CM.com « Terug naar discussie overzicht

CM.COM 2022

1.934 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 93 94 95 96 97 » | Laatste
Jelle Trader
3
quote:

Thilu schreef op 11 maart 2022 11:28:

Kunnen dat stelletje kneuzen niet eindelijk oprotten van dit forum en stoppen met het verspreiden van die onzin. Als je niet in het bedrijf, sure. Maar stop met die onzin over nuchtere kijk op is niels koerts en dat andere geneuzel van jullie. Wees consistent en dan hoef ik jullie over een lange tijd ook niet over dit bedrijf te horen… doei

Zeer interessant interview die mij veel vertrouwen geeft in die toekomst van dit mooie bedrijf. Terugverdienperiode nieuwe klant van 1.5 jaar is heel erg mooi om te horen.
Groet thilu
Samen ooit met je buddy Niels in de zandbak gespeeld knul? Ha,.ha...O ja, voor ik het vergeet, het is een openbaar forum. Er is dus in tegenstelling tot Rusland en China gelukkig hier wel ruimte voor hen die een andere mening zijn toegedaan en over het algemeen hun teksten minder ordinair presenteren.
Nick Neem
0
Een klant van CM gaat pas over 1.5 jaar CM een beetje winst gunnen. Dat kan je toch niet menen. Mijn baas stuurt me gelijk de laan uit als ik daarmee aankom. Blijft onvoorstelbaar dat men hierin gelooft.
Zombira
3
quote:

Nick Neem schreef op 14 maart 2022 14:04:

Een klant van CM gaat pas over 1.5 jaar CM een beetje winst gunnen. Dat kan je toch niet menen. Mijn baas stuurt me gelijk de laan uit als ik daarmee aankom. Blijft onvoorstelbaar dat men hierin gelooft.
Alleen honden hebben een baas. (Dit bericht bevat net zoveel inhoud als dat van jou).
Thilu
0
quote:

Jelle Trader schreef op 14 maart 2022 09:51:

[...]Samen ooit met je buddy Niels in de zandbak gespeeld knul? Ha,.ha...O ja, voor ik het vergeet, het is een openbaar forum. Er is dus in tegenstelling tot Rusland en China gelukkig hier wel ruimte voor hen die een andere mening zijn toegedaan en over het algemeen hun teksten minder ordinair presenteren.
er zit een verschil tussen je mening geven en onzin verspreiden, triest volk. laatste keer dat ik op dit forum kom, serieuze mensen kunnen de telegram joinen niveau is een stukje hoger daar
Dividend Collector
0
Niets zinvols te melden blijkbaar op het forum vandaag, dat zie ik wel weer. Maar wel mooi in de plus gesloten.
voda
7
CM.com rondt overname Building Blocks af
Betaalt 6,9 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) CM.com heeft de overname van Building Blocks afgerond. Dit maakte het beursgenoteerde mobiele betaal- en communicatieplatform dinsdagochtend bekend.

De overname wordt betaald in aandelen en contanten. CM.com betaalt 6,9 miljoen euro en 129.787 aandelen CM.com. Deze aandelen zal CM.com de komende weken op de beurs inkopen.

Building Blocks richt zich op kunstmatige intelligentie voor de consumentenmarkt.

In de afgelopen drie jaar wist Building Blocks een jaarlijks terugkerende omzetgroei van gemiddeld 97 procent te behalen en boekt momenteel een omzet van circa 4 miljoen euro. De overname moet een verdere stijging van de omzet en de brutomarges van CM.com ondersteunen.

Building Blocks werd in 2013 opgericht en heeft verschillende kantoren in Nederland. Er werken 40 mensen voor het bedrijf.

CM.com liet al eerder weten de overname in het eerste kwartaal van 2022 te kunnen afronden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Feiten_graag
5
Goed nieuws dat de aandelen waarmee de deal deels wordt bekostigd niet worden geëmitteerd maar worden ingekocht - laat zien dat ze het bij de huidige koers liever inkopen dan uitgeven
Sir Piet
0
quote:

Feiten_graag schreef op 15 maart 2022 09:44:

Goed nieuws dat de aandelen waarmee de deal deels wordt bekostigd niet worden geëmitteerd maar worden ingekocht - laat zien dat ze het bij de huidige koers liever inkopen dan uitgeven
Mooie deal. Heeft even wat tijd gekost.
Nuchtere Kijk Op
3
Het lijk me ook van beide kanten een GOEDE deal. Gezien ook onderstaand fimpje zijn ze enthousiast, en willen ze graag werken aan ook een hogere aandelen koers ;-)

youtu.be/bKCXkZy1Q78 Party Time Buildingblocks (https://images.blokker.nl/2220000/large/2220218-baabda37.jpg)

www.cm.com/cdn/web/file/investor-rela...

annualreport.cm.com/

www.cm.com/nl-nl/blog/seamless-operat...

www.cm.com/nl-nl/blog/klantverloop-ve...

Financial Calendar:

12 April 2022 – 20 April 2022 Silent period

20 April 2022 Q1 2022 Trading Update

21 April 2022 Annual General Meeting
www.cm.com/investor-relations/corpora...

www.cm.com/about-cm/our-customers/

youtu.be/yYiaXHUuUSs Het ook al eerde geposte youtube filmpje met Rowan Nijboer en CM.COM Jeroen van Glabbeek

grandprixradio.nl/updates/zandvoort-n...

nl.marketscreener.com/koers/aandeel/C...

winstrader
0
Nu versoepelingen eraan komen staat CM.com mogelijk aan de vooravond van een flink koersherstel denk ik. Zie ook dit artikel van 17-2

‘Verdubbeling’ evenementen moet CM.com aan verdere groei helpen
17 februari 2022 10:04
Laatste update: 17-02-2022 10:04
Door ANP

Deel dit

Foto: ANP
Betalingsdienstverlener CM.com denkt dit jaar veel geld te gaan verdienen aan de weer opengaande samenlevingen. In de reissector worden naar verwachting meer kaartjes voor toeristische attracties verkocht, de klantenservicediensten voor Booking.com trekken aan en het aantal evenementen zal “misschien twee keer zo hoog zijn als in een normaal jaar”. “Festivals zijn binnen een uur uitverkocht”, zegt topman Jeroen van Glabbeek.

In al die markten is het als chatdienstleverancier begonnen CM.com nu actief. Rond deze tijd begint het Bredase bedrijf met de afhandeling van betalingen voor de Nederlandse ministeries. Bijvoorbeeld als op een ambassade in het buitenland een nieuw paspoort wordt aangeschaft of als een militair eten koopt in een restaurant op het werk.

Ook heeft de topman hoge verwachtingen van de innovatie SoftPOS. Daarmee kan volgens hem een smartphone dienen om pinbetalingen te ontvangen, zonder dat daarvoor een pinapparaat nodig is. Op festivals wil CM.com ook vaker zijn reguliere pinsysteem inzetten bij bijvoorbeeld de drankverkoop. Van Glabbeek: “Vaker met de pinpas betalen en minder met muntjes.”

Dat moet samen uitkomen op een omzetgroei van minimaal 30 procent dit jaar vergeleken met 2021. “Het eerste kwartaal zijn we echt heel sterk gestart nu. In het tweede kwartaal wordt die groei ietsje moeilijker, omdat we vorig jaar in die periode exponentieel zijn gegroeid.” Naar verwachting hebben bijvoorbeeld de diensten die CM.com overheden leverde voor het maken van test- en vaccinatieafspraken hun piek bereikt. Om dit jaar verder te groeien wordt gemikt op gemiddeld elk kwartaal een overname en in diezelfde periode steeds uitbreiden naar een nieuw land. Het in 1999 begonnen bedrijf zit nu in 23 landen.

Vorig jaar is de omzet gegroeid met 67 procent tot 237 miljoen euro. De brutowinst verdubbelde bijna ten opzichte van een jaar eerder naar ruim 61 miljoen euro.
realist
2
Ik ben nu een jaar geleden in dit bedrijf gestapt. Ondanks mijn verlies op dit moment ben ik nog steeds enthousiast over de toekomstige mogelijkheden. Nu de nadelige effecten van de Corona crisis steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, zie ik veel potentieel. Daarnaast ook fijn dat Jacques van den Broek voorzitter van de Raad van de Commissarissen is, lijkt me een zeer kundig man met een goede staat van dienst. Zoals NKO al eerder memoreerde ieder zijn mening maar ik hoop met een beetje geduld deze belegging toch om te kunnen zetten in een mooi rendement.
winstrader
1

Ik zie dat ook zo realist. Iex Premium heeft ook nog steeds een strong buy advies staan. Veel mensen hebben niet het vertrouwen na de forse daling maar ik den dat koers vanaf nu flink kan gaan herstellen. Hieronder de samenvatting van een maand geleden van IEX. Toen stond de koers zelfs nog op ruim 22 euro

CM.com ongenadig afgestraft

Door Niels Koerts op donderdag 17 februari 2022
PREMIUM
CM.com ongenadig afgestraft
CM.COM: STRONG BUY KOERS: €22,30 KOERSDOEL: €35 UPSIDE: 57%

Samenvatting:

Omzet FY 2021 met 67% gestegen tot €237,0 miljoen
Marges op korte termijn omlaag
Koersdoel omlaag naar €35
Aandeel met hoog risicoprofiel, maar zeer koopwaardig
Na een hogere opening krijgt het aandeel CM.com er weer stevig van langs. Dat terwijl de resultaten van het technologiebedrijf weinig verrassingen kenden. De omzet dikte afgelopen jaar met 67% aan tot €237,0 miljoen en dat is in lijn met de eigen verwachting.

CM.com gaf in december immers al aan dat de omzet aan de bovenkant van de bandbreedte €220-€240 miljoen zou uitkomen. Het bedrijf profiteert van het toenemende aantal automatische online messaging- en voiceberichten.
max2
0
De televoting van het Songfestival was een enorm succes. Heel Europa/wereld gaat bijdragen aan het enorme succes van cm.com
Zeker nu alles opengaat.
Op termijn zie ik cm.com ook als een overnamekandidaat.
Hou ze nog jaren vast, kijk niet naar de schommelingen.
Shihan333
0
quote:

max2 schreef op 16 maart 2022 12:18:

De televoting van het Songfestival was een enorm succes. Heel Europa/wereld gaat bijdragen aan het enorme succes van cm.com
Zeker nu alles opengaat.
Op termijn zie ik cm.com ook als een overnamekandidaat.
Hou ze nog jaren vast, kijk niet naar de schommelingen.
ze willen dit nog 20 jaar doen gaan niet in op een overnamebod is ook beter voor je rendement trouwens
Dutchtenor
0
Gaat wel ergens over, veel vraag (vanuit CM), weinig aanbod. Vergeet ook niet dat we van boven de Eur 40 komen.
Shihan333
0
quote:

Dutchtenor schreef op 16 maart 2022 15:47:

Gaat wel ergens over, veel vraag (vanuit CM), weinig aanbod. Vergeet ook niet dat we van boven de Eur 40 komen.
die 40 was overdreven, denk niet dat je er nu in moet zitten dat die snel weer terug op het bord komt. dat gaat jaren duren naar mijn mening. cm koop 110 k stukken op gedurende een maand ofzo op, laten we zeggen 5k op een handelsdag, normaal volume 100k. lijkt me niet echt de reden
1.934 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 93 94 95 96 97 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 6,880
Verschil -0,020 (-0,29%)
Hoog 6,950
Laag 6,820
Volume 92.667
Volume gemiddeld 38.241
Volume gisteren 15.733

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront