Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Warren Buffet

241 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
haas
0
quote:

voda schreef op 11 maart 2022 07:53:

Warren Buffett al 80 jaar dol op z’n aandelen
Door BERNARD VOGELSANG

Gisteren, 19:53
in FINANCIEEL

AMSTERDAM - Warren Buffett zit vrijdag tachtig jaar in het beleggersvak. De Amerikaanse superbelegger kocht op 11 maart 1942 zijn eerste aandeel. Hij groeide sindsdien uit tot een van de rijkste mensen ter wereld met een vermogen van inmiddels $115 miljard.

www.telegraaf.nl/financieel/169258208...
Berkshire Hathaway,$ 336,11,+11,74%,+35,32 YTD

Ik kocht in 1967 de 1e belegging: één obligatie KLM ,7% rente : 1000 Hfl (=Hollandse florijnen van toen.)

Nog 80 jaren te gaan dus:)
haas
0
Berkshire $ 350 (Yld 2022: + 16 %)

Cash is King:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Berkshire kocht nog 1e week Maart voor $1.5 miljard aandelen bij van Occidental
En Maandag 21 Maart 2022 bleek dat heeft Berkshire bod gedaan heeft van 11.5 miljard op het bedrijf Alleghany.
www.alleghany.com/operating-companies...
bearishbull
0
Zijn cash positie was ongeveer rond de 150 miljard. Zelfs na deze aankopen is er amper beweging in de grote cash positie. Deze man weet wat hij doet.

Mooie is dat deze overname is van een bedrijf die hij al decenia volgt en over een onderwerp waar zijn specialisatie zit. 100% vertrouwen in deze koop dus. Vraag mij af of het een of/of is met betrekking tot eigen aandelen inkoop of een en/en. Horen we snel.
objectief
0
Warren Buffett zit in een uitzonderlijke positie; want als hij koopt dan gaan anderen dat aandeel ook kopen, waardoor elke aankoop bijna een succes wordt. Bovendien is hij ook een bodemvisser; sommigen bedrijven net als Occidental stonden op de afgrond en hij dwong het bestuur via warrants met 8% dividend op de knieen.
Ja, niet beleggen is ook een kunst; dat is voor vele beleggers een probleem.
bearishbull
0
Hij heeft geduld. Denkt in decenia, niet in maanden. Die stijging op korte termijn die hij veroorzaakt zal in de decenia dat hij zo een positie aanhoudt weinig invloed hebben. Maar wat je zegt, het is ook een kunst om decenia niks te doen. Deze man kan dat.
voda
0
Warren Buffett geeft techmiljardairs het nakijken: terug in top vijf met $130 miljard
Door REDACTIE DFT

Updated 1 uur geleden
2 uur geleden
in FINANCIEEL

Terwijl techmiljardairs uit de VS in rijkdom flink gebukt gaan onder het verslechterde beursklimaat heeft superbelegger Warren Buffett sinds de start van het nieuwe jaar zijn vermogen vooralsnog flink weten op te schroeven.

Warren Buffett ANP/HH
Nadat Buffett vorig jaar met zijn vermogen nog sterk achterbleef vanwege de aanhoudende grote animo om in Amerikaanse grote techfondsen te stappen, heeft de topman van investeringsverhikel Berkshire Hathaway in 2022 stevig de wind in de rug met zijn rijkdom. Volgens databureau Bloomberg heeft hij er ruim $20 miljard bijgekregen waarmee zijn vermogen naar $130 miljard is gestegen. Daarmee is Buffett met stip in de top vijf van de rijkenlijst terechtgekomen.

BEKIJK OOK:
Column: Greatest Of All Time van de beurs is in bloedvorm

Vooral de gespreide portefeuille en in het bijzonder de belangen in energiefondsen, waaronder Chevron en Occidental Petroleum, hebben Berkshire Hathaway dit jaar geen windeieren gelegd. De deelname in gamemaker Activison Blizaard vlak voor de overname door Microsoft pakte eveneens zeer goed uit. Recent bereikte het aandeel van Berkshire Hathaway nog een mijlpaal met het aantikken van $500.000 per stuk, het hoogste niveau ooit, bij de zogeheten klasse A-aandelen. De beurswaarde daarvan is inmiddels opgelopen naar $538 miljard.

Overnamefront
Ook op het overnamefront heeft Buffett van zich laten horen door het aanspreken van zijn enorme oorlogskas. Met het inlijven van verzekeraar Alleghany deed hij via Berkshire eerder deze maand de grootste overname sinds 2016. Lange tijd klaagde de superbelegger er nog over dat vanwege de aanhoudende opmars op de aandelenmarkten er nauwelijks goede overnamekandidaten waren te vinden.

BEKIJK OOK:
Warren Buffett al 80 jaar dol op z’n aandelen

De goede gang van zaken bij Buffett staat in schril contrast met de prestaties van veel techmiljardairs. Vooral Facebook-oprichter Mark Zuckerberg is hard geraakt door de neergang van het aandeel Meta, waar hij een groot belang in heeft. Zijn rijkdom is dit jaar met iets meer dan $40 miljard gedaald naar $84 miljard, waarmee hij buiten de top tien van grootverdieners is gevallen.

Ook voor Tesla-topman Elon Musk, de rijkste mens ter wereld loopt het bepaald nog niet op rolletjes. Zijn rijkdom is vanwege de stevige rem op het aandeel van de elektrische automaker met $14 miljard afgekomen en bedraagt nog $256 miljard. Eind vorig jaar stond de teller van zijn vermogen nog ruim boven de $300 miljard.

www.telegraaf.nl/financieel/185153726...
voda
0
3 kroonjuwelen van Warren Buffett
Door Belegger.nl op 6 april 2022 07:50 | Views: 4.900

Sinds Warren Buffett aan het roer staat van Berkshire Hathaway heeft hij meer dan 790 miljard dollar aan waarde gecreëerd voor zijn aandeelhouders. Daarbij springen er drie beleggingen uit; het zijn de kroonjuwelen van Buffett.

Twee zeer succesvolle investeringen en een overname hebben Berkshire Hathaway karrevrachten rendement opgeleverd. Sean Williams zet ze op The Motley Fool voor ons op een rij.

Warren Buffett kreeg in 1965 de leiding over Berkshire Hathaway, sindsdien heeft hij een totaalrendement op de aandelen van het bedrijf gerealiseerd van 4.355.005%, gerekend tot 27 maart 2022. Zijn succes is toe te schrijven aan slimme investeringen en overnames.

Drie springen er met name uit: Apple, GEICO en Moody’s.

Apple – de rendementsdiamant
In termen van nominaal rendement spant zonder twijfel techkoning Apple de kroon. Buffett heeft 31,089 miljard uitgegeven om 907.559.761 aandelen Apple te verwerven. Dat is een gemiddelde aandelenprijs van 34,26 dollar.

Eind maart koerste het aandeel rond de 174,72 dollar. Dit komt neer op een marktwaarde van ongeveer 158,6 miljard en een ongerealiseerde winst van in totaal 127,5 miljard. Daarbij is nog geen rekening gehouden met de bijna 800 miljoen dollar aan dividendinkomsten.

Dit ongelooflijke rendement is te danken aan de innovatieve kracht van Apple en de sterke marktpositie in smartphoneverkopen. De nadruk komt bij Apple steeds meer te liggen op abonnementsdiensten. Buffett is ook een grote fan van het kapitaalrendementsprogramma van Apple, dat eigen aandelen inkoopt en zijn dividend meerdere keren heeft verhoogd.

Zolang het bedrijf blijft innoveren en aandeelhouders blijft belonen, denkt Williams niet dat Buffett of zijn investeringsteam dit enorme belang snel zal afbouwen.

Lees ook: Is dit de tijd om aandelen te kopen? Wat vindt Warren Buffett?

GEICO – verzekerd van winst
De overname van verzekeringsmaatschappij GEICO is onbetwist de grootste overname van Berkshire Hathaway in de geschiedenis. Het begon allemaal in 1976, toen Buffett 23,5 miljoen dollar investeerde in GEICO.

Met bijkomende investeringen in de daaropvolgende jaren bezat Berkshire een derde van het bedrijf, terwijl het tegen 1980 ongeveer 46 miljoen dollar had geïnvesteerd. Uiteindelijk nam Berkshire Hathaway de verzekeraar helemaal over. In totaal werd tussen 1976 en 1996 bijna 2,35 miljard dollar uitgegeven aan investeringen en de uiteindelijke overname van GEICO.

Hoeveel is GEICO vandaag waard? Dat blijft giswerk, stelt Williams. Berkshire verwierf GEICO voor 15,2 keer de winst vóór belastingen, of 1,54 price-to-sales ratio. Dat zou nu een waardering opleveren tussen de 31,4 miljard en 55,6 miljard dollar. Dit komt neer op een winst in dollars van 29 miljard tot 53 miljard dollar.

Buffett stelt hoge eisen aan een verzekeringsaandeel. Het moet een bekende merknaam hebben en prijsstijgingen kunnen doorberekenen. Dat doet GEICO al 45 jaar. Hoewel de winst vóór belastingen de afgelopen jaren door COVID-19 over de hele linie schommelde, blijft het een winstgevende en fundamentele pijler in de portefeuille van Buffett.

Moody's – juist beoordeeld na scherpe analyse
Een andere winstmaker voor Berkshire Hathaway is het belang in kredietbeoordelaar Moody’s. Sinds het in 2000 werd afgesplitst van Dun & Bradstreet zit het in de portefeuille van Buffett. Het heeft hem in totaal 248 miljoen dollar gekost om 24.669.778 aandelen van Moody's te verwerven. Dat is een gemiddelde van 10,05 dollar per aandeel. Eind maart sloot het aandeel op 330,51 dollar. Daarmee is de initiële investering met bijna 3200% gestegen!

Daar is echter een kanttekening bij te plaatsen. Williams gaat hierbij voorbij aan de winsten die Berkshire Hathaway boekte door het belang in Moody's de voorbije 21 jaar af te bouwen en ook de dividenden die Moody's in die periode uitkeerde. Als we dat allemaal meetellen, dan komt het totale rendement in de buurt van 4000%.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom Moody's zo'n geweldige investering is geweest voor Warren Buffett. De lage rente heeft bedrijven aangemoedigd om te lenen op de kredietmarkten. Dat betekent omzet voor de kredietbeoordelaar.

Maar Moody’s is breder actief. De andere belangrijke katalysator voor bedrijf is zijn snelgroeiende analytische divisie. Deze divisie heeft tot taak bedrijven te helpen economische en kredietrisico's in te schatten en de regelgeving na te leven. Zelfs nu de Federal Reserve de rente verhoogt, zouden beide bedrijfssegmenten van Moody's een omzetgroei moeten blijven genereren.

Bekijk ook: 5 Warren Buffett-aandelen voor op de watchlist

www.belegger.nl/Column/743813/3-kroon...
haas
0
Buffett's Berkshire Hathaway reveals 11.4% stake in HP

Apr. 06, 2022 10:52 PM ETHP Inc. (HPQ), BRK.A, BRK.BBy: Carl Surran, SA News Editor21 Comments
FORTUNE Most Powerful Women Summit - Day 2
Paul Morigi/Getty Images Entertainment

HP Inc. (NYSE:HPQ) +9.5% post-market after Warren Buffett's Berkshire Hathaway (NYSE:BRK.A) (NYSE:BRK.B)
disclosed Wednesday that it had purchased nearly 121M shares
worth ~$4.2B based on the latest $34.91 ,closing price, for an 11.4% stake.

Berkshire's HP holdings were disclosed in two SEC filings:
A Form 3 filing as of April 1 showed Berkshire owned 109.8M HP shares, or ~10% of the company,
and a Form 4 filing showed Berkshire held just under 121M HP shares after buying ~11M shares during the past three days at prices in the $35-$37 range.

PS: ik wens de lezers prettige weekend
bearishbull
0
Wel interessant. Nu iedereen zich zorgen maakt over de aandelenmarkt, inflatie, oorlog en huidige absolute prijzen boven oude all time highs is Buffet ineens wakker geworden en actief en agressief alles aan het opkopen. Eigen aandelen, OXY, HP een overname van een verzekerings concurrent etc.. Allemaal binnen een paar maanden tijd.
objectief
0
Dat lijkt me logisch, want Buffett zit met miljarden cash en dan kun je beter kopen als de koersen lager staan.
Bovendien is de kans op succes groot, want als hij koopt dan loopt de massa er achter aan. HP staat voorbeurs een stuk hoger.
(hetzelfde is met de aandelen OXY gebeurt; velen willen die aandelen dan ook hebben)
bearishbull
0
quote:

objectief schreef op 7 april 2022 09:52:

Dat lijkt me logisch, want Buffett zit met miljarden cash en dan kun je beter kopen als de koersen lager staan.
Bovendien is de kans op succes groot, want als hij koopt dan loopt de massa er achter aan. HP staat voorbeurs een stuk hoger.
(hetzelfde is met de aandelen OXY gebeurt; velen willen die aandelen dan ook hebben)
brk-b is mijn grootste positie in mijn portfolio. Dus mijn vertrouwen heeft hij. Maar naar mijn idee staan de koersen zo laag niet. HP stond bijvoorbeeld rond een all time high. Ook het Buffet effect is leuk voor de korte termijn traders die er toevallig inzaten, maar in de decenia dat Buffet het aanhoudt is het effect natuurlijk nihil.
haas
0
voor degene die vanmiddag nog interesse hebben:
Vandaag - zaterdag 30 april - is vanaf 15:45 uur Nederlandse tijd de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway te volgen via een livestream die door vele miljoenen mensen wereldwijd bekeken zal worden:

www.cnbc.com/brklive22/
hirshi
0
Warren Buffet onthulde zaterdag dat zijn fonds Berkshire Hathaway een belang van 9,5 % heeft opgebouwd in Activision Blizzard.

Microsoft Corp. heeft een bod gedaan op Activision Blizzard van $ 95,- in contanten
De slotkoers vrijdag van Activision Blizzard was $ 75,75.

De reden van de onderwaardering ten opzichte van het bod is dat beleggers de antitrustwetgeving vrezen.
M.i. ook omdat de resultaten wat tegenvielen.
Op 6 mei a.s. wordt $ 0,47 dividend uitgekeerd. De ex dividend datum is al achter de rug.

De antitrustwetgeving is een verzameling van voornamelijk federale wetten die het gedrag en de organisatie van bedrijven reguleren om concurrentie te bevorderen en om monopolies te voorkomen.

Lees meer in het volgende artikel:

www.reuters.com/business/buffett-says...
voda
0
Buffett koopt nog meer Occidentals

Warren Buffett blijft in bulk aandelen Occidental Petroleum OXY 3,93% opkopen. Zijn holding Berkshire Hathaway BRK.B 2,45% kocht maandag en dinsdag een pakket van 5,9 miljoen stuks bij, wat zijn belang in de Amerikaanse producent van schalie-olie en -gas naar 15,2 procent stuurt. Dat belang is 8,8 miljard dollar waard. Daarnaast bezit Berkshire voor 10 miljard dollar preferente aandelen van Occidental. Die werden in 2019 uitgegeven om de overname van Anadarko Petroleum te financieren.

De koers van Occidental is dit jaar al verdubbeld door de Russische invasie in Oekraïne die de olieprijs fors deed stijgen.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/ar...
haas
0
quote:

voda schreef op 5 mei 2022 11:12:

Buffett koopt nog meer Occidentals

Warren Buffett blijft in bulk aandelen Occidental Petroleum OXY 3,93% opkopen. Zijn holding Berkshire Hathaway BRK.B 2,45% kocht maandag en dinsdag een pakket van 5,9 miljoen stuks bij, wat zijn belang in de Amerikaanse producent van schalie-olie en -gas naar 15,2 procent stuurt. Dat belang is 8,8 miljard dollar waard. Daarnaast bezit Berkshire voor 10 miljard dollar preferente aandelen van Occidental. Die werden in 2019 uitgegeven om de overname van Anadarko Petroleum te financieren.

De koers van Occidental is dit jaar al verdubbeld door de Russische invasie in Oekraïne die de olieprijs fors deed stijgen.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/ar...
berkshire : $ 318
JAAR-RANGE
Het verschil tussen de hoogste en de laagste koers van de afgelopen 52 weken
$ 270,73 - $ 362,10(=top op eind maart 2022)
Virusdip maart 2020: $ 170

De stake in Occidental -kapitaal is van 14,1 % naar 15,2 % gestegen met de actuele aankoop
Berkshire heeft nu 2,5 % van haar beursgenoteerde beleggingen in Occidental
En Met Chrevon( Stake op 8,9 %) op 8,1 %.
dus zit Buffet met deze 2 deelnemingen op 10,6% in de olie:)
voda
0
Deze 4 ondergewaardeerde aandelen kocht Warren Buffett
Door Belegger.nl op 14 juni 2022 08:10 | Views: 8.676

Wie wil nu niet weten welke aan- en verkopen een van 's werelds beste investeerders, Warren Buffett, doet? Veel beleggers volgen nauwgezet de stappen van zijn investeringsvehikel Berkshire Hathaway. Morningstar licht voor ons vier bedrijven uit die de afgelopen maanden zijn aangekocht.

Berkshire Hathaway kocht in het eerste kwartaal flink bij en nam posities in onder andere Citigroup, Ally Financial, HP en Paramount Global. Daarnaast werden de al bestaande posities in Apple, Chevron en General Motors uitgebreid.

Posities in AbbVie, Bristol Myers en Wells Fargo verkocht
Maar er werd ook verkocht. "Opmerkelijk is dat Berkshire gedurende het eerste kwartaal zijn posities in AbbVie en Bristol-Myers Squibb volledig heeft afgebouwd. Helemaal opvallend is dat ook de positie in de veelgeplaagde Amerikaanse bank Wells Fargo, die Berkshire al heel lang had, volledig verkocht is. Ook het belang in Verizon is bijna helemaal afgebouwd", schrijft Robert van den Oever van Morningstar.

Vier aandelen zijn nieuw in de portefeuille en waren bij aankoop ondergewaardeerd.

Zie ook: 3 principes van Buffett die het goed doen in een berenmarkt

Citigroup
"Dit is een gevalletje werk-in-uitvoering. De Amerikaanse bank zit midden in de verkoop van een aantal dochterbedrijven die zich richten op retailklanten. Citigroup wil zich weer concentreren op internationaal zakenbankieren en 'wealth management' voor vermogende private klanten."

Volgens Morningstar-analist Eric Compton leidt dit tot een betere focus, een beter te begrijpen structuur en stabielere en voorspelbaardere winsten. Omdat de activiteiten zo complex waren, is de aandelenkoers behoorlijk onder druk komen te staan, stelt hij. Hij vindt Citigroup 78 dollar waard (bekijk hier de actuele koers).

DaVita
Het Amerikaanse DaVita is levert medische hulpmiddelen en biedt nierdialysediensten aan ruim 200.000 patiënten in de VS, en daarmee is het meteen de grootste in het land. Het is een midcapaandeel dat maar een kleine positie inneemt in de portefeuille van Berkshire, maar toch is die positie goed voor 38% van de uitstaande aandelen van DaVita.

Mede dankzij het omvangrijke netwerk en de nauwe samenwerking met artsen heeft het bedrijf van Morningstar een Narrow Moat-rating gekregen. Dat betekent dat het een redelijk concurrentievoordeel heeft. Morningstar hanteert een fair value van 116 dollar voor het aandeel; op het moment van schrijven noteert het rond 93 dollar (bekijk hier de actuele koers).

Moody’s
Moody’s is een toonaangevende aanbieder van kredietwaardigheidsbeoordelingen. De koers van het aandeel is onder druk komen te staan vanwege hogere rentes en economische volatiliteit.

Maar de Wide Moat-rating is waardevol: Moody’s heeft een sterke concurrentiepositie en solide winstmarges, die ook nog eens stabiel zijn over een langere periode, zo stelt Morningstar-analist Rajiv Bhatia. Hij vindt het aandeel ondergewaardeerd en kent het een fair value van 350 dollar toe (de actuele koers ligt op moment van schrijven rond 273 dollar).

Paramount Global
Tot slot entertainmentaandeel Paramount, een van de grootste filmstudio’s ter wereld. Het bedrijf kende een solide jaarstart in 2022, met een indrukwekkende groei bij zijn streamingdienst Paramount+. De groei bij de Direct to Consumer-business woog ruimschoots op tegen de zwakke resultaten bij Televisie en Studio, weet Morningstar.

De Economic Moat is Narrow, dankzij de eigen productiestudio’s en content. Volgens Neil Macker, senior analist bij Morningstar, is Paramount 58 dollar waard (bekijk hier de actuele koers). Er volgde een koerssprong toen bekend werd dat Berkshire positie had genomen, maar die lijkt er inmiddels weer uit te zijn gelopen.

Lees meer: 3 kroonjuwelen van Warren Buffett

www.belegger.nl/Column/748948/Deze-4-...
haas
0
Berkshire$ 278

By Sean Williams - Jun 15, 2022 at 4:06AM
voor geinteresseerden hier overzicht van alle in 2022 (1ekwartaal)verrichte transacties van Berkshire
Here Are All 16 Stocks Warren Buffett Has Bought Since 2022 Began

HP (HPQ 1.96%): 120,952,818 shares
Chevron (CVX -1.96%): 120,933,081
Paramount Global (PARA 0.95%): 68,947,760
Citigroup (C 3.52%): 55,155,797
Activision Blizzard (ATVI 0.95%): 49,657,101
Ally Financial (ALLY 2.20%): 8,969,420
Celanese (CE -1.34%): 7,880,998
Occidental Petroleum (OXY -2.92%): 5,887,618
Formula One Group (FWON.K 5.20%): 5,603,705
Floor & Décor (FND 1.65%): 3,936,291
Apple (AAPL 2.01%): 3,787,856
McKesson (MCK 0.38%): 2,921,975
General Motors (GM 2.95%): 2,045,847
Markel (MKL 0.20%): 420,293
RH (RH 2.04%): 353,453
Berkshire Hathaway: 2,005 BRK.A shares and 6,824,671 BRK.B shares

www.fool.com/investing/2022/06/15/16-...
haas
0
bearishbull
0
quote:

haas schreef op 22 juni 2022 07:11:

pechdag voor Berkshire:
=========================
DaVita
$ 76,05
-/- 15,01%
-13,43 Vandaag
1% daling van aapl doet berkshire meer pijn dan dit :).
'belegger''
0
Berkshire heeft het tweede kwartaal afgesloten met $43,8 miljard verlies. Dat komt door koersverlies op de beleggingen. Het operationeel resultaat voor de eigen business ligt hoger dan hetzelfde kwartaal vorig jaar. Bij de meeste onderdelen kan men de inflatie goed doorberekenen, behalve bij autoverzekeraar Geico. Die draaide operationeel verlies, waar tegenover een grotere winst staat uit herverzekeringen. Hoe men de operationele winst precies bepaalt is mij niet duidelijk, maar als ik zelf naar Form 10-Q kijk kom ik wel ongeveer op hetzelfde beeld. Volgens traditie komt Berkshire altijd in het weekend met cijfers naar buiten, om iedereen wat tijd te geven om ernaar te kunnen kijken.

www.wsj.com/articles/berkshire-hathaw...

berkshirehathaway.com/qtrly/2ndqtr22.pdf
241 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,79  0,00  0,00%  23 apr
 Germany40^ 18.161,70 +0,13%
 BEL 20 3.890,71 0,00%
 Europe50^ 5.015,49 +0,15%
 US30^ 38.504,96 0,00%
 Nasd100^ 17.481,67 0,00%
 US500^ 5.069,70 0,00%
 Japan225^ 37.938,71 0,00%
 Gold spot 2.326,46 +0,19%
 EUR/USD 1,0706 +0,03%
 WTI 83,30 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront