Proximus « Terug naar discussie overzicht

Forum Proximus geopend

981 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 46 47 48 49 50 » | Laatste
[verwijderd]
0
Proximus werkt samen met Odoo
Door ABM Financial News op 14 juli 2022 07:23

(ABM FN) Proximus zal samenwerken met Odoo om digitale oplossingen aan te bieden aan kmo's en zelfstandigen.

Op die manier krijgen klanten van Proximus ook toegang tot oplossingen voor beheer van klantenrelaties, verkoop, e-commerce, boekhouding en human resources.

Alle professionele klanten van Proximus zullen recht hebben op twee gratis consultancysessies van twee uur met experts van Odoo en een korting van 50 procent op bepaalde diensten van Odoo.
[verwijderd]
0
Proximus wil elektrificatie wagenpark doorvoeren
Door ABM Financial News op 15 juli 2022 08:27

(ABM FN) Proximus wil in een partnership model tegen 2028 minstens 15.000 extra oplaadpunten voor elektrische voertuigen realiseren. Dit maakte het telecombedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Het doel is volgens Proximus om enkele duizenden nieuwe oplaadpunten te voorzien in het publieke domein in Vlaanderen, met een uitbreiding in de rest van het land in de komende vijf jaar.

Daarnaast wil Proximus starten met het installeren van laadpalen in de semipublieke en bedrijfsruimte.

Proximus meldde daarnaast dat het in vergevorderde gesprekken is met verschillende mogelijke partners die de nodige "complementariteit in competenties" zullen brengen en synergiën creëren.
voda
0
Video: Kwartaalcijfers leveren nog verdeeld beeld op

Door ABM Financial News op vrijdag 15 juli 2022
Views: 1.904

(ABM FN-Dow Jones) De eerste kwartaalcijfers die binnendruppelen, zijn niet heel eenvoudig te interpreteren. Dit zegt vermogensbeheerder Andre van Eerden van Aberfeld International.

Belangrijke cijfers waren er van TSMC, en die waren "fantastisch". En die nemen ook de Nederlandse chippers op de bagagedrager mee.

JPMorgan en Morgan Stanley stelden dan weer teleur. En dat is een voorbode voor de Nederlandse banken. Maar de huidige koersen houden hier ook al wel rekening mee, aldus Van Eerden.

Er komt een recessie, maar de vraag is, hoe groot die zal zijn. Volgens Van Eerden hangt daarbij veel af van de gasprijs. "Gaat Rusland de gaskraan helemaal dichtdraaien?"

Om die reden adviseert Van Eerden om weg te blijven bij de zware industrie en autofabrikanten. Aantrekkelijker zijn Amerikaanse aandelen volgens de vermogensbeheerder, bijvoorbeeld de oliebedrijven Exxon en Chevron.

In Europa kijkt Aberfeld dan nog naar defensieve namen, bijvoorbeeld NN Group en telecomaandelen, zoals bijvoorbeeld het Belgische Proximus.

youtu.be/hJ1Rip41Ke8

Klik hier voor: Cijfers leveren nog verdeeld beeld op

Bron: ABM Financial News
D'ieteren
1
NIEUWS ONDERNEMEN TELECOM
5G-veiling levert nog eens 216 miljoen euro op

20 juli 2022 18:14
De veiling van spectrum voor onder meer de invoering van 5G-mobilofoontechnologie in ons land levert nog eens 216,5 miljoen euro op. Dat is aanzienlijk meer dan verwacht en weer goed nieuws voor de overheid.

Het was een maand geleden erg belangrijk nieuws in de Belgische telecomsector: het aantreden van de tandem Citymesh-Digi Communications als volwaardige vierde mobiele speler. Dat was de uitkomst van de belangrijke veiling van mobilofoonfrequenties onder leiding van telecomregulator BIPT die bovendien 1,2 miljard euro opleverde.

Daarmee was de veiling echter niet afgelopen. Er diende nog een naveiling te komen in de 1400 MHz-band waaraan slechts de drie traditionele operatoren (Proximus, Orange Belgium en Telenet/Base) deelnamen. Voor die naveiling gold een wettelijk bepaalde minimale instapprijs van 46,5 miljoen euro. Maar het eindresultaat blijkt met 216,5 miljoen euro aanzienlijk hoger - bijna vijfmaal hoger - uit te komen. Dat meldt het BIPT woensdagavond na afloop van de bijkomende verkoop per opbod.

www.tijd.be/ondernemen/telecom/5g-vei...
MorcaH
1
Proximus zet zijn sterke koers verder in het tweede kwartaal en trekt zijn vooruitzichten voor het volledige jaar op

- Het tweede kwartaal leverde aanhoudende groei en sterke commerciële prestaties op.
- De fiberstrategie werd verder opgeschaald: de fibervoetafdruk overschreed de kaap van 1 miljoen op fiber aansluitbare woningen en bedrijven, en er waren 194.000 geactiveerde fiberlijnen eind juni ‘22.
- Omzet op de thuismarkten +1,9% tot 1.101 miljoen EUR, onderliggende ebitda op de thuismarkten +0,3%.
- Internationaal boekten Telesign en BICS een omzetgroei van respectievelijk 39,5% en 11,2%.
- Onderliggende omzet van de Proximus Groep +4,9% op jaarbasis, onderliggende ebitda +0,9% op jaarbasis.
- Opwaartse herziening van de vooruitzichten voor het volledige jaar 2022.
watch-dog
0
Door ABM Financial News op 1 augustus 2022 10:17

Beursblik: Barclays verlaagt koersdoel Telenet fors
Beeld: ABM Financial News
(ABM FN) Barclays heeft het koersdoel voor Telenet fors verlaagd, van 36,00 naar 28,00 euro, terwijl het koersdoel voor Proximus juist iets naar boven werd bijgesteld, van 13,00 naar 14,00 euro. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de Britse zakenbank.

De adviezen, Gelijkgewogen voor Telenet en Onderwogen voor Proximus, blijven onveranderd. Voor Orange Belgium handhaaft Barclays een Gelijkgewogen advies, met een koersdoel van 21,00 euro.
[verwijderd]
3
Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Proximus fors


Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Proximus fors
Proximus
(ABM FN) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Proximus flink verlaagd van 21,50 naar 12,50 bij handhaving van het Houden advies.

Analist Roshan Ranjit verwacht hogere kosten en prijsdruk voor Proximus, nu de concurrentie toeneemt en de inflatie stijgt.

In de afgelopen kwartalen bracht Proximus meerdere wijzigingen aan in de manier waarop het cijfers rapporteert en Ranjit paste daar zijn eigen model op aan.

Op basis van de nieuwe ramingen van de analist ten opzichte van eind vorig jaar, houdt Deutsche Bank naast meer inflatiedruk en concurrentie van nieuwkomer Digi, ook rekening met de outlookverhoging van afgelopen maand.

Het aandeel Proximus sloot donderdag op 13,50 euro.

Door: ABM Financial News.
Tonydwi
0
Wat is dat toch met de telecom aandelen alles naar beneden. en wat met het dividend is het nu het moment om te kopen en jaren aan de kant te leggen.
watch-dog
0
Ik heb alleszins bijgekocht, de tijd zal uitwijzen of dit een juiste keuze was (all time low over ~22 jaar).
Idem voor Telenet trouwens, dit zijn de laagste noteringen in 12 jaar terwijl we nog nooit zo afhankelijk geweest zijn van Internet ivm thuiswerk en ontspanning.
D'ieteren
0
Bank of America herhaalt het verkoopadvies voor Proximus en verlaagt het koersdoel van Proximus naar € 13,00 van € 14,50.

www.guruwatch.nl/advies/155429/Proxim...
D'ieteren
0
FORT1944
0
quote:

watch-dog schreef op 2 augustus 2022 09:48:

Door ABM Financial News op 1 augustus 2022 10:17

Beursblik: Barclays verlaagt koersdoel Telenet fors
Beeld: ABM Financial News
(ABM FN) Barclays heeft het koersdoel voor Telenet fors verlaagd, van 36,00 naar 28,00 euro, terwijl het koersdoel voor Proximus juist iets naar boven werd bijgesteld, van 13,00 naar 14,00 euro. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de Britse zakenbank.

De adviezen, Gelijkgewogen voor Telenet en Onderwogen voor Proximus, blijven onveranderd. Voor Orange Belgium handhaaft Barclays een Gelijkgewogen advies, met een koersdoel van 21,00 euro.
ORANGE BE Het is gewoon wachten op een VERNIEUWD hoger bod van ORANGE komt , daar zullen ze toch eens mee voor de dag komen als ze de buit willen binnenrijven . Het moet hen echt vervelend zitten voor de Fransen als je dat laatste stukje nog niet bezit om het aandeel van de beurs te halen .
D'ieteren
0
D'ieteren
0
20-09-2022 KBC BOLERO
Credit Suisse start de opvolging van Proximus met een “Underperform”-advies en een koersdoel van 9,9 euro.
D'ieteren
0
Credit Suisse verlaagt koersdoelen Belgische telecom
(ABM FN) Credit Suisse heeft de koersdoelen voor de Belgische telecomaandelen flink verlaagd en haalde Telenet van de kooplijst. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de Zwitserse bank.

De analisten van Credit Suisse verlaagden het koersdoel voor Proximus van 16,00 naar 9,90 euro, voor Orange Belgium van 22,00 naar 18,00 euro en voor Telenet van 42,40 naar 16,00 euro. Voor Telenet ging het advies van Outperform naar Neutraal. Voor Proximus en Orange Belgium handhaafde de bank de adviezen op Underperform en Neutraal.

Credit Suisse verwacht dat de kasstromen in 2025 met tweederde dalen. De analisten vrezen dat er een groot overaanbod van glasvezel dreigt in België. Om al die plannen te bekostigen zouden Belgen maandelijks 20 euro meer moeten gaan betalen. "We denken dat een dergelijke prijsverhoging onrealistisch is."

Daarnaast wijzen de analisten ook op de komst van een vierde speler in de markt voor mobiele telefonie. Die zal voor flink wat disruptie zorgen, denkt de bank, wijzend op vergelijkbare situaties in Italië en Spanje. In 2023 zal het nog meevallen, maar vanaf 2024 zullen de bestaande spelers veel last ondervinden van de komst van Citymesh en Digi.
voda
0
Advies van Citigroup over Proximus
Beurshuis Citigroup
Aandeel Proximus
Datum 04 oktober 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 11,40 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 4 oktober 2022 hebben de analisten van Citigroup hun beleggingsadvies voor Proximus (PROX; ISIN: BE0003810273) herhaald. Het advies van Citigroup voor Proximus blijft "neutraal".

Het koersdoel wordt door Citigroup verlaagd van 13,10 EUR naar 11,40 EUR.

Op 29 april 2022 publiceerde Proximus kwartaalcijfers.
voda
0
Advies van J.P. Morgan over Proximus
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel Proximus
Datum 05 oktober 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 14,50 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 5 oktober 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor Proximus (PROX; ISIN: BE0003810273) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor Proximus blijft "neutraal".

Het koersdoel wordt door J.P. Morgan verlaagd van 18,00 EUR naar 14,50 EUR.

Op 29 april 2022 publiceerde Proximus kwartaalcijfers.
Alexanderr
0
Nog in de Bel20 heeft Proximus moeite om de kaap van 10 euro te verdedigen. De Belgische marktleider in telecom zakt met 1,3 procent naar 10,12 euro, een verse dieptestand. Ondanks een martelgang op de beurs dit jaar (-41%), herhaalt ING zijn verkoopadvies.

'Geen free lunch, geen dessert', titelt analist David Vagman. De uitrol van glasvezel in België is 'geen gratis lunch'. De markt houdt nog te weinig rekening met het langetermijneffect van die mega-investering op de kasstroom, met de inflatie en met de toegenomen concurrentie in de kernmarkten, klinkt het. Vagman zegt dat het fiberplan van Telenet 'superieure rendabiliteit' heeft vergeleken met het glasvezeloffensief van Proximus in Vlaanderen.

Daardoor staat ook het dividend, 'het dessert', in een mistgordijn. 'Wij denken dat het dividendrendement van 11 procent kwetsbaarder is dan het lijkt', zegt Vagman, rekening houdend met de schuld van 2 miljard die nu buiten de balans wordt gehouden via de joint-venture. Vagman hoopt op meer duidelijkheid over het dividend op een beleggersdag in januari.

De analist voorziet zijn verkoopadvies van een fors lager koersdoel: 10 euro versus 16,5 euro voorheen.
anaestico
0
Met zoveel nieuwe schuld van de joint venture zal Proximus waarschijnlijk binnen 1-2 jaar failliet gaan, toch?
watch-dog
0
Ik zit vol spanning te wachten op het nieuwsbericht “Proximus verlaagt haar verwachtingen in verband met ING”

Ik wil graag AB InBev aandelen aan 35 Euro, bij deze verlaag ik mijn koersverwachting voor ABI tot 30 Euro, nu maar wachten zoals de “grote” heren ?

Uiteraard met een knipoog.
Schakelen we met zijn allen Internet uit om energie te besparen ? ;)
981 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 46 47 48 49 50 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:37
Koers 7,250
Verschil +0,010 (+0,14%)
Hoog 7,330
Laag 7,240
Volume 289.896
Volume gemiddeld 413.293
Volume gisteren 260.798

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront