PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL januari 2022 | Business update Q4?

3.597 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 176 177 178 179 180 » | Laatste
Jestbread
1
quote:

SAHR-0310 schreef op 17 januari 2022 21:51:

[...]

Positief getest is niet gelijk aan ziek zijn. Het brainwashen is prima gelukt. Denk dat we voor 2020 gewoon aan het werk waren met een kuchje en een snotneus. Veel meer is het niet (meer) voor de meeste mensen.
Dat je nu na twee jaar nog steeds denkt dat het een kuchje is met de wereldwijde oversterfte gedurende golven en continue druk op de zorg werkelijk overal. Er zijn mensen gestorven die van een ‘griepje’ nooit dood waren gegaan. En dan zijn anderen gebrainwashed.

Omikron lijkt inderdaad het meest te lijken op wat we kennen als de oude griep, laten we zeggen dat dat vooropgesteld fijn is voor eenieder.
DeWalt
0
quote:

KWW1 schreef op 17 januari 2022 22:50:

[...]

Seva is geschorst. Hij heeft emotioneel gereageerd op een post van De Zwartgallige Ridder. Het zoveelste slachtoffer.
Ja uitkijken mijn collega gereedschappen zijn hierdoor ook permanent uit de roulatie…
SAHR-0310
1
quote:

Jestbread schreef op 17 januari 2022 22:51:

[...]Dat je nu na twee jaar nog steeds denkt dat het een kuchje is met de wereldwijde oversterfte gedurende golven en continue druk op de zorg werkelijk overal. En dan zijn anderen gebrainwashed.

Omikron lijkt inderdaad het meest te lijken op wat we kennen als de oude griep, laten we zeggen dat dat vooropgesteld fijn is voor eenieder.
Lees even terug voordat je op het bord gooit dat de hele corona periode gebagataliseerd wordt; het ging om het enorm hoge aantal wat ze verwachten bij de Omikron variant en de uitval die dit bij bedrijven kan veroorzaken.
win some...
0
Ach, operationeel gezien heeft HV het best goed gedaan. Qua strategische investeringen wat ongelukkig. Heeft dubbel last gehad van de liberalisering van de postmarkt. In Europa, omdat het daar niet werd afgedwongen. In Nederland, omdat het daar kunstmatig werd gecreëerd. Maar de transformatie van postbedrijf naar een overwegend e-commercebedrijf is desondanks redelijk goed geslaagd.

Maar na 10 jaar is het denk ik goed om wat anders te gaan doen. De focus lijkt ook niet meer helemaal bij Postnl. Enerzijds gezien de vele commissariaten en nevenfuncties. Anderzijds gezien de te grote focus op duurzaamheid, wat als een persoonlijk ideologisch doel overkomt.
Alles kwijt
0
Wat moeten wij denken van een headhunter die met de kerst Herna gaat zitten benaderen en te polsen, terwijl ze 2 x zoveel verdient als Elbers ? Is dat iets van deze tijd ? Dat er twee seconden over iets nagedacht wordt ? En dan wel een uren declaratie rekening sturen naar de KLM. En die betaalt gewoon (krijgt gratis geld van de Nederlandse staat). Want de Miep bij de KLM die de headhunter ingehuurd heeft denk ook niet langer dan 2 seconden ergens over na. En zo kunnen we nog wel even doorgaan (''O. verdient Herna veel meer dan Elbers? Dat had ik me niet gerealiseerd'').
KWW1
0
quote:

DeWalt schreef op 17 januari 2022 22:52:

[...]
Ja uitkijken mijn collega gereedschappen zijn hierdoor ook permanent uit de roulatie…
Ja Makita had ook zeer goede postings :)
beetje meer
0
Het zou toch een bak zijn als morgen de koers explodeert op basis van
het gerucht dat Herna gaat vertrekken!
Cedar
0
quote:

KWW1 schreef op 17 januari 2022 22:50:

[...]

Seva is geschorst. Hij heeft emotioneel gereageerd op een post van De Zwartgallige Ridder. Het zoveelste slachtoffer.
Het Riddertje heeft idd een bijzondere positie, er zijn diverse leden verdwenen die op stang zijn gejaagd.
gpjf
0
Hoe je het ook wendt of keert , Verhagen is in ieder geval in beeld voor een andere job !
Lector
2
HV zal wel gek zijn om deze functie te accepteren, nog even los van de eventuele mindere of betere verdiensten.
KLM is een slangenkuil en nog meer dan PostNL verweven met de overheid. Ze krijgt dan te maken met hele vervelende Fransen die het feitelijk voor het zeggen hebben onder leiding van een Canadees die in alles zijn gelijk wil hebben en krijgt.
Bij PostNL hoeft ze maar een paar keer per jaar naar buiten te treden, voor de rest laten de aandeelhouders haar met rust.
In het geval van KLM zal ze, net als Elbers nu, maandelijks tekst en uitleg moeten geven als er weer ergens een beerput is opengetrokken.
Dit lijkt mij nu echt een hele slechte move en ik denk ook niet dat ze dit gaat doen, maar ik hoop het natuurlijk wel:-)
Lector
0
quote:

DeAandeelhouderWint schreef op 18 januari 2022 06:52:

“Herna functie Elbers”
Haha, origineel gevonden:-)
SAHR-0310
0
De gekkigheid neemt toe:

De Chinese postdienst heeft zijn werknemers opgedragen om pakketjes en brieven uit het buitenland te desinfecteren. Volgens de autoriteiten zou de post mogelijk de bron zijn van de recente corona-uitbraken in het land. De inwoners worden daarom verzocht minder spullen uit het buitenland te bestellen.

De postdienst publiceerde maandag een verklaring waarin het zijn werknemers opdroeg om de buitenkant van alle internationale post 'zo snel mogelijk' te desinfecteren. Medewerkers die zich met de internationale pakketjes en brieven bezighouden moeten een boosterprik hebben gehad. Verder moeten binnenlandse en internationale post in gescheiden ruimtes verwerkt worden.

China, waar het coronavirus eind 2019 voor het eerst werd ontdekt, hanteert een zero-Covid-beleid, wat neerkomt op strenge maatregelen die uitbraken in de kiem moeten smoren. Het land heeft momenteel echter te maken met meerdere kleine uitbraken, waaronder een in de hoofdstad Beijing, waar volgende maand de Olympische Winterspelen worden gehouden.

De autoriteiten hebben de afgelopen dagen meermaals gesuggereerd dat sommige mensen mogelijk besmet zijn geraakt door pakketjes uit het buitenland. Zo testte een vrouw uit Beijing positief op het coronavirus, terwijl ze niet in contact was geweest met andere besmette mensen. Bovendien was de vrouw besmet met een variant die lijkt op een variant die in Noord-Amerika is aangetroffen.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft eerder gezegd dat de kans om besmet te raken door virusdeeltjes die zich op een oppervlakte bevinden erg klein is en naarmate de tijd verstrekt verder afneemt. Desondanks zou China met het oog op de Spelen geen enkel risico willen nemen. 

huseman1
0
Wat Herna betreft denk ik dat voor haar status en dus gezien worden belangrijker is dan geld.
[verwijderd]
0
Wat ik ook interessant vind in de afwijzing door Herna is dat ze benaderbaar is om een andere functie te overwegen. Dat feit op zich zegt veel.
Jestbread
2
Gisterenavond leverde PostNL hier boodschappen van de online super Crisp af. Goed om te zien dat ze bij dit soort initiatieven ook voet tussen de deur krijgen middels bijv Crisp, Pieter Pot, Marley Spoon ook. Foodbezorging is nog steeds een goede groeimarkt.
[verwijderd]
0
quote:

gpjf schreef op 17 januari 2022 23:48:

Hoe je het ook wendt of keert , Verhagen is in ieder geval in beeld voor een andere job !
Precies! Enkel het benoemen is vaak voldoende..
3.597 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 176 177 178 179 180 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 1,318
Verschil +0,087 (+7,07%)
Hoog 1,319
Laag 1,226
Volume 4.020.721
Volume gemiddeld 2.220.593
Volume gisteren 1.572.298

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront