Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2022: To vix or not to vix

8.891 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 441 442 443 444 445 » | Laatste
am1993
0
Om 15.30 uur binnen een kwartier koers teruggezet van € 29.54 naar € 29.28 met bijna 24K. Daarna in het volgende kwartier met 3360 stukjes naar € 29.24. OF er zijn een aantal stoploss getriggered, door de acties van een shorter, of iemand is vandaag nog even aangesproken op zijn/haar marginverplichting. Who knows. Leuk is anders. Volatiliteit nog steeds circa 30, beweeglijkheid hoog, geen persbericht van FT, dus er wordt nog steeds flink geld verdiend daar.
am1993
1
quote:

beleggertje2020 schreef op 25 februari 2022 13:20:

Zonet de 1000 stuks boskalis weer verkocht op 24,90 . Winst daarop is 509 Euro . Tja dat kon ik toch niet laten schieten na zo'n flinke stijging boskalis in binnen een paar uurtjes . Denk dat ik zodadelijk weer een bijkoop-order 1000 stuks Flow inleg als ie onverhoeds weer es onterecht een paar duppies of evt nog meer terugzakt .
Zo, dan heb je weer geld om te carnavallen. Veel plezier. Zelf zowat 25 in en rond Kielegat gewoond. Mis het wel dat vrolijke volkje.
Luukje
3
Ik denk dat ongeacht of we weer terug naar de 28 gaan Flow enorm goeie Q1 resultaten gaat halen . Ook komt het wel goed als we kijken naar de inflatie uitbraak die nog moet komen midden maart.
Goed bezig
3
4 maart weten we meer!
Flow draait hartstikke goed.
Ik voorspel voor eind maart al weer op 32 a 33..
silverwheaton
2
quote:

Goed bezig schreef op 25 februari 2022 16:55:

4 maart weten we meer!
Flow draait hartstikke goed.
Ik voorspel voor eind maart al weer op 32 a 33..

Leuke marktomgeving voor Flow momenteel. Doch, de cijfers en outlook waren niet erg overtuigend en dat zal nog wel een poos meespelen. Blijven de markten wispelturig zitten we ongetwijfeld dra ruim over de dertig euro. Maar als de overigens ondergewaardeerde beurzen -gezien de verrassend goede cijferstroom- terug tot rust zouden komen, kan Flow evengoed de lage twintigers opzoeken. Vandaar het belang van “de gespreide portefeuille”. Zelfs als je verliest, win je, al ware het minimaal!
Goed bezig
1
Excuus hoor, maar de mensen die nu aan een lagere 20 denken hebben het echt niet begrepen.
Flow presteert bovengemiddeld momenteel.

Vanaf december zie je al de volatiliteit toe nemen. De marge nam af, maar Flow heeft dit expres gedaan om meer marktaandeel te winnen ook wordt er meer geherinvesteerd en daardoor is nu de pay- out ratio wat lager.

Het is dat dit nog niet duidelijk bij Pietje op het netvlies staat, maar Flow heeft nu meer reden om op 35 te staan zoals na de slechte Q3 het geval was dan toen.

Maar nogmaals we gaan het zien en ik heb niets te klagen aangaande Flow.
beleggertje2020
0
Tis geweldig dat ook vandaag ondanks beursstijgingen de VIXen nog heel mooi boven de 25 blijven ! Ik zie wat Pietje niet ziet , nl die hele grote zwarte zwaan op de beurzen ! Dat Flow blijft liggen ligt gewoon wellicht aan wat shorters die dat op het allerlaatste moment doen, zo tegen de slotbel . Mogelijk hebben die shorters (grote jongens meestal) heel veel ook op veel meer andere aandelen dan ook FLOW geshort . Die liggen daar wellicht niet wakker van . Die gaan FLOW wellicht flink kopen want ook zij zien die zwarte zwaan die ik zie ! Dus logisch als je met shorten al bergen geld verdiend hebt om dan Flow (als hedge ook maar te shorten ) ook maar te shorten. Diezelfde shorters die nu Flow geshort hebben , dat zijn m.i diezelfde grote jongens die dadelijk flink FLOW gaan bijkopen . Dat zijn m.i juist de bulldozers die FLOW dadelijk in een klap met vele tegelijk kunnen laten stijgen. Ik was vanmiddag niet thuis dus geen order FLOW ingelegd . Denk dat ik maandag een bijkooporder FLOW in ga leggen ergens tussen de 28,50 en 29, juist vanwege die shorters die juist op die bodem daarna heel flink gaan beginnen met bijkopen . Die zullen m.i dat doen met hele grote partijen en ook weten dat als FLOW dan ineens op 33 komt ze nog steeds een vet koopje hebben . Flow verdiend nu juist vet geld , maar er zijn altijd ''pietjes"" genoeg die FLOW niet snappen en ook die zwarte zwaan die boven de markten hangt niet snappen . Behoorlijk wat grote jongens lachen zich suf , niet alleen om malle Piet , maar er zijn ook nog zat grote jongens die zelfs de zwarte zwaan niet snappen of gewoon niet willen snappen
beleggertje2020
0
Shorters in FLOW die vet verdiend hebben op het shorten van Alibaba of ASML , BESI, ASMI, ADYEN etc etc etc etc , die hebben bergen geld binnengeharkt de afgelopen tijd omdat die shorters daarin een tipje van de zwarte zwaan al hebben gezien . Als de AEX/DOW/NASDAQ weer wat teruggestijgen i, gaan ze in die aandelen wellicht weer opnieuw shorten maar veel kans dat ze dan ook nog es aandelen FLOW (zwaar ondergewaardeerd) ook graag massaal willen hebben . Dus tja ik denk dat de bulldozer al bijna voor de deur staat bij FLOW . Die gasten kopen dan juist massaal als de VIX toevallig weer es een a 2 dagen aanzienlijk minder is . Dus tja wie zegt niet dat vanaf nu FLOW juist in een luttel dagje flink kan stijgen bij een tijdelijke lagere VIX . Ik heb dit tafereel vaker gezien bij FLOW . Die grote jongens weten bij een tijdelijk lagere Vix dat die VIX toch wel weer omhoog gaat . Ik vind het behoorlijk uniek dat mogelijk zelfs een VIX van > 25 de komende maand maart wel es de bodem-vix kan blijken . Ik ben nog nooit zo zeker geweest van FLOW als nu . Ik zit er met 20K stuks in ( misschien maandag weer met 21K stuks ) . Maar ik denk wel dat 15K stuks het absolute minimum gaat worden wat ik op middenlange termijn zeker ga aanhouden in FLOW . Stukken FLOW ( max 5K a 6K stuks in de verkoop) als ik zie dat ik daar al flink winst op heb kunnen maken sinds mijn aankoop. Mocht dat op korte termijn bij deze hoge Vixen niet zo zijn, hou ik alles in FLOW vast , simpelweg omdat ik nu eenmaal die grote zwarte zwaan boven de aandelen-markt zie hangen vanwege allerlei redenen die ik zo erg vaak al eerder benoemd heb !
beleggertje2020
0
quote:

am1993 schreef op 25 februari 2022 16:27:

[...]
Zo, dan heb je weer geld om te carnavallen. Veel plezier. Zelf zowat 25 in en rond Kielegat gewoond. Mis het wel dat vrolijke volkje.
Ja Joh Carnaval is leuk . En ja vanwege de winst op Boskalis geef ik mijn vrienden die ook carnaval vieren gewoon ook aardig wat extra rondjes . Alleen ik ga ze niet vertellen waarom he ha ha ! Dat is niet belangrijk . Het belangrijkste is het feit dat ik dit gewoon voor hen kan doen ! Het mooie is dat mijn vrienden dan vaak eigenlijk hetzelfde richting mij willen , dat merk ik ook ! Dan zeg ik gewoon ach joh , la maar gaan , het is carnaval , tis ok zo , geef me straks maar een lekker lang brood bij SUBWAY dan is het allang heel ok zeg ik dan ! Ik ben nu klaar om carnaval te vieren vanaf morgenmiddag . 3 dagen va 15:00 uur tot ca 12:00 uur s'nachts op Za/Zo/Ma . Dinsdag geef ik de pijp al gewoon aan maarten ! Dan wil ik vooral weten hoe het met FLOW gaat he hi hi plus uiteraard weer heel flink sporten om de boel weer flink terug fit te krijgen . Ook een "'handelaar"' als ik moet gewoon fit zijn he ha ha. Feit is wel sinds ik niet meer voor een baas werk hoef ik nooit meer zo godsgruwelijk te haasten ! Kun je wel beter en langer nadenken voor je wel/niet iets doet op de beurzen he hi hi . Sjonge ik denk nog steeds aan ASML , wat heeft me dat gruwelijk veel geld opgeleverd toendertijd ! Daar heb ik uiteindelijk wel mijn zo gezegde zeer vroegtijdige prepensioen voornameljk aan te danken , plus ook in mindere mate het feit dat ik 30 jaar in alle voorkomende ploegendiensten heb gewerkt ( nooit was me daar toe iets teveel ) .
beleggertje2020
0
quote:

Cato de jongere schreef op 25 februari 2022 17:34:

Flow op hoog volume weer de gebeten hond.
Geeft niet joh, gewoon blijven ademen en volhouden ! Als je het niet kan volhouden met FLOW in bezit houden dan had je FLOW ook niet moeten kopen ! Een tip van mij , nl steek er nooit meer geld in nu dan je op middenlange termijn kan missen ! Leen nooit geen geld en zorg altijd dat je voldoende positief saldo hebt voor de middenlange termijn ! Last but least mochten wij de hele vette pech hebben dat flow nog es een paar euro zakt wegens berichten waar wij geen weet van hebben. Vergewis je dan nog steeds van voldoende saldo om op middenlange tot lange termijn van te overleven ! Het kan soms ook nuttig zijn dus om tijdig verlies tec willen nemen als dat nodig ! Laat het nooit en te nimmer je levensdoel in gevaar brengen ! Het zal zeer triest zijn als je t.g.v beleggingen je levensdoel in gevaar zou brengen . Geliuk begint waar de verlangens eindigen ! Op dit moment verlang ik naar Carnaval, tja joh dat is alweer meer dan 2 jaar geleden dat dar nog fatsoenlijk kon . Nu zeer blij dat het weer es mag en kan !
beleggertje2020
0
Last but not least voor vandaag : Prettig weekend voor alle Flow-beleggers ! We houden ons taai ! Flow wordt m.i een heel mooi aandeel bij aankoop op deze zeer zachte koers ! Maar eh wees wel zo zuinig op je centen dat je minimaal je minimale levensdoel na kan streven ! Doe je dat niet dan zit je soms gewoon echt fout ! Ikzelf houn mijn gedachte toch bij een nasdaq van ca 7500 a 9000 waardoor de nasdaq nog steeds in een normale trend omhoog zit hoor !
beleggertje2020
0
Zolang de nasdaq niet boven de 14700 komt zijn de stijgingen m.i nog steeds vette peanuts t.o.v wat er nog aan dalingen gaat komen !
beleggertje2020
0
Door de daling van vandaag van mijn 20k stuks FLOW in bezit op koers 29,18 zit ik in het weekend met toch nog een fantastisch mooi rendement van:

Rendement
Weergave wijzigen

Rendement van 1 januari t/m 25 februari

Rendement
78.171,27 EURPercentage
+ 21,35%
beleggertje2020
0
het lachertje vind ik ING die vandaag dan ook weer es dik 2% terugsteeg in de AEX . Dan weet ik al dat er heel veel nep is in deze stijging van ING maar ook de AEX ! ING , man man, die ING barst van de belangen in Rusland. Dat doet ING godsgruwelijk veel financiele pijn is mijn gedachte, zeker sinds de inval in Oekraine door Rusland . Met deze wetenschap acht ik ING niet veel meer waard dan eurootje of 4 a 6. i.p.v nu nog de voor ING torenhoge waardering op maar liefst 11,40
Rechterzijde
1
quote:

SnoepHond schreef op 10 februari 2022 14:47:

[...]

Beleggers worden dit aandeel HE LE MAAL zat.

Weinig van gemerkt gisteren. :)
beleggertje2020
1
Denk ook dat de sancties tegen Rusland meer symbolisch (dus nietszeggend) gaan worden ! Buiten de oorlog in Oekraine hebben we hier al meer dan genoeg inflatie in de EU ! Daarbovenop nog toenemende personeelstekorten. Denk dat de rem er zowieso daarom nog flink op gaat in de economie , zekers als de rentes maar heel erg slapjes verhoogd gaan worden. Alleen vrees ik dat bij sancties de economische neergang nog een flink stuk erger gaat worden. Niet leuk maar het wordt zowieso nog volatieler op de beurzen is mijn inschatting voor de komende tijd.
8.891 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 441 442 443 444 445 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 20,100
Verschil +0,380 (+1,93%)
Hoog 20,100
Laag 19,620
Volume 292.036
Volume gemiddeld 210.863
Volume gisteren 196.459

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront