KBC Groep « Terug naar discussie overzicht

Forum KBC Groep geopend

667 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
Whistledown
0
goedemiddag, gezien de huidige marktprijs en het dividendrendement, dacht ik dat het opportuun zou zijn om in te stappen maar ik twijfel omwille van de oorlogscrisis, iemand goede raad voor een beginnende belegger ?
objectief
0
quote:

pinkgirl schreef op 4 maart 2022 09:41:

goedemiddag, gezien de huidige marktprijs en het dividendrendement, dacht ik dat het opportuun zou zijn om in te stappen maar ik twijfel omwille van de oorlogscrisis, iemand goede raad voor een beginnende belegger ?

ja, voor de beginnende belegger: geld op bank laten staan, want je verliest enkel op aandelen. (en dit kan nog lang duren vanwege de
oplopende rente)
voda
0
PERSBERICHT: KBC Groep start eigen fintech, DISCAI, een aparte juridische entiteit.
Gezamenlijk Persbericht

Buiten beurstijd -- Gereglementeerde informatie*

Brussel, 7 maart 2022 -- 8.00 uur

KBC Groep start eigen fintech, DISCAI, een aparte juridische entiteit.

Via DISCAI commercialiseert KBC Groep zijn portefeuille van artificiële-intelligentietoepassingen, startend met de lancering van een AI-toepassing in de strijd tegen witwassen.

Via zijn eigen fintech DISCAI, een volle dochteronderneming, commercialiseert KBC Groep de innovatieve Artificial Intelligence-toepassingen die het intern ontwikkelt bij derden, meer bepaald B2B-partijen. De eerste beschikbare toepassing focust op de strijd tegen het witwassen van geld. DISCAI opteert voor een geleidelijke 'go-to-market' aanpak en zal voor de distributie en integratie van die toepassingen samenwerken met partners. Zo zal KPMG instaan voor het aantrekken van geïnteresseerde B2B-partijen.

DISCAI zal in eerste instantie een innovatieve en performante AI-gebaseerde oplossing aanbieden voor nauwgezette controle op witwassen ('Know Your Transaction' in het kader van de antiwitwasregelgeving). In een volgende faze zal DISCAI bedrijven en organisaties in diverse sectoren bijstaan in hun zoektocht naar performante en innovatieve oplossingen voor de technologische en regelgevende uitdagingen die zich in hun domein stellen. DISCAI werkt ook samen met KPMG die geïnteresseerde B2B-partijen zal aantrekken en de implementatie van de technologie in verschillende landen zal ondersteunen.

KBC gaf begin 2021 al aan dat het overwoog om eigen technologie, onder meer voor controle op witwassen, ook toegankelijk te maken voor andere bedrijven en organisaties. Dergelijke 'Bankinsurance as a service' ligt immers volledig in de lijn van de KBC-strategie om verder te gaan dan het gekende bankverzekeringsaanbod.

Vanuit die optiek brengt KBC Groep de in eigen huis ontwikkelde AI-oplossingen nu onder in een aparte vennootschap, DISCAI, die deze toepassingen geleidelijk op de markt zal brengen. Daarnaast zal DISCAI de datamodellen trainen op basis van gegevensbestanden die de klant ter beschikking stelt en dit volgens strikte dataprivacystandaarden.

Het AI-team van KBC telt momenteel al meer dan 100 medewerkers en ontwikkelde de afgelopen jaren, samen met experten uit de interne business- en IT-afdelingen, technologieën en toepassingen die breder inzetbaar zijn dan de financiële sector.

DISCAI zal in eerste instantie een innovatieve en performante AI-gebaseerde oplossing aanbieden voor nauwgezette controle op witwassen (Know Your Transaction in het kader van de antiwitwasregelgeving). Deze oplossing werd de voorbije jaren uitgebreid getest bij KBC in België en werd nadien gevalideerd in samenwerking met een gerenommeerde externe organisatie.

DISCAI werkt samen met KPMG België om geïnteresseerde B2B-partijen aan te trekken en de implementatie van de technologie binnen het wereldwijde netwerk van KPMG-kantoren te ondersteunen. In de beginfase ligt de focus op partijen in de geografische nabijheid van KBC Groep en op de integratie van de oplossing bij deze partijen.

Johan Thijs, groeps-CEO van KBC, is verheugd met de oprichting van DISCAI: "Binnen KBC hebben we in de voorbije jaren een belangrijke expertise opgebouwd op het vlak van artificiële intelligentie. Meer dan honderd gespecialiseerde medewerkers zijn dagelijks bezig met het ontsluiten van het gigantische potentieel dat deze technologie inhoudt. Ik ben ervan overtuigd dat de know-how die we samenbrengen in DISCAI heel wat bedrijven en organisaties in diverse sectoren zal kunnen bijstaan in hun zoektocht naar performante en innovatieve oplossingen voor de technologische en regelgevende uitdagingen die zich in hun domein stellen."

Harry Van Donink, CEO van KPMG België, lichtte het partnership toe: "Als trotse implementatiepartner van KBC zullen we gezamenlijk onze expertise in technologie, bankieren en ons internationaal netwerk inzetten. Net als KBC omarmt KPMG innovaties in technologie om de bedrijfsprestaties en -efficiëntie te verbeteren. Deze alliantie is ook een strategische stap die het vertrouwen in onze diensten en ons marktleiderschap in fintech en technologie verstevigt.'

David Hicks, Global Financial Crime Transformation Lead, KPMG International voegt hieraan toe: "Dit is echt een spannend initiatief in de strijd tegen financiële criminaliteit. Door de toonaangevende expertise van KPMG te combineren met innovatieve technologische oplossingen en deze te integreren in ons netwerk van 145 landen, kunnen we ons wereldwijde bereik vergroten om de technologie van KBC en DISCAI naar onze klanten over de hele wereld te brengen. Ik ben trots en enthousiast om deze alliantie tot leven te zien komen."

DISCAI ging vandaag van start met Fabrice Deprez als CEO en een gespecialiseerd team van experten in artificiële intelligentie, data-analyse, data engineering en bankzaken. Fabrice is een drietalige 48-jarige Belgische handelsingenieur die tot bij zijn aanstelling bij DISCAI gedelegeerd bestuurder was van het Belgische IT-consultancybedrijf LACO, dat gespecialiseerd is in data-intelligentie. Voorheen vervulde hij consultancy- en managementfuncties bij Accenture, Deloitte, IBS en CSC.

Fabrice Deprez vatte de oplossing van DISCAI als volgt samen: "De strijd tegen het witwassen van geld is een wereldwijde uitdaging voor financiële instellingen. Financiële instellingen zijn door de regelgeving verplicht om verdacht gedrag in verband met het witwassen van geld te melden en er zijn aanzienlijke boetes verbonden aan niet-naleving. De huidige aanpak, gebaseerd op 'legacy rule based' oplossingen, vereist veel manuele controle en mist een groot aantal witwasgevallen. DISCAI biedt nu een innovatieve en performante oplossing op basis van AI die het witwassen van geld op de voet volgt. Ze werd uitvoerig getest in België en binnen de entiteiten van de KBC-groep en blijkt veel doeltreffender te zijn in het opsporen van witwasgevallen en in het betrappen van meer potentiële witwassers, wat een eerlijke samenleving ten goede zal komen".

In de Raad van Bestuur van DISCAI zullen Johan Thijs (CEO KBC Groep), Erik Luts (Chief Innovation Officer KBC Groep), Willem Hueting (Algemeen Directeur Shared Service & Operations KBC Groep) en Barak Chizi (Algemeen Directeur, Chief Data and Analytics Officer KBC Groep) zetelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

KBC Groep:

Viviane Huybrecht, directeur Corporate communicatie/woordvoerster KBC Groep

Tel. +32 2 429 85 45 -- E-mail: www.globenewswire.com/Tracker?data=1L... viviane.huybrecht@kbc.be, pressofficekbc@kbc.be

Website: www.globenewswire.com/Tracker?data=0O... www.kbc.com - www.globenewswire.com/Tracker?data=0O... www.discai.com
FORT1944
0
quote:

objectief schreef op 4 maart 2022 09:56:

[...]

ja, voor de beginnende belegger: geld op bank laten staan, want je verliest enkel op aandelen. (en dit kan nog lang duren vanwege de
oplopende rente)
Na elke daling volgt een stijging en banken verdienen altijd geld :)
Tonydwi
0
Aandeel KBC heeft hoogste dividend BEL20 met bijna 19%
aandelen Belgie met hoog dividendrendement
Het dividendrendement van Belgische aandelen loopt steeds verder op nu de beurskoersen wegzakken als gevolg van de oorlog in Oekraïne. De BEL20 index is nu gemiddeld goed voor bijna 5% dividendrendement.
We bekijken de aandelen in België met het hoogste dividendrendement per 7 maart 2022. KBC geeft een dividendrendement van bijna 19%.

Heden is het dividendrendement voor de BEL20-index zeer hoog met 4,9% gemiddeld. Dat is het gevolg van de steeds verder dalende koersen in Euronext Brussels, met voor de BEL20 een minus van ruim 14% in 2022. Al met al een goed moment om te kijken naar de aandelen met de hoogste dividendrendementen in België.

Allereerst is er natuurlijk KBC Groep, dat zoals eerder aangekondigd in totaal €10,60 bruto per aandeel zal uitkeren over 2021. Beleggers krijgen nog een slotuitkering (inclusief extra dividend) van €7,60 bruto per aandeel later dit jaar en het totale dividend geeft een ongekend hoog dividendrendement van bijna 19% bij de huidige koers.

DE HOOGSTE DIVIDENDEN IN BELGIË (BEL20 per 7 maart)


KBC Groep | dividendrendement 18,9% per 7 maart 2022
Telenet | 9,3%
Proximus | 7,0%
Ageas | 6,7%
Cofinimmo | 5,1%
Solvay | 4,5%
Aperam | 4,4%
Colruyt | 4,3%
Melexis | 3,4%
Aedifica | 2,9%
Het dividendrendement van KBC is natuurlijk gigantisch hoog en dat komt voornamelijk door de koersdaling van ruim 30% naar €52 per aandeel (per 7 maart) in 2022. KBC betaalt in mei nog een slotdividend van €3,00 per aandeel én een extra dividend van €4,60 per aandeel. Samen zijn deze twee dividenden goed voor liefst 14,6% dividendrendement. Wie dit dividend wil hebben moet het aandeel KBC Groep kopen voor 10 mei, want dat is de ex-coupon datum.
voda
0
UBS haalt KBC van verkooplijst maar ING blijft favoriet

Door ABM Financial News op donderdag 10 maart 2022
Views: 5.284

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft KBC van de verkooplijst gehaald, na de recente koersdaling van het aandeel, maar ING blijft favoriet met een koopadvies, terwijl de Zwitsers neutraal blijven over ABN AMRO.

KBC stond op de verkooplijst vanwege de hoge waardering. Ten opzichte van sectorgenoten moet voor KBC nog altijd een gezonde premie worden betaald, maar de waardering ligt inmiddels dichter bij het langjarige gemiddelde. Met het oog op de huidige onzekerheid vindt UBS de bank correct gewaardeerd. Het koersdoel gaat omlaag van 72,00 naar 60,00 euro.

Aandelen ING blijven substantieel opwaarts potentieel bieden, met een sterke balans en een divers bedrijfsmodel. Het aandeel is nu te koop voor 7,4 keer de verwachte winst per aandeel in 2023, stelde UBS. Ondanks het kapitaaloverschot van 10 miljard euro gaat UBS ervan uit dat ING zijn aandeleninkoop tijdelijk staakt vanwege de blootstelling aan Rusland en Oekraïne, hoewel deze niet meer is dan 1,1 procent van het leningenboek. Het koersdoel daalt van 17,30 tot 14,40 euro.

Aandelen ABN AMRO zijn sterk gedaald, maar ook de winstverwachtingen dalen bij deze bank het sterkst als gevolg van de oorlogssituatie, stelde UBS. Dit komt volgens de analisten niet door de directe blootstelling, maar door de hoge vaste kosten. Een positieve verrassing in de kapitaalteruggave is het voornaamste opwaartse risico en is volgens UBS momenteel een waarschijnlijk scenario. Het koersdoel gaat van 14,00 naar 11,50 euro.

Bron: ABM Financial News
voda
1
Advies van J.P. Morgan over KBC
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel KBC Groep
Datum 14 maart 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 71,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 14 maart 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor KBC Groep (KBC; ISIN: BE0003565737) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor KBC Groep blijft "neutraal".

Het koersdoel wordt door J.P. Morgan verlaagd van 87,00 EUR naar 71,00 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde KBC Groep zijn jaarresultaten.
voda
0
PERSBERICHT: KBC Groep: Aleš Bla ek : nieuwe CEO van CSOB, Tsjechische divisie KBC Groep
Persbericht

Buiten beurstijd - Gereglementeerde informatie* - Bekendmaking van Voorwetenschap

Brussel, 18 maart 2022 (8 uur CET)

Aleš Bla ek : nieuwe CEO van CSOB, Tsjechische divisie KBC Groep.

Met ingang van 5 mei 2022 zal KBC Groep de volgende wijziging aanbrengen in de samenstelling van zijn Directiecomité:

- John Hollows, CEO van de Tsjechische Divisie, (die vorig jaar de wettelijke leeftijdsgrens heeft bereikt), gaat met pensioen na een carrière van bijna 26 jaar bij KBC.

- Op aanbeveling van het Benoemingscomité van KBC Groep heeft de Raad van Bestuur Aleš Bla ek, de huidige CEO van KBC Bank Ireland, benoemd tot lid van het Directiecomité en opvolger van John Hollows als CEO van de Tsjechische Divisie.

- De benoeming van Aleš Bla ek als CEO van de Tsjechische Divisie is goedgekeurd door de Tsjechische Nationale Bank. Zijn goedkeuring als lid van het directiecomité van KBC Groep (KBC Bank en KBC Verzekeringen) is nog onderworpen aan de goedkeuring van de Nationale Bank van België en de Europese Centrale Bank.

- De opvolger van Aleš Bla ek als CEO van KBC Bank Ireland is aangeduid en zal binnenkort worden bekendgemaakt nadat zijn benoeming is goedgekeurd door de Europese Centrale Bank.

voda
0
deel 2:

Koenraad Debackere, Voorzitter van de Raad van Bestuur van KBC Groep, lichtte de aankondiging van vandaag als volgt toe: "Namens de Raad van Bestuur wil ik John Hollows oprecht bedanken voor zijn onvermoeibare inzet en belangrijke bijdrage aan onze groep in zijn verschillende functies en bij diverse entiteiten in het buitenland, en de laatste jaren in het bijzonder in Tsjechië. Wij zijn John oprecht dankbaar voor zijn inspanningen om de pijlers van KBC's strategie in onze Tsjechische Divisie te implementeren. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt en er zijn resultaten neergezet op alle gebieden van transformatie, met name digitale transformatie en innovatie. John heeft ook echt de KBC-waarden omarmd en beleefd.

Ik ben verheugd om zijn opvolger Aleš te verwelkomen. Ik ben ervan overtuigd dat zijn diepe inzichten en verregaande en uitgebreide internationale ervaring in de financiële sector en als CEO van KBC Bank Ireland op een cruciaal moment in haar geschiedenis, hem zullen helpen om de Tsjechische Divisie te leiden doorheen de uitdagende tijden van ongekende verandering, innovatie en digitale transformatie die we momenteel doormaken."

Johan Thijs, CEO KBC Groep bedankte John Hollows uitdrukkelijk: "Samen met mijn collega's van het Directiecomité wil ik John, die met pensioen gaat, van harte bedanken voor zijn lange carrière en uitstekende prestaties. Ik ben ervan overtuigd dat de Tsjechische Divisie en haar verschillende stakeholders hebben geprofiteerd van John's brede internationale ervaring, sterke staat van dienst, strategische inzichten en uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten. Ik heb al verscheidene jaren nauw met John samengewerkt in het Directiecomité en waardeer hem als een vriend. Mijn collega's en ik zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn jarenlange toewijding aan onze klanten en medewerkers in zijn verschillende functies, en voor zijn steun, onvoorwaardelijke inzet en belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze groep. Wij wensen John het allerbeste voor de toekomst."

Johan Thijs feliciteerde ook Aleš met zijn benoeming tot CEO van de Tsjechische Divisie van KBC Groep en verwelkomde hem binnen het directiecomité van KBC Groep : "Ik ben ook zeer verheugd dat Aleš ermee heeft ingestemd om de functie van CEO van de Tsjechische Divisie over te nemen van John. Nu klantenervaring, innovatie en digitale transformatie topprioriteiten zijn geworden, zal Aleš' ervaring bij KBC Bank Ireland en eerder als hoofd Data en Strategie bij CSOB, van onschatbare waarde blijken in zijn nieuwe rol als CEO in Tsjechië en om de digitale transformatie van onze activiteiten in dat land naar een hoger niveau te tillen. Aleš heeft in de loop der jaren steeds aangetoond dat hij beschikt over de juiste combinatie van ervaring, leiderschapsvaardigheden en diep inzicht in onze business om onze Tsjechische Divisie tot verdere groei en bloei te brengen, ten voordele van alle stakeholders."

Aleš Bla ek (geboren in 1972). Na in 1997 te zijn afgestudeerd als licentiaat in de rechten aan de Charles University Law School in Praag, begon Aleš zijn loopbaan als associate bij het Praagse kantoor van White & Case. Van 2000 tot 2007 werkte hij bij Citigroup in Praag en Londen in verschillende juridische managementfuncties in Corporate en Investment Banking. In 2007 vervoegde hij GE Capital en werd hij General Counsel voor GE Capital International met verantwoordelijkheid voor juridische diensten in alle GE Capital entiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Azië, en als lid van het senior executive team. Hij trad in 2014 in dienst bij CSOB in Praag in de Tsjechische Divisie van KBC Groep als Hoofd van de juridische afdeling, verantwoordelijk voor juridische en regelgevende diensten en corporate governance. In april 2019 werd hij Head of Data and Strategy bij CSOB. In die hoedanigheid was hij nauw betrokken bij de voorbereiding en herziening van de strategie van CSOB Group. Ook was hij verantwoordelijk voor het beheer van de data-infrastructuur van CSOB Group. In 2021 werd hij benoemd tot CEO van KBC Bank Ireland.

Hij is gehuwd en heeft vijf kinderen.

John Hollows (geboren in 1956) behaalde zijn diploma rechten en economie aan de Universiteit van Cambridge. Tussen 1978 en 1991 werkte hij voor het hoofdkantoor van Barclays Bank in Londen en vervolgens als Country Manager voor Barclays Bank in Taiwan van 1991 tot 1995. In 1996 trad hij in dienst bij KBC Bank als Country Manager van de activiteiten in Shanghai en in 1999 werd hij Directeur voor de regio Azië-Pacific, waar hij verantwoordelijk was voor tien kantoren in zes landen. In 2003 werd hij benoemd tot CEO van K&H Bank (Hongarije). In 2006 werd hij Algemeen Directeur van de bankdivisie Centraal- en Oost-Europa van KBC Groep. In 2009 werd hij benoemd tot lid van het Directiecomité van KBC Groep en CEO van de Divisie Centraal- en Oost-Europa en Rusland. In 2010 werd hij Chief Risk Officer van KBC Groep. Sinds 2014 is hij CEO van de Tsjechische Divisie van KBC Groep.

John is getrouwd en heeft 4 kinderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Viviane Huybrecht, directeur Corporate communicatie/woordvoerster KBC-groep

Tel +32 2 429 85 45 - E-mail: www.globenewswire.com/Tracker?data=uj... pressofficekbc@kbc.be

* Dit nieuwsbericht bevat informatie waarop de Europese
transparantieregelgeving voor beursgenoteerde bedrijven
van toepassing is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KBC-persberichten zijn beschikbaar op www.kbc.com/
KBC Groep NV Persdienst www.kbc.com
Havenlaan 2 -- 1080 Brussel Tel. 02 429 65 01 Stef Leunens Volg ons op www.twitter.com/kbc_group www.twitter.com/kbc_group
Viviane Huybrecht Tel. 02 429 29 15 Ilse De Muyer Blijf op de hoogte van www.kbc.com/nl/newsroom/innovatie/inn...
Directeur Corporate communicatie/ Tel. 02 429 32 88 Pieter Kussé alle innovatieve oplossingen
Woordvoerster Tel. 02 429 85 44 Sofie Spiessens
Tel. 02 429 85 45 E-mail: mailto:pressofficekbc@kbc.be pressofficekbc@kbc.be
---------------------------------- ----------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------

Bijlage

-- 20220318-pb-exco-nl
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
voda
0
PERSBERICHT: KBC Groep: Wijziging in Raad van Bestuur KBC Groep
Persbericht

Buiten beurstijd - Gereglementeerde informatie* - Bekendmaking van Voorwetenschap

Brussel, 18 maart 2022 (8 uur CET)

Wijziging in Raad van Bestuur

KBC Groep.

Op advies van het benoemingscomité heeft de Raad van Bestuur beslist om mevrouw Alicia Reyes Revuelta voor te dragen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders als nieuwe niet-uitvoerende, onafhankelijke bestuurder in de Raad van Bestuur van KBC Groep en lid van het Auditcomité en het Remuneratiecomité van KBC Groep. Mevrouw Reyes Revuelta zal mevrouw Júlia Király vervangen die op 2 november 2021 te kennen gaf dat zij om persoonlijke redenen haar mandaat als bestuurder wenste neer te leggen.

De benoeming van mevrouw Alicia Reyes Revuelta is afhankelijk van de goedkeuring door de Europese Centrale Bank.

Mevrouw Alicia Reyes Revuelta heeft meer dan 26 jaar ervaring in Investment Banking en Private Equity met een sterke staat van dienst in het managen van wereldwijde ondernemingen.

Zij is momenteel onafhankelijk bestuurder van Ferrovial (IBEX-9) en Banco Sabadell (IBEX-25). Alicia was tot voor kort Chief Executive Officer van Wells Fargo Securities voor EMEA, een functie die zij sinds 2016 bekleedde. Alicia gaf leiding aan de Markets businesses (Equities, Credit en ABS, FX en Rates Sales and Trading), Investment Banking Division activiteiten (DCM, ECM en M&A) en Structured Lending (waaronder ABS en CDO warehouse lines en Fund Financing) en was verantwoordelijk voor alle Securities gereguleerde juridische entiteiten in EMEA voor Wells Fargo.

Voordien was Alicia partner bij Olympo Capital, een private-equitybedrijf, en daarvoor werkte ze acht jaar bij Barclays Capital in verschillende leidinggevende functies, waaronder Head of Distribution voor Iberia en afsluitend als Global Head of Structuring FIG IBD, Global Head of Insurance Solutions en Strategic Equity Derivatives. Alicia heeft eerder ook gewerkt voor Bear Stearns als Country Manager voor Spanje en Portugal, Chief Investment and Financial Officer bij Telvent, een risicokapitaalfonds dat zich richt op TMT en begon haar carrière als medewerkster in Derivaten bij Deutsche Bank.

Alicia studeerde af aan het ICADE in Madrid met een PhD in kwantitatieve methoden en financiële markten (proefschrift over kredietrisicomodellering - Summa cum laude) en een dubbele graad in rechten, economie en bedrijfskunde (1996). Momenteel is zij Fellow Professor in het Institute of Finance and Technology MSc programma over Digital Banking aan de Faculteit Civil Engineering (University College London). In 2016 werd Alicia opgenomen in The Female FTSE Board Report (Cranfield): "100 Women to Watch". Ze is Trustee bij Fareshare, de grootste liefdadigheidsinstelling in het Verenigd Koninkrijk die honger bestrijdt, en medeoprichter van "10 Million Women", een sociale onderneming die kansarme vrouwen helpt om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt.

Koenraad Debackere, Voorzitter van de Raad van Bestuur van KBC Groep, lichtte de aankondiging van vandaag als volgt toe: "Ik ben verheugd mevrouw Alicia Reyes Revuelta in de Raad van Bestuur te verwelkomen. Ik ben ervan overtuigd dat haar ruime ervaring in de internationale financiële sector en markten, haar grondige kennis van economische zaken en haar maatschappelijke betrokkenheid haar in staat zullen stellen een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van KBC."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Viviane Huybrecht, directeur Corporate communicatie/woordvoerster KBC-groep

Tel +32 2 429 85 45 - E-mail: www.globenewswire.com/Tracker?data=B5... pressofficekbc@kbc.be

* Dit nieuwsbericht bevat informatie waarop de Europese
transparantieregelgeving voor beursgenoteerde bedrijven
van toepassing is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KBC-persberichten zijn beschikbaar op www.kbc.com/
KBC Groep NV Persdienst www.kbc.com
Havenlaan 2 -- 1080 Brussel Tel. 02 429 65 01 Stef Leunens Volg ons op www.twitter.com/kbc_group www.twitter.com/kbc_group
Viviane Huybrecht Tel. 02 429 29 15 Ilse De Muyer Blijf op de hoogte van www.kbc.com/nl/newsroom/innovatie/inn...
Directeur Corporate communicatie/ Tel. 02 429 32 88 Pieter Kussé alle innovatieve oplossingen
Woordvoerster Tel. 02 429 85 44 Sofie Spiessens
Tel. 02 429 85 45 E-mail: mailto:pressofficekbc@kbc.be pressofficekbc@kbc.be
---------------------------------- ----------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------

Bijlage

-- 20220318-pb-board-nl
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
voda
0
PERSBERICHT: KBC Groep: Bericht aan de aandeelhouders en obligatiehouders van KBC Groep
Bericht aan de aandeelhouders en obligatiehouders van KBC Groep

Gereglementeerde informatie -- 4 april 2022, 8hu00

Volgende documenten worden vandaag beschikbaar op www.kbc.com:

- Jaarverslag 2021 van KBC Groep (www.kbc.com/nl/investor-relations/rapporten/jaarverslagen www.globenewswire.com/Tracker?data=IK... )

- Agenda/oproeping voor de Jaarvergadering van KBC Groep van 5 mei 2022 (ook aangehecht in PDF)

- Alle andere informatie met betrekking tot de Jaarvergadering (en)van KBC Groep van 5 mei 2022 ( www.globenewswire.com/Tracker?data=9b... www.kbc.com/nl/corporate-governance/a...

De volgende documenten zullen op 8 april 2022 beschikbaar zijn:

- Jaarverslag 2021 van KBC Bank, een 100%-dochtermaatschappij van KBC Groep (www.kbc.com/nl/investor-relations/informatie-over-kbc-bank/jaar--en-interimverslagen www.globenewswire.com/Tracker?data=IK... )

Bijlage

-- 20220404-grp-agenda-oproeping-nl
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
FORT1944
0
KBC 12 MEI 2022 dividend € 7.60 het interim div was 17 NOVEMBER 2021 € 3 samen € 10.60 voor boekjaar 2021 .
Kojo
1
quote:

FORT1944 schreef op 4 april 2022 10:56:

KBC 12 MEI 2022 dividend € 7.60 het interim div was 17 NOVEMBER 2021 € 3 samen € 10.60 voor boekjaar 2021 .
@ Fort1944,

Inderdaad, exceptioneel hoog dividend. Je zou verwachten dat de koers in aanloop naar de dividendknip stilaan boen de € 70,00 zou stijgen. De koers evolueert echter terug neerwaarts. Dat lijkt me niet helemaal te rijmen met dergelijk hoog dividend. Het lijkt er dan ook op dat menig belegger vraagtekens plaatst bij dit dividend.
DiGa
1
Prijs zal wel weer naar boven gaan als we dichter bij de ex dividend datum komen. Zeker als ze de 10% inkoop goedkeuren op 5 mei.
FORT1944
0
De verkiezing in HONGARIJEN zijn niet goed uitgedraaid , Wat mogen we daar van VERWACHTEN in de toekomst voor KBC ?
AEGON is er juist optijd weg . De HONGAREN hebben hard gevochten voor hun VRIJHEID en nu zijn ze terug aan het vrijen met POUTIN /RUSLAND en terzelfde tijd de NATO en EUROPA DWARSBOMEN , ZOIETS DOET MEN NIET !
HAMMER 51
0
Op 5 min. evenveel stuks verhandeld dan op 8,5 uur ?? Begrijpen wie kan.
Dacht al alles gezien te hebben met Nederlandse fondsen maar hier.... Nog een niveau hoger.
Pedro
0
Is het niet beter om bij opening te kopen op de dag dat het dividend van de koers gaat ?
Als de koers dan 7.60€ stijgt nadien moet je tenminste geen 30% aan de dieven van ons landje afgeven ....
HAMMER 51
0
Dacht al alles mee gemaakt te hebben bij onze Noorderburen, maar als ik de yoyo in het grote KBC!!! Bel20 zie dan lijkt ING en ABN normale beursgenoteerde fondsen.
Dagelijkse schommeling van 2/3 € is blijkbaar de normaalste gang van zaken en een - 5/ 8 % op weekbasis is hier ook een dood normale zaak en zonder enige reden.
voda
0
PERSBERICHT: KBC Groep: Bericht met betrekking tot KBC Bank
Bericht met betrekking tot KBC Bank

Gereglementeerde informatie -- 8 april 2022, 8u00

Volgende documenten worden vandaag beschikbaar op www.globenewswire.com/Tracker?data=iq... www.kbc.com:

-- Jaarverslag 2021 van KBC Bank, een 100%-dochtermaatschappij van KBC Groep
www.kbc.com/nl/investor-relations/inf...
www.kbc.com/nl/investor-relations/inf...
667 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 69,600
Verschil -0,400 (-0,57%)
Hoog 69,800
Laag 68,080
Volume 523.769
Volume gemiddeld 576.929
Volume gisteren 657.606

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront