Wereldhave « Terug naar discussie overzicht

Wereldhave in 2022: de Transformatie

1.093 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 51 52 53 54 55 » | Laatste
HCohen
1
Met dank aan Ortega, hier het artikel

Nederlandse winkelparken stuwen winstgroei Retail Estates
Vandaag om 08:16
'Al onze 245 Nederlandse winkels zijn verhuurd, een record', zegt CEO Jan De Nys.

De specialist in winkelvastgoed Retail Estates

heeft de pandemie volledig verteerd. Volgens het jaarrapport stegen de huurinkomsten over het boekjaar tot 31 maart met 12 procent, tot 115,6 miljoen euro. Daarmee liggen de huurinkomsten ook een stuk boven de 108 miljoen euro van het - grotendeels - precovidboekjaar tot 31 maart 2020.

De courante nettowinst, dat is de 'cash' winst gezuiverd voor boekhoudkundige meer- of minwaarden op de portefeuille, steeg met een vijfde tot 75,3 miljoen euro. De courante winst per aandeel, de grondslag voor het dividend, stijgt van 4,97 euro naar 5,84 euro. Het brutodividend stijgt voor het 17de jaar op rij, van 4,50 naar 4,60 euro.

De nettowinst inclusief meer- of minwaarde verdubbelde ruim, van 61 miljoen euro naar 132 miljoen euro of 10,23 euro per aandeel. Een belangrijke factor is Nederland, waar CEO Jan De Nys al jaren stevig op inzet. 'Onze 245 winkels in Nederland zijn volledig verhuurd. Een record', zegt De Nys.

Retail Estates profiteert van de focus op 'perifere' winkels aan de rand van woonkernen of langs grote invalswegen. Die zijn veel minder op kleding gefocust dan de winkels in stadscentra en meer op woninginterieur. En dat is mede door het thuiswerken een branche die zich een sterkhouder toonde tijdens de pandemie.

De vastgoedgroep kon afgelopen boekjaar 22 miljoen euro meerwaarde noteren op haar Nederlandse panden. 'Die waarderingen worden gedreven door de gestegen belangstelling van investeerders in retailparken over heel Europa, dankzij de pandemische veerkracht', stelt De Nys.

Door de meerwaarden stijgt de nettoactiefwaarde - de portefeuille minus de schulden - tot 69,67 euro. Bijgevolg impliceert de beurskoers van vrijdagavond - 71,10 euro - een kleine premie.

Voor het pas begonnen boekjaar rekent Retail Estates op een verdere stijging van de huurinkomsten tot 121 miljoen euro. De groep stipt aan dat ze werkt met 'vaste' huren die dus niet gebonden zijn aan de omzet van de huurders en jaarlijks zonder plafond geïndexeerd worden.

Het dividend zou voor een 18de keer op rij stijgen, met 10 cent tot 4,70 euro bruto.
NLvalue
2
quote:

HCohen schreef op 20 mei 2022 11:54:

[...]

NLvalue, doe eens even chill, we hebben een uitwisseling gehad en geen discussie.

Disclaimer; eveneens positie Long
Hcohen -

Ter verduidelijking de "Niet Oke's" hebben ervoor gezorgd dat IEX zich gaat kwijten aan haar fiducaire taak om een melding van ongeregeldheden te doen. En aangezien die van IEX komt - bespaart de afm zich allerlei moeilijke juridische wegen om de data van IEX te kunnen krijgen. Die IP, device ID etc data gaan ter beschikking gesteld worden.

Waar ik wat waarde toezal voegen is het structuren van de aanpak en wellicht wat digitale ideetjes aandragen. Vaste lezers hebben de volgende opmerkerlijke zaken de revue zien passeren:

1) Adelphi's marktgedrag. Bijzonder sterke aanwijzingen dat ze zich bedienden van wash-trades. Illegaal natuurlijk. Eitje voor de afm: je zoomt in op alle tWHA aandelen ransacties begin feb 2022 rondom de reductie short meldingen . Focust op de 2 broker accounts waartussen disportioneel veel gehandeld is. Stelt de UBO vast. Breidt naar believen uit naar andere WHA alsmede Eurocommercial Properties trading periodes waarin Adelphi acteerde.

2) wintermans (en z'n vakgenoot). Ook bekend als Giraffe Capital op het basic-fit draadje. Overduidelijk een hoogintelligente marktpartij met een vooropgezet plan om bewust misleidende informatie het WHA draadje op te duwen. Intentie was helder - de publicatie van het boek van The Third Way aangrijpen voor geldelijk short gewin. wintermans heeft aangegeven wash trades niet te schuwen in een van zijn posts - de afm zal niet uitsluiten dat hij gelieerd is aan Adelphi. Het aantal posts van wintermans/Giraffe capital zijn beperkt - het patroon van dubieuze of volledig misleidende informatie is derhalve eenvoudig vast te stellen. Details in mijn post van 24/12/2021

Juridisch behendig - "aandelen verkocht op 25, nu geen aandelen meer". suggereert dat hij aandeelhouder was. Maar is factueel even juist voor een short partij. Digitaal wat minder handig; Het introduceren van buitenlandse websites zoals Seeking Alpha etc als "ondersteuning" van illegale activiteit brengt je in scope bij bijv de SEC. Zowel de enforcement als hun digitale skills liggen een tandje hoger dan die van de afm

3) Branco P en zijn "team". Uitzonderlijk gedrag de laatste jaren - extreem focused op het afbranden van de CEO van Wereldhave rondom de publicatie van het boek van TTW. En zelfs nog in mei 2022. Grote gangmaker samen met wintermans - onduidelijk wat hun connectie is. Gecoördineerd bijgestaan door !@#$!@! en een ander alias om toch vooral de indruk te wekken dat er veel "consensus" is omtrent de opinies van Branco P.

Met veel bravado ongenuanceerde en en ongebakken punten brengen en de suggestie (en group) wekken dat dat de enige versie van de waarheid is. TTW heeft naar ik meen dat ook geconstateerd ("kheb gemerkt dat" is een keyword die je zou kunnen gebruiken om zoiets in milliseconden terug te zoeken)
Problematisch gedrag van Branco P en zn 'team', en wellicht illegaal, als dat wordt gebruikt om een CEO af te branden in een poging de koersvorming te beinvloeden.

Hoe pak je dat nou aan als afm tussen al die duizenden posts? a) surf gedrag. De duimpjes die Branco P krijgt geeft de aliassen waarop gefocust zal worden. Naast een selectie uit het verleden. En uiteraard stelt IEX ook de daarbij behorende IPs, device IDs en page views etc ter beschikking. Het surf gedrag (incl het gecoordineerd "niet oke" klikken op mijn posts ) is uitzonderlijk makkelijk te correleren

Bewijst natuurlijk nog niet alles - maar stelt de afm wel in staat een formeel verzoek in te dienen bij Google voor het verkeer van ecpfanclub@gmail.com dat door Branco P wordt onderhouden voor onduidelijke redenen. En de telefoon nummers/appberichten

b) book-ends.
b1) Met 1 van de eerste posts van Branco P op het Eurocommercial Properties Forum introduceerde hij zich als een vastgoedprofessional werkzaam in het beheer van duits winkelvastgoed . 50.000e bij elkaar gespaard, 100% in ECP , zuinig leven, kon niet wachten tot zijn broodheer weer salaris betaalde om 100 stukjes ECP erbij te kopen. En op basis van die expertise meende hij iedereen te moeten blijven aanmoedigen ECP op 25 te kopen.. ook al was het allang duidelijk dat Adelphi een serieuze short positie aan het bouwen was

b2) Vastned oktober 2021. Branco P blijkt totaal niet op de hoogte van actuele marktwaarde en positie van winkelcentra in Nederland.

b3) Alle andere posts worden in die context bekeken. "Cityplaza 215 m , Afbraakprijzen, fraude" bijv als keywords . Gefocust op de intentie van posts die gericht lijken op koersbeinvloeding - en de gebrekkige kennis die Branco P tentoonspreidt om die aantijgingen aan het adres van de CEO te kunnen onderbouwen.

Lang - en duidelijk - verhaal.. De massa zit overduidelijk in 1+2. Mijn persoonlijke inschatting is dat achter 3) wat kleine traders zitten die iets te vaak in de "kroeg" ideetjes afstemmen zonder het wettelijke kader te (willen) begrijpen. Bijvangst voor de afm die wil begrijpen hoe hedgefunds social media leren manipuleren

Chill gaat het voorlopig dus niet worden op dit draadje - we staan pas aan het begin.
HCohen
2
Hop hop.., ga zo door zou ik zeggen;
23 mei: Woodson Capital Master Fund verkleint shortpositie in Wereldhave van 3.26% naar 3.18%
Branco P
1
quote:

HCohen schreef op 24 mei 2022 18:31:

Hop hop.., ga zo door zou ik zeggen;
23 mei: Woodson Capital Master Fund verkleint shortpositie in Wereldhave van 3.26% naar 3.18%
Koersen van winkelvastgoedaandelen zijn de afgelopen tijd te ver gedaald. Mooi niveau dus nu voor Woodson om de shortpositie verder af te bouwen. Dat kan/zal dan de koers wat ondersteunen. Eerste signalen over omzetten van retailers in Q2 2022 (in april, zie persbericht ECP) zijn positief.
HCohen
1
quote:

Branco P schreef op 25 mei 2022 07:45:

[...]

Koersen van winkelvastgoedaandelen zijn de afgelopen tijd te ver gedaald. Mooi niveau dus nu voor Woodson om de shortpositie verder af te bouwen. Dat kan/zal dan de koers wat ondersteunen. Eerste signalen over omzetten van retailers in Q2 2022 (in april, zie persbericht ECP) zijn positief.
Eens, al moet gezegd worden dat de mondiale dynamiek doordrenkt is van veel onzekerheid.
De kans dat Winkelvastgoed de dip nog verder uitdiept voor verder te stijgen is/blijft m.i. aanwezig.

De berichten van ECP en Retail Estates waren welkom.
De shorters blijven zorgen voor een bodem(WHV) en zullen ook nog gaan stuwen naar hogere niveaus als de omgevingsfactoren wat positiever worden. Er zit nog genoeg in het vat !
Lamsrust
2
quote:

HCohen schreef op 25 mei 2022 10:45:

[...]

Eens, al moet gezegd worden dat de mondiale dynamiek doordrenkt is van veel onzekerheid.
De kans dat Winkelvastgoed de dip nog verder uitdiept voor verder te stijgen is/blijft m.i. aanwezig.

De berichten van ECP en Retail Estates waren welkom.
De shorters blijven zorgen voor een bodem(WHV) en zullen ook nog gaan stuwen naar hogere niveaus als de omgevingsfactoren wat positiever worden. Er zit nog genoeg in het vat !
Daarnaast heeft de long/short strategie het nu zwaar, i.e. hedge funds die long in de e-commerce zaten zien hun long posities afkalven. Indien ze daaruit stappen - hetgeen gebeurt gelet op de fors dalende koersen - moet voor het evenwicht van de fondsstrategie ook de short gesloten worden. Daarnaast beginnen kopers de markt af te struinen, zie bod van Oaktree op Euroshop. ook hoor ik steeds meer geluiden dat de "peak inflation" voorbij/nabij is, waardoor de ingeprijsde rentestijgingen wellicht wel eens te hoog zijn. Bovendien lijkt de energiemarkt zich opnieuw "te zetten", i.e. allerlei alternatieve leveranciers voor Russische fossiele brandstoffen worden gecontracteerd. Dit heeft ook een neerwaarts effect op de inflatie.
Indien de inflatie weer daalt en de rente minder hard gaat stijgen dan verwacht, dan zitten de retailfondsen redelijk goed.
junkyard
1
Er kan nu nauwelijks/niet over een dip in retail REITs worden gesproken, bijna alles kent positieve koersvorming/rendement in 2022 (in tegenstelling tot vele sectoren). Dat het (ooit) verder zou moeten stijgen boven huidig koersniveau is onzeker, en afhankelijk van verdere ontwikkelingen.

ECP lijkt gisteren een positief signaal te delen, maar een € omzet iets boven de omzet 3 jaar geleden vind ik (bij huidige inflatie) nog niet echt groei (retailers moeten hun hogere kosten / inflatie ook compenseren). Daarnaast meldt ECP dat Italiaanse 5-jarige financiering is opgehaald, maar wordt (zoals voor ECP helaas gebruikelijk) niets gedeeld over het tarief en overige voorwaarden (staatsgarantie?). Het tarief kan richting geven of de ECP Italie NIY van 5,3% redelijk is, 5y Italiaanse staat noteert nu 2,1% en ECP zal wat meer betalen.

ECB heeft altijd rekening gehouden met peak inflation, als de inflatie nu daalt wil dit niet zeggen dat de ingeprijsde rentestijgingen te hoog zijn. Meest recente overweging is dat recessie angst uitbreekt en EU overheden hun tekorten langere tijd willen handhaven tot boven de norm waarmee EU staatsschulden verder stijgen, een te snelle/hoge rentebeweging zal de recessie voeden en default risico op staatsschulden (incl. spread Italie - Duitsland) laten stijgen waarmee er nu wat druk op ECB zit om niet teveel te verhogen. Bijzonder te zien dat de 20y / 30y rente nu lager is dan de 10y. Markten prijzen in dat komende jaren een rente hobbeltje volgt, maar de € rente hierna zeer lang zeer laag zal blijven (helaas bijna noodzakelijk vanwege de hoge schulden en beperkte groei in EU).
The Third Way...
1
Dat de lange rente nu weer lichtjes daalt geeft aan dat de markt denkt dat de inflatie gedrukt zal worden door een recessie. De stabiliserende rente is zonder meer goed nieuws voor de financiering van vastgoed, de vraag is in hoeverre een recessie via de huurders de mogelijkheden tot huurindexatie beperkt.

Gezien de hogere beurskoersen van dit soort vastgoed tov. de indices lijkt de markt te denken dat het voordeel v/d eerste lichtjes doorslaggevend zal zijn. Of anders gezegd, de recessie zal de huurders niet al te hard treffen...
Branco P
0
5 jaars EUR IRS renteswap op basis van 6Maands Euribor doet 1,34% nu. 28 basispunten lager dan de stand op 6 mei j.l..

www.iex.nl/Rente-Koers/61375437/IRS-5...

Op basis van 3Maands Euribor (die banken gebruiken bij afsluiten financiering) zit je ca. 5bpt lager (dus nu rond 1,29%). Dan is het dus nog de vraag hoe hoog de marge is die de bank in rekening brengt. Die zal sowieso een heel stuk hoger zijn dan 70bpt anders had ECP wel het rentepercentage genoemd. Met een onderpand als Fiordaliso denk ik aan een marge van 150bpt a 200bpt dus dan hebben we het over 2,79% a 3,29%. Disclaimer: dit is mijn eigen benadering op basis van mijn uiteraard zeer summiere kennis van financieringen.
Lamsrust
1
quote:

Branco P schreef op 25 mei 2022 14:57:

5 jaars EUR IRS renteswap op basis van 6Maands Euribor doet 1,34% nu. 28 basispunten lager dan de stand op 6 mei j.l..

www.iex.nl/Rente-Koers/61375437/IRS-5...

Op basis van 3Maands Euribor (die banken gebruiken bij afsluiten financiering) zit je ca. 5bpt lager (dus nu rond 1,29%). Dan is het dus nog de vraag hoe hoog de marge is die de bank in rekening brengt. Die zal sowieso een heel stuk hoger zijn dan 70bpt anders had ECP wel het rentepercentage genoemd. Met een onderpand als Fiordaliso denk ik aan een marge van 150bpt a 200bpt dus dan hebben we het over 2,79% a 3,29%. Disclaimer: dit is mijn eigen benadering op basis van mijn uiteraard zeer summiere kennis van financieringen.
Correcte benadering. URW 5 jrs kost nu plm. 2.6% en 10 jaars 3.5%. ECP zal meer moeten betalen, dus ik denk dat het idd richting 3.5% gaat.
Branco P
0
quote:

Lamsrust schreef op 25 mei 2022 11:28:

[...]

Daarnaast heeft de long/short strategie het nu zwaar, i.e. hedge funds die long in de e-commerce zaten zien hun long posities afkalven. Indien ze daaruit stappen - hetgeen gebeurt gelet op de fors dalende koersen - moet voor het evenwicht van de fondsstrategie ook de short gesloten worden. Daarnaast beginnen kopers de markt af te struinen, zie bod van Oaktree op Euroshop. ook hoor ik steeds meer geluiden dat de "peak inflation" voorbij/nabij is, waardoor de ingeprijsde rentestijgingen wellicht wel eens te hoog zijn. Bovendien lijkt de energiemarkt zich opnieuw "te zetten", i.e. allerlei alternatieve leveranciers voor Russische fossiele brandstoffen worden gecontracteerd. Dit heeft ook een neerwaarts effect op de inflatie.
Indien de inflatie weer daalt en de rente minder hard gaat stijgen dan verwacht, dan zitten de retailfondsen redelijk goed.
dat kopers de markt beginnen af te struinen, zoals onlangs grootaandeelhouder Otto die een bod doet op "zijn eigen" DES en het feit dat sommige winkelvastgoedfondsen (zoals DES) wel heel erg extreem laag koers(t)en, hoewel reeds duidelijk is geworden dat Corona geen slachting onder de huurders heeft veroorzaakt, kun je wat mij betreft niet helemaal los van elkaar zien. Het is uiteraard slechts speculeren, maar in het verleden hebben we maar al te vaak gezien dat aandelen opmerkelijk laag koersen op het moment dat er een overnamebod komt (Vendex was een mooi voorbeeld en recenter Hunter Douglas. In mijn hoofd zit wat dat betreft ook Ten Cate. En Boskalis is wat dat betreft nu weer hot natuurlijk)
Branco P
0
quote:

Lamsrust schreef op 25 mei 2022 15:10:

[...]

Correcte benadering. URW 5 jrs kost nu plm. 2.6% en 10 jaars 3.5%. ECP zal meer moeten betalen, dus ik denk dat het idd richting 3.5% gaat.
Ik zou toch mooi veel liever hypothecair financier van Fiordaliso zijn dan een bond-financier van URW. Als je zaken doet met een gespecialiseerde bank dan kan het met die marge nog wel eens meevallen. Niet zomaar richting die 3,5% schrijven zou ik derhalve zeggen.
junkyard
2
quote:

Branco P schreef op 25 mei 2022 15:23:

[...]

Ik zou toch mooi veel liever hypothecair financier van Fiordaliso zijn dan een bond-financier van URW. Als je zaken doet met een gespecialiseerde bank dan kan het met die marge nog wel eens meevallen. Niet zomaar richting die 3,5% schrijven zou ik derhalve zeggen.
Ieder zijn voorkeur, geef mij maar (liever) een URW bond tegen gelijke voorwaarden, dit is een stuk beter verhandelbaar. De banken zullen de ECP financiering ook doorplaatsen (en niet volledig op eigen balans houden), maar hebben minder lijnen waar zij dit kwijt kunnen waardoor ECP uiteindelijk een hoger tarief kwijt is en tegen een dicht loket van de banken kan aanlopen wanneer marktverstoring optreedt en banken hun voorzieningenpot moeten vullen (en geen extra risico willen nemen).

Als ECP een vast tarief heeft afgesproken op de 5-jarige financiering, dan verwacht ik dat dit minimaal 3,5% is i.v.m. Italiaans winkelcentrum (beide niet zo in trek momenteel qua financieringen). Een variabel tarief (Euribor + opslag) op deze financiering is ook goed mogelijk (evt. met losse swaps ter dekking renterisico).
HCohen
0
Gesloopt eethuisje Stadsplein verhuist mogelijk naar kantoor Wereldhave
capelle.ijsselenlekstreek.nl/nieuws/a...
www.wereldhave.com/portfolio-strategy...
di 24 mei 2022,
------------
Hoe gaat het nieuwe Stadsplein eruit zien?
capellevandaag.nl/2022/02/14/hoe-gaat...
------------
CAPELLE • De afgelopen dagen is het eethuisje op het Stadsplein, onder de metrobaan, gesloopt. Volgens een woordvoerder van ontwikkelaar Wereldhave is er een akkoord met de eigenaar van de dönerzaak en heeft Wereldhave haar eigen kantoor in de Koperwiek aangeboden als nieuwe locatie voor het eettentje.

“Hiervoor ligt momenteel een aanvraag voor een omgevingsvergunning bij de gemeente”, aldus de woordvoerder. “Dit omdat de bestemming van het pand van kantoor- naar winkelpand verandert en er een andere pui moet komen.”

De sloop past bij de grote metamorfose die het Stadsplein ondergaat en de komende twee jaar verder zal ondergaan.
Branco P
0
quote:

junkyard schreef op 25 mei 2022 16:15:

[...]

Ieder zijn voorkeur, geef mij maar (liever) een URW bond tegen gelijke voorwaarden, dit is een stuk beter verhandelbaar. De banken zullen de ECP financiering ook doorplaatsen (en niet volledig op eigen balans houden), maar hebben minder lijnen waar zij dit kwijt kunnen waardoor ECP uiteindelijk een hoger tarief kwijt is en tegen een dicht loket van de banken kan aanlopen wanneer marktverstoring optreedt en banken hun voorzieningenpot moeten vullen (en geen extra risico willen nemen).

Als ECP een vast tarief heeft afgesproken op de 5-jarige financiering, dan verwacht ik dat dit minimaal 3,5% is i.v.m. Italiaans winkelcentrum (beide niet zo in trek momenteel qua financieringen). Een variabel tarief (Euribor + opslag) op deze financiering is ook goed mogelijk (evt. met losse swaps ter dekking renterisico).
Het gaat hem er nu juist om dat het niet zomaar “een” Italiaans winkelcentrum is maar het is Fiordaliso, een onlangs gemoderniseerd centrum met een nieuwe Hypermarkt die ook zeker weer 20 jaar zal blijven en met o.a. Primark als trekker (en vele andere) waardoor het winkelcentrum op dit moment het meest attractieve winkelcentrum van Milaan is. Bovendien is het hartstikke “green” en dat vinden financiers ook mooi. Daar zit de aanleiding om juist aan lagere marges te denken.

Mooie discussie overigens en wat zou het nu fijn zijn om te weten wat het daadwerkelijke rentetarief is waartegen afgesloten werd! ;-)
HCohen
0
Onwijs klein volume vandaag(slechte nieuws; niet veel nwe instappers, goede nieuws; niet veel verkopers)
Ortega
1
Er zijn geen verkopers meer, afgezien van wat (bank)algoritmes bij negatief sentiment. Logisch want koers stond al eens op 18,40 (ex div 17,30)
Er zijn nog veel kopers: de hedgefonds. Die hebben nog exact 8 weken voordat Q2 / post-corona cijfers uitkomen.
WH moet ook wel resultaat laten zien, met een bozige grootaandeelhouder.
Die spike omhoog gaat komen. absoluut.
NLvalue
0
[Modbreak IEX: Gelieve niet zonder onderbouwing (in)directe beschuldigingen van illegale activiteiten te plaatsen, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
HCohen
1

Nederlandse detailhandel zet meer om


Door ABM Financial News op dinsdag 31 mei 2022

Nederlandse detailhandel zet meer om
Beeld: ABM Financial News
(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse detailhandel heeft in april meer omgezet. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In april steeg de omzet van de Nederlandse detailhandel met 8,1 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, terwijl de verkoopvolumes met 1,8 procent toenamen.

De online omzet was in april echter 19,1 procent lager dan in april 2021.

De omzet van de non-foodwinkels groeide in april 2022 met 21,1 procent. Het volume was 14,9 procent hoger dan een jaar eerder.

De grote groei komt vooral doordat de omzet in april 2021 op een laag niveau lag. Toen gold er nog een lockdown tot 28 april waar vooral de non-foodsector last van had. In april dit jaar was er geen lockdown.

De winkels in voedings- en genotmiddelen hebben in april 1,4 procent meer omzet behaald dan in april 2021. Het verkoopvolume was 5,9 procent lager dan een jaar eerder. De omzet van de speciaalzaken lag 5,2 procent hoger, de omzet van de supermarkten 0,9 procent hoger.
1.093 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 51 52 53 54 55 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 10:29
Koers 14,220
Verschil -0,100 (-0,70%)
Hoog 14,400
Laag 14,180
Volume 50.377
Volume gemiddeld 96.163
Volume gisteren 257.091

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront