VEON « Terug naar discussie overzicht

Forum VEON (voorheen VimpelCom) geopend

752 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 34 35 36 37 38 » | Laatste
effegenoeg
0
quote:

lucas D schreef op 1 november 2021 10:56:

Zie Veon de komende weken wel stijgen richting de advieskoersen.
Weer niets over dividend gemeld.
lucas D
0
De voorgaande advieskoersen zijn al tijden doorbroken, het is een kwestie van tijd dat dit ook met de huidige advieskoersen zal gebeuren.
lucas D
0
Ga er vanuit dat de korte termijn jongens die winstgenomen hebben na de cijfers er uit zijn en ben daarom vandaag ingestapt voor de rit naar boven zoals aangegeven in een eerder bericht.

Succes.
lucas D
0
Blijf bij het standpunt dat nieuwe door analisten gegeven koersen op korte termijn al zichtbaar gaan worden in hogere koersen.
lucas D
0
Het kan hard gaan wanneer de koers eindelijk de opwaartse richting weer inslaat.
De vooruitzichten zien er goed uit, kijk anders even naar de berichten rechts naast dit bericht.

Veon nieuws geheten:

Of op de site van Veon. www.veon.com/
lucas D
0
Het volume stelt niets voor, iedereen wacht af en weet dat de koers wel omhoog moet. Alleen is niet bekend wanneer dat gebeurd. Amerika is leidend, de algoritmes op de beurs hier reageren onmiddellijk wanneer daar een order geplaatst is, daar zit geen halve seconde tussen.
Als belegger moet je dan ook kiezen afwachten of nu vast instappen.
Het verschil kan zomaar een paar honderd tot duizenden euro's verschil uitmaken.
Gisteren was de laagste dag koers 1,68, de dag ervoor 1,65 allen bij laag volume, nu is er bijna geen volume het gaat er om spannen de komende dagen. De huidige vooruitgang van het bedrijf houd stand het ziet er dus positief uit hou dat in het achterhoofd.
lucas D
0
lucas D
0
Het volume is in Amerika van ruim 6,4 miljoen voor de slotveiling in de slotveiling naar ruim 8,5 miljoen verhandelde stukjes gegaan, dat is ruim 2 miljoen stukjes alleen al in de slotveiling!
lucas D
0
VEON rondt verkoop netwerktorens af
woensdag 01 december 2021 21:23
(ABM FN-Dow Jones) VEON heeft de verkoop van zijn mobiele netwerktorens in Rusland aan Service-Telecom afgerond. Dit maakte het telecombedrijf met een notering op het Damrak woensdag bekend.

VEON maakte de deal in september van dit jaar bekend. Voor de verkoop van de torens ontving VEON omgerekend 817 miljoen euro. De koper betaalt VEON een EBITDA-multiple van 11,7.

De desinvestering toont volgens het telecombedrijf de voortdurende focus op actief portefeuillebeheer en het streven om de waarde van de portefeuille te vergroten.

Bron: ABM Financial News
voda
0
VEON wil omzet en winst flink laten groeien

Door ABM Financial News op dinsdag 7 december 2021
Views: 33

(ABM FN-Dow Jones) VEON heeft zichzelf als doel gesteld om de omzet en EBITDA tussen 2022 en 2024 met 10 tot 14 procent per jaar te laten groeien, gerekend in lokale valuta. Dit maakte het technologiebedrijf met een notering aan het Damrak dinsdagochtend bekend.

VEON verwacht te profiteren van recente investeringen in 4G-netwerken, evenals van kostenbesparingen ter waarde van 250 miljoen dollar per jaar. De kapitaalinvesteringen moeten ook worden teruggebracht, hetgeen een verbetering van de vrije kasstroom tot gevolg zal brengen. VEON is voornemens om een dividend van minstens 50 procent van de vrije kasstroom na licentiebetalingen uit te betalen, terwijl de schuldratio onder de 2,4 moet komen.

Op middellange termijn wil het bedrijf de schulden genoteerd in dollars terugbrengen tot minder dan 40 procent van de totale nettoschuld. VEON wil zich focussen op schulden in lokale valuta en het verlengen van de looptijden van de bestaande schulden tot vier jaar.

Bron: ABM Financial News
Schatgraver
0
VEON is een onderbelicht aandeel en verdient weer in de schijnwerpers gezet te worden. VEON heeft tot doel om meer omzet en winst de komende jaren te behalen én een dividenduitkering in het vooruitzicht te stellen. Wat willen wij als aandeelhouder nog meer. Juist, een hogere beurswaarde. Dat is nu volgens mij een kwestie van geduld. Ik hou de stukken in ieder geval aan!
lucas D
0
di 7 december 2021, 08:53
In dit artikel:

VEON

Mobiele providerstandaard voorgesteld voor verificatie en machtigingenbeheer

AMSTERD, 7 december 2021 /PRNewswire/ -- NAQ: VEON Ltd. (Euronext Amsterdam: VEON), een vermogens levering van leverings- en internetdiensten, vandaag de lancering aan van zijn MobileID-initiatief, een authenticatie- , inloggegevensbeheer- en toestemmingscontrolesysteem dat consumenten zal beschermen en retailbedrijven zullen beschermen. VEON is van plan MobileID uit te rollen naar zijn 212 miljoen klanten in negen landen en het aan te bieden als de standaard voor mobiele operators over de hele wereld om digitale identiteitsvalidatie te bieden die volledig voldoet aan de lokale wetgeving inzake gegevensprivacy.

"Digitale identiteit is een van de grote identiteit van onze tijd", zegt Kaan Terzioglu, CEO van de VEON Group. MobileID mobiele operators in staat stellen om de wederzijdse autoriteit te zijn voor beide consumenten als retailers met de zekerheidstelling dat de operator in hun thuisland is gevestigd en een licentie heeft van de wetgeving inzake gegevensbescherming."

MobileID is voorzien van de Mobile Connect-standaard van GSMA en zorgt voor een veilige en planning van de klantidentiteit mogelijk voor zowel online als situaties. Voor consumenten biedt de service een gemeenschappelijke ervaring zonder de noodzaak om wachtwoorden te gebruiken, een universele login op en online locaties en een op SIM-kaart gebaseerd op elk apparaat werken, inclusief featurephone.

Consumenten ook belangen van het automatisch invullen van informatie op online kanalen en op toekomstige geschillen, voor items zoals aanvragenn procedures voor het beheren van de module Toestemmingscentrum klanten in staat zal stellen om vooraf aan serviceproviders te machtigen machtigingen te beheren en te beheren. Voor online retailers informatie over het delen van klantkenmerken en informatie over de aanvraag van kredieten mogelijk. De conversiepercentages van de MobileID-service zijn tot twee keer hoger voor retailers, samen met een 80% sneller serviceregistratieproces, het gebruik van en sneller klanttraject resultaten.

De uitrol van MobileID volgt op uitgebreide proeven in Rusland met VEON's Beeline mobiele operator in samenwerking met andere Russische mobiele operators. De proefimplementatie van negen maanden zag meer dan 1,2 miljoen maandelijkse actieve gebruikers zich abonneren op MobileID om hun digitale persoonlijkheid te verifiëren bij 36 grote online serviceproviders en verkopers, waaronder AliExpress, Alfa-Bank, Alfa Insurance, Sheremetievo Airport en Raiffeisen Bank.

Na de succesvolle afronding van andere proeven in Rusland, zal MobileID worden ingezet bij alle mobiele operators van VEON, met de uitrol in Oezbekistan en Kazachstan.

"Het is het juiste moment voor de mobiele telecommunicatie-industrie om een ??nieuwe industriestandaard voor digitale identiteitsvalidatie te implementeren. Voor zowel consumenten als retailers zou MobileID de authenticatiediensten kunnen vervangen die momenteel worden aangeboden door sociale netwerken die vaak vatbaar zijn voor fraude en niet worden gecontroleerd op de ware identiteit van de digitale persona", legt Kaan Terzioglu, CEO van de VEON Group, uit. "Onze nieuw geïntroduceerde Permission Center-oplossing geeft consumenten ook controle over hun persoonlijke gegevens en stelt hen in staat om machtigingen te beheren en te controleren die eerder aan mobiele serviceproviders werden verleend."

De werking van MobileID wordt veilig beheerd met alle klantgegevens die zijn opgeslagen in Klasse 3/Klasse 4 datacentra die worden beheerd door nationale telecommunicatie-exploitanten in overeenstemming met de lokale wetgeving inzake gegevensprivacy. De naadloze integratie met klantsimkaarten zorgt voor een extra niveau van beveiliging en klantbescherming en persoonlijke klantgegevens worden altijd versleuteld met het RSA Asymmetric-algoritme. Extra beveiligingsniveaus, zoals op pincode gebaseerde validatie, worden ondersteund voor zeer gevoelige transacties. In overeenstemming met de lokale regelgeving blijven de persoonlijke gegevens van klanten binnen de geografische grenzen van een land.

Voor grote retailers en financiële instellingen is een volledig portfolio van softwaretools en API's beschikbaar om MobileID aan te passen en te integreren in specifieke applicaties. Nationale en wereldwijde interoperabiliteit is ook verzekerd, aangezien MobileID de door GSMA goedgekeurde Global Standard (Mobile Connect) bevat. De service wordt volledig end-to-end bewaakt via netwerkbeheercentra met serviceniveauovereenkomsten en beleid voor noodherstel.

Over VEON
VEON is een NASDAQ en Euronext Amsterdam-genoteerde wereldwijde leverancier van connectiviteit en digitale diensten
Arie S
0
als je in dit fonds geïnvesteerd hebt heb je nog niet echt rendement gehad volgens mij. Beetje vaag fonds
voda
0
Veon sluit nieuwe kredietfaciliteiten af
Voor in totaal 90 miljard Russische roebel.

(ABM FN-Dow Jones) Veon heeft met succes twee nieuwe kredietfaciliteiten afgesloten voor in totaal 90 miljard Russische roebel, omgerekend 1,215 miljard dollar. Dit maakte het technologiebedrijf met een notering aan het Damrak vrijdagochtend bekend.

Veon sloot de kredieten van elk 45 miljard roebel af via een Ierse dochteronderneming met Sberbank en Alfa Bank.

Beide kredieten hebben een looptijd van 5 jaar. Zij zullen worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Arie S
0
lucas D
0
VEON: 4e Kwartaalcijfers 2021 17-02-2022

Laat deze datum drie weken voor die tijd afgaan afgaan in je agenda. Kijk dagelijks wat de koers doet en laat je positief verrassen.
Succes en twijfel je nog over het aandeel, lees dan wat berichten terug of kijk op de site van Veon.

www.veon.com/
lucas D
0
www.veon.com/media/media-releases/202...

Donderdag 27 December 2021
Tags:

Producten & Diensten
Amsterdam, 27 december 2021 – VEON Ltd. (NASDAQ: VEON, Euronext Amsterdam: VEON), een toonaangevende wereldwijde leverancier van connectiviteits- en internetdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Beeline mobiele operator in Rusland gaat samenwerken met Yandex.Plus voor de lancering van hun eerste gezamenlijke tariefplan. Het plan, met de naam "Mensen die het dichtst bij u staan met Yandex.Plus", is een tarief voor eenmalige betaling dat een bundel minuten, internet en onbeperkte berichten omvat, evenals toegang tot Kinopoisk, Yandex Music en cashback-punten in Yandex-services.

Het gezamenlijke tariefplan is gebouwd op Beeline's vlaggenschip "People closest to you 2" consumentenaanbod dat onbeperkte on-net gesprekken, honderden minuten per maand voor spraakoproepen naar elk nummer, onbeperkte toegang tot messengers en tientallen gigabytes voor algemeen internetgebruik omvat. In het tarief "Mensen die het dichtst bij u staan met Yandex.Plus" zullen gebruikers van de Yandex-services het hoofdverkeerspakket niet consumeren, waardoor gebruikers films en tv-series kunnen bekijken en zonder enige beperking naar muziek en podcasts kunnen luisteren.

Svetlana Kirsanova, Executive Vice President van Beeline, zei: "Bij het creëren van dit tarief hebben we ons laten leiden door de behoeften van de klant. " Mensen die het dichtst bij u staan met Yandex Plus" is een geweldige kans om onze klanten een breed scala aan handige producten en diensten te bieden, terwijl de communicatie zo voordelig mogelijk is. Het tarief met Yandex Plus is nu een pilot voor ons, maar we verwachten volgend jaar al meer gezamenlijke projecten te kunnen introduceren."

Andrei Gevak, hoofd van Yandex Plus, verklaarde: "We kijken tv-programma's en luisteren naar muziek op weg naar het werk, corresponderen de hele dag in boodschappers, bestellen levering met één klik, bellen onze geliefden en plaatsen foto's op sociale netwerken - en meer elke dag. Ons gezamenlijke tarief met Beeline is een weerspiegeling van het moderne leven, dat al ondenkbaar is zonder mobiel internet en de diensten die in Plus zijn inbegrepen. De samenwerking met Beeline is erg belangrijk voor ons en we hopen dat Beeline-abonnees het leuk zullen vinden om op Plus te zijn."

Over VEON
VEON is een nasdaq en euronext Amsterdam genoteerde wereldwijde leverancier van connectiviteit en digitale diensten. Onze bedrijven transformeren levensstijlen door middel van technologiegestuurde diensten die kansen bieden in enkele van 's werelds snelst groeiende opkomende markten. Ga voor meer informatie naar: www.veon.com??

Disclaimer
Dit persbericht bevat "toekomstgerichte verklaringen", zoals de zin is gedefinieerd in sectie 27A van de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en sectie 21E van de Amerikaanse Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Toekomstgerichte verklaringen zijn geen historische feiten en omvatten verklaringen met betrekking tot, onder andere, de potentiële voordelen van het hierboven beschreven tariefplan. Toekomstgerichte verklaringen zijn inherent onderhevig aan risico's en onzekerheden, waarvan VEON er vele niet nauwkeurig kan voorspellen en waarvan VEON sommige misschien niet eens anticipeert. De toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gelden alleen vanaf de datum van deze release. VEON verbindt zich er niet toe om publiekelijk, behalve zoals vereist door de Amerikaanse federale effectenwetgeving, een toekomstgerichte verklaring bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden na dergelijke datums weer te geven of om het optreden van onverwachte gebeurtenissen weer te geven.

Contactgegevens
VEON
Group Communications Directeur
Jachthaven Levina
PR@veon.com
752 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 34 35 36 37 38 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:13
Koers 0,860
Verschil -0,004 (-0,46%)
Hoog 0,876
Laag 0,860
Volume 9.300
Volume gemiddeld 47.014
Volume gisteren 2.000

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront