Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Coronavirus echt gevaar?

[verwijderd]
1
quote:

A Mao schreef op 13 mei 2022 12:30:

Er is nooit noemenswaardige wat aan de geweest….
Alles een groot complot, zoals het in de boeken staat...
Ronald Engels
2
Forumleden Coronavirus:
Forumleden Klimaat Discussie:

De klimaatcrisis, de vervuilingscrisis, de grondstoffen vervuilingscrises voor EV-auto batterijen / Windmolens / Zonnepanelen / enzv, de energie en voedsel en water productie crisis voor de arme continenten zoals India - Afrika - China - Zuid-Amerika kan alleen opgelost worden als "Alle Wereldleiders unaniem" beslissen dat de wereldbevolking binnen nu vandaag en een generatie krimpt door een periode lang van b.v. minimaal 10 jaar te stoppen met kinderen produceren, dus wereldwijde radicale bevolkingskrimp.

Ik weet dat dit dom genoeg niet zal gebeuren, echter dat is onze enigste redding uit de huidige groeiende wereld chaos, misbruik mensen en kinderen en slaven wereldwijd voor b.v. smerige vervuilde grondstoffen productie EV-batterijen, overbevissing oceanen, oorlogen Rusland-Ukraine / komende oorlog China-Taiwan / huidige oorlog Jemen-Saoudie-Arabie / enzv. /enzv.

Onze wereld draait om grondstoffen misbruik en grondstoffen vervuiling en verkwisting, om mensen misbruik door macht, controle, manipulatie, geld en vervuilend ziek maken werk in b.v. mijnen in de prostitutie als slaaf van machthebbers/elites.

Wij zijn sinds 2 jaar begonnen met de komende vernietiging van Planeet Aarde en vele miljoenen mensen, speciaal miljoenen totaal onschuldige kinderen met bewust wegkijken en bewust verdraaien feiten door de grootmachten United Nations / WHO / IPCC / USA / EU en hebben bepaalde Grootmachten b.v. China / Rusland / Brazilie / Indonesie / India /enzv. onnadenkend toestemming gegeven om hun geplande mensen en natuur misbruik en vernietigingsplannen door te voeren.

Is er een weg terug????

Wees bewust met de Rusland - Ukraine oorlog, dat ook de USA, UK, EU, wij ons zelf sterk verzwakken door voor vele tientallen miljarden USD onze eigen zeer beperkte voorraden zelfverdedigingswapens nu aan het uitputten zijn en dat wij nu uit eigenbelang en toekomstige zelfverdediging met enorme noodzaak gedwongen zijn om voor honderden miljarden USD aan nieuwe wapens voor onze zelfverdediging zullen moeten zorgen en we daardoor de schaarse grondstoffen van Planeet Aarde versnelt zullen opgebruiken en verkwisten en de enorme vervuiling van planeet aarde nog zullen versnellen. Oorzaak de domme machtshebbers / de domme mensen.

Helaas zullen bepaalde grootmachten zoals b.v. China en anderen deze huidige sterke chaotische wereld/USA/NATO/EU verzwakking aangrijpen om hun reeds lang onderhuids levende agressie problemen nu op te lossen via agressie vernietigingsoorlogen, enzv.

Ik vrees het ergste voor de komende nabije toekomst?????.

M.v.g. Ronald uit het nu nog groene frisse land van Hulst.
Barren Wuffet
1
Big Pharma, factcheckers en alle "deskundigen" zeggen dat vaccine shedding niet mogelijk is.
Ps, niet alle deskundigen, want deskundigen die het er niet mee eens waren zijn wappie gemaakt.

Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity
www.medrxiv.org/content/10.1101/2022....
Not peer reviewed.

Ze vonden tijdens dit onderzoek SARS-CoV-2-specifieke IgG antistoffen in de mondkapjes van gevaccineerde ouders, maar ook in de neus van hun ongevaccineerde kinderen?
Het viel op dat dit fenomeen zich niet voordeed bij kinderen in ongevaccineerde huishoudens?

De Duitse wetgeving houd daar rekening mee.
www.gesetze-im-internet.de/ifsg/

www.gesetze-im-internet.de/ifsg/__21....
§ 21 Vaccins
In het geval van een wettelijk voorgeschreven vaccinatie, een inenting die vereist is op grond van de bepalingen van deze wet, een inenting aanbevolen aan het grote publiek door de hoogste gezondheidsautoriteit van het land,
mogen vaccins worden gebruikt die micro-organismen bevatten die door de gevaccineerde persoon kunnen worden uitgescheiden en door ongevaccineerden kunnen worden opgenomen.
Het grondrecht op lichamelijke integriteit (artikel 2 lid 2 zin 1 van de grondwet) wordt in dit opzicht beperkt.

Staat in de Nederlandse wet ook dat vaccine shedding is toegestaan?
[verwijderd]
0
Waarom Noord-Korea nu wél laat weten dat corona toeslaat: 'Ze zijn in paniek'

Noord-Korea was de afgelopen dagen ineens open over de coronasituatie in het land. Leider Kim Jong-un sprak zelfs van "een grote ramp". Maar dat het afgesloten land ineens cijfers naar buiten brengt, heeft zo zijn redenen, zeggen experts in gesprek met NU.nl. Tegelijkertijd lijkt het erop dat er wel echt iets aan de hand is in het land, "en dat het zo groot is dat het niet meer te ontkennen is".

www.nu.nl/coronavirus/6200732/waarom-...
rationeel
1
www.maurice.nl/2022/05/09/de-ultieme-...

Samenvatting van het artikel
Op 16 mei vindt er een rondetafelgesprek plaats in de Tweede Kamer over het langetermijnbeleid Corona. Ik ben daarvoor uitgenodigd. Dit is het gevraagde stuk met mijn standpunt voor dat gesprek in de subgroep "Ventilatie".

Lees volledig artikel: De ultieme oplossing: Veilige lucht is de sleutel (voor rondetafelgesprek Tweede Kamer)
Leestijd: 4 minuten

De centrale vraag bij het rondetafelgesprek van de Vaste Kamercommissie VWS (16 mei 2022) bij het onderdeel “ventilatie” is: ‘Wat is het belang van ventilatie ter vermindering van transmissie van het coronavirus’?

Dit is mijn standpunt:

Het grote belang van de aerosolen

Lees het zelf:)
A Mao
1
Foute boel luchtschip, gaan ze jouw über wappie Maurice uitnodiging voor een gesprek, Nederland is niet meer te redden…..
rationeel
1
quote:

gokker schreef op 13 mei 2022 12:42:

[...]

Alles een groot complot, zoals het in de boeken staat...
Is dat jouw standpunt Gokker? Aan welke boeken denk je dan?

Hoeveel boeken schat je trouwens dat er zijn, de nog niet zo lang geleden verbrande meegerekend.

Wat is jouw standpunt eigenlijk?

[verwijderd]
0
quote:

rationeel schreef op 15 mei 2022 12:39:

[...]

Is dat jouw standpunt Gokker? Aan welke boeken denk je dan?

Uiteraard niet. Ik denk hier natuurlijk aan een recente bestseller.
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 15 mei 2022 12:44:

[...]

Uiteraard niet. Ik denk hier natuurlijk aan een recente bestseller.
Welke bestseller denk je dan aan?
voda
0
Ruim 521 miljoen coronabesmettingen wereldwijd
Aantal Chinese corona-overledenen vrijwel gestabiliseerd.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal geregistreerde Covid-19 besmettingen wereldwijd ligt momenteel op 521,5 miljoen. Dit blijkt maandag uit de meest actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE.

In China, eind 2019 het eerste land dat coronagevallen meldde, zijn nu ruim 2,35 miljoen besmettingen gemeld en 14.574 doden.

De Verenigde Staten lopen met het aantal geregistreerde gevallen nog altijd ver voorop, met meer dan 82,4 miljoen. Het aantal sterfgevallen ligt daar nu op 999.602.

In West-Europa heeft Frankrijk het hoogste aantal besmettingen met 29,4 miljoen. Duitsland heeft 25,7 miljoen coronagevallen. Het Verenigd Koninkrijk heeft 22,4 miljoen besmettingen.

Italië telt 17,1 miljoen besmettingen, terwijl het aantal in Spanje de 12,1 miljoen besmettingen is gepasseerd.

In Nederland staat het officieel aantal besmettingen op 8.249.963. In België staat het aantal besmettingsgevallen volgens de meest recente data van Johns Hopkins CSSE op 4.116.397.

Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd ruim 6,26 miljoen mensen aan het virus overleden. Het aantal toegediende vaccinaties zit op 11,4 miljard.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
okeanos
3
Dr. Jay Bhattacharya 12/05/2022
www.youtube.com/watch?v=-UboP0DZXj8
Interessant gesprek, niet alleen over de gevolgen van de lockdown, maar over het gevoerde coronabeleid in Amerika.
47:40 Relatively small group of people pushed this. But they controle the NYT, the washington post (oeps mag je tegenwoordig nog "washington" uitspreken? (*) ), the narrative on CNN.
50:01 The profession "Medicine and Public Health" needs healing. They don't deserve the trust of the people the way they currently are.

Wauw, 2 keer nagel op de kop. Beseffen beoefenaars van medische beroepen voldoende welke imagoschade ze hebben opgelopen door te zwijgen?

En hier nog een derde keer nagel op de kop:
(*) www.youtube.com/watch?v=5zTSZiX-zig
2017 Trump: Are Washington, Jefferson statues next?
We zijn 2022 en het is zover.
leonardus65
0
www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220516_935...
“Overheden moeten waakzaam zijn voor de snelle verspreiding van twee corona-subvarianten. Ze leiden deze zomer tot meer infecties en meer ziekenhuisopnames”, waarschuwt het European Centre for Disease Prevention and Control. Wat verwachten de virologen in ons land van die voorspelde nieuwe coronagolf?
harvester
0
quote:

leonardus65 schreef op 16 mei 2022 22:19:

www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220516_935...
“Overheden moeten waakzaam zijn voor de snelle verspreiding van twee corona-subvarianten. Ze leiden deze zomer tot meer infecties en meer ziekenhuisopnames”, waarschuwt het European Centre for Disease Prevention and Control. Wat verwachten de virologen in ons land van die voorspelde nieuwe coronagolf?
Ik meen dat van gugt verwacht dat wij weer een nieuwe golf gaan krijgen in Europa, maar welke variant of varianten dat worden is nog lastig te zeggen.
voda
0
Ruim 522 miljoen coronabesmettingen wereldwijd
Nieuwe COVID-varianten kunnen bron van zorg worden.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal geregistreerde Covid-19 besmettingen wereldwijd ligt momenteel op 522 miljoen. Dit blijkt dinsdag uit de meest actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE, terwijl nieuwe coronavarianten een nieuwe bron van zorg lijken te worden.

In China, eind 2019 het eerste land dat coronagevallen meldde, zijn nu ruim 2,36 miljoen besmettingen gemeld en 14.575 doden.

De Verenigde Staten lopen met het aantal geregistreerde gevallen nog altijd ver voorop, met meer dan 82,6 miljoen. Het aantal sterfgevallen ligt daar nu op 999.842.

In West-Europa heeft Frankrijk het hoogste aantal besmettingen met 29,4 miljoen. Duitsland heeft meer dan 25,8 miljoen coronagevallen. Het Verenigd Koninkrijk heeft 22,4 miljoen besmettingen.

Italië telt 17,1 miljoen besmettingen, terwijl het aantal in Spanje de 12,1 miljoen besmettingen is gepasseerd.

In Nederland staat het officieel aantal besmettingen op 8.253.161 tegen 8.249.963 gisteren. In België staat het aantal besmettingsgevallen volgens de meest recente data van Johns Hopkins CSSE op 4.127.123 tegen 4.116.397 een dag eerder.

Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd ruim 6,26 miljoen mensen aan het virus overleden. Het aantal toegediende vaccinaties zit op 11,4 miljard.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Coronabesmettingen wereldwijd richting 525 miljoen
Verenigde Staten passeren grens van 1 miljoen corona-overledenen.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal geregistreerde Covid-19 besmettingen wereldwijd ligt momenteel op 524,7 miljoen. Dit blijkt woensdag uit de meest actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE, terwijl nieuwe coronavarianten een nieuwe bron van zorg lijken te worden.

In China, eind 2019 het eerste land dat coronagevallen meldde, zijn nu ruim 2,37 miljoen besmettingen gemeld en 14.578 overledenen.

De Verenigde Staten lopen met het aantal geregistreerde gevallen nog altijd ver voorop, met meer dan 82,7 miljoen. Het aantal sterfgevallen ligt daar nu op 1.000.189.

In West-Europa heeft Frankrijk het hoogste aantal besmettingen met ruim 29,4 miljoen. Duitsland heeft bijna 25,9 miljoen coronagevallen. Het Verenigd Koninkrijk heeft 24,3 miljoen besmettingen.

Italië telt meer dan 17,1 miljoen besmettingen, terwijl het aantal in Spanje de 12,2 miljoen besmettingen is gepasseerd.

In Nederland staat het officieel aantal besmettingen op 8.254.473 tegen 8.253.161 gisteren. In België staat het aantal besmettingsgevallen volgens de meest recente data van Johns Hopkins CSSE op 4.127.123, gelijk aan een dag eerder.

Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd tegen de 6,3 miljoen mensen aan het virus overleden. Het aantal toegediende vaccinaties zit op 11,4 miljard.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Poet In Het Laadje
1
The WHO Pandemic Treaty

Een regering , een gezondheid, een economie, een onderwijs, een munt , een religie, een entertainment en een media..
= Total Control = New World Order

Wie is de WHO eigenlijk ? Hebben we die ooit gekozen ? Wie zijn de geldschieters ?

Stop het voordat het te laat is !!

goldenageofgaia.com/2022/05/17/multip...

www.bizcommunity.com/Article/196/148/...
59.684 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2912 2913 2914 2915 2916 2917 2918 2919 2920 2921 2922 ... 2981 2982 2983 2984 2985 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront