Genfit « Terug naar discussie overzicht

Genfit 2021

70 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 | Laatste
waarom niet
0
quote:

Speculatie schreef op 21 december 2021 09:19:

Ik heb ook hoogtevrees op deze koers, zie nu 4.73.
Tja , ik gaf gisteren aan , waarom koopt iemand zich in op 8 euro als de koers nu op dit niveau staat?
Blijft de vraag.
Ik laat het lopen nu , heb er wat zakgeld aan overgehouden en vind het prima zo.
DeZwarteRidder
1
quote:

Speculatie schreef op 22 december 2021 11:01:

Waarom niet - nog ingestapt vandaag?
Hij heeft het veel te druk met z'n 'lovebaby'.
waarom niet
0
quote:

Speculatie schreef op 22 december 2021 11:01:

Waarom niet - nog ingestapt vandaag?
Nee , zoals ik gisteren schreef laat ik het lopen , centjes verdiend en het is goed zo.
Speculatie
0
Dat kan. Ik heb toch een pluk op 4.4 gekocht puur kijkend naar volume. Twijfel enorm om nu te lossen of even wachten tot na opening beurs aan de overkant van de plas
Ferdinand 62
0
quote:

waarom niet schreef op 21 december 2021 09:26:

[...]
Tja , ik gaf gisteren aan , waarom koopt iemand zich in op 8 euro als de koers nu op dit niveau staat?
Blijft de vraag.
Ik laat het lopen nu , heb er wat zakgeld aan overgehouden en vind het prima zo.
Waarom niet, Ipsen heeft zich ingekocht voor € 7,02 per aandeel en ze hebben hiermee 28 miljoen Euro geïnvesteerd.
De koers bleef vandaag redelijk hangen, maar we zien nu op de nasdaq dat de koers boven de 6 dollar staat. Omgerekend ongeveer € 5,35
Ik verwacht zelf dat ze de komende tijd wel verder zal stijgen. Gezien de inkoop van Ipsen zou dit logisch zijn.
Voor mij is het wel duidelijk dat het neerwaarts risico nu zeer beperkt is na deze deal waarin ze een eerste aanbetaling van 120 miljoen Euro hebben ontvangen.
Ik denk dat het nu voor de langere termijn een interessant aandeel is, maar ook zeker om korte ritjes mee te maken als de koers een keer op een slechtere dag onderuit gaat. We wachten af. succes aan iedereen die er net als ik nu in zit.
waarom niet
0
Ja klopt , ik rekende in dollars maar gebruikte het euro teken.
Wat je verder zegt kan ik wel volgen maar ik vermoed dat het nog een lange weg te gaan heeft voordat het geld gaat genereren.
Als je naar de gegevens kijkt zie je ook een hele hoge cashburn.
Bij bio aandelen sta ik altijd op het standpunt winst is winst , ik heb al heel vaak meegemaakt dat er toch een kink in de kabel kwam met dit soort aandelen.
Omdat ik er voor de grote stijging was ingestapt heb ik er leuk aan verdiend en meer dan tevreden.
Ik blijf het volgen en volgt er toch weer een goede dip , dan koop ik ze wellicht nog eens.
Succes allen.
Ferdinand 62
1
Je hebt gelijk "waarom niet", winst is inderdaad winst. Ik doe zelf heel veel in Franse aandelen en ook veel Franse biotech. Maar vooral daghandel in al deze aandelen. Je ziet bijna elke week wel een emissie voorbij komen waardoor een aandeel zo 20 tot 30 procent van zijn waarde verliest, vandaar de daghandel omdat het veel te link is.
Met Genfit zat ik er ook al voor de grote stijging in. Ik heb een deel verkocht, maar hou ook een deel nog even vast omdat ik geloof dat het de komende tijd wel gaat stijgen. Het risico van een emissie of obligatielening is weg nu er 120 miljoen Euro aan vooruitbetaling is gedaan, dus dit zal de koers niet negatief onder druk zetten. Ik ben het helemaal met je eens dat resultaten echt nog wel een tijd op zich zullen laten wachten maar denk dat er wel wat fantasie in de koers komt. Zeker de komende twee weken waarin het vooral particuliere beleggers zijn die handelen. Gaat de koers richting de € 6,- dan stap ik ook uit en hoop hiermee dan een leuke oudejaarsbonus te hebben. Jij ook succes in ieder geval.
Speculatie
0
En er weer (tijdelijk) uit op 4.69.

Moet nu oppassen, want het geluk houdt ook een keer op met trades hier.
Ferdinand 62
0
Gisteren was er een flinke verhoging van het koersdoel voor Genfit. Deze is afkomstig van Oddo die zijn koersdoel verhoogd van € 6,30 naar € 10,20. Zeker weer positief om te zien. Hieronder het hele bericht.

Oddo BHF plaatst een advies om op Genfit te 'outperformen' en verhoogt zijn koersdoel van 6,3 naar 10,2 euro, in navolging van de Ipsen-overeenkomst. De tussenpersoon is van mening dat de financiële voorwaarden uitstekend zijn voor Genfit, waardoor het bedrijf volledig wordt geherfinancierd. Oddo blijft overtuigd van de ontwikkeling van elafibranor bij primaire biliaire cholangitis, met positieve fase II-resultaten, en houdt nu rekening met de overeenkomst met Ipsen en stelt daarom zijn doel bij.

Ter herinnering: Ipsen en Genfit hebben een exclusieve licentieovereenkomst gesloten voor elafibranor, een verbinding die in fase III is geëvalueerd bij primaire biliaire cholangitis, als onderdeel van een wereldwijd partnerschap op lange termijn. De overeenkomst verleent Ipsen de wereldwijde rechten voor de ontwikkeling en commercialisering van elafibranor, Genfit's eerste kandidaat-geneesmiddel, PPAR-alfa- en PPAR-delta-receptoragonist, bij primaire biliaire cholangitis. Het onderzoeksgeneesmiddel wordt geëvalueerd in de wereldwijde Fase III-studie, ELATIVE, waarvan de eerste resultaten begin 2023 worden verwacht. Genfit ontvangt 120 miljoen euro vooruitbetaling en komt in aanmerking voor aanvullende betalingen tot 360 miljoen euro. als gespreide, dubbelcijferige royalty's tot 20%.

Genfit kondigde ook de uitbreiding van zijn franchise in cholestatische ziekten aan door de overname van Genoscience Pharma van de exclusieve rechten om de GNS561 experimentele behandeling van cholangiocarcinoom te ontwikkelen en op de markt te brengen in de Verenigde Staten, Canada en Europa, inclusief het VK en Zwitserland.
70 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,160
Verschil -0,025 (-0,78%)
Hoog 3,190
Laag 3,130
Volume 60.592
Volume gemiddeld 153.970
Volume gisteren 41.398

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront