Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

rationeel schreef op 8 augustus 2022 10:46:

[...]
Ga rustig naar Malone:) luisteren, en houd eindelijk eens op met je kinderachtige gedoe.
Geef liever antwoord op mijn simpele vraag: wie beweert dat vaccinaties besmettingen voorkomen?
Zal vast wel in de bestseller van Baudet staan die je zeker gelezen hebt.
rene l
4
quote:

rationeel schreef op 8 augustus 2022 10:50:

[...]

Meer geinjecteerd, meer schade aan je eigen immuunsysteem.

Dat ben ik volledig met je eens rationeel, als je gezond bent dan ontwikkelt je eigen lichaam zelf antistoffen tegen mogelijke indringers van buitenaf.

En wat ik apart vind, iederéén is eigenlijk wel ingeent tegen meerdere kinderziektes om te voorkomen dat je deze krijgt, dit is ook gedaan met natuurlijke stoffen en het is zeer effectief.

En nu met Corona, het is toch een synthetisch vaccin en niemand weet wat de effecten op de lange termijn zijn.

Hugo zei nog, laat je vaccineren, je krijgt dan geen Corona, je kunt er ook niet mee besmet worden, doe het niet alleen voor jezelf, je voorkomt ermee dat je ook anderen kunt besmetten.
Achteraf gezien waren dit allemaal dikke leugens van hem, de praktijk heeft dit wel uitgewezen.

Ondanks de vaccinatie kun je gewoon opnieuw besmet raken, zelf verwacht ik dat ik inmiddels wel een keer of 4 besmet ben geraakt zonder dat ik er echt wat van gemerkt hebt.
Waarom verwacht ik dit, omdat mensen om mij heen zich wel hebben laten testen en ook positief getest waren omdat ze zeer vage klachten hadden of zich verplicht moesten laten testen.

En de nieuwe campagne is al weer opgestart, de herfstprik ligt klaar, maar hoe weten ze nu al hoe de nieuwe variant er straks uitziet.

Ik laat mij niet meer prikken, ik zie het nut er op dit moment ook niet meer van in.
Zelf ben ik absoluut niet tegen vaccinaties, en mocht er op termijn een corona vaccin komen met uitsluitend natuurlijke stoffen dan zou ik er geen enkel probleem mee hebben.
De jaarlijkse griepprik voor ouderen heeft namelijk door de jaren heen wel uitgewezen dat deze effectief is en ook geen ernstige bijwerkingen geeft.
[verwijderd]
5
quote:

gokker schreef op 8 augustus 2022 11:19:

[...]
Geef liever antwoord op mijn simpele vraag: wie beweert dat vaccinaties besmettingen voorkomen?
Zal vast wel in de bestseller van Baudet staan die je zeker gelezen hebt.
De ons welgezinde farmaceuten beweerden bij introductie een effectiviteit met kneiterhoge percentages. "Effectiviteit" slaat daarbij niet op enkel "minder ziek van het virus worden", welke claim overigens ook al ernstig onder druk staat. "Effectiviteit" is bedoeld om aan te geven wat de kans is om na injectie toch nog besmet/geïnfecteerd/ziek te geraken.

Volgens de regeringen die zich door de WHO lieten leiden was sprake van een Covid-19-pandemie, die alleen uit de wereld te helpen was (dus einde besmettingen) door injecties. Tegelijkertijd legde men allerlei dwang-contactvermijdingsmaatregelen op ter voorkoming van verdere verspreiding. Om hier onderuit te kunnen komen stelde men quasi-verplichte injecties in het vooruitzicht.

Op overheidswebsites en prik-uitnodigingsbrieven staat wel vermeld dat besmetting na vaccinatie nog mogelijk is. Maar zoiets moet meer gelezen worden als in het algemeen een bijsluiter: hier staan de bijwerkingen, maar in de regel heb je daar geen last van. Het is ter attentie, ter waarschuwing, ter indekking: een disclaimer. Mensen mogen er bij een goede vaccinatie dan ook terecht vanuit gaan dat zij voor een langere periode, zoniet levenslang, beschermd zijn tegen het krijgen van de ziekte waartoe het vaccin dient.
[verwijderd]
0
quote:

Opus135 schreef op 8 augustus 2022 12:49:

[...]

De ons welgezinde farmaceuten beweerden bij introductie een effectiviteit met kneiterhoge percentages. "Effectiviteit" slaat daarbij niet op enkel "minder ziek van het virus worden", welke claim overigens ook al ernstig onder druk staat. "Effectiviteit" is bedoeld om aan te geven wat de kans is om na injectie toch nog besmet/geïnfecteerd/ziek te geraken.
[...]
Een vaccin kan helemaal geen infectie voorkomen. Hoe zou het? Het kan alleen het immuunsysteem stimuleren, als het meezit.

Zelf denk ik er trouwens over het bij mijn twee inentingen te laten. Boosters heb ik niet genomen. Ik zet liever op kudde-immuniteit, ook als de hier populaire heer Wilders dat begrip mensonterend vindt...
rationeel
4
quote:

gokker schreef op 8 augustus 2022 13:24:

[...]

............
Zelf denk ik er trouwens over het bij mijn twee inentingen te laten. Boosters heb ik niet genomen. Ik zet liever op kudde-immuniteit, ook als de hier populaire heer Wilders dat begrip mensonterend vindt...
Kun je niet normaal redeneren?

Zelf ben ik van plan.... De reden dat ik dat doe is dat ik verwacht....

Daar denkt Wilders bijvoorbeeld anders over, hij noemt dat zelfs....

Dat is redelijk normaal iets meedelen, alhoewel ik niet begrijp waarom hetgeen de heer Wilders, denkt, aan jouw overwegingen iets toe of af doet.
rationeel
2
Brigitte Antolini
@BrigitteFVD

"De nieuwe wetgeving geeft de regering bij een oplevende epidemie... permanent bevoegdheden... tot het nemen van maatregelen die grondrechten kunnen beperken."

#FVD heeft hiervoor gewaarschuwd. Het is nog lang niet voorbij.
rationeel
1
Gideon van Meijeren
@GideonvMeijeren

Extreme #oversterfte sinds de massavaccinatie kan officieel nog steeds niet verklaard worden.

Interessant: het
@rivm
weigert de onderzoekers toegang te geven tot (geanonimiseerde) vaccinatiedata, terwijl die data wel aanwezig is.

Iemand een idee waarom?
A Mao
5
rationeel
1
Overal wordt een punt van gemaakt, en alles wordt opgevat als kwaad bedoeld.

Wat zijn dat voor mensen;)
rationeel
4
Waar we ons wel erg zorgen over moeten maken is de wetgeving die ze er snel willen doorjassen, om ons wanneer het ze uitkomt allerlei vrijheidsbeperkingen op kunnen leggen, zoals mondkapjes, prikken quarantaine, testen en noem het allemaal maar op.

De China terreur.
jowi
0
www.telegraaf.nl/nieuws/1513574801/in...

ind-baas-in-de-toekomst-vaker-voordeel-van-de-twijfel-voor-asielzoekers

Ben bang dat dit besluit meer (economische) vluchtelingen aantrekt.
M.s. toch verstandig om de baas van het IND te vervangen.
rationeel
1
Telegraaf is weer bezig Rutte te steunen door Baudet:)direct en zijdelings aan te vallen.
Betekent waarschijnlijk dat ze tegenwind voelen bij de verderfelijke plannetjes.
[verwijderd]
1
De driekleur hangt hier inmiddels (niet al te opdringerig) uit het raam, blauw-wit-rood, je moet toch wat....

De "tijdelijke" coronawet zal heus wel worden omgezet naar permanent en nog dwingender en algemener, de politieke verhoudingen zijn nog steeds hetzelfde. Tegengas geven is terecht, maar zal geen zoden aan de dijk zetten, daar kunnen we wel vanuit gaan. Maar het maakt allemaal niet uit, als wij burgers bij toepassing en uitvoering er "op een bepaalde manier" mee om gaan. Dat vereist wel gezond verstand en een ietsje moed. Hopelijk lukt dat deze keer wel, de tijd zal het leren. Daarbij past uiteraard dat de verantwoordelijken uiteindelijk, maar liefst snel, ter verantwoording zullen worden geroepen. Niet vergeten.
rene l
5
Vandaag is het een klimaatneutrale dag met overwegend dalende koersen en stijgende temperaturen, en als ik het nieuws zo lees dan lopende de koude rillingen mij over de rug.

Gisteravond keek ik nog naar RTL Nepnieuws, ze hadden het daar over de VS.
Ze hebben het klimaatverdrag er ook door weten te drukken, het was wel fifty-fifty en daarom heeft Pamela haar beslissende goedkeurende stem aan het ja-kamp gegeven.

Sleepy Joe gooit er honderden aan miljarden tegenaan, hij strooit met subsidiegeld om iederéén aan de zonnepanelen en een stekkerauto te helpen.
Ik vraag mij dan af, waar haalt hij het geld in vredesnaam vandaan.
Want ja, de Amerikanen maken er een zooitje van, zo denken ze er over, ze zijn het meest vervuilende continent ter wereld en ze rijden graag in dikke V8 bolides op benzine, en hun huizen houden ze warm met stookolie.
Ze hebben daar amper zonnepanelen laat staan laadpalen werd er gezegd door een meisje die er wel een heel naar en ernstig gezicht bij trok.

En toen werd er de volgende vraag gesteld, en als Trump nu over een paar jaar de verkiezingen opnieuw wint kan hij dit dan allemaal terugdraaien, kuch, ja, dat zou eventueel kunnen, maar zo'n vraag stel je toch niet, je zou er gek van worden.

Tussen neus en lippen door werd even verteld dat in Nederland ongeveer 20% van alle huizen inmiddels zonnepanelen hebben.
Ik dacht nog, daar geloof ik geen éne ruk van en ben daarom vanmorgen op de fiets gestapt om zelf eens een onderzoek te doen op mijn eigen manier.

Ik constateer dat er bij ons in het dorp amper 1 op de 20 huizen zonnepanelen heeft.
Ik kan daarom de conclusie trekken, ons dorp is tenslotte het meest doorsnee dorp van Nederland, deze mededeling was dus zo fake als de pest, het kijkbuisvolk is wederom voorgelogen, ze zijn gewoon met droge ogen beflikkerd.

Wie heeft er op dit moment nog geld beschikbaar om het huis te isoleren, of om een stekkerbak te kopen, Jan Modaal in ieder geval niet meer, hij komt al geld tekort en komt steeds verder knel te zitten, velen staan al met de rug tegen de muur.

Bedankt regering, jullie hebben ons altijd voorgespiegeld dat wanneer we alleen nog groene energie verbruiken alles energieneutraal wordt je energierekening dus nul, je leest veel van dit soort mooie successtorie in de krant.
Trap er niet in, het is allemaal fake.
Maar als ik het zo bekijk, door al deze groene driften wordt de energienota steeds hoger en hoger, je betaalt je inmiddels blauw, of zie ik dit verkeerd.

De Coronawet willen ze er in de zomervakantie ook even ongezien doordrukken, volledige controle over de burgers, inperking van vrijheden als het zo uit komt, waar gaat dit in vredesnaam naar toe.

Je hoort het ook, bij de GGD zijn ze personeel aan het ronselen in de horeca en de supermarkten, ze lokken personeel met hogere salarissen.
En waarvoor, voor de prikcampagne in de herfst, allemaal weer een verplicht spuitje onder dwang, het maakt ze niks uit dat hierdoor de prijzen in de horeca en voor dagelijkse producten nog duurder zullen worden.

Persoonlijk vraag ik mij af, zou het voor degenen die een hernieuwde pril voor welke variant dan ook willen hebben het niet een heel stuk efficienter zijn als dit door de assistente van de huisarts gedaan zou worden?

www.youtube.com/watch?v=6Whgn_iE5uc
objectief
0
quote:

rene l schreef op 9 augustus 2022 13:52:

Vandaag is het een klimaatneutrale dag met overwegend dalende koersen en stijgende temperaturen, en als ik het nieuws zo lees dan lopende de koude rillingen mij over de rug.

Is het vandaag te warm voor ene flink fietstochtje of valt het mee!
jonas
5
Renë het is inderdaad knap dat dit kabinet zo bezig is met door henzelf gecreëerde crises. Zaken lopen volledig vast.

Gooi gewoon die gaskraan weer open. Met die honderden miljarden kan je de Groningers snel ruimhartig compenseren en alle heffingen van die afschuwelijk hoog gemaakte energierekening afhalen waardoor er meer geld is voor boodschappen en zonnepanelen.

Ga niet met die boeren aan tafel met het waan idee dat we hier ooit een sprookjes natuur met heidegronden. De reinste onzin. Bekijk dat breder en heus als zaken 10 jaar later worden gerealiseerd daar gaat echt een in eeuwen opgebouwde natuur van ten onder,

Open meteen via nood procedures met de ruim aanwezige gelden door opstelling gas kraan wel binnen 6 jaar een paar kerncentrales en weiger verder gas te leveren aan Duitsland als ze daar centrales niet ophouden. Kan Niet? Hard play doen met voorbereiden Nexit uit die verdomde EU!

Veel veel harder opstellen richting EU. Wij hebben ooit gekozen voor EU geen superstaat en de regering moet zich daaraan houden en ons niet vals en achterbaks in allerlei EU en ECB zaken rommelen instrijd daarmee zoals het principe EU geen geld overdacht unie van Noord naar Zuid.

Hoed ook eens op met die overdreven aandacht voor Transgenders en dat Wokie zijn. Meeste mensen hebben wel wat anders aan hun kop!

En zo kan ik met dit volkomen wereldvreemde achterbaks opererend kabinet met hoofdzakelijk inhoudelijke onbenullen wel even doorgaan.

Groet, Jonas

Groet, Jonas
DurianCS
0
quote:

jonas schreef op 9 augustus 2022 14:41:

Renë het is inderdaad knap dat dit kabinet zo bezig is met door henzelf gecreëerde crises. Zaken lopen volledig vast.

Gooi gewoon die gaskraan weer open. Met die honderden miljarden kan je de Groningers snel ruimhartig compenseren en alle heffingen van die afschuwelijk hoog gemaakte energierekening afhalen waardoor er meer geld is voor boodschappen en zonnepanelen.
...
Klopt, met de gaskraan vol open heb je geld genoeg om alle huizen in Groningen aardbevingsbestendig te maken.
jowi
1
www.telegraaf.nl/nieuws/1340910174/no...

nog-eens-5600-extra-crisisnoodopvangplekken-asielzoekers-nodig

Het (Europese) asielbeleid faalt. Dit kan zo toch niet langer. Wanneer staat onze leider Rutte op!!!!!
26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
875,28  +1,26  +0,14%  10:30
 Germany40^ 18.005,50 -0,46%
 BEL 20 3.864,23 -0,50%
 Europe50^ 4.971,88 -0,36%
 US30^ 38.354,50 +0,00%
 Nasd100^ 17.339,98 -1,05%
 US500^ 5.042,19 -0,60%
 Japan225^ 37.715,14 -0,75%
 Gold spot 2.325,27 +0,40%
 EUR/USD 1,0725 +0,26%
 WTI 83,09 +0,23%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,23%
Flow Traders +5,07%
NX FILTRATION +2,31%
Fugro +1,48%
Aegon +0,90%

Dalers

ADYEN NV -12,42%
VIVORYON THER... -9,27%
WDP -4,38%
IMCD -2,24%
AZERION -1,78%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront