Porceleyne Fles « Terug naar discussie overzicht

Porceleyne Fles rijst de pan uit in China

171 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
hjs64
0
quote:

twinkletown schreef op 28 maart 2019 08:56:

FD:

Royal Delft gaat aandelenemissie doen om verbouwing te betalen

Aardewerk- en kristalfabrikant heeft geld nodig voor een nieuw bedrijfspand voor Royal Leerdam.

Mocht dat zo zijn dan is dat geen enkel probleem, ze hebben een grootaandeelhouder die simpelweg van mening is dat dit bedrijf met zijn grote historie dient te blijven bestaan. Ik kan dit soort grootaandeelhouders wel waarderen, subtiel op de achtergrond aanwezig maar simpelweg van mening dat een dergelijk bedrijf behoort tot Hollands historie. En ach dat gaat niet om geld, het ene jaar verliezen ze een paar ton, het andere jaar verdienen ze een paar ton en het is prima zo.
voda
0
Porceleyne Fles geeft nieuwe aandelen uit

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
10,90 0,80 7,92 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Porceleyne Fles zal 159.197 nieuwe aandelen uitgeven. Dit maakte de fabrikant van aardewerk vrijdag voorbeurs bekend.

De nieuwe aandelen zullen voor een prijs van 10,8914 euro per stuk worden geplaatst. Het aandeel sloot donderdag nog op 10,10 euro.

Porceleyne Fles gebruikt de opbrengsten van de emissie voor de investering in de verbouwing en inrichting van de nieuwe bedrijfslocatie van Leerdam Crystal.

Aandeelhouders ontvangen één inschrijfrecht per aandeel. De inschrijfrechten kunnen per eenheden van 31 worden uitgeoefend voor het inschrijven op 6 aandelen.

Aandeelhouders kunnen met gebruik van hun inschrijfrechten inschrijven op de aandelen vanaf 20 juni 2019 om 09:00 tot 3 juli 2019 om 15:00 uur.

Stukken waarop niet wordt ingeschreven, zullen worden uitgegeven aan grootaandeelhouder Boron Investments.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Delft rondt aandelenemissie af

Gepubliceerd op 4 jul 2019 om 08:13 | Views: 0

Porceleyne Fles 03 jul
10,80 +0,30 (+2,86%)

DELFT (AFN) - Aardewerkproducent Royal Delft heeft ruim 1,7 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe aandelen. De opbrengst wordt gebruikt voor de verbouwing en inrichting van de nieuwe bedrijfslocatie van Royal Leerdam Crystal.

Het ging om in totaal 159.197 nieuwe aandelen tegen een uitgifteprijs van 10,89 euro per aandeel. De kapitaalverhoging werd vorige maand aangekondigd.

Voor Royal Leerdam Crystal ligt een verhuizing naar een nieuwe locatie in het centrum van Leerdam in het verschiet. De verplaatsing brengt volgens het bedrijf flinke groeikansen met zich mee, omdat bezoekers dan een kijkje achter de schermen kunnen krijgen bij het productieproces. Om dit te kunnen realiseren is een bedrag nodig van 2,7 miljoen euro, werd eerder dit jaar al aangekondigd. Toen werd ook al gezegd dat deze investering deels met een aandelenuitgifte zou worden gefinancierd.
voda
0
Vastgoed stuwt omzet Royal Delft

Gepubliceerd op 22 aug 2019 om 08:47 | Views: 156

Porceleyne Fles 09 aug
10,50 0,00 (0,00%)

DELFT (AFN) - Aardewerkproducent Royal Delft heeft het afgelopen halfjaar bijna een kwart meer omzet gerealiseerd dan in dezelfde periode een jaar eerder. Vooral de stap in vastgoed pakte voor de onderneming naar eigen zeggen goed uit. Ook verkocht het bedrijf meer van het bekende porselein aan toeristen. Bij kristalmaker Royal Leerdam daalden de opbrengsten.

Royal Delft sloot de meetperiode af met een omzet van bijna 3,9 miljoen euro. Onder de streep resteerde een winst van 311.000 euro. Dit bedrag was vorig jaar dik 5 miljoen euro, maar kwam toen volledig op het conto van de verkoop van pannenmaker BK Cookware en bestekproducent Kempen & Begeer.

Eerder dit jaar voegde Royal Delft een aantal appartementen in Haarlem toe aan de vastgoedportefeuille. Daarmee is volgens de onderneming de geplande investering in vastgoed afgerond. Sinds mei dit jaar dragen de huuropbrengsten bij aan de omzet. "Samen met het gestegen resultaat bij Royal Delft zorgde het rendement op vastgoed voor een flinke stap richting structurele winstgevendheid", aldus topman Henk Schouten.

Verder meldde Royal Delft dat de verbouwing van het pand van Royal Leerdam volgende maand gaat beginnen. De verbouwing duurt naar verwachting een half jaar.
voda
0
Porceleyne Fles centraliseert

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,50 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Porceleyne Fles zal de productie centraliseren in Delft. Dit maakte het bedrijf in aardewerk en porselein dinsdagavond bekend.

De productie van kristallen gebruiks- en siervoorwerpen van Royal Leerdam Crystal zal op korte termijn verplaatst worden van Leerdam naar Delft.

"Jaarlijks trekt Royal Delft een groeiend aantal toeristen en is daarmee bij uitstek de beste locatie voor de combinatie van de twee ambachten", verklaarde Porceleyne Fles de keuze voor Delft. Ook verwacht het bedrijf synergievoordelen.

In het aangekochte bedrijfspand in Leerdam zal de nieuwe winkel van Royal Leerdam Crystal worden gehuisvest. Hiervoor was 1,7 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van aandelen. De plannen om het pand te gaan gebruiken als kristalfabriek zijn echter van tafel.

Naast een winkel op de begane grond zullen er in het pand in Leerdam ook ongeveer 10 appartementen komen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Productie kristal Royal Leerdam verhuist naar Delft

Gepubliceerd op 17 maart 2020 18:40 | Views: 379

Porceleyne Fles 16 mrt
8,50 0,00 (0,00%)

DELFT (AFN) - Porcelein- en kristalfabrikant Royal Delft verplaatst de productie van kristallen gebruiks- en siervoorwerpen van Leerdam naar Delft. Daar komen namelijk steeds meer toeristen naar toe. In het aangekochte bedrijfspand in Leerdam wordt een winkel van Royal Leerdam Crystal gevestigd.

De verplaatsing biedt volgens Royal Delft veel synergievoordelen. Het bedrijf geeft daar geen financiële details over.

Royal Delft gaat de 1,7 miljoen euro die het met een aandelenuitgifte ophaalde voor de herontwikkeling van het bedrijfspand tot nieuwe kristalfabriek nu gebruiken voor de bouw van de winkel op de begane grond van het pand. Daarboven wil het bedrijf zo'n tien appartementen gaan bouwen waarvoor de vergunningen zijn aangevraagd. Royal Delft heeft al meer vastgoed in bezit.
voda
0
Toeristen kochten vorig jaar meer Delfts blauw

Gepubliceerd op 20 maart 2020 08:46 | Views: 1.168

Porceleyne Fles 14:01
8,45 0,00 (0,00%)

DELFT (AFN) - Delfts blauw-maker Royal Delft heeft vorig jaar meer porselein en kristal van Royal Leerdam verkocht. Het bedrijf kon dan ook op ruim een kwart meer omzet rekenen. Ook de vastgoedtak van het bedrijf droeg aan die groei bij. Royal Delft zette vorig jaar een winst in de boeken.

De omzet ging met 26 procent omhoog tot 7,8 miljoen euro, waarvan onder de streep 811.000 euro over bleef. In 2018 was er nog een verlies van 107.000 euro uit de voortgezette activiteiten. Door een eenmalige bate uit de verkoop van pannenmerk BK kwam er toen toch een winst van haast 5 miljoen euro in de boeken.

Door het coronavirus ligt de toeristische sector nagenoeg stil en dat denkt Royal Delft dit jaar te gaan voelen. Voor de vastgoedtak, ontstaan nadat het bedrijf besloot de opbrengst van de verkoop van BK te investeren, verwacht het bedrijf wel een goed resultaat. Daarnaast denkt de porseleinmaker vanaf de tweede jaarhelft te gaan profiteren van de eerder deze week aangekondigde verdere integratie tussen Royal Delft en Royal Leerdam Crystal.

Vanwege de al met al positieve vooruitzichten stelt Royal Delft voor een keuzedividend van 0,55 cent per aandeel uit te keren.
voda
0
Royal Delft stelt jaarvergadering uit

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,65 -0,05 -0,57 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft heeft de jaarvergadering van 19 mei uitgesteld tot nader order vanwege de corona-uitbraak. Dit maakte het bedrijf dat op het Damrak genoteerd staat als Porceleyne Fles dinsdagavond bekend.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Porceleyne Fles sluit kristalfabriek in Leerdam

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,75 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Porceleyne Fles is van plan kristalfabriek Royal Leerdam Crystal te sluiten, vanwege de zwakke financiële positie en de sombere vooruitzichten. Dit maakte het bedrijf in aardewerk en porselein vrijdagochtend bekend.

Het bedrijf wil ontslag aanvragen voor het personeel dat werkzaam is in Leerdam.

Binnen een periode van naar verwachting 1 tot 2 jaar zal in overleg met de gemeente Vijfheerenlanden gekeken worden naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met Royal Leerdam Crystal.

Als een verrassing komt de sluiting niet.

Medio maart werd al gemeld dat de productie zou worden gecentraliseerd in Delft.

De productie van kristallen gebruiks- en siervoorwerpen van Royal Leerdam Crystal zou, zo liet de onderneming toen weten, op korte termijn verplaatst worden van Leerdam naar Delft.

"Jaarlijks trekt Royal Delft een groeiend aantal toeristen en is daarmee bij uitstek de beste locatie voor de combinatie van de twee ambachten", verklaarde Porceleyne Fles de keuze voor Delft.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Delft brengt museum onder in stichting

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,00 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft is van plan haar Royal Delft Museum onder te brengen in een zelfstandige ANBI-stichting. Dit maakte de onderneming maandag voorbeurs bekend.

Voor een stichting zal het volgens Royal Delft naar verwachting eenvoudiger zijn om subsidies, legaten en bruiklenen aan te trekken, dan nu het geval is voor de beursgenoteerde onderneming.

Door het onderbrengen in een stichting denkt Royal Delft dan ook de museale kwaliteiten van het museum verder te kunnen ontwikkelen en onder meer de instandhouding en uitbreiding van de collectie Delfts aardewerk te verbeteren.

Royal Delft ontvangt jaarlijks ruim 140.000 bezoekers in haar Delfts Blauw Experience / Bedrijfsmuseum. Het kan zich daarbij rekenen tot de middelgrote musea.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Delft Group flink geraakt door coronacrisis

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,00 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group heeft in de eerste helft van dit jaar de resultaten flink onder druk zien staan als gevolg van de coronacrisis. Dit maakte de producent van Delfts sieraardewerk en kristal maandagochtend bekend.

"Vanwege de Corona-pandemie heeft Royal Delft tweeënhalve maand geen bezoekers kunnen ontvangen, normaliter de drukste periode van het jaar", aldus CEO Henk Schouten. "Daardoor halveerde de omzet van dit bedrijf. Gelukkig zijn de vastgoedactiviteiten winstgevend, mede hierdoor blijft het geconsolideerde verlies over het eerste halfjaar beperkt."

In het afgelopen halfjaar daalde de omzet op jaarbasis van 3,9 miljoen tot 2,5 miljoen euro. Het EBITDA-resultaat was met 22.000 euro negatief. Een jaar eerder boekte het bedrijf nog een resultaat van 0,9 miljoen euro.

Het bedrijfsresultaat was 478.000 euro negatief tegen 532.000 euro positief vorig jaar.

Dit resulteerde in een verlies van 364.000 euro of 0,42 euro per aandeel. Een jaar eerder was er nog een winst van 311.000 euro of 0,37 euro per aandeel.

De solvabiliteit steeg van 49,6 procent in juni 2019 naar 59,6 procent in juni van dit jaar. "De financiële positie is in de optiek van Royal Delft Group onverkort sterk", aldus het bedrijf.

Outlook

De onzekerheid die het Coronavirus met zich meebrengt zorgt ervoor dat een vooruitblik voor het tweede halfjaar zeer moeilijk te geven is, aldus het bedrijf. Royal Delft Group wil optimaal gebruik blijven maken van de regelingen die aangeboden worden door de overheid.

Tijdens een algemene vergadering op 8 september zal besloten worden of de museumactiviteiten worden overgebracht naar de Stichting Royal Delft Museum. Verder zal Royal Leerdam Crystal, zoals al eerder werd aangekondigd, worden gesloten. De glasblazerij en de kristalwinkel zijn momenteel al gesloten. De reorganisatie bij Royal Delft zal tevens verder gestalte krijgen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Jaarvergadering Royal Delft akkoord met alle agendapunten

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
8,00 -0,05 -0,62 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Royal Delft Group is akkoord gegaan met alle agendapunten. Dit bleek donderdag na afloop van de vergadering.

De aandeelhouders gingen onder meer akkoord met de jaarrekening 2019 en het beloningsbeleid. Ook het voornemen om het nettoresultaat van 811.000 euro, onder aftrek van het minderheidsbelang, toe te voegen aan de overige reserves van de vennootschap kreeg groen licht, en er werd decharge verleend aan het bestuur voor het gevoerde beleid over het boekjaar 2019 en de raad van commissarissen voor het gehouden toezicht over het boekjaar 2019.

Verder werd Deloitte door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd als accountant voor het boekjaar 2021.

Harm Kranenberg is door de aandeelhouders herbenoemd als commissaris van Royal Delft voor een periode van vier jaar terwijl ook de benoeming van Jean-Paul Honegger voor een periode van vier jaar akkoord kreeg.

John Fentener van Vlissingen zwaaide af als commissaris.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Wegblijven toerist raakt maker Delfts blauw

Gepubliceerd op 23 maart 2021 08:40 | Views: 0

Porceleyne Fles 19 mrt
9,60 0,00 (0,00%)

DELFT (ANP) - Dat toeristen door de coronacrisis wegblijven uit Nederland pakt negatief uit voor de maker van Delfts blauw-porselein. De beursgenoteerde onderneming Royal Delft Group zag de omzet vorig jaar met 45 procent dalen, vooral als gevolg van de mindere bezoekersaantallen. Dat zorgde er mede voor dat het jaar werd afgesloten met een verlies.

Royal Delft sloot 2020 met een omzet van 3,9 miljoen euro. Onder de streep resteerde een tekort van 714.000 euro. Vanaf maart 2020 zijn de inkomsten uit toeristische activiteiten vrijwel stil komen te staan door de pandemie. Daarnaast moest het bedrijf ook kosten maken voor de sluiting van de vestiging in Leerdam. Volgens topman Henk Schouten is het verlies "beperkt" gebleven, mede door de inkomsten uit vastgoedbeleggingen en steunmaatregelen vanuit de overheid.

Het bedrijf zag zich mede door de impact van de crisis eerder genoodzaakt om de activiteiten van kristalmaker Royal Leerdam Crystal, bekend van de Oranjevaasjes, in Leerdam te staken. Voor de crisis had het bedrijf plannen om in een aangekocht bedrijfspand een winkel van Royal Leerdam Crystal te vestigen. Door dat plan ging een streep. Dat kwam mede door de zwakke financiële positie van Royal Leerdam Crystal, overigens niet te verwarren met maker van wijnglazen Royal Leerdam.

Per 1 september is de locatie in Leerdam gesloten. Wel blijft Royal Delft het merk ondersteunen en worden er nieuwe vaasjes op de markt gebracht.
voda
0
Royal Delft Group stelt jaarvergadering uit

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Porceleyne Fles
9,20 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group heeft zijn Algemene Vergadering van Aandeelhouders uitgesteld vanwege maatregelen omtrent het coronavirus. Dit maakte de maker van sieraardewerk uit Delft donderdag voorbeurs bekend.

De vergadering stond gepland op 18 mei dit jaar. Een nieuwe datum is nog niet vastgesteld.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Delft draagt nieuwe commissaris voor
Prinses Margarita voorgedragen.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group is voornemens om tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 9 september prinses Margarita de Bourbon de Parme voor te dragen als lid van de raad van commissarissen. Dit maakte de maker van sieraardewerk uit Delft woensdag voorbeurs bekend.

"Met de komst van de prinses wordt de raad van commissarissen versterkt op het terrein van productontwikkeling en artisticiteit, ook op het terrein van business to business", aldus voorzitter Marc Udink van de raad van commissaris van Royal Delft.

De prinses is tevens bestuurslid van Jumping Amsterdam, een topsportevenement.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Omzetdaling voor Royal Delft door minder bezoekers
Impact coronacrisis neemt af.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group heeft in de eerste helft van 2021 de omzet flink zien teruglopen, maar er werd toch winst geboekt dankzij stabiele huuropbrengsten uit vastgoed. Dit bleek dinsdagochtend uit cijfers van de maker van sieraardewerk uit Delft.

"De winstgevende vastgoedactiviteiten vormen dit jaar een belangrijk onderdeel van het resultaat", aldus CEO Henk Schouten. "Ook de stijging van de Business-to-Business omzet levert een positieve bijdrage. Door de stijgende bezoekersaantallen sinds 5 juni neemt het effect van coronapandemie op de omzet langzaam af."

De halfjaaromzet daalde op jaarbasis van bijna 2,5 miljoen naar 2,1 miljoen euro. Het EBITDA-resultaat was 0,9 miljoen euro positief tegenover 22.000 euro negatief een jaar eerder. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 548.000 euro positief, tegen een negatief resultaat van 478.000 in de eerste helft van 2020.

Onder de streep restte een winst van 317.000 euro. Een jaar eerder was nog sprake van een verlies van 364.000 euro. Naast de stabiele huuropbrengsten, profiteerde Royal Delft van corona-gerelateerde subsidies en het terugbrengen van de kosten.

De solvabiliteit bedroeg eind juni 55,9 procent tegen 59,6 procent in juni 2020. Royal Delft spreekt zelf van een sterke financiële positie.

Outlook

"Ondanks de openstelling van de musea op 5 juni, blijft het onzeker of de buitenlandse bezoekers weer massaal naar Nederland trekken. Deze onzekerheid zorgt ervoor dat een vooruitblik voor het tweede halfjaar niet mogelijk is", aldus het bedrijf. "Royal Delft zal optimaal gebruik blijven maken van de regelingen die aangeboden worden door de overheid."

Als gevolg sprak Royal Delft geen verwachting uit voor het resultaat over heel 2021.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Nel
1
Dhr C . Bikkers heeft het als Raad van Commissaris toch redelijk druk gehad om de koers op zijn plek of hoger te zetten?!
www.trivano.com/aandeel/porceleyne-fl...
voda
0
Royal Delft verwacht positief resultaat 2021

Door ABM Financial News op donderdag 27 januari 2022
Views: 1.517

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group verwacht het boekjaar 2021 af te kunnen sluiten met een positief resultaat. Dit meldde de maker van sieraardewerk uit Delft donderdag nabuers.

"Ondanks het achterblijven van de omzet in de toeristische sector in Nederland, steeg de totale omzet van Royal Delft Group sterk. Deze stijging betrof een aantal mooie Business to Business projecten", aldus het bedrijf.

Verder is het positieve resultaat te danken aan de stabiele huuropbrengsten van Royal Delft Vastgoed. En net als in 2020 kon het bedrijf gebruikmaken van corona-gerelateerde subsidies.

Royal Delft publiceert op 25 maart 2022 haar jaarcijfers.

Bron: ABM Financial News
voda
0
Meer omzet voor Royal Delft
Ook winst in 2021 stevig in de lift.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Delft Group heeft in 2021 de omzet en de resultaten stevig zien oplopen. Dit maakte de Delftse producent van sieraardewerk vrijdag voorbeurs bekend.

De omzet kwam op jaarbasis 26 procent hoger uit op 4,9 miljoen euro bij een operationeel resultaat (EBITDA) van 1,4 miljoen euro tegen 744.000 euro in 2020. De nettowinst uit voortgezette activiteiten bedroeg 579.000 euro, waar in 2020 nog een verlies werd geleden van 208.000 euro, wat exclusief de kosten voor de sluiting van de vestiging in Leerdam is. Inclusief deze kosten leed Royal Delft in 2020 een verlies van 714.000 euro.

De stijging van het resultaat schreef de onderneming toe aan zowel de toegenomen zakelijke activiteiten als de doorgevoerde kostenreductie.

Het bedrijf verwachtte eerder dit jaar al het boekjaar 2021 af te kunnen sluiten met een positief resultaat, ondanks de malheur in de toeristische sector. Het bedrijf zag toen de groepsomzet sterk stijgen dankzij het zakelijke segment en stabiele huuropbrengsten van Royal Delft Vastgoed.

Net als in 2020 kon Royal Delft ook afgelopen jaar gebruikmaken van corona-gerelateerde subsidies.

Outlook

Voor de komende jaren zet Royal Delft in op verdere groei van het zakelijke segment en wordt een verder herstel van de toeristische markt verwacht.

Daarentegen staat het te verwachten resultaat onder druk door de enorme stijging van de energieprijzen en de daarbij behorende inflatie. Ook de oorlog in Oekraïne brengt onzekere effecten met zich mee, waarschuwde Royal Delft.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Jaarvergadering Royal Delft akkoord met agendapunten

Door ABM Financial News op dinsdag 17 mei 2022
Views: 1.300

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Royal Delft is akkoord gegaan met alle agendapunten. Dit bleek dinsdag na afloop van de bijeenkomst.

Er kwam groen licht voor het beloningsbeleid en de jaarrekening.

Verder werd decharge verleend aan het bestuur en gingen de aandeelhouders akkoord met het besluit om het nettoresultaat over het boekjaar 2021 van 535.000 euro toe te voegen aan de overige reserves van de vennootschap. Er wordt geen dividend uitgekeerd.

Bron: ABM Financial News
171 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 11:30
Koers 12,500
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 106
Volume gisteren 25

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront