AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

AJAX 2022

259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
1
Ajax- Brobbey - Leipzig

Ajax is in onderhandeling met Leipzig over de terugkeer van de eerder gratis naar Leipzig vertrokken Brobbey.
Het lijkt erop dat er een groot verschil is tussen de vraagprijs en de biedingen van Ajax.

Wij zullen helemaal achter Ajax staan als zij voet bij stuk houden en maximaal Euro 15 miljoen investeren voor de terugkeer van deze voetballer. (Vraagprijs van Leipzig is volgens ingewijden Euro 25 miljoen)

Wij hebben de indruk dat Ajax in deze periode meer zijn grenzen trekt, alternatieve oplossingen achter de hand heeft, en dat zij bereid zijn om voor een ander target te gaan indien er geen realistische deal kan worden gesloten. Geen deal is dan ook een uitkomst. Zo werkt het in onderhandelingen!

En als dat zou betekenen dat Brobbey niet zal terugkeren dan is dat maar zo! Niemand is groter dan Ajax en alternatieven zijn er altijd.
Het zou een goede les zijn ook voor anderen jonge spelers om niet te snel de leerschool Ajax te verlaten.

Wij zijn benieuwd en volgen de ontwikkelingen op de voet.
Wilbar
1
Bod Manchester United van 45 miljoen op Ajacied Martinez

MANCHESTER - Erik ten Hag stelt alles in het werk om Lisandro Martinez (24) naar Manchester United te halen. De Engelse topclub heeft bij Ajax een bod uitgebracht van in totaal 45 miljoen euro op de Argentijnse verdediger, die na drie seizoenen in Amsterdam openstaat voor een nieuw avontuur.

www.telegraaf.nl/sport/189666413/bod-...
Wilbar
1
'Ajax en Tottenham akkoord over recordtransfer Bergwijn'
4 juli 2022, 12.24 uur · Door AT5

Het hangt al tijden in de lucht, maar nu lijkt het er dan echt van te komen: de transfer van Steven Bergwijn van Tottenham Hotspur naar Ajax. Volgens Voetbal International en De Telegraaf legt Ajax dertig miljoen euro neer voor de aanvaller. Daarmee wordt Bergwijn de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van Ajax.

www.at5.nl/artikelen/215876/ajax-en-t...

NB. Nog niet bevestigd door Ajax
voda
1
Ajax verlengt contract Naci Unuvar
Geen financiële details genoemd.

(ABM FN-Dow Jones) Ajax en Naci Ünüvar hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub met een notering aan het Damrak bekend, zonder financiële details te noemen.

De vorige overeenkomst met Ünüvar liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de aanvallende middenvelder loopt nu tot en met 30 juni 2026.

De speler doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal. Ünüvar speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Ajax akkoord met Borussia Dortmund over transfer Sébastien Haller
Transfersom van 31 miljoen euro plus bonussen.

(ABM FN-Dow Jones) Ajax en Borussia Dortmund hebben overeenstemming bereikt over een transfer van Sébastien Haller naar de Duitse club. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub met een notering aan het Damrak woensdagmiddag bekend.

Ajax ontvangt een transfersom van 31 miljoen euro. Dit kan nog oplopen tot 34,5 miljoen euro middels bonussen.

Haller stond nog tot en met 30 juni 2023 onder contract bij Ajax, maar dient dit contract dus niet uit.

De Fransman met Ivoriaanse roots speelde in totaal 66 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 47 doelpunten, waaronder een flink aantal in de Champions League.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Wilbar
1
Wilbar
1
United schijnt bod op Martínez te verhogen

Het begint er steeds meer op te lijken dat Lisandro Martínez onhoudbaar wordt voor Ajax. Erik ten Hag wil de Argentijnse verdediger zo graag naar Manchester United halen dat 'The Red Devils' het bod naar 50 miljoen euro (inclusief bonussen) zouden hebben verhoogd. Martínez wil zelf ook graag de overstap maken naar de Premier League. Zijn contract bij Ajax loopt nog drie jaar door. (Bron: De Telegraaf)
Wilbar
1
Schreuder heeft eerste aankoop binnen: Bergwijn officieel Ajacied
3 minuten geleden · Door AT5

Steven Bergwijn is gepresenteerd als speler van Ajax. De 24-jarige geboren Amsterdammer komt over van het Engelse Tottenham Hotspur en tekent een contract voor vijf jaar bij de club. Met de komst van Bergwijn is de eerste zomerse transfertarget van Alfred Schreuder binnen.

www.ajax.nl/artikelen/ajax-en-tottenh...
www.at5.nl/artikelen/215950/schreuder...
Tuut
0
We hopen dat Bergwijn dan net als Haller dan op den duur ook maar meer gaat opleveren dan investering. Ik had inschatting qua kosten wel iets lager ingeschat dan de prijs dan we nu betalen
Wilbar
1
quote:

IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER schreef op 30 juni 2022 18:20:

Volgens nog niet bevestigde bronnen is de deal met Owen Wijndal rondgekomen.
Ajax betaalt Euro 10 miljoen en heeft de opvolger van Tagliafico (vertrekwens) al in huis.
Witte rook in Amsterdam: papierwerk Wijndal in orde

AMSTERDAM - Ajax en AZ zijn er dan toch in geslaagd het papierwerk van de transfer van Owen Wijndal (22) in orde te maken. De Amsterdammers betalen tien miljoen euro voor de linksback, die in de Johan Cruijff ArenA tot de zomer van 2027 tekent.

www.telegraaf.nl/sport/1027586407/wit...

NB. Nog niet door Ajax bevestigd.
Wilbar
1
HIj verstuurde dan wel de verkeerde foto's met zijn telefoon maar op zijn werk als Technisch Directeur valt niets aan te merken. Daar was hij een kei in bij Ajax en onovertroffen. Als het duo Hu-Ha het net zo goed gaat doen dan knijpen we onze handen dicht.

Transfer Kristensen meevaller voor Ajax

Ajax profiteert mee van de transfer van Rasmus Kristensen (25) naar Leeds United. De Amsterdammers bedongen bij zijn overstap naar Red Bull Salzburg een doorverkooppercentage van vijftien procent. Het levert de club nu 750.000 euro op.

www.telegraaf.nl/sport/1935316675/tra...
jowi
1
Wilbar
0
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
1
Ajax heeft eerder beloofd om nog eens te kijken naar de dividend strategie.
We hebben ons stil gehouden de afgelopen Coronajaren. Het zou echter geen verkeerde zijn als de RvC ook naar dit thema weer eens naar gaat kijken. En dan uiteraard in combinatie met de gestelde sportieve doelen.
Wij hebben nog wel wat ideeën.
Dit item na de transferperiode weer eens verder uitdiepen?
Er moet een strategie te bedenken zijn, om met de "wereldformule" die Ajax heeft, deze stakeholders ook tevreden te stellen en te belonen voor het geduld.

Wat speelt er vandaag?

1. Wijndal wordt waarschijnlijk morgen gepresenteerd.
2. Transfer doorverkooppercentage Kristensen (hierboven al genoemd) levert extra Euro 750.000,- op.
3. Brobbey transfer blijft moeilijk.
4. Martinez mag niet weg onder de Euro 55- 60 miljoen. Met die voorwaarde gaat Ajax nu om de tafel met Manchester United. Als we de geruchten mogen geloven.

We blijven het volgen!
voda
0
Ajax contracteert Owen Wijndal

Door ABM Financial News op dinsdag 12 juli 2022
Views: 1.395

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft overeenstemming bereikt met AZ over de transfer van verdediger Owen Wijndal naar Amsterdam. Dat maakte de beursgenoteerde voetbalclub dinsdag bekend.

Ajax betaalt AZ een transfersom van 10 miljoen euro. Het contract met Wijndal gaat per direct in en loopt tot en met 30 juni 2027, dus voor vijf seizoenen.

Wijndal, geboren in 1999 in Zaandam, stond nog tot medio 2024 onder contract bij de Noord-Hollandse club.

Enkele dagen geleden contracteerde Ajax ook al Steven Bergwijn, van Tottenham Hotspur, voor een transfersom van 31,25 miljoen euro, ook voor vijf seizoenen.

Bron: ABM Financial News
Wilbar
0
Ajax houdt Martinez van trainingsveld

AMSTERDAM andro Martinez (24) heeft normaal gesproken zijn laatste meters voor Ajax gemaakt. De Argentijnse verdediger was donderdagochtend niet welkom op het trainingsveld op De Toekomst. Vooruitlopend op de transfer naar Manchester United wil Ajax geen risico nemen en werden de benen van (maximaal) 55 miljoen euro gespaard. In de sportschool werkte Martinez zijn eigen programmaatje af.
De dag ervoor bereikten Ajax-directeur Edwin van der Sar en de United-directie op hoofdlijnen een akkoord over de deal, die in de avonduren werd voorgelegd aan de raad van commissarissen van Ajax en de eigenaren van Manchester United.

Vandaag schuiven beide partijen weer aan de onderhandelingstafel aan en worden qua papierwerk de puntjes op de i gezet. Als alles goed verloopt, kan Martinez komend weekeinde in Australië bij de selectie van Erik ten Hag aansluiten.

www.telegraaf.nl/sport/1717025375/aja...
MOEdig Voorwaarts
0
quote:

voda schreef op 13 juli 2022 06:18:

Ajax contracteert Owen Wijndal

Ajax betaalt AZ een transfersom van 10 miljoen euro. Het contract met Wijndal gaat per direct in en loopt tot en met 30 juni 2027, dus voor vijf seizoenen.
Lijkt me een koopje!

Sowieso geen onaardig transferseizoen, jammer dat de koers voor dood blijft liggen...
Wilbar
0
Manchester United bevestigt komst Eriksen naar Old Trafford

Manchester United heeft de komst van Christian Eriksen afgerond en bevestigd. De Deense middenvelder (30, oud-speler van Ajax) tekent een contract voor drie seizoenen op Old Trafford.

Dat betekent volgens mij dat Frenkie de Jong waarschijnljk niet naar Manchester gaat
Wilbar
0
Manchester United bevestigt komst Eriksen naar Old Trafford

Manchester United heeft de komst van Christian Eriksen afgerond en bevestigd. De Deense middenvelder (30, oud-speler van Ajax) tekent een contract voor drie seizoenen op Old Trafford.

Het gevolg is, volgens mij, dat Frenkie de Jong waarschijnljk niet naar Manchester gaat
259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,400
Laag 10,200
Volume 944
Volume gemiddeld 2.061
Volume gisteren 8.451

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront