.

GrandVision had aan het einde van de verslagperiode 7.193 winkels tegen 7.247 winkels een jaar eerder.

De schuldpositie van GrandVision halveerde op jaarbasis bijna van 602 miljoen euro naar 363 miljoen euro.

GrandVision heeft vertrouwen in de rest van het jaar en verwacht een omzet die op vergelijkbare basis hoger zal uitvallen dan het niveau in 2019, met ook een hogere aangepaste EBITA dan in 2019. Daarbij gaat de optiekketen er wel van uit dat er geen nieuwe coronarestricties volgen in de komende maanden.

Op 1 juli rondde EssilorLuxottica de overname van het belang van HAL in GrandVision af. Op 7 oktober lanceerde EssilorLuxottica een bod op de aandelen van GrandVision die het nog niet in bezit heeft.

Essilor is bereid om 28,42 euro per aandeel te betalen. Het bod wordt door het bestuur en de raad van commissarissen van GrandVision gesteund.

Essilor heeft, na de overname van het belang van HAL in GrandVision van 76,72 procent, inmiddels een belang van circa 86,67 procent, of ruim 220,5 miljoen aandelen.

Het aandeel GrandVision sloot woensdag op de Amsterdamse beurs op 28,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Grandvision: omzet dit jaar boven precoronaniveau
Van onze redacteur 09:02

Optiekconcern Grandvision heeft in het derde kwartaal de omzet opgevoerd tot €1,07 mrd. Dat is meer dan voor de uitbraak van de coronapandemie werd behaald.

De eigenaar van Pearle verwacht dat de vergelijkbare omzet uitstijgt boven het niveau van 2019, toen er nog geen sprake was van covid-19. Datzelfde geldt voor het bedrijfsresultaat (ebita).

Grandvision staat op het punt van de effectenbeurs te worden gehaald door branchegenoot EssilorLuxottica, dat al beschikt over bijna 87% van de aandelen. Het moederbedrijf van Ray-Ban biedt €28,45 per aandeel, waarmee de totale waardering voor Grandvision uitkomt op zo'n €7,2 mrd.

De biedingstermijn begon op 8 oktober en loopt tot en met het sluiten van de beurs op vrijdag 3 december. Het bestuur van GrandVision heeft zich achter deze bieding geschaard. Als 95% van de aandelen zijn aangemeld, kan er worden overgegaan op een uitkoopprocedure.

In een donderdag voorbeurs gepresenteerd kwartaalbericht spreekt Grandvision van een 'sterke'groei van de vergelijkbare omzet in het derde kwartaal. Die was 5,8% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Ten opzichte van het derde kwartaal van 2019 bedroeg de stijging 10%.

De (aangepaste) brutobedrijfswinst (ebita) bedroeg in de maanden juli tot en met september €167 mln. Dat was minder dat de €176 mln die in dezelfde periode vorig jaar in de boeken kwam.

Grandvision zag het aantal winkels de afgelopen jaren teruglopen tot 7193. Twee jaar geleden waren dat er nog bijna tweehonderd meer.

Lees het volledige artikel: fd.nl/bedrijfsleven/1417368/grandvisi...
ff_relativeren
0
EssilorLuxottica, de nieuwe eigenaar van GrandVision, heeft inmiddels 99,73% van alle uitstaande aandelen in bezit. Het restantje van 0,27% zal nu snel genoeg uitgerookt worden. Bron: www.afm.nl/nl-nl/professionals/regist... .
voda
0
Laatste handelsdag GrandVision op 7 januari

Door ABM Financial News op maandag 13 december 2021
Views: 1.629

(ABM FN-Dow Jones) Euronext gaat akkoord met de delisting van GrandVision nu EssilorLuxottica meer dan 95 procent van het aandelenkapitaal van GrandVision in bezit heeft. Dit meldde de optiekketen maandag nabeurs.

De laatste handelsdag van GrandVision is op 7 januari 2022 en 10 januari verlaat het bedrijf de beurs.

Op 7 december is de na-aanmeldingstermijn begonnen om aandelen aan te bieden. Die loopt nog tot 20 december 17:40 uur.

Bron: ABM Financial News
voda
0
GrandVision wil Zweedse optiekketen overnemen
Geen financiële details.

(ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft samen met Synoptik Foundation een akkoord gesloten voor de overname van de Zweedse optiekketen Smarteyes. Dit maakte de uitbater van optiekartikelen woensdag bekend zonder financiële detail te vermelden.

Smarteyes wordt via een dochter van Grandvision en SF Synoptik A/S overgenomen van Mellby Gård.

Smarteyes heeft 87 vestigingen verspreid over Zweden, waar het grootste deel zit, en verder Denemarken en Duitsland.

In 2020 was de keten goed voor een omzet van 622 miljoen Zweedse kroon en biedt het meer dan 500 mensen werk. Het is de vierde optiekketen in Zweden en de vijfde in Scandinavië.

De verwachting is dat de transactie binnen acht maanden wordt goedgekeurd door de betreffende mededingingsautoriteiten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Hiëronymus!
0
voda
0
EssilorLuxottica en GrandVision verkopen winkels aan ORIG BENE

Door ABM Financial News op donderdag 23 december 2021
Views: 1.842

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica en GrandVision gaan in Nederland en België winkels verkopen aan ORIG BENE, dat onderdeel is van het Oostenrijkse MPG Austria. Dit werd donderdagavond bekend.

Het gaat om de verkoop van 142 EyeWish winkels in Nederland en 35 GrandOptical winkels in België. De desinvestering vloeit voort uit toezeggingen aan de Europese Commissie in maart 2021 als onderdeel van de overname van GrandVision door EssilorLuxottica.

De transactie is onderhevig aan goedkeuring van Brussel en wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 afgerond.

Bron: ABM Financial News
voda
0
EssilorLuxottica gaat eigen aandelen inkopen
Betreft de inkoop van maximaal 1,5 miljoen aandelen.

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica is van plan tot 1,5 miljoen eigen aandelen in te kopen. Dit maakte de brillenfabrikant, die recent nog het Nederlandse GrandVision overnam, dinsdagochtend bekend.

EssilorLuxottica zal de aandelen in de periode tussen 1 februari en uiterlijk 31 maart opkopen. De ingekochte aandelen zullen vooral worden gebruikt voor de beloning van personeel en bestuurders van het bedrijf.

De brillenfabrikant heeft van aandeelhouders het recht gekregen om tot maximaal 10 procent van het aandelenkapitaal op te kopen voor een prijs van niet meer dan 200,00 euro.

Het aandeel EssilorLuxottica sloot maandag op 166,82 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
EssilorLuxottica en GrandVision ronden winkelverkoop Italie af
Aan koper Vision Group.

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica en GrandVision hebben de verkoop van een Italiaanse winkelketen aan Vision Group afgerond. Dit maakten de bedrijven woensdag bekend, zonder financiële gegevens te verstrekken.

De verkoop betreft in totaal 174 Italiaanse winkels, inclusief 75 van GrandVision, en het merk VistaSì.

De verkoop is onderdeel van de voorwaarden die de Europese Commissie heeft gesteld voor de overname van GrandVision door EssilorLuxottica.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Omzetherstel bij EssilorLuxottica
Ook resultaat in de lift in 2021.

(ABM FN-Dow Jones) Brillenverkoper EssilorLuxottica heeft over 2021 de omzet ten opzichte van voor de coronacrisis een herstel zien doormaken. Dit maakte het bedrijf vrijdag bekend.

De omzet over het afgelopen boekjaar steeg tegen constante valuta ten opzichte van 2019 met 8 procent naar 17,85 miljard euro. Het operationeel resultaat steeg met 17 procent naar 3,0 miljard euro, terwijl de bijbehorende marge met 800 basispunten steeg naar 17 procent. Onder de streep restte een 16 procent hogere nettowinst van 2,1 miljard euro.

De resultaten zijn nog zonder de bijdrage van GrandVision. De overname van de optiekketen werd in de tweede helft van 2021 afgerond. Als de resultaten van GrandVision wel worden meegeteld zou de omzet uitkomen op 21,5 miljard euro, waarvan 5,6 miljard euro in het laatste kwartaal van het boekjaar.

Outlook

De uitbater van brillenketens bevestigde de eerder geformuleerde doelstellingen tot en met 2026 waarin het bedrijf streeft naar een jaarlijkse omzetgroei van een circa 5 procent vanaf dit jaar en een operationele marge van 19 tot 20 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
EssilorLuxottica en GrandVision ronden EyeWish-deal af
Eyewish- en GrandOptical-winkels definitief verkocht.

(ABM FN-Dow Jones) EssilorLuxottica en GrandVision hebben de verkoop van 177 EyeWish- en GrandOptical-winkels in Nederland en België aan ORIG/MPG afgerond. Dat maakten de bedrijven maandag bekend.

De koper, Optic Retail International Group BENE, is onderdeel van optiekfabrikant MPG uit Oostenrijk.

Nu aan de mededingingsbezwaren is voldaan, is de overname goedgekeurd door de Europese Commissie.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
62 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront