B&S Group « Terug naar discussie overzicht

B&S Group 2022

798 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 36 37 38 39 40 » | Laatste
Bob777
1
quote:

Louis Pasciuto schreef op 25 mei 2022 10:31:

[...]

... waar de marge net zo mager is als op Schiphol. Bovendien vliegt daar vooral low-budget, daar gaat niemand dus veel uitgeven.
Kijk jij snapt het (niet). Ooit wel eens een marketing boek gelezen. Mensen die het niet kunnen betalen winkelen bij de Albert heijn en die het wel kunnen betalen bij de aldi. Dus op de low-budget vlucht wordt wel de volledige reisbeleving mee gepakt en gaan we ook ff shoppen op een luchthaven. Misschien wel omdat het weer een tijdje geleden is dat men die beleving heeft meegemaakt. Waar ze in Schiphol hun winkeltijd verpesten aan het in de rij staan voor de incheck balie heb je op de kleinere luchthavens tijd over.
En de rest van het forum zal me wel weer voor gek verklaren maar ik vind dat het bedrijf veel potentie heeft doordat het over de hele wereld actief is en zo een crisis in het ene werelddeel (inkoop) kan uitnutten in een ander deel (verkoop) .
Zowel in oorlog of vrede (cruise/bevoorrading navo) hebben ze een goede mix.
Het spelletje is in de basis gelijk waardoor je heel flexibel bent in het uitwisselen van competities binnen je logistieke proces.
Vandaag het begin van de draai, morgen een dag van bezinning en opeens beseffen mensen dat banken en verzekeringsmaatschappijen ook geen lieverdjes zijn dat bouwbedrijven ook wel eens gekkigheid uithalen maar dat hier iemand een bedrijf heeft die tot het gaatje gaat. Misschien allemaal niet zo sexy als Adyen maar Ion musk heeft niet voor niets een andere uitdaging gekozen toe hij Paypal achter zich liet.
Deze club kan echt wel tegen een stootje maar wordt nu veel te hard afgestraft omdat een bank (ING zwartgeld aannemen in Rusland) als betrouwbaar wordt aangemerkt en een ondernemer in een niche markt als kop van jut wordt aangemerkt terwijl ik denk 2 miljard handel en dat af en toe iets dat fout gaat. Hebben die mensen enig idee hoe vaak Aegon is veroordeeld omdat ze aan machtsmisbruik doen dus dat lijkt me geen argument.
Maar goed het is ieders eigen geld en natuurlijk jammer dat het bedrijf (en ik zelf natuurlijk) niet wordt beloond voor de goede prestaties tijdens de corona crisis. We staan nu inmiddels op een niveau van april 2020 toen de wereld totaal niet wist waar ze aan toe waren, daarna wist het bedrijf kwartaal op kwartaal winst te brengen en groei tja dat de wereld stabiel is wil ik niet zeggen maar zo’n onbekend zwart gat als begin 2020 ligt niet voor ons.
En volgens mij lopen ze niet achter op schema met betrekking tot hun jaardoelen en ik volg dit aandeel al een poosje en natuurlijk zou een pr afdeling een goede aanwinst zijn. Maar dat denk ik dan als aandeelhouder in de emotie omdat de koers zakt. Gewoon je ding doen en niet te veel mensen verstellen hoe je dit doet is ook een strategie. Ik laat ze daar in Luxemburg gewoon hun gang gaan wan ik denk niet dat ze daar tevreden zijn als de winst niet toeneemt
Louis Pasciuto
0
quote:

Bob777 schreef op 26 mei 2022 00:44:

[...]
Kijk jij snapt het (niet). Ooit wel eens een marketing boek gelezen.
Hmmm... je zit al jaren long in B&S en dan zou ik het niet snappen?
Gezien je verwijst naar het lezen van een marketingboek denk ik dat dat je probleem is, een theoriemens.
Je leidt aan tunnelvisie, je zal en moet de jackpot binnenhalen met je ooit gemaakte keuze. Succes daarmee.
Shlomo
1
quote:

Bob777 schreef op 26 mei 2022 00:44:

[...]
. Ik laat ze daar in Luxemburg gewoon hun gang gaan wan ik denk niet dat ze daar tevreden zijn als de winst niet toeneemt
Directie zit in Dordrecht en niet in Luxemburg. In Luxemburg vindt de aandeelhouders vergadering plaats dan komen er weinig particulier kleine aandeelhouders. Waarom niet niet in Dordrecht dat is toch veel economischer en om in jouw beleving marketing technisch ook veel beter want dan kan de aandeelhouder ook echt kennismaken met de B&S organisatie.
Calendar
0
quote:

Zwaluwe/Dongen schreef op 24 mei 2022 08:33:

[...]

op SCHIPHOL STAAN ZE IN DE RIJ, MAAR NIET VOOR DE WINKELS
Heb jij iets met je CapsLock?
Stork 49
0
quote:

Calendar schreef op 26 mei 2022 17:20:

[...]

Heb jij iets met je CapsLock?
maak je niet zo druk: gewoon een "perongelukje" die ik niet wou corrigeren. En om hier 2 dagen later nog op te reageren? Niets anders te doen?
Calendar
0
quote:

Zwaluwe/Dongen schreef op 26 mei 2022 22:19:

[...]
maak je niet zo druk: gewoon een "perongelukje" die ik niet wou corrigeren. En om hier 2 dagen later nog op te reageren? Niets anders te doen?
Voor iemand die spelling blijkbaar zo belangrijk vindt ben je wel slordig met hoofd en kleine letters. Niet erg consistent.
Stork 49
0
quote:

Calendar schreef op 27 mei 2022 12:53:

[...]

Voor iemand die spelling blijkbaar zo belangrijk vindt ben je wel slordig met hoofd en kleine letters. Niet erg consistent.
en een fijn weekend nog
Louis Pasciuto
0
Ja, Bob, ben je blij? Een week geleden was de slotkoers 5,56 euro
Dat is een beetje hetzelfde als schrijven dat het weer druk is op Schiphol wat goed zou moeten zijn voor B&S maar tijdens corona aandragen dat gesloten winkels op luchthavens slechts een paar procent va de omzet deel uitmaken.
Calendar
0
quote:

Zwaluwe/Dongen schreef op 27 mei 2022 17:32:

met hoofd- en kleine letters trouwens
Met hoofd- en kleine letters trouwens.
Bob003
0
het is verleidelijk om het verlies wat te middelen, maar durf het niet aan. Denk dat er betere alternatieven zijn momenteel als je nog cash over hebt.
BowmoreBoerke
1
quote:

RJ 80 schreef op 13 juni 2022 15:39:

Positie uitgebreid, nog meer mensen die dat gedaan hebben?
Ik, iets te vroeg - zit nu op GAK 6,24. Maar ben er tevreden mee - de positie is ingenomen met een 3-5 jaars blik. Binnen de portefeuille en de mogelijkheden kan dit dit missen en dat ik voorlopig nog wel even "vast zit" in dit aandeel, deert mij niet zoveel.

Wel mooi om te zien dat het aandeel niet (meer) onder de 5 duikt. Gebeurt dat wel, dan overweeg ik een geringe roodstand op de bankrekening te nemen om bij te kopen en uit te middelen.
Louis Pasciuto
0
Dat duurt niet lang voordat die onder de 5 duikt... misschien haalt Willem het dan voor 6,50 van de beurs.
pietverdriet
1
Met een k/w van rond de 9 en een dividend van 4,5% ben ik best tevreden.
Wellicht nog maar wat er bij kopen.
BowmoreBoerke
1
Eruit gegaan op 5,30, nu klein (voor eenderde van wat ik er in zit) weer ingestapt op 4,92.

Op termijn moet dit toch wel weer goed komen...Hoop ik....
boxer2
0
798 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 36 37 38 39 40 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 4,500
Verschil -0,040 (-0,88%)
Hoog 4,650
Laag 4,495
Volume 127.930
Volume gemiddeld 67.779
Volume gisteren 398.729

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront