Fagron « Terug naar discussie overzicht

Fagron 2022 -Sky is the limit

362 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 16 17 18 19 » | Laatste
maci
0
Openbaarmaking van kennisgeving ontvangen van NN Group N.V.

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron een kennisgeving ontvangen van NN Group N.V.

Kennisgeving van NN Group N.V.
Op 14 april 2022 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van NN Group N.V. (NN Group) op 11 april 2022 de kennisgevingsdrempel van 15% heeft overschreden door verwerving of overdracht van zeggenschap over een onderneming die een deelneming in een uitgevende instelling bezit.
De kennisgeving is gedaan omdat The Goldman Sachs Group, Inc. volledig eigenaar is geworden van NN Investment Partners Holdings N.V. (NNIP) en daarmee de indirecte eigenaar van alle posities die eerder door NNIP worden gehouden.
De kennisgeving vindt plaats door een moederonderneming of een controlerende persoon.
Op 11 april 2022 bezit NN Group (indirect) in totaal 11.605.000 stemrechten. 10.675.000 stemrechten worden gehouden door Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V., 775.000 stemrechten worden gehouden door Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. en 155.000 stemrechten worden gehouden door NN Re (Netherlands) N.V.
Op basis van de noemer van 72.960.154 (totaal aantal stemrechten), bezit NN Group op 11 april 2022 (indirect) in totaal 15,91% van het totaal aantal stemrechten.
De (Engelstalige) kennisgeving van NN Group kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link.
maci
0
Aandeelhouders Fagron keuren alle stempunten AVA en BAVA goed

Fagron heeft vandaag haar jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA) gehouden. De AVA en de BAVA keurden alle stempunten goed.

De AVA heeft, onder andere, Fagron’s jaarrekening 2021 goedgekeurd en het brutodividend van € 0,20 per aandeel over 2021. Ook zijn Vera Bakker, Ann Desender en Neeraj Sharma benoemd als onafhankelijke en niet-uitvoerende bestuurders en is Management Deprez BV, vertegenwoordigd door Veerle Deprez, herbenoemd als onafhankelijke en niet-uitvoerende bestuurder, ieder voor een termijn van vier jaar. Rafael Padilla en Karin de Jong zijn als uitvoerende bestuurders herbenoemd, ook ieder voor een termijn van vier jaar. Andere stempunten die door de AVA zijn goedgekeurd omvatten onder meer het remuneratieverslag en het remuneratiebeleid van Fagron.

De BAVA stemde onder andere in met de hernieuwing van de machtiging toegestaan kapitaal en de bijbehorende wijziging van de statuten van de vennootschap.

De volledige agenda van beide vergaderingen, met daarin alle stempunten, en alle overige relevante vergaderstukken zijn beschikbaar op de website van Fagron. De notulen van de vergaderingen zullen daar ook beschikbaar komen.

Samenstelling Raad van Bestuur
Vandaag zijn Vanzel G. Comm.V., vertegenwoordigd door Giulia van Waeyenberge, en Alychlo NV, vertegenwoordigd door Marc Coucke, teruggetreden als niet-uitvoerende bestuurders. Hiermee bestaat de raad van bestuur van Fagron per heden suit de volgende 9 leden: AHOK BV, vertegenwoordigd door Koen Hoffman (voorzitter), Rafael Padilla (CEO), Karin de Jong (CFO), Management Deprez BV, vertegenwoordigd door Veerle Deprez, Michael Schenck BV, vertegenwoordigd door Michael Schenck, Robert ten Hoedt, Vera Bakker, Ann Desender en Neeraj Sharma. De raad van bestuur van Fagron heeft Karin de Jong per heden benoemd als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor ESG.

Dividendkalender
De dividendkalender is als volgt:
Ex dividend datum: 16 mei 2022
Registratiedatum: 17 mei 2022
Betaaldatum: 18 mei 2022
Tommeke_
0
09:34
'Frans Fagron' blijft schitteren

Ook op zijn tweede beursdag is Euroapi
EAPI
-1,17%
, zeg maar 'het Franse Fagron' in trek. Het aandeel trekt 6 procent hoger tot 14,3 euro. Het beurshuis JPMorgan start zijn opvolging met een koopadvies en een koersdoel van 17 euro.
Euroapi kreeg vrijdag een aparte beursnotering via een afsplitsing van Sanofi. Het bedrijf is gespecialiseerd in apothekersbereidingen. Sanofi-aandeelhouders kregen voor elke 23 aandelen in hun portefeuille een aandeel Euroapi toegewezen. Dat gebeurde tegen een referentiekoers van 12 euro.
De groep noteert daar na twee dagen al 19 procent boven.

Is dat bedrijf eigenlijk niet meer zoals Azelis ipv Fagron?
Tommeke_
0
quote:

Umi1 schreef op 12 mei 2022 07:58:

Alleszins niet met Fagron te vergelijken...
Eerder met www.ajinomoto-omnichem.com
Klopt of Azelis zoals ik zei. Zal wel beetje spielerei zijn van de krant om wat meer clicks te krijgen daar Fagron een populair bedrijf en aandeel is in BE.
wiegveld
0
Fagron moet levering stoppen van hun omeprazol drank.
Omzetschatting enkele miljoenen.
Bijlage:
wiegveld
0
Hier zie je de omzet van alle doorgeleverde bereidingen. marktaandeel Fagron zal denk ik rond de 40% liggen. Maar dat is een voorzichtige schatting.

www.gipdatabank.nl/databank?infotype=...
wiegveld
0
per juni valt er weer een product uit voor Fagron en haar concurrenten.
www.gipdatabank.nl/databank?infotype=...

Nummer 6 op de top 10 lijst is nu als geregistreerd product op de markt en mag niet meer verkocht worden.
Scheelt 3,5 miljoen omzet voor alle partijen op apotheeknivo, ik schat 2 miljoen op Fagron en anderen nivo en dus 1 miljoen voor Fagron op jaarbasis in Nederland.
wiegveld
0
quote:

wiegveld schreef op 2 juni 2022 21:45:

per juni valt er weer een product uit voor Fagron en haar concurrenten.
www.gipdatabank.nl/databank?infotype=...

Nummer 6 op de top 10 lijst is nu als geregistreerd product op de markt en mag niet meer verkocht worden.
Scheelt 3,5 miljoen omzet voor alle partijen op apotheeknivo, ik schat 2 miljoen op Fagron en anderen nivo en dus 1 miljoen voor Fagron op jaarbasis in Nederland.
Komende weken ook debat in Tweede Kamer over vitamine D in zorgverzekering of eruit.
Staat in zelfde lijstje op nummer 2. zou nog meer tegenslag zijn voor Fagron en de concurrentie.
effegenoeg
0
quote:

wiegveld schreef op 3 juni 2022 23:29:

[...]
Komende weken ook debat in Tweede Kamer over vitamine D in zorgverzekering of eruit.
Staat in zelfde lijstje op nummer 2. zou nog meer tegenslag zijn voor Fagron en de concurrentie.
Er moet volgens mij wel een pilletje te leveren zijn door Fagron, wat jou een beetje blijer kan maken.
voda
0
Update: management Fagron positief gestemd
Berenberg handhaaft koopadvies.

(ABM FN-Dow Jones) CEO Rafael Padilla en IR-manager Karen Berg van Fagron hebben zich positief uitgelaten over de toekomst van het eigen bedrijf tijdens een bijeenkomst die Berenberg vorige week in Frankfurt organiseerde.

De toon die de twee bestuurders aansloegen, was volgens analist Beatrice Allen over het algemeen zelfverzekerd. Onderliggend ziet het plaatje er volgens hen steeds beter uit.

Het management sprak vooral over de Amerikaanse activiteiten, overnamekansen en het bereiken van de ESG-doelstellingen.

Volgens de analist pakken de terugroepacties van een belangrijke concurrent in de VS positief uit voor Fagron. Analist Allen vindt dat Fagron goed gepositioneerd is om in de komende jaren aanzienlijk beter te presteren in de VS.

Bovendien wil Fagron de capaciteit van de productielijn in Wichita uitbreiden tot een omzet van 300 miljoen dollar in 2027. Daarmee ligt de capaciteit op termijn 50 procent hoger dan Berenberg had verwacht.

Verder verloopt de integratie van Letco goed en worden er duidelijke synergievoordelen gerealiseerd, aldus Allen.

De analist benadrukte dat overnames de grootste koersaanjagers zullen zijn in de toekomst. Volgens Berenberg heeft Fagron meer dan 130 miljoen euro beschikbaar om in de komende 12 maanden acquisities te doen.

Het aandeel heeft sinds de start van 2022 nog redelijk goed gepresteerd, gezien de tegenwind op de aandelenmarkten. Berenberg handhaafde het koopadvies met een koersdoel van 25,00 euro.

Het aandeel Fagron steeg maandag op een rode beurs 1,7 procent tot 16,64 euro.

Update: om juiste functie Karen Berg te vermelden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Fagron verhoogt kapitaal

Door ABM Financial News op maandag 13 juni 2022
Views: 1.982

(ABM FN-Dow Jones) Fagron heeft op 10 juni 2022 32.500 nieuwe aandelen uitgegeven als gevolg van de uitoefening van inschrijvingsrechten. Dit meldde de leverancier van apothekersingrediënten maandag nabeurs.

De aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf het boekjaar 2022.

Bron: ABM Financial News
voda
0
Fagron ontvangt waarschuwing FDA
Na inspectie in fabriek in Minnesota.

(ABM FN-Dow Jones) Fagron heeft op 14 juni een waarschuwing ontvangen van de Amerikaanse toezichthouder FDA. Dit bleek dinsdagmiddag uit een publicatie van de toezichthouder.

De waarschuwing kwam na een inspectie van een faciliteit van Fagron in Minnesota in de eerste helft van november 2021.

De FDA was onder meer niet te spreken over het correct herverpakken van farmaceutische ingrediënten, waardoor bijvoorbeeld het risico ontstaat van kruisbesmetting.

Fagron moet de geconstateerde zaken direct oplossen, aldus de FDA. Indien dit niet gebeurt, dan kan dit tot juridische acties leiden, meldt de toezichthouder, of het weigeren van exportcertificaten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
jelmas1
0
Waarom is dit nieuws op 14 juni niet gemeld bij het nieuws van Fagron, we zijn erin geluist dit mag en kan toch niet !!!!!!!
voda
0
Update: Fagron ontvangt waarschuwing FDA
Na inspectie in fabriek in Minnesota.

(ABM FN-Dow Jones) Fagron heeft op 14 juni een waarschuwing ontvangen van de Amerikaanse toezichthouder FDA. Dit bleek dinsdagmiddag uit een publicatie van de toezichthouder.

De waarschuwing kwam na een inspectie van een herverpakkingsfaciliteit van Fagron in Minnesota in de eerste helft van november 2021.

De FDA was onder meer niet te spreken over het correct herverpakken van farmaceutische ingrediënten, waardoor bijvoorbeeld het risico ontstaat van kruisbesmetting.

Inmiddels zijn van de zeven zogeheten observaties er volgens Fagron vier opgelost en aan drie wordt nog gewerkt.

Fagron moet de geconstateerde zaken direct oplossen, aldus de FDA. De magistrale bereider moet binnen 15 werkdagen na dagtekening van de brief van de FDA, die is gedateerd op 14 juni, een plan van aanpak presenteren aan de toezichthouder. "Daar zijn we nu druk mee bezig", aldus het bedrijf.

Indien dit niet gebeurt, dan kan dit tot juridische acties leiden, meldt de toezichthouder, of het weigeren van exportcertificaten. "En zo ver willen we het niet laten komen", aldus Fagron, want dit zou serieuze implicaties kunnen hebben.

Het aandeel Fagron daalt dinsdag 4,4 procent.

Update: om reactie Fagron en koers toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
jelmas1
0
Op 22/6 en 24/6 had ik opties met einddatum 15jul22 gekocht !!!! Is hier wat juridisch aan te pakken ?????
BowmoreBoerke
0
wiegveld
0
Tsja, als je een hele grote broek aan trekt maar dan de zaakjes niet voor elkaar hebt is dat in Amerika killing.
In ons land is de Inspectie Gezondheid en Jeugd veel lankmoediger.
fagron en andere bedrijven wordt geen strobreed in de weg gelegd,
Per 1 juli verhoogt Fagron trouwens al haar prijzen voor producten naar de apotheek met 5% of meer. nog wat goed nieuws op de valreep.
effegenoeg
0
quote:

wiegveld schreef op 28 juni 2022 17:05:

Tsja, als je een hele grote broek aan trekt maar dan de zaakjes niet voor elkaar hebt is dat in Amerika killing.
In ons land is de Inspectie Gezondheid en Jeugd veel lankmoediger.
fagron en andere bedrijven wordt geen strobreed in de weg gelegd,
Per 1 juli verhoogt Fagron trouwens al haar prijzen voor producten naar de apotheek met 5% of meer. nog wat goed nieuws op de valreep.
Doet me zeer.
Overigens vertrouw ik op de goede afloop.
Voor de kopers tot 15:30 een reden om verhaal te gaan halen.
362 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 16 17 18 19 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 17,700
Verschil -0,200 (-1,12%)
Hoog 17,900
Laag 17,580
Volume 47.747
Volume gemiddeld 53.325
Volume gisteren 55.551

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront