AB InBev « Terug naar discussie overzicht

Proost!

5.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 260 261 262 263 264 » | Laatste
Lepre Chaun
0
AB Inbev
Corona bier nu ook alcoholvrij

AB Inbev volgt de stijgende vraag naar alcoholvrije bieren en lanceert haar Mexicaanse merk "Corona" als "Cero"-variant met 0,0 procent op de Duitse markt. De "100 procent natuurlijke lifestyle-drank" komt tegemoet aan de toenemende vraag naar niet-alcoholische premiumproducten - vooral "bij de jongere, trendbewuste en gezondheidsbewuste doelgroep", benadrukt Michel Pepa, Country Director voor Duitsland bij AB Inbev.

De lancering is "een nieuwe mijlpaal" op weg naar meer low-grade dranken, aldus het bedrijf. Als onderdeel van zijn "Global Smart Drinking Goals" is de brouwerijgroep van plan om tegen het einde van 2025 elk vijfde bier uit zijn wereldwijde assortiment aan te bieden als een alcoholvrije of een alcoholarme variant.

"Corona Cero" zou vanaf half februari beschikbaar moeten zijn in Duitsland. De noviteit wordt verkocht in de bekende 0,355 liter sixpack-flessen. AB Inbev levert Cheps voor retail - als enkele en gemengde pallets met 12 "Corona Cero" en 24 "Extra" six-packs.

Het alcoholvrije ras "Corona Sunbrew" met toegevoegde vitamine D, aangekondigd door AB Inbev aan het begin van het jaar, dat op veel Europese markten zal worden geïntroduceerd, komt echter niet naar Duitsland.
Lepre Chaun
0
Borrelen of de dansvloer op: deze versoepelingen gaan vandaag in.

Dat betekent onder meer dat de horeca en de cultuursector langer openblijven, tot 01.00 uur 's nachts. Wie wil, kan dus vandaag al een borreltje doen, of zelfs een dansje wagen.

Volgende week vrijdag volgt de derde en laatste stap van het heropeningsplan. Vanaf dan gelden de normale openingstijden weer. Het coronatoegangsbewijs komt te vervallen voor locaties met minder dan 500 mensen. Daarnaast verdwijnt ook de anderhalve meter afstand.

Het dragen van een mondkapje bij verplaatsingen in de horeca, het onderwijs en winkels is vanaf 25 februari niet langer voorgeschreven.
Onbeperkt open

Ook wordt het maximumaantal bezoekers losgelaten en de vaste zitplaats in bijvoorbeeld de horeca. Dat betekent, zegt het kabinet, dat ook de nachtclubs, discotheken, festivals en evenementen weer onbeperkt open kunnen.
Lepre Chaun
0
MOTI-rooster. Onder de individuele namen op de Morningstar-lijst zijn biergigant Anheuser-Busch InBev (BUD) en Yum China Holdings (YUMC).

"AB InBev is goed gepositioneerd om seculiere groei in verschillende van zijn markten te benutten. In Latijns-Amerika en Azië, samen bijna twee derde van de geconsolideerde EBIT, handelt de consument in premium wereldwijde merken en AB InBev heeft een sterke portefeuille met Budweiser, Corona en Stella Artois. Ontwikkelde markten zullen daarentegen waarschijnlijk gefragmenteerd en concurrerend blijven", aldus Morningstar-analist Philip Gorham.

Yum China en InBev zijn samen goed voor bijna 3% van het gewicht van MOTI.
Lepre Chaun
1
Horeca blijft ondanks storm open: 'Iedereen moet zelf maar afweging maken'

Het overgrote deel van de restaurants, cafés en andere horecazaken is niet van plan de deuren te sluiten vanwege de storm Eunice. Ondernemers laten tijdens een rondgang van NU.nl weten dat er veel reserveringen zijn nu de horeca weer tot 1.00 's nachts open mag.

"Wij hebben niet het idee dat de storm leeft bij de ondernemers en er is dan ook geen sprake van een landelijk advies om de tent te sluiten", zegt algemeen directeur Dirk Beljaarts van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). "Iedereen moet zelf maar een afweging maken."

Eigenaar Kees Lankhaar van bistro Tante Pietje in het centrum van Den Bosch is al geopend. "We hebben alleen de reserveringen voor ons terras moeten annuleren. Het gaat om vijftig tot zestig plaatsen, dus dat is wel een domper, maar veiligheid staat voorop. Maar voor de rest zitten we helemaal vol. Ook andere horecazaken hier in de stad gaan gewoon open."

Rob Baltus, eigenaar van restaurant De Nadorst in het Noord-Hollandse Blokker, zegt dat er genoeg gasten komen. "Onze hut komt wel vol. Ik heb bijna geen enkele collega gesproken die van plan is de deuren te sluiten. Alleen sommige strandpaviljoens gaan dicht."

Bistrobar FortVier in Arnhem ontvangt 150 tot 200 gasten. "We hebben een ondernemersavond en die laten zich niet zomaar uit de wind slaan", aldus eigenaar Sander Wind.
Billy
0
Komende dagen worden extra spannend: oorlog of niet!? Indien wel, zakken we direct terug naar 50€. Afhankelijk van hoe lang dat dispuut dan ook duurt, en wat Poetins represailles zijn die impact zouden kunnen hebben op ABI zoals energieprijzen, kan dit een koers inhibitor zijn voor enkele maanden. Even afwachten voor de bijkopers! Misschien weer een super kans in het vooruitzicht?
Lepre Chaun
1
Speedbox
1
quote:

Billy schreef op 20 februari 2022 00:39:

Komende dagen worden extra spannend: oorlog of niet!? Indien wel, zakken we direct terug naar 50€. Afhankelijk van hoe lang dat dispuut dan ook duurt, en wat Poetins represailles zijn die impact zouden kunnen hebben op ABI zoals energieprijzen, kan dit een koers inhibitor zijn voor enkele maanden. Even afwachten voor de bijkopers! Misschien weer een super kans in het vooruitzicht?
Ja oorlog kan wel roet in de koers gooien. Zit er vol in en heb al diverse malen bijgekocht op een dip. We zijn klaar met dalingen en willen weleens lekker omhoog. Bijkopers hebben genoeg kansen gehad dus GO INBEV en geen oorlog aub want dat wil bijna niemand toch.
Spannende week in het verschiet. Succes allen
Katsjinggg
3
over de hele oorlogsdreiging en die effect op de beurzen even wat positive info:
(het volledige artikel: www.linkedin.com/pulse/wartime-invest... )

During the Second World War, the stock market soared". A still young Warren Buffett bought his first shares in 1942, just after the Japanese attack on Pearl Harbor.

War returns

Buffett is right. During World War I, the Dow Jones index rose by more than 43 percent between 1914 and 1918. A return of 8.7 percent per year on average during the war. In September 1939 the Germans invaded Poland. It was the beginning of the Second World War. The Dow Jones rose by almost 10 percent in one day. When, in 1945, the bloodiest military conflict in modern history ended, the Dow Jones index rose by 50 percent during this period. A return of 7 percent per year on average.

Korea, Vietnam, Cuba and Iraq

The Korean War raged from 1950 to 1953. Investors were able to book a return of 16 percent per year on average during this period. Vietnam? Between the sending of US troops in 1965 and their hasty departure in 1975, the index averaged 5 percent per annum. The infamous Cuban Missile Crisis in 1962? The confrontation lasted 13 days. The Dow Jones lost slightly, but only 1.2 percent. Incidentally, the index would rise more than 10 percent in the following year. The US invasion of Iraq in 2003? The index rose 2.3 percent the following day and would end the year with a gain of more than 30 percent.

Buying when the guns are roaring

History teaches us that it is not so much the war itself, but the enormous uncertainty that precedes it, that causes prices to fall. The increasing probability of war contributes to falling prices. The moment the long-awaited war actually breaks out, the uncertainty disappears and the prices start to rise. Research shows that the volatility on the stock markets during wars is lower than average. Indeed, old stock market wisdom says that you should buy as soon as the cannons start to roar.
Billy
0
Laten we hopen dat hier veel waarheid in zit.

Ik ben het zowat beu dat ipv koersstijgingen, we de 1 na de andere aankoopkans gepresenteerd krijgen en dat al maanden lang! In mijn hele portefeuille, is bijna alles een bijkoopkans momenteel (BPost spant de kroon want die staan nu reeds meer dan 25% lager als mijn gak). Maar als de cash op is, is het gedaan.

Allé, ik mag het niet zeggen, want totaal immoreel en verfoeilijk, maar als het dan toch onvermijdelijk is, laat de oorlog maar snel komen dan. Foei!
Roland1
0
Hopelijk hebben de Russen geleerd uit het verleden.

Duitsland - Europa : fale
Rusland - Afghanistan ; fale
Amerika - Vietnam : fale
Amerika - Afghanistan : fale
Lepre Chaun
0
Waarom daalt AB InBev weer zo overdreven vandaag?
Carnaval komt eraan en prachtige 4e kwartaal cijfers.
In elke crisis, oorlog of einde der tijden word er gezopen als tempeliers
Ezeltje_Strekje
0
quote:

Lepre Chaun schreef op 21 februari 2022 14:15:

Waarom daalt AB InBev weer zo overdreven vandaag?
Carnaval komt eraan en prachtige 4e kwartaal cijfers.
In elke crisis, oorlog of einde der tijden word er gezopen als tempeliers

Het is niet enkel ons lieftallige AB Inbev dat zo daalt, kijk maar eens naar Heineken...
Komt wel weer goed!
Lepre Chaun
0
quote:

Ezeltje_Strekje schreef op 21 februari 2022 14:36:

[...]
Het is niet enkel ons lieftallige AB Inbev dat zo daalt, kijk maar eens naar Heineken...
Komt wel weer goed!
Dat zeggen ze al maanden. Waarom daalt AB InBev weer zo overdreven vandaag.
De cijfers komen 24 februari
hetorakelvanCOB
0
De Tijd:
"De ondernemingen van de eurozone rekenen de hogere loonkosten en energieprijzen door aan hun klanten. Dat verhoogt de druk op de Europese Centrale Bank (ECB).

De prijzen in de eurozone stijgen in februari sneller dan ooit, blijkt uit een peiling van het onderzoeksbureau IHS Markit bij 5.000 ondernemingen. 'De aanhoudende kostendruk die wordt veroorzaakt door stijgende lonen en energierekeningen leidt tot de scherpste stijging van de gemiddelde verkoopprijzen van goederen en diensten in de geschiedenis van de peiling.'"

Inbev doet al jaar en dag niets anders dan toenemende kosten doorrekenen aan de afnemers. Dit zal zeker niet anders zijn de komende jaren. Hierdoor verlaagt de relatieve schuldgraad t.o.v. de omzet (en verhogen ze hun marge t.o.v. het verkochte product). Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de aandelenkoers weldra zal stijgen (ik verwacht minimaal 64 euro in december en hopelijk halen we de 70 euro). Vandaag nog wat opties bijgekocht.
Ezeltje_Strekje
0
Zo overdreven is het toch niet als je naar de indexen kijken.
Ookal doet AB Inbev het momenteel goed, er zijn partijen die met de billen dichtgeknepen zitten omdat ze niet weten wat Poetin gaat doen.
Je kunt echter niet timen wat dit met de beurzen gaat doen komende dagen.
Het kan zijn dat we terug richting de 50 gaan, maar het kan ook zijn dat we morgen weer voorbij de 56 aan het stijgen zijn.
Als je je niet goed voelt bij je huidige positie, kun je ze altijd sluiten.
Persoonlijk blijf ik echter rustig zitten waar ik zit.
Bulletje Rozenwater
0
quote:

hetorakelvanCOB schreef op 21 februari 2022 15:10:

De Tijd:
"De ondernemingen van de eurozone rekenen de hogere loonkosten en energieprijzen door aan hun klanten. Dat verhoogt de druk op de Europese Centrale Bank (ECB).

De prijzen in de eurozone stijgen in februari sneller dan ooit, blijkt uit een peiling van het onderzoeksbureau IHS Markit bij 5.000 ondernemingen. 'De aanhoudende kostendruk die wordt veroorzaakt door stijgende lonen en energierekeningen leidt tot de scherpste stijging van de gemiddelde verkoopprijzen van goederen en diensten in de geschiedenis van de peiling.'"

Inbev doet al jaar en dag niets anders dan toenemende kosten doorrekenen aan de afnemers. Dit zal zeker niet anders zijn de komende jaren. Hierdoor verlaagt de relatieve schuldgraad t.o.v. de omzet (en verhogen ze hun marge t.o.v. het verkochte product). Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de aandelenkoers weldra zal stijgen (ik verwacht minimaal 64 euro in december en hopelijk halen we de 70 euro). Vandaag nog wat opties bijgekocht.
Moedig om calls te kopen terwijl de geopolitieke poep de ventilator gaat raken. Niet even 2 weken wachten?
hetorakelvanCOB
1
Be greedy when others are fearful ;-). Rusland heeft weinig voordeel bij een oorlog, daarmee verliezen ze zelfs hun steun van China. Ik verwacht dat dit spierballengerol een stille dood zal sterven. Seniele Biden had wat profileringsdrang na de tegenvallende polls.
Lepre Chaun
0
Wat hebben wij te maken met een conflict tussen Rusland en Oekraïne?
Wordt er minder gedronken?
realist
0
[quote alias=Lepre Chaun id=14041978 date=202202211523]
Wat hebben wij te maken met een conflict tussen Rusland en Oekraïne?
Wordt er minder gedronken?

[/quote
Nou, wellicht omdat Rusland en Oekraine gezamenlijk ongeveer een vijfde van de wereld gerstproductie verzorgen. Economische sancties volgen bij een oorlog, grondstoffen worden nog schaarser en daarmee duurder. Heb mijn positie gehalveerd, wacht even de ontwikkelingen af.
hetorakelvanCOB
1
Dit heeft inderdaad geen rechtstreekse impact op de cijfers: we blijven drinken, zeker nu de covidhysterie wat aan het overwaaien is. Uiteraard weegt een algemeen negatief sentiment a.g.v. inflatie en een mogelijke inval in Oekraïne ook op de koers. Donderdag mooie cijfers en we zullen wel weer stijgen richting 60 euro.
5.269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 ... 260 261 262 263 264 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 53,860
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 54,220
Laag 53,660
Volume 1.236.844
Volume gemiddeld 1.322.899
Volume gisteren 1.334.034

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront