Pfizer « Terug naar discussie overzicht

Forum Pfizer geopend

348 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
HansKazan
0
Zag anderhalf jaar terug al dat het een abbo werd.
En ze zijn nergens aansprakelijk voor maar wel keihard verdienen. Wie wil dr nou niet zo'n verdienmodel.

Werkt de bende niet noemen we het of:
een "doorbraakinfectie"
of een " nieuwe variant" oeh eng het virus muteert.

Dit kan oneindig doorgaan zo natuurlijk: vaccineren veroorzaakt mutaties en dan begin je gewoon weer van vooraf aan.

Gewoon een slim business model dit ^_^.

Of het goed is voor de volksgezondheid.. tsjah wat denkt u zelf :P
fly like an eagle
0
Feit is dat zonder de Pfizer vaccins er een hoop meer doden en zieken waren geweest. Dat er dan geld wordt verdient, lijk mij niet meer dan logisch want nationale overheden kunnen en willen dit soort developments helemaal niet uitvoeren.
fly like an eagle
0
Heb trouwens ook draadje op biopharma gepost over Immunoprecise IPA die antibody cocktail ontwikkelen die waarschijnlijk ook Omicron variant neutraliseert en kan wel eens gaan vliegen
Parelzoekert
0
De Pfizer pil gaat de pandemie veranderen en wordt een kip met gouden eieren en zal zorgen voor een recordomzet in 2022 van meer dan 100 miljard. Ik hoop dat het voor het eind van het jaar rond is en ben benieuwd wat dit gaat doen met de koers. Ik vind Pfizer nog steeds goedkoop als je de outlook bekijkt van meer dan 100 miljard omzet.
DeZwarteRidder
1
quote:

Parelzoekert schreef op 21 december 2021 18:33:

De Pfizer pil gaat de pandemie veranderen en wordt een kip met gouden eieren en zal zorgen voor een recordomzet in 2022 van meer dan 100 miljard. Ik hoop dat het voor het eind van het jaar rond is en ben benieuwd wat dit gaat doen met de koers. Ik vind Pfizer nog steeds goedkoop als je de outlook bekijkt van meer dan 100 miljard omzet.
Pfizer is inderdaad spotgoedkoop en al helemaal als je vergelijkt met waterstof- en e-auto-aandelen.
ome jos
0
zou mooi zijn als je dit van te voren weet dan was ik al verhuisd naar een tropisch land. is nog niet eens goedgekeurd dit medicijn. Pfizer is niet de enige farmaceut in de race succes.
Parelzoekert
0
Dec 21 (Reuters) - The U.S. Food and Drug Administration is set to authorize COVID-19 treatment pills from both Pfizer Inc (PFE.N) and Merck (MRK.N) as early as Wednesday, Bloomberg News reported on Tuesday, citing people familiar with the matter.

Parelzoekert
0
Er is even een beetje consolidatie vandaag, maar vergeet niet dat Pfizer met deze goedkeuring volgend jaar door de 100 miljard omzet kan knallen. Die koerswinstverhouding wordt met deze cijfers gigantisch laag, dus met deze outlook laat ik ze mooi staan.
objectief
0
De koers van Pfizer is dit jaar al 50% gestegen en dat is veel voor een bedrijf dat een arsenaal van medicijnen produceert.
Momenteel is de koers OB door de aanhoudende positieve berichten. Weliswaar neemt de omzet door de corona sterk toe, maar dat is niet oneindig. En ook andere producenten komen later met een omicron pilletje.
ome jos
0
klopt maar beter later dan nu al er zijn genoeg kappers op de kust maar het gaat er wel om wie het beste resultaat bied. En verlopig is dit Pfizer. Doe je voordeel ermee succes
voda
0
Sectorbericht:

FDA keurt coronapil Merck voorwaardelijk goed
Alleen als andere behandelingen niet toegankelijk zijn.

(ABM FN-Dow Jones) De U.S. Food and Drug Administration heeft de coronapil van Merck en zijn samenwerkingspartner Ridgeback voorwaardelijk goedgekeurd. Dit werd donderdag bekend.

De pil mag van de Amerikaanse toezichthouder alleen als behandeling tegen het coronavirus worden ingezet "wanneer alternatieve Covid-19 behandelingen die zijn goedgekeurd door de FDA niet toegankelijk of klinisch gepast zijn."

Ook mag de coronapil van Merck, molnupiravir, alleen toegediend worden aan volwassenen die positief getest zijn op het virus en een hoog risico lopen om ernstig ziek te worden.

Woensdag kreeg de coronapil van Pfizer, paxlovid, al groen licht om voorgeschreven te worden aan tieners en volwassen die een hoog risico lopen op een ernstig ziekteverloop, maar verdere beperkingen legde de FDA niet op.

Patiënten moeten de coronapil van Merck, die een lagere werkzaamheid heeft dan die van Pfizer, binnen vijf dagen na de eerste symptomen gaan slikken.

Het aandeel Merck noteert donderdag een half procent lager, Pfizer noteert vlak.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
mark2802
0
Volume blijft dagelijks heel hoog, ik bewaar ze lekker de cijfers van 2021 zullen top zijn! en 2022 ziet er voor Pfizer ook goed uit
mark2802
0
Het ministerie van Volksgezondheid wordt geadviseerd om 'vooralsnog' het vaccin van Janssen niet in te zetten als boosterprik. Een boosterprik met de vaccins van Pfizer of Moderna lijkt beter te werken, vooral voor mensen die eerder gevaccineerd werden met Janssen, stelt de Gezondheidsraad. Het Janssen-vaccin geeft daarbij risico op een zeldzame vorm van trombose, voegt de raad toe.
348 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 20:39
Koers 25,885
Verschil +0,495 (+1,95%)
Hoog 25,930
Laag 25,360
Volume 22.204.182
Volume gemiddeld 42.312.392
Volume gisteren 35.788.351

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront