Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.285 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 3161 3162 3163 3164 3165 » | Laatste
asti
2
quote:

luchtschip schreef op 14 januari 2022 16:59:

[...]

En wat heeft Trump dus verzuimd te doen in de periode tussen Obama en Biden ?

Anders gesteld, waarom heeft Trump zich als een lakei van Putin gedragen, waardoor Putin de spanningen niet wenste op te voeren ?
Trump heeft niet verzuimd om de annexatie van te Krim te voorkomen en hij heeft ook niet verzuimd om de spanningen te voorkomen, simpelweg omdat hij geen president was ten tijde van annexatie van de Krim en geen president is nu, ten tijde van oplopende spanningen.

De vraag is dus: wat hebben Obama en Biden verzuimd te doen?
asti
0
quote:

luchtschip schreef op 14 januari 2022 16:57:

[...]

Ik heb je tot 2 maal toe bevestigd dat Ryabkov dit gezegd heeft.

Waarom blijf je doorvragen om mij te laten zeggen, dat ik beweer, dat Ryabkov dit niet gezegd heeft. ?

Dus nogmaals, Ryabkov heeft dit gezegd,
Mijn kritiek is, dat dit geschreeuw is van een loser, die rondbazuint dat hij toch sterker is en zijn tanden wel zal laten zien door Venezuela en Cuba te versterken
Geschreeuw van een loser is bijvoorbeeld wanneer iemand van alles roept zonder onderbouwing.

De bedoeling is een standpunt kenbaar te maken en dat te beargumenteren.
asti
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 14 januari 2022 16:11:

[...]

En wie z'n schuld is dat.....???
De crisis in Oekraïne is de schuld van het westen. Oekraïne was en is om te beginnen een heel verdeeld land. Er zijn forumleden die niet eens wisten dat de meerderheid in de Krim zich identificeert als Russisch.

Dat Rusland eist dat Oekraïne niet toe zal treden tot de NAVO kan door iedereen bekritiseerd worden, behalve de VS en bondgenoten, aangezien de VS de zogeheten 'monroe doctrine' hanteert, welke inhoudt dat de VS geen aanwezigheid duldt in de omgeving (Zuid-Amerika), en zich het recht voorbehoud om dit door middel van (militair) ingrijpen af te dwingen.
Aurum
0
@hirshi

Putin speelt het slim, en zwakke VS president en hopeloos verdeeld EU die nog eens afhankelijk van z'n gas. Hij heeft alle troefkaarten in z'n hand.
Oekraïne totaal geen oorlog waard, dus nog 1 week gas en olie omhoog en vervolgens eind volgende week word er ja en amen gezegd tegen Putin.
Ik ga nog wat olie bijkopen.
hirshi
2
quote:

luchtschip schreef op 14 januari 2022 16:57:

[...]

Ik heb je tot 2 maal toe bevestigd dat Ryabkov dit gezegd heeft.

Waarom blijf je doorvragen om mij te laten zeggen, dat ik beweer, dat Ryabkov dit niet gezegd heeft. ?

Dus nogmaals, Ryabkov heeft dit gezegd,
Mijn kritiek is, dat dit geschreeuw is van een loser, die rondbazuint dat hij toch sterker is en zijn tanden wel zal laten zien door Venezuela en Cuba te versterken
Toen ik met een link een artikel vermeldde over die uitspraken wilde je daar niets van weten.
Het geschreeuw van een Russische loser wil je dus liever niet horen. Liever steek je je kop in het zand.

Je schreef "Het geeft al een teken van zwakte dat een forum lid komt met een link naar ZeroHedge
Hebben de lezers van dit forum niets beter te doen dan het lezen van informatie van een bagger site ?
luchtschip
0


Lavrov ( Minister van Buitenlandse zaken van Rusland ) :

: "Our patience has come to an end, we harnessed for a long time - now it's time to go."

video 0:25 minuut

twitter.com/OlgaNYC1211/status/148198...
Beperktedijkbewaking
4
quote:

josti5 schreef op 14 januari 2022 19:33:

En groot gelijk hebben ze, de Russen.
"Groot gelijk" is misschien wat overdreven, maar ik kan hun koudwater-(koude oorlog)vrees wel enigszins begrijpen. Vanuit het 'westen' zijn de Russen twee keer aangevallen, de laatste keer in 1941-45 met gruwelijke gevolgen. Ondanks al hun slachtoffers hebben de Russen in belangrijke mate bijgedragen aan onze bevrijding in 1945.

Wij zijn NOOIT in oorlog geweest met de Russen. We zijn meer dan ooit dankbaar voor (en niet vies van) hun gas. Waarom moet het Westen de Oekraïne ooit NAVO-lidmaatschap beloven? Ook zonder die voormalige Sovjetstaat is de NAVO incl. VS militair krachtiger dan Rusland.

Laat de Oekraïne gewoon een bufferstaat blijven (net als Finland), incl. mooie handelsverdragen met zowel de EU als Rusland. Met wijs beleid van beide kanten blijft zo'n situatie dan rustig en stabiel, en kan het Oekraïnse volk er zelfs economisch van profiteren. We moeten ons niet laten leiden door Russisch gezinde heethoofden in Oost-Oekraïne, maar ook niet door drammers in Kiev. Om van schreeuwers als wijlen van Baalen en Guy Verhofstadt maar te zwijgen. Ik zat er in 2014 met kromme tenen naar te kijken.

En de Krim dan? Als het overgrote deel van de bevolking daar blij is met de Russen, waar maken wij westerse democratieën ons dan druk om?
Ik bedoel, als de Friezen zich af willen scheiden, dan denk ik: hoe stom kan je zijn, maar ik zou er geen strijd, laat staan een burgeroorlog (het idee alleen al) voor over hebben.
Al heet mijn zoon Gosse...

Ik weet ook wel: Putin is geen lieverdje. Oppositieleden en journalisten hebben het in Rusland zwaar te verduren. Maar bij het militaristisch op de spits drijven van de situatie in de Oekraïne is niemand gebaat, wij niet en zij ook niet.

het zwaard
0
De Verenigde Staten zouden over bewijsmateriaal beschikken dat Rusland in het geheim agenten naar Oost-Oekraïne heeft gestuurd om er een operatie uit te voeren tegen haar eigen troepen. Daarmee zouden de Russen een vals voorwendsel willen creëren voor een invasie van Oekraïne. Dat heeft een Amerikaans functionaris verteld aan nieuwszender CNN.

Bron: ANP,
Het zou gaan om een groep agenten die getraind is in stedelijke oorlogvoering en het gebruik van explosieven voor sabotagedoeleinden. “Deze agenten zijn getraind in stadsguerrilla en in het gebruik van explosieven om sabotagedaden tegen de Russisch-gezinde troepen uit te voeren” door zich voor Oekraïners uit te geven, voegde hij eraan toe.
het zwaard
1
Verschillende Oekraïense overheidswebsites zijn het slachtoffer geworden van een grootschalige cyberaanval. De aanval is nog niet opgeëist, maar de Navo schroeft alvast zijn hulp aan Oekraïne op om cyberaanvallen te pareren.

De Navo schiet Oekraïne te hulp om de cyberaanval van vrijdag en eventuele volgende af te slaan. Specialisten van de Navo in Brussel wisselen informatie uit met Oekraïense collega’s en experts uit Navo-landen assisteren ook ter plaatse, zegt secretaris-generaal Jens Stoltenberg.

De NAVO-topman veroordeelt de aanval, die meerdere overheidswebsites heeft platgelegd. Wie er de hand in had, is nog onduidelijk, maar onder meer EU-buitenlandchef Josep Borrell liet al doorschemeren Rusland te verdenken. Moskou slaat al maanden oorlogstaal uit tegen Kiev en heeft vele tienduizenden militairen samengetrokken aan de grens met het buurland.

Het ging onder andere over de websites van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Energie, de regering en de hulpdiensten waren niet bereikbaar. ‘Onze deskundigen zijn klaar om de werking van computersystemen te herstellen en de politie heeft een onderzoek geopend’, aldus nog de woordvoerder.

Boodschap

Voordat de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken ontoegankelijk werd gemaakt, hadden de daders een boodschap in het Oekraïens, Russisch en Pools op de homepagina geplaatst. ‘Oekraïners, wees bang en bereid u voor op het ergste. Al uw persoonlijke gegevens zijn geüpload naar het web,’ stond er te lezen.

‘Provocerende berichten werden op de homepagina’s van deze websites geplaatst, maar de inhoud van die websites is niet aangepast en er was geen enkel lek van persoonsgegevens, volgens de beschikbare informatie’, melden de Oekraïense inlichtingendiensten. ‘Veel van de getroffen overheidssystemen zijn al hersteld en de rest zal zeer binnenkort weer toegankelijk zijn’, klonk het nog.

• Met houten geweren bereiden Oekraïners zich voor op invasie

Wie achter de aanvallen zit, blijft onduidelijk. De boodschap eindigde met de cryptische mededeling dat het gaat om wraak voor ‘Wolynië, de Organisatie van Oekraïense Nationalisten, het Oekraïense Verzetsleger, Galicië, Polesië en de historische landen’, schrijft het Nederlandse persagentschap ANP. Wolynië, Galicië en Polesië zijn regio’s in de grensgebieden tussen Oekraïne, Polen, Wit-Rusland en Rusland. De Organisatie van Oekraïense Nationalisten en het daaruit voortkomende Oekraïense Verzetsleger waren extreemrechtse organisaties voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog.

• Buitenbeen Vladimir Poetin | De sfinx verhoogt de inzet

Vijandige aanwezigheid

Oekraïne was de afgelopen jaren meerdere keren het doelwit van Russische cyberaanvallen: in 2017 werden kritieke infrastructuren getroffen en in 2015 was de aanval gericht tegen het elektriciteitsnetwerk. De betrekkingen tussen Oekraïne en Rusland, die sinds 2014 al aanzienlijk zijn verslechterd, kreunen onder de opgelopen spanningen.

Na crisisberaad tussen de Russen en de Amerikanen in Genève en tussen de Russen en de Navo in Brussel, vonden donderdag binnen de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) in Wenen gesprekken plaats. Het Westen beschuldigt Moskou ervan een aanval op zijn buurland voor te bereiden. Rusland stelt dat de ontplooiing van het leger in de grensregio slechts een reactie is op de groeiende en vijandige aanwezigheid van de Navo in een gebied dat, volgens de Russen, in hun invloedssfeer valt. Er zijn geen plannen om Oekraïne binnen te vallen, houdt Moskou vol.
asti
1
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 15 januari 2022 06:22:

[...]
(...)

Laat de Oekraïne gewoon een bufferstaat blijven (net als Finland), incl. mooie handelsverdragen met zowel de EU als Rusland. Met wijs beleid van beide kanten blijft zo'n situatie dan rustig en stabiel, en kan het Oekraïnse volk er zelfs economisch van profiteren. We moeten ons niet laten leiden door Russisch gezinde heethoofden in Oost-Oekraïne, maar ook niet door drammers in Kiev. Om van schreeuwers als wijlen van Baalen en Guy Verhofstadt maar te zwijgen. Ik zat er in 2014 met kromme tenen naar te kijken.

En de Krim dan? Als het overgrote deel van de bevolking daar blij is met de Russen, waar maken wij westerse democratieën ons dan druk om?
Ik bedoel, als de Friezen zich af willen scheiden, dan denk ik: hoe stom kan je zijn, maar ik zou er geen strijd, laat staan een burgeroorlog (het idee alleen al) voor over hebben.
Al heet mijn zoon Gosse...

(...)

Niet alleen het Oosten kent heethoofden. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend - ook westerse media bericht hierover - dat er extreemrechtse elementen actief zijn in Oekraïne.

Daarom bevreemd het me dat het door sommigen wordt aangenomen dat er sprake moet zijn van een Russische false flag-operatie, mocht er een aanslag worden gepleegd.

Denken zij dat de anti-Russische rechtsextremisten daar te lief voor zijn?
Kaviaar
0
quote:

het zwaard schreef op 15 januari 2022 08:04:

De Verenigde Staten zouden over bewijsmateriaal beschikken dat Rusland in het geheim agenten naar Oost-Oekraïne heeft gestuurd om er een operatie uit te voeren tegen haar eigen troepen. Daarmee zouden de Russen een vals voorwendsel willen creëren voor een invasie van Oekraïne. Dat heeft een Amerikaans functionaris verteld aan nieuwszender CNN.

Bron: ANP,
Het zou gaan om een groep agenten die getraind is in stedelijke oorlogvoering en het gebruik van explosieven voor sabotagedoeleinden. “Deze agenten zijn getraind in stadsguerrilla en in het gebruik van explosieven om sabotagedaden tegen de Russisch-gezinde troepen uit te voeren” door zich voor Oekraïners uit te geven, voegde hij eraan toe.
Bewijzen van Yanks zeggen mij niets.
Zo had Bush 2 ook “bewijzen” van massa vernietigingswapens in Irak, waarmee de oorlog van start kon gaan. Ze zijn nooit gevonden die z.g.n. bewijzen.
[verwijderd]
0
Landen willen altijd zoveel mogelijk onafhankelijk. altijd veel gedoe. de grieken waren tegen macedonië, nu is het noord-macedonië, de lijst is eindeloos.
[verwijderd]
0
kijk groot britannië, baskenland, catalonië, corsica, zuid-tirol ik kan er wel 100 neertypen.
Krikke81
0
quote:

de_sigaar schreef op 15 januari 2022 20:45:

Landen willen altijd zoveel mogelijk onafhankelijk. altijd veel gedoe. de grieken waren tegen macedonië, nu is het noord-macedonië, de lijst is eindeloos.
Odessa wil ook onafhankelijk van Kiev, en in het oosten waar veel pro-Russische mensen wonen (en ook vroeger Russisch spraken als officiële taal) vinden het niet erg om meer afscheiding van Kiev te hebben.

Sommige Vlamingen willen dan weer graag bij de Nederlanden worden toegevoegd...
[verwijderd]
0
De naam Macedonië ligt gevoelig bij Griekenland, aangezien het noordelijke deel van Griekenland ook die naam heeft. De Grieken vreesden dat het land Macedonië aanspraken ging maken op het Griekse deel met dezelfde naam. Griekenland drong er bij de internationale gemeenschap op aan om het verschil tussen de twee 'Macedoniën' duidelijk naar voren te laten komen. Daarom werd door de Verenigde Naties bepaald dat het land Macedonië in het internationale verkeer werd aangeduid als 'Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië' (in het Engels Former Yugoslav Republic of Macedonia of afgekort als F.Y.R.O.M.). De Grieken noemden het land Macedonië ?G?? (spreek uit: poe-ghoe-dhoe-moe), de Griekse afkorting voor F.Y.R.O.M., of simpelweg Skopje, naar de hoofdstad van het land. Op 17 maart 2008 onderhandelden Athene en Skopje over de naam, omdat er voor 2 april een oplossing gevonden moest worden naar aanleiding van de onderhandelingen over de toetreding van het nieuw gevormde land tot de NAVO. Er werd echter geen oplossing gevonden en Griekenland gebruikte zijn veto om de toetreding tot de NAVO te blokkeren.

Op 12 juni 2018 bereikten de regeringen van Macedonië en Griekenland een voorlopig akkoord dat erin moest resulteren dat het land de naam Republiek Noord-Macedonië (Republika Severna Makedonija) kreeg.[13][14] Op 19 oktober 2018 besloot het parlement met de vereiste twee derde meerderheid om de naam van het land te veranderen in Noord-Macedonië.[15] Op 12 februari 2019 werd de nieuwe naam een feit.
luchtschip
0

Russia’s biggest state-owned propaganda agency RIA Novosti :

“Putin has proclaimed war on Europe. It is still not too late (for Europe) to capitulate”

twitter.com/sumlenny/status/148239952...

artikel vertaald :

RIA Novosty, 15 januari 2022

Poetin verklaarde de oorlog aan Europa - het is nog niet te laat om je over te geven

Het Westen wacht niet alleen op een Russisch antwoord op de weigering om de niet-uitbreiding van de NAVO naar het Oosten te garanderen :

het onderwerp van een op handen zijnde Russische invasie blijft escaleren. En niet alleen naar Oekraïne.

Square is slechts het eerste doelwit, hoewel het zich er het meest zorgen over maakt. Kurt Volker, voormalig speciaal vertegenwoordiger van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voor Oekraïne, zegt dat "we ons zorgen moeten maken over wat er de komende weken gebeurt", omdat het waarschijnlijk is dat Poetin "voor half februari bepaalde acties zal ondernemen" in Oekraïense richting.

Waarom tot half februari? Omdat de Russen 'een militaire operatie willen kunnen uitvoeren op bevroren grond en deze willen voltooien voordat de grond ontdooit'.

Maar in het algemeen is Volker er zeker van dat Poetin besloot te herstellen - nee, zelfs niet de USSR, zoals de Angelsaksen steeds vaker zeggen, maar het Russische rijk. En niet in een verre toekomst.

"President Poetin heeft besloten dat hij dit jaar het Russische rijk wil herstellen. Want dit jaar is het honderd jaar geleden dat de Sovjet-Unie werd gesticht op het grondgebied van het voormalige Russische rijk.

Dus met de annexatie van deze gebieden aan Rusland - Wit-Rusland, een deel van Oekraïne, inclusief de Krim, die hij illegaal heeft geannexeerd, Donbass, evenals Noord-Kazachstan, een deel van Georgië, een deel van Moldavië - denk ik dat hij zichzelf ziet als een autocratische restaurateur van het Russische rijk.

Ja, ja, alles is zo: deze Russen doen altijd alles voor jubilea. Blijkbaar wilden ze het aanvankelijk in november doen, tegen de 300e verjaardag van de proclamatie van Rusland als een rijk, maar zoals altijd hadden ze geen tijd, dus verschoven ze de data "naar rechts", naar de 100ste verjaardag van de USSR. Maar ze besloten het rijk te herstellen, niet de unie.

Nu is duidelijk waarom Finland zo gespannen was en begon te zeggen dat niemand hen het recht kan ontnemen om zelf te bepalen of ze lid worden van de NAVO of niet: de Finnen maakten deel uit van het Russische rijk. De betekenis van Poetins geheime plan kwam net te laat tot hen en gevoelige Polen maakten zich al lang zorgen.

Maar wie zei dat Poetin zou stoppen aan de keizerlijke grenzen? Dat klopt - je moet naar de wortel kijken. En wie zoekt onze roots? Filosofen natuurlijk, hier heeft de Fransman Bernard-Henri Levy de waarheid tot op de bodem uitgezocht.

In zijn artikel in Le Point schreef hij:

citaat

"Poetin heeft Europa de oorlog verklaard, en dit is de ware waarheid. Een koude oorlog natuurlijk. Een oorlog die is opgeschort door het ijzeren gordijn dat momenteel neerdaalt op de Oekraïense frontlinie. Maar nog steeds een oorlog. Een oorlog die zichzelf verklaart openlijk."

einde citaat

Er zijn nog twee en een halve maand voor de presidentsverkiezingen in Frankrijk, en Levy is verontwaardigd dat de verkiezingscampagne de problemen van de internationale politiek negeert, die vandaag de dag beslissend zijn, en de belangrijkste vraag "over de houding ten opzichte van de imperiale inbreuken van de nieuwe Rusland."

De 73-jarige Levi vecht al heel lang tegen deze dreiging, maar vermeldt in het artikel alleen de gebeurtenissen van de afgelopen jaren:

citaat
"Ik heb het niet over de activiteiten van Wagner-huurlingen in Mali, die rechtstreeks inbreuk maken op de belangen van Frankrijk. Ik heb het niet over de beschietingen van Idlib, deze Syrische Guernica, waar niemand meer veel aandacht aan schenkt.
Ik zie Ruslands tactische alliantie met de nieuwe sultan Erdogan en, in Azië, zijn vriendschap met degenen die nostalgisch zijn naar Chinese dynastieën over het hoofd. Over dit alles ben ik de afgelopen vijf jaar niet moe geworden van het uitschreeuwen van mijn longen.

Maar vandaag zal ik luid verkondigen over de "nieuwe orde" die heerst in Alma-Ata in Kazachstan, van waaruit we foto's ontvangen van Russische tanks, net als uit Boedapest in 1956 en uit Praag in 1968.

Ik spreek in het openbaar over de 150.000 Russische soldaten die geconcentreerd zijn aan de grens met Oekraïne, die met de hulp van 480 tanks, twintig gepantserde personenwagens en een onbekend aantal Buk-luchtafweerraketsystemen de Maidan Europeanen onder schot houden.

einde citaat

Maar waren er Russische tanks in de straten van Alma-Ata? Het maakt niet uit: dit alles, inclusief Oekraïne, want Levi is slechts een opmaat naar de hoofdgedachte. Sommige presidentskandidaten (Levy noemt ze niet, maar het is duidelijk dat Le Pen, Zemmour en Mélenchon worden bedoeld) "zien in de eigenaar van het Kremlin een prettige gesprekspartner, omringd door kwaadaardige westerse landen en die zijn recht op persoonlijke ruimte" - en deze gekken zien niet het voor de hand liggende:

"Er zit een vicieuze volgorde in de acties van Rusland. Alles verloopt ongeveer volgens dit plan: eerst de annexatie van de Krim om de annexatie van Oekraïne te voorkomen, dan de invasie van Oekraïne om de invasie van de Balkan te voorkomen, dan de onderwerping van de Balkan om de "Finlandisering" van de Baltische staten te voorkomen, en vervolgens de neutralisatie van Polen of zelfs onder Russische voogdij te krijgen van de grote en oude landen van West-Europa.
De gebeurtenissen ontwikkelden zich op dezelfde manier na de overeenkomst van 1938 in München.

Ja, zo banaal kwam alles weer tot de conclusie dat "Poetin Hitler is". Nou, er zijn zoveel gekke filosofen in Europa, waarom zou je Bernard-Henri Levy lezen?

Maar feit is dat Levy niet alleen een journalist en een 'filosoof' is - hij is een menselijk symbool. De afgelopen decennia heeft hij niet alleen altijd en overal tegen Rusland gevochten: van Georgië in 2008 tot Oekraïne in 2014, maar hij bracht ook vrijheid aan ongelukkige volkeren over de hele wereld.

Het meest memorabel was zijn rol in de Libische gebeurtenissen, het was Levy die, na het begin van de onrust, naar Libië ging, agitatie lanceerde en Sarkozy het meest actief aanzette tot de operatie tegen Kadhafi.

Dus op zijn persoonlijke rekening is er al één agressie die het land daadwerkelijk heeft vernietigd - maar het was in het belang van humanistische waarden!

Nu maakt Levy zijn landgenoten en alle Europeanen bang met oorlog: de verschrikkelijke Poetin zal komen en je tot slaaf maken.

ria.ru/20220115/politika-1767913201.html

vervolg zie volgende pagina in verband met toegestane lettertekens
luchtschip
0


vervolg artikel RIA Novosty

Nu maakt Levy zijn landgenoten en alle Europeanen bang met oorlog: de verschrikkelijke Poetin zal komen en je tot slaaf maken.

Geen stap terug, om de orde te bewaren, geen centimeter vreemd land af te staan ??aan Poetin, want het is allemaal van ons, Europeaan. Zowel Oekraïne als Georgië - dit alles moet worden beschermd tegen een vreselijke dictator die ook verplicht is de Donbass en Zuid-Ossetië terug te geven.

En stop met het martelen van Syrische kinderen en het wurgen van de vrijheid van het Kazachse volk! Ja, en Rusland zelf kreunt onder zijn juk!

Wat is er goed aan Bernard-Henri Levy?

Het feit dat hij in geconcentreerde vorm alles herhaalt wat eeuwenlang over ons in het Westen, over tsaren en secretaris-generaals, over het rijk en de USSR is gezegd.

De Russen hebben een verschrikkelijke tirannie, bovendien bedreigen de Russen Europa: kijk hoe brutaal ze hun voorwaarden aan de Ottomaanse kalief dicteren, als reactie moeten we dringend troepen op de Krim landen!

Deze Russen voorkomen dat we beschaving naar de ongelukkige inboorlingen brengen, en inderdaad, waarom hebben ze Centraal-Azië en de Kaukasus nodig, waar klimmen ze? Ze bedreigen eerst onze belangen in Afghanistan en India, en dan komen ze bij het Engelse Kanaal!
De verdomde communisten hebben China van ons afgenomen en willen heel Europa rood maken!

Niets nieuws, we horen dit alles al in de derde eeuw en hebben slechts gedurende deze tijd verschillende invasies vanuit het Westen in onze grenzen overleefd.

Maar nu is de hysterie van Levy gunstig voor Rusland vanwege zijn reputatie als een superatlantische, dat wil zeggen iemand wiens waarden lijnrecht tegenover die van Frankrijk staan.

En zijn agitatie tegen Rusland overtuigt de Fransen alleen maar dat dit allemaal één grote leugen is, die niet alleen dom is, maar ook gevaarlijk voor hun eigen belangen - iemand zet de Russen opnieuw opzettelijk op tegen de Europeanen. Maar iedereen herinnert zich hoe het elke keer voor Europa eindigde?

Ze herinneren zich, dus het grootste deel van de Franse elite begrijpt wie en waarom Europa bang maakt.
Degenen die haar onder Angelsaksische controle willen houden, echt en rampzalig voor haar, in tegenstelling tot de mythische "Russische voogdij".

Poetin verklaarde de oorlog niet aan Europa, maar aan degenen die onze gemeenschappelijke vijand zijn. Degenen die verzekeren dat we met ons moeten vechten voor Oekraïne in plaats van de invloed van iemand anders af te stoten, van externe voogdij. Met of zonder onze hulp - maar om bevrijd te worden.

Het is nog niet te laat.

ria.ru/20220115/politika-1767913201.html

snuf13
3
Ruslands leger is 10x groter en sterker dan Europa.
Ik leg de schuld beslist niet bij de Russen maar bij Europa.
Rusland voelt zich als een kat in het nauw , door steeds meer bemoeienis van Yankenland ( de grote schurken )!!
Deze mogen rustig nabij Rusland vliegvelden en manschappen hebben maar Rusland mag dat bij Yankenland niet.

Ik zeg...... als de bom barst, krijgen we een hele harde bom , met inmenging van Iran, Turkije, Noord-Korea en China.

Dus......... bezint eer ge begint!!!!!!!!!
63.285 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 3161 3162 3163 3164 3165 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront