Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Waardeaandelen zijn ware groeiaandelen

4.943 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 244 245 246 247 248 » | Laatste
Leefloon
0
quote:

ffff schreef op 7 januari 2022 12:11:

En wat dan onmiddellijk opvalt: Daar is een kost aan verbonden die dus voor miljoenen klanten maandelijks terugkomt.
Meestal alleen voor domme klanten, die zich hebben laten vangen door de commerciële ICT-maffia. Vaker genoemd: als ik nu een Microsoft Office moest kopen, dan wordt dat waarschijnlijk voor eenmalig €19 Microsoft Office 2010 Professional. Kan nog goedkoper, trouwens. De cloudvariant, waarbij je mogelijk meteen je vertrouwelijke gegevens doneert aan een agressief, hackbaar Amerikaans bedrijf, heet tegenwoordig Microsoft 365 en kan je zomaar €10 per maand gaan kosten.

Als je een nieuwe computer koopt, dan is dus de kans vrij groot dat daar een probeerversie van 365 op staat, om te doen alsof dat de normale keuze voor "domme gebruikers" is.

Altijd toegang topt je documenten kun je zelf ook regelen, inclusief bijna gratis back-ups, dus het is vooral een commercieel verhaal, en zo beschouwd is het volkomen begrijpelijk dat degenen die willen gaan toetreden tot die maffia het van harte adopteren. Het zorgt voor ICT voor groei, net zoals de gigantische overhead van ICT0-methodieken. En probeer het zakelijk maar eens te ontwijken; valt niet mee.

Heb je ergens vertrouwde, onderbenutte homepage-ruimte, dan kun je overigens vrij simpel daarvan je eigen wolkje maken. Zie, zomaar een voorbeeld: answers.microsoft.com/en-us/windows/f... Maar goed, daar verdienen ICT-bedrijven vrij weinig aan. Die dringen je liever clouds en andere dure overhead op. Want inderdaad, aan Microsdoft 365 verdien je binnen 2 maanden meer dan aan Office 2010 Professional.

En ja, je geeft met SaaS en clouds de controle uit handen. Wat gaat Microsoft 365 kosten, als men er eenmaal afhankelijk van is gemaakt? €15 per maand? €20 per maand? Terwijl je met 2010 nog alles kunt, geen structurele updates meer ondergaat, en als eenvoudige gebruiker waarschijnlijk het nieuwste van het nieuwste helemaal nooit zelf gebruikt, Om over LibreOffice en dergelijke nog te zwijgen.

Clouds, Software as a Service, Agile, en wat al niet meer: allemaal varianten op het je klanten zoveel mogelijk laten betalen voor een zo slecht mogelijk product. Ten behoeve van de winstgroei van ICT. Blockchains, ook een prachtige vorm van zinloze overhead. Bij Euronext Parijs maandag een aandelensplitsing van 10:1 bij ALCBI, enkele maanden na de IPO. Maar ook beursnieuwkomer OVHcloud is daar supersexy en hartstikke trendy. Groeimotoren, maar wel normale groei, en niet allemaal blijvertjes. ICT'ers zullen het je waar wat graag verkopen. Wat vroeger het internet en alles-met-een-stekker was; zoiets. Toen bestonden clouds overigens al.
marique
0
Peter,

Tweede helft oktober '20 zakte de koers plotseling diep weg met -20%.
Diepe koersval had toen iets (niet alles) te maken met de toekomstige clouddiensten van SAP. Daar is toen ook wat discussie over geweest in deze draad.

Sindsdien is de koers slechts gedeeltelijk hersteld. Dus de markt is nog lang niet overtuigd van SAP's transitie naar meer of betere clouddiensten. Analisten kunnen beweren wat ze willen maar ik denk dat de komende jaarcijfers veel belangrijker zullen zijn.

Gala-x
0
Wat verwachten jullie van de waarde van groeiaandelen? Krijgen we nog een verdere terugval naar de reeele waarde of wordt er nog een financiële impuls uit de hoge hoed getoverd?
haas
2
quote:

Gala-x schreef op 10 januari 2022 05:38:

Wat verwachten jullie van de waarde van groeiaandelen? Krijgen we nog een verdere terugval naar de reeele waarde of wordt er nog een financiële impuls uit de hoge hoed getoverd?
goedemorgen,

Wat betreft uw vraag : daar heb ik geen antwoord op: tijd zal het leren:
Wat is reeële waarde ?? Groei of waarde ?
Ik ben zelf behoudend t.a.v ontwikkelingen in 2022
=========================================================================
Ik heb 'n "breed pakket"van aandelen wat ik volg ( dus ben bekend met wat die bedrijven doen etc.)
2e helft december 2021/1e week Januari 2021* vielen mij daarin 'n aantal bedrijven op waarvan de koersen bodemden:
3 in NL(Jet*, Philips en Signify NV, 1 op Duitse beurs (VOW) en 3 op Usa beurs (Alibaba,Coca Cola en Beyond Meat* )
Ik heb op de bodemkoersen opnieuw gekocht (zat er niet meer in).
4, dit pakket staat nu + 12 %
5. kww( ik ben wel iemand die soms wel snel kan verkopen:)
Met name heb ik veel verwachtingen op 3-jrs- LT van Signify NV,Philips en de 3 USA fondsen
JET staat voor mij in de verkoop op 55 (=boekwaarde) deze week cijfers: Jitse Groen loopt mss rood aan:):)

met name Signify BV
De kas van 25 hectare zal worden uitgerust met een hybride LED-verlichtingssysteem met Signify's Philips GreenPower LED-toplighting compact en Agrolux HPS verlichting. Het hybride LED-verlichtingssysteem van $ 15 miljoen wordt de grootste Amerikaanse LED-installatie en 's werelds grootste LED-installatie voor één gebouw. (Samenvatting persbericht, CNHI Kentucky 13 juni 2019)
Het kasproject van AppHarvest heeft veel aandacht van de pers gekregen.
www.dalsem.com/nl/Project/AppHarvest-...
Dalsem werkt in 52 landen,zelfs in het onrustige Kazachstan-)

Agelopen week was Paul d'Hoore(die hoor ik graag) op Belgische Journaal en presenteerde zijn selektie:
1 Bekaert,2. UBC, 3. KBC 4. CFE, én 5.de Ceuninck (aankoop-belegging verdelen over deze 5)
Op vraag van de journaal-mevrouw wat de kleine belegger,met weinig kapitaal, kan doen was zijn antwoord: Ackermans

PS; succes met uw keuzes/beslissingen in 2022
Leefloon
0
quote:

Leefloon schreef op 7 januari 2022 13:04:

Blockchains, ook een prachtige vorm van zinloze overhead. Bij Euronext Parijs maandag een aandelensplitsing van 10:1 bij ALCBI, enkele maanden na de IPO.
Het blijft werken, particulieren aansprekende lage absolute prijzen:

live.euronext.com/nl/product/equities...
ffff
2
Haas,

Het merendeel van de bezoekers hier zijn Nederlanders. Het gigantische grote probleem met het hebben van Belgische aandelen is de zware dividendbelasting en de enorme heisa om die teveel afgehouden dividendbelasting weer terug te krijgen.
Afgelopen week van 2 januari tot en met 6 januari alweer enorm druk geweest met mijn Belgische administratie en uitvoerig contact gehad met Finance Tower in Brussel waar ze al die administratieve rompslomp moeten regelen. Je hebt er geen idee van hoe slecht, hoe moeizaam daar de zaken geregeld zijn. Ik kan daar een geweldige posting over plaatsen, een krantenartikel waard.... !!!

Enfin, er is contact, dat is al iets, al lopen ze.....méér dan DRIE jaar achter.
Ik plaats deze posting omdat ik dit één van de grootste obstakels vind van de Belgische beurs. Buitenlanders haken af. Ackermanns & Van Haaren zeker te overwegen, gezien hun portefeuille maar er zijn er meerdere. Alleen investeer ik niet meer in België.
Daar moet eerst maar eens een fatsoenlijke afhandeling geconcretiseerd worden.

Peter
ffff
1
Leefloon,

DANK voor jouw reactie. Die zal ongetwijfeld zinvol zijn voor de bezoekers die jij op het oog hebt. Maar er bestaat natuurlijk wel een enorm groeiende cloud-industrie en die bestaat echt niet alleen voor domme klanten, maar uit het simpele feit dat daar behoefte aan is.
Voor de rest kan ik moeilijk met jou over dit onderwerp discussiëren omdat ik een volkomen computer-analfabeet ben. Mijn zonen werke voor Umicore, Nike, het grote verdeelcentrum in de Belgische Kempen, voor Bekaaert, voor het Belgische ziekenfonds, voor het Academische Ziekenhuis Antwerpen. Allemaal met zeer gespecialiseerde computerprojecten en mijn zonen zullen echt wel weten wat voor mij, in mijn situatie, in drie landen werkzaam het handigst is, temeer daar ik wens dat zij toegang tot die gegevens hebben.
Kortom, dank voor de moeite een reactie te geven, maar ik heb genoeg vertrouwen in mijn zonen die zulk verantwoordelijk werk doen op ICT gebied, dat ik mij helemaal door hen laat sturen.
Zo nu en dan in het leven moet je je laten adviseren door mensen die er gewoon veel meer vanaf weten.... Ach, het is net als bij de boosterdiscussies.....
Groet Peter
Leefloon
0
quote:

ffff schreef op 10 januari 2022 13:25:

ik heb genoeg vertrouwen in mijn zonen die zulk verantwoordelijk werk doen op ICT gebied, dat ik mij helemaal door hen laat sturen.
Zo nu en dan in het leven moet je je laten adviseren door mensen die er gewoon veel meer vanaf weten....
En daarvan wordt dus commercieel dankbaar misbruik gemaakt. Dat ligt uiteraard niet aan de kinderen, maar aan de methodische groeimotor van ICT. Een simpel voorbeeld? Microsoft heeft ongetwijfeld weinig moeite gedaan om de systeemeisen van Windows 11 gelijk te houden aan die van Windows 10. Zodat allerlei mensen op den duur hard- en software moeten gaan vervangen, terwijl een gewone gebruiker in de kleine stapjes van de systeemeisen geen kwaad ziet. Noch zal deze doorsnee thuisgebruikers ervaren dat een nieuwe versie wéér een deel van de capaciteit van de snelle computer claimt, voor joost mag weten wat.

Terug naar waardeaandelen, ook maar even hier een abstract en link naar (oud) onderzoek vanwege de energieprijzen en Vlad: www.sciencedirect.com/science/article...

Changes in oil prices predict stock market returns worldwide. We find significant predictability in both developed and emerging markets. These results cannot be explained by time-varying risk premia as oil price changes also significantly predict negative excess returns. Investors seem to underreact to information in the price of oil. A rise in oil prices drastically lowers future stock returns. Consistent with the hypothesis of a delayed reaction by investors, the relation between monthly stock returns and lagged monthly oil price changes strengthens once we introduce lags of several trading days between monthly stock returns and lagged monthly oil price changes.
Leefloon
0
quote:

Leefloon schreef op 11 januari 2022 10:07:

Een simpel voorbeeld?
Nog eentje, over clouds:

Nederlandse sporters die eind deze maand afreizen naar China voor de Olympische Winterspelen moeten hun eigen telefoon en laptop thuislaten, schrijft de Volkskrant. Dat gebeurt uit angst voor spionage in China, "surveillance", schrijft de krant.

Gevreesd wordt dat China data op de apparaten zal achterhalen, zoals medische gegevens, trainingsschema's, foto's en contacten. Daarom neemt de staf 'schone' apparaten mee die de sporters kunnen gebruiken.


Soms is het bijna aandoenlijk hoeveel moeite China en Rusland moeten doen om zo te spioneren, terwijl de kans teleurstellend groot is dat al die contacten, foto's, medische gegevens en trainingsschema's gratis zijn gedoneerd aan Apple, Facebook, Microsoft, et cetera, in ruil voor diensten zoals een gratis cloudje of het gratis ter beschikking stellen van het wonder van e-mail of internetformulieren.

De zorgen over China's "kopieercultuur" zijn terecht, maar bijna onnadenkend doneren gebruikers precies diezelfde gegevens aan andere meeglurende, agressieve buitenlandse bedrijven (en overheden). Ik bedoel, een Facebook heeft niet de beste reputatie. Dat meegluren begint al bij de website van het NOC*NSF, met een lekker handig scriptje van google-analytics.com.

En inderdaad, een doorsnee thuisgebruiker moet iets moeilijks en onhandigs doen (noscript.net gebruiken, bijvoorbeeld) om dat zoveel mogelijk te vermijden. Maar dan heb je evengoed last van lekkende derden, zoals de hotmail.com-account van een kind of ouder.
ffff
0
Vooruit...Jij dan ook nog eentje....

Het is duidelijk dat we het niet eens worden. Geeft niet maar gewoon goed om naar elkaars argumenten te luisteren.

Ten eerste: Die bedrijven waarvoor mijn zonen werken denken ook na...... Zeker bedrijven als Nike, Umicore, Barco...

Ten tweede: Eigenlijk wel leuk Leefloon, want gisteravond nog even aan je gedacht. Op het beursprogramma op Kanaal Z, enkel en alleen over de beurs, was een gast uitgenodigd die de enorme koersdaling van het technologiebedrijf ATOR, eergisteren en gisteren op de beurs moest uitleggen.
En hij kwam met de voor mij natuurlijk aanvaardbare verklaring: De werkzaamheden van Ator hebben een dreun gekregen omdat hun klanten NIET meer gebruik maken van de diensten van Ator....maar met hun programma's in tje cloud zijn overgegaan.
Je krijgt dan dus wel degelijk een beeld wat een gedeelte van het bedrijfsleven doet. Bedankt ATOR voor zijn diensten en zoekt het in the cloud.

Nogmaals leefloon. Ik lees met aandacht je postings, maar ik zie ook wat er rondom mij heen gebeurt...

Peter
haas
0
quote:

ffff schreef op 10 januari 2022 13:17:

Haas,

Het merendeel van de bezoekers hier zijn Nederlanders. Het gigantische grote probleem met het hebben van Belgische aandelen is de zware dividendbelasting en de enorme heisa om die teveel afgehouden dividendbelasting weer terug te krijgen.
ja, ffff, problemen verstaan.Ik ken Belgie-beurs etc. al 15 jaren.
Zoals ik al zei: ik luister graag naar Paul. Met name zijn toelichting op zijn keuzes voor het Vlaamse volk:)
Welke aspecten hij belangrijk vindt/noemt bij zijn keuzes.en wat hij benadrukt/waar let hij op bij zijn keuzes.
Leefloon
0
quote:

ffff schreef op 11 januari 2022 11:56:

Ik lees met aandacht je postings, maar ik zie ook wat er rondom mij heen gebeurt...
Er zit een verschil tussen iets dat technisch interessant is, en iets dat financieel interessant is. Mensen kopen bijvoorbeeld allerlei onnozole dingen, wat met een andere insteek financieel aantrekkelijker dan technisch. Twee totaal verschillende aspecten, zonder tegenstelling, zodat ik betwijfel of de "maar" gepast is.

Een per uur betaald ICT-bedrijf en ICT'er kan er bijvoorbeeld baat bij hebben om de overhead van Scrum en dergelijke commercieel te maximaliseren, terwijl je je als betalende gebruiker tegelijkertijd kunt afvragen waarom je per uur te betalen ICT'ers zich bezighouden met een kringgesprek over wie wat gedaan heeft, wie at vandaag gaat doen, en hoe je daarbij de samenwerking intern met wie wil gaan zoeken. Idem dito voor het zo uitgebreid mogelijk vastleggen van een vastgelopen vel papier in de printer, compleet met audits van die vastlegging.

Of get-rich-quick kastjes van een netwerk, op internet kun je bekijken wat er om je heen gebeurt en het netwerk groeit volgens eigen cijfers als kool. Mocht je nu denken, ik koop er 10 wegens meer dan 50% rendement per jaar, dan is wat er om je heen gebeurt opeens heel raar omdat het financiële systeem dan ophoudt met functioneren. Groeien als kool, de techniek, met een al verzadigde markt, ,het financiële. Ik ben dan inderdaad wel iemand die niet zo'n kastje gaat kopen, ongeacht wat er om mij heen gebeurt. Dat is wel zo, biecht ik op. Even daargelaten dat de succesverhalen alleen Amerikaans zijn, ook op Belgische of Nederlandse fansites.
marique
0
quote:

marique schreef op 3 januari 2022 13:37:

Momentumbeleggen

In het nu voorbije jaar twee kleinere mandjes getest. De resultaten vind ik bemoedigend genoeg om de test voort te zetten. Per 01/01-2022 bestaat een van de mandjes uit:
- asml
- essilor
- linde
- schneider
- siemens
De bedoeling is het mandje ongewijzigd te laten tot 31 maart 2022.
Bij tijd en wijle volgt een update.

NB
Op dit moment deze aandelen niet privé in portefeuille.

Rendement YTD:

asml -19,9%
essilor -11,3%
linde -9,8%
schneider -14,4%
siemens -9,4%

EuroStoxx50 -3,6%

Resultaat volgens het boekje, want met momentumbeleggen zit je verkeerd bij een algehele beurscorrectie gecombineerd met een trendomslag van groei naar waarde. Volgens plan mag ik pas switchen op het eind van het kwartaal. Dus voorlopig maar het vervolg afwachten.
marique
0
quote:

haas schreef op 10 januari 2022 06:16:

(...)
Ik heb 'n "breed pakket"van aandelen wat ik volg ( dus ben bekend met wat die bedrijven doen etc.)
2e helft december 2021/1e week Januari 2021* vielen mij daarin 'n aantal bedrijven op waarvan de koersen bodemden:
3 in NL(Jet*, Philips en Signify NV, 1 op Duitse beurs (VOW) en 3 op Usa beurs (Alibaba,Coca Cola en Beyond Meat* )
Ik heb op de bodemkoersen opnieuw gekocht (zat er niet meer in).
(...)
Met name heb ik veel verwachtingen op 3-jrs- LT van Signify NV,Philips en de 3 USA fondsen
(...)

De vraag is hoe stevig de bodem van Philips en Jet zal zijn voor de rest van het jaar.
Signify blijkt een kanjer te zijn.
USA aandelen liggen buiten mijn blikveld.

marique
0
quote:

marique schreef op 7 januari 2022 13:27:

Peter,

Tweede helft oktober '20 zakte de koers plotseling diep weg met -20%.
Diepe koersval had toen iets (niet alles) te maken met de toekomstige clouddiensten van SAP. Daar is toen ook wat discussie over geweest in deze draad.

Sindsdien is de koers slechts gedeeltelijk hersteld. Dus de markt is nog lang niet overtuigd van SAP's transitie naar meer of betere clouddiensten. Analisten kunnen beweren wat ze willen maar ik denk dat de komende jaarcijfers veel belangrijker zullen zijn.

SAP na jaarcijfers nog dieper in het rood.

Leefloon
0
quote:

haas schreef op 16 januari 2022 11:43:

ik luister graag naar Paul. Met name zijn toelichting op zijn keuzes voor het Vlaamse volk:
Als duider, van dat luisteren, vind ik hem beter dan als keuzeheer.

In Brussel lijkt bpost rond €6,40 momenteel niet duur. Bijna alsof je de pakjes koopt, en de post en Radial er gratis bij krijgt. Het opwaartse potentieel vind ik wel beperkt, zonder terugkeer van eerder geziene overwaarderingen. Recente koersdoelen, zonder zo'n inbegrepen overwaardering van double-digit koersdoelen, komen zinniger over.
haas
0
$ 205,44,+ $15,99 Vandaag + 8,44 %- 12 mnds + 20%

Het verschil tussen de hoogste en de laagste koers van de afgelopen 52 weken
$ 159,81 - $ 239,91

EINDHOVEN (ANP) - De Nederlandse chipfabrikant NXP Semiconductors heeft in 2021 een recordomzet in de boeken gezet, dankzij de zeer sterke wereldwijde vraag naar halfgeleiders.

? ANP/HH
Het bedrijf, dat is genoteerd aan de aandelenbeurs in New York, verwacht dat die vraag de komende tijd sterk zal blijven.

De omzet van de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips bedroeg afgelopen jaar ruim 11 miljard dollar, omgerekend 9,8 miljard euro. Dat is een stijging van 28 procent vergeleken met een jaar eerder. Het bedrijf boekte daarbij een nettowinst van bijna 1,9 miljard dollar. NXP kondigde aan het kwartaaldividend te verhogen en een nieuw aandeleninkoopprogramma ter waarde van 2 miljard dollar te beginnen.

www.telegraaf.nl/financieel/602939396...
Ed Verbeek
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 22 mei 2021 21:55:

[...]
Ik kijk nog even terug vanaf j.l. 5 november [2020] :

World:
Outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Momentum: +24%
outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Quality: +14%

Europe:
Outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Momentum: +18%
outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Quality: +9%

De outperformance van value t.o.v. momentum en quality is verder vergroot,
m.n. voor Europese aandelen:

World:
Outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Momentum: +27%
outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Quality: +14%

Europe:
Outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Momentum: +29%
outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Quality: +16%

Eigenaardig dat dit draadje zo weinig belangstelling meer heeft.
Gezien de titel "Waardeaandelen zijn groeiaandelen" zou ik anders verwachten.

Ed Verbeek
1
quote:

Ed Verbeek schreef op 22 mei 2021 21:55:

[...]
Ik kijk nog even terug vanaf j.l. 5 november [2020] :

World:
Outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Momentum: +24%
outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Quality: +14%

Europe:
Outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Momentum: +18%
outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Quality: +9%

De outperformance van value t.o.v. momentum en quality is verder vergroot,
m.n. voor Europese aandelen
(cijfers v.a. 5 november 2020, bron etf.com)

World:
Outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Momentum: +27%
outperformance van iShares Edge MSCI World Value Factor t.o.v. idem Quality: +14%

Europe:
Outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Momentum: +29%
outperformance van iShares Edge MSCI Europe Value Factor t.o.v. idem Quality: +16%

Eigenaardig dat dit draadje zo weinig belangstelling meer heeft.
Gezien de titel "Waardeaandelen zijn groeiaandelen" zou ik anders verwachten.

marique
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 28 februari 2022 13:11:

(...)
Eigenaardig dat dit draadje zo weinig belangstelling meer heeft.
Gezien de titel "Waardeaandelen zijn groeiaandelen" zou ik anders verwachten.

iShares YTD:
world value: -0,1%
world quality: -10,0%
world momentum: -10,4%

europe value: +0,2%
europe quality: -9,9%
europe momentum -10,7%

Stand opgenomen vrijdag j.l.

Ed,
Het leven van een draad hangt af van de voeding.
Ik signaleer wel een toegenomen belangstelling voor dividend aandelen en etf's.
Zie:
www.iex.nl/Forum/Topic/1340891/Koffie...
4.943 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 244 245 246 247 248 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
859,89  -5,47  -0,63%  09:13
 Germany40^ 17.678,50 -0,89%
 BEL 20 3.802,87 -0,62%
 Europe50^ 4.900,18 -0,74%
 US30^ 37.605,15 -1,07%
 Nasd100^ 17.290,31 -1,47%
 US500^ 4.986,96 -1,23%
 Japan225^ 37.225,98 -2,04%
 Gold spot 2.391,01 +0,49%
 EUR/USD 1,0649 +0,05%
 WTI 83,01 +1,13%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AMX -0,79%
AEX -0,59%
AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront