Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
rationeel
1
Wat zijn de sancties toch unaniem een belachelijk groot succes... 'Russisch staatsbedrijf Gazprom boekt grootste winst ooit'. Louter dankzij het falende EU-beleid, wat de eigen burgers aan de bedelstaf brengt. Nu Groningen open!
#energieprijzen
rationeel
1
Ja, als je geen grote verbanden wilt of kunt zien, dan sta je voortdurend voor raadsels.
josti5
1
quote:

Opus135 schreef op 2 september 2022 11:31:

Een enkeling beweert hier dat Baudet niet bij TK-debatten aanwezig is. Diegene is mogelijk in de war met D66-ers: die weten namelijk al lang waar de beslissingen genomen worden, op internationaal-globalistisch-elitair vlak.

www.ninefornews.nl/minister-jetten-af...
Yep: gedrag bewijst altijd weer de realiteit - niet, wat men zegt.
rationeel
1

Fokit
@Fokit11

Degenen die de welvaart van miljarden mensen aan het onttrekken zijn, kunnen gewoon weggestemd worden. Klinkt wel redelijk dom, niet?
rationeel
1
Hans van Tellingen
@hansvantelling

Rob Jetten (u weet wel, de man van een 'schoon' klimaat ?????) dreigt burgemeesters op te sluiten (in de gevangenis) als zij niet doen wat hij zegt qua volstrekt onlogische energiemandaten. Dit land is stuk. Heel erg stuk.

#DoeNormaalJetten

Dat komt er van als je in het onderwijs geen Democratie KENNIS bijbrengt, en geen LOGISCH denken.

En als dan toch IEDEREEN maar gekozen kan worden in de leiding van ONS land.

rationeel
1
Het kabinet komt met een permanente #coronawet waarmee alle coronamaatregelen blijvend in de wet worden verankerd. Dit mogen we nooit laten gebeuren. Kom zondag naar de Dam en protesteer samen met #FVD tegen deze tirannieke plannen!

Weer een stap in de totaal verkeerde richting.

pbs.twimg.com/card_img/15653136459822...
rationeel
1
Vandaag weer verder met hét plaatsen van de 1000 vlaggen langs de a1..

Dit gebeurd opmeerdere plekken in het land.. #burgeropstand #boerenopstand #boerenprotest #IksteunONZEboeren

twitter.com/i/status/1565358594270314496
rationeel
1

Annelies
@annstrikje

Getest op 8 muizen. Veel plezier met de bijwerkingen. #ikprikhetniet #mRNA #Pfizer

Hart van Nederland
@HartvNL

Pfizer kan vanaf volgende week aangepaste coronavaccins leveren hartvannederland.nl/coronavirus/pfize...
JP Samosa
1
quote:

Opus135 schreef op 2 september 2022 11:07:

[...]

Maar helaas.......

Misschien Elensky wel binnenkort? Nee, die zit tijdig in Londen of the States. Daarna het lezingencircuit, ook in Den Haag of Amsterdam.

Hoe dan ook, gelukkig heeft uncle Joe gisteren mooi even de puntjes op de i gezet.
In vergelijk met Poetin zijn zelensky en Biden 2 geweldig fijne goede leiders/personen
[verwijderd]
0
quote:

JP Samosa schreef op 2 september 2022 12:10:

[...]

In vergelijk met Poetin zijn zelensky en Biden 2 geweldig fijne goede leiders/personen
Tja, om nou Zelensky in verband te brengen met de noorderzon, lijkt me wat ver gezocht. Het is een wonder dat ie nog niet is vermoord.
rene l
8
Het was in alle opzichten een zeer bewogen week op alle fronten, de totale gekte is blijkbaar uitgebroken.

Onze afbraakindex de Aisniks heeft serieuze klappen gehad, gisteren werd werd er nog wel een openstaande gap gesloten en op het eind van de dag kwam het duistere getal van 666 regelmatig voorbij.

De jongemannen die slechts enkele dagen in onze sporthal en omgeving huisgehouden hebben zijn aan het begin van deze week met stille trom vertrokken.
Tja, ze waren volgens zeggen op doorreis, maar achteraf bleek dat ze slechts een retourticket met Ter Apel als eindbestemming gekocht hadden.
In de media lees ik dan, we hadden er nul last van, een vreemde uitdrukking die ik nog nooit eerder gehoord had, en ik was niet de enige die er mij vraagtekens bij had, o.a. een reactie, nee, in het gemeentehuis hadden ze er nul last van, maar vraag het maar aan de omgeving, het blijkt wel, we worden door de media waar de staat de regie over heeft met open ogen bedonderd.

Deze week gingen we ook nog even op bezoek bij familie in de Achterhoek, er leeft daar veel meer dan dat wij te horen krijgen.
Alleen al onderweg, in ons dorp hangen de nodige vlaggen in de juiste vorm, blauw, wit, rood.
Maar wat je onderweg ziet, bij elke rotonde wordt elke lantaarnpaal als vlaggenmast gebruikt, en op de provinciale wegen ook.

Ik kan zeggen, het is een heel mooi gezicht, indrukwekkend, heel erg indrukwekkend.

Den Haag negeert onze boeren volledig, ze dulden geen tegenspraak, regels zijn regels, breek de boeren maar af, maak ze maar kapot, verniel een zeer belangrijke sector die ons van voedsel voorziet en veel werkgelegenheid biedt.
Pak ze de grond maar af en bouw dit vol met huizen, het is de opdracht van hoger af.

Een paar dagen terug belde mijn oudste neef die boer is mij op, ik had ook niet anders verwacht.
Altijd was hij nog redelijk nuchter en had alle regels lijdzaam over zich heen laten komen, het heeft hem al veel onnodig geld gekost, dan veranderde er dit, en vervolgen moest hij weer de nodige vreemde aanpassingen doen.
Maar wat hij nu vertelde, het is vorig jaar al ingegaan, de gier en mest van zijn eigen koeien mag hij niet allemaal uitrijden over zijn eigen land.
Nee dat mag niet, want daar zit volgens berekeningen teveel stikstof in.
Een deel van de mest moet hij nu af laten voeren tegen hoge kosten.
Wel mag hij het aanvullen met kunstmest, maar daar zit ook heel veel stikstof in.
De boeren snappen het niet meer, maar ik steeds meer, het is niets anders dan een lobby-project van grote kunstmestproducenten, nog meer geld verdienen.

Een domme regel volgens mij neef, totaal niet te snappen, en in opdracht doorgevoerd door een Zitzak uit Brussel die waarschijnlijk nog nooit een koe gezien heeft.
Hij heeft het ook helemaal gehad met onze regering en zei, je had groot gelijk, mijn vertrouwen in het CDA waar ik mijn hele leven trouw op gestemd heb is volledig weg.

Het vertrouwen in Rutte is gedaald tot nul, het vertrouwen in Kaag is gedaald tot nul, het vertrouwen in Robbie is gedaald tot nul, het vertrouwen in van der Wal-Zeggelink is gedaald tot nul, het vertrouwen in Katja is gedaald tot nul, het vertrouwen in Dr. Prik is gedaald tot nul, en in Hugo heeft nog nooit iemand vertrouwen gehad.

En om het kort te zeggen, het vertrouwen in onze algehele overheid is gedaald tot nul komma nul, nul, nul.

Want hoe valt het volgende nu te verklaren, Ollongren zegt het zelf, wij zullen kosten nog moeite besparen en veel wapens voor de Oekraine gaan kopen en leveren.
Anderzijds, pensioenfondsen worden verplicht om vanuit onetische overwegingen verplicht al hun beleggingen in de wapenindustrie te verkopen.
Juist een sector waar nu grof geld verdiend wordt, wie kan dit uitleggen.

Je ziet het ook aan de wereldvreemde Robbie, hij verbied het om nog direct goedkoop gas via lopende langjarige vaste contracten met Gazprom af te nemen.
We worden verplicht om het via een andere weg te kopen, we krijgen in principe hetzelfde Russische gas, Putin krijgt er juist meer geld voor, de tussenhandel verdient er ook nog grof aan, en wij in Nederland betalen er de hoofdprijs voor en vele burgers worden hierdoor aan de bedelstaf gebracht.
Het is slechts een constatering van mij en ik zeg er verder niks van.

De loopgravenoorlog in de Oekraine suddert maar door, onbegrijpelijk dat blijkbaar niemand in staat is om dit te stoppen.
Vroeger had je Reagan en Gorbatsjov, ze hebben veel bereik maar alles is weer terug bij af.

Zelenski, ik weet nog steeds niet wat ik van deze man moet denken, maar zo denk ik ook over Rutte.
Waarschijnlijk krijgen ze beiden orders van hogerhand, Zelenski kan echter bogen op zijn ervaring als acteur en weet daar wel raad mee.
Zo denk ik er over, het is mijn eigen mening, maar stop toch met dit zinloos oorlog voeren en begraaf de strijdbijl, stelletje malloten.

Stekkerrijders kijken momenteel ook niet vrolijk, een laadsessie van vele uren is duurder dan je benzineauto in een minuut af te tanken, ook heel wat simpeler.
Tja, hoe gaat dit project aflopen, de parkeerterreinen bij de dealers staan vol met onverkocht nieuw blik met een hele grote milieuvervuilende accu's, allemaal bestemd voor de trouwe aanhang van D66.

Zelf heb ik deze week een petroleumkachel gekocht, je moet tenslotte zelf ook nadenken, je indekken, en voorbereid zijn op de toekomst.
Ik zie velen denken, wat een volslagen gek, maar ik ben niet helemaal gek, ze hadden ze vorige week in de aanbieding bij de Praxis en het heeft mij nog wel de nodige moeite gekocht om één van de laatste exemplaren naar de vestiging bij ons in het te grote dorp te krijgen.
Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, en of we daadwerkelijk van het gas afgesloten worden deze winter dat kan ik niet voorspellen, ik verwacht het overigens niet.

En ja, hoezo onbetaalbaar, vele jongeren zeggen het huurcontract van hun woning op en geven de sleutel terug aan de woningbouwcorporatie, ze kunnen het financieel niet meer trekken.
Terug naar huis, het samenlevingscontract wordt ontbonden, hun toekomst is in rook opgegaan, ze zijn weer terug bij af, en een illusie armer.
Maar ja, gegadigden zat voor dit soort woningen die zelf de gasrekening niet hoeven te betalen, niets hoeven ze zelf te betalen, alles op kosten van de maatschappij.

Wel voorspel ik dat gas zelfs schreeuwend duur gaat worden, en ja, het verstoken van petroleum is dan 4x goedkoper dan gas.
Het apparaat is geschikt voor een ruimte van tegen de 100m2, en ik zou er mijn huis tegen relatief lage kosten redelijk op temperatuur kunnen houden.

Maar ik probeer niemand angst aan te jagen, ik heb namelijk altijd al een petroleumkachel willen hebben, gewoon om in de winter de schuur lekker op temperatuur te krijgen als ik daar aan het werk ben.
En met de aanbieding van nu, ook een beetje hilariteit, en ik heb al tegen een buurman gezegd, als je straks zonder gas zit en het vriest dan geef ik een buurtfeest, maar dan moeten jullie wel voor het bier zorgen.

www.youtube.com/watch?v=-5cMU8LBewU
Beperktedijkbewaking
2
quote:

leek2018 schreef op 2 september 2022 10:15:

[...]
Het toeslagencircus kan je alleen afschaffen als er meer "belasting/volksverzekering schijven" komen. Huurtoeslag kan je zo ie zo niet afschaffen omdat er te weinig betaalbare woningen zijn.
Huurtoeslag speelt alleen bij sociale huren. Die zijn te beinvloeden, lees verlagen, waardoor je de huurtoeslag kunt verminderen of afschaffen.
Begin maar met de belachelijke winstbelasting (VpB) voor woningcorporaties (woco's) af te schaffen, het zijn potver niet-winstbeogende stichtingen zonder aandeelhouders!
Idem, maar nog erger: de ATAD regels (google maar).

De EU zal wel blaffen, maar mogen wij ook eens een keertje ongehoorzaam zijn? Onze woco's zijn net als onze pfn uniek in de wereld, ze zouden door Unesco tot werelderfgoed verklaard moeten worden.
Het is schofterig van meerdere VVD-politici hoe ze de woco's door de EU als vastgoedondernemers en pandjesbazen lieten behandelen. Sommigen van hen, met name Neelie Kroes, verdenk ik van opzet en voorbedachte rade.
DeZwarteRidder
3
quote:

rene l schreef op 2 september 2022 12:56:

Het was in alle opzichten een zeer bewogen week op alle fronten, de totale gekte is blijkbaar uitgebroken.

Onze afbraakindex de Aisniks heeft serieuze klappen gehad, gisteren werd werd er nog wel een openstaande gap gesloten en op het eind van de dag kwam het duistere getal van 666 regelmatig voorbij.

De jongemannen die slechts enkele dagen in onze sporthal en omgeving huisgehouden hebben zijn aan het begin van deze week met stille trom vertrokken.
Tja, ze waren volgens zeggen op doorreis, maar achteraf bleek dat ze slechts een retourticket met Ter Apel als eindbestemming gekocht hadden.
In de media lees ik dan, we hadden er nul last van, een vreemde uitdrukking die ik nog nooit eerder gehoord had, en ik was niet de enige die er mij vraagtekens bij had, o.a. een reactie, nee, in het gemeentehuis hadden ze er nul last van, maar vraag het maar aan de omgeving, het blijkt wel, we worden door de media waar de staat de regie over heeft met open ogen bedonderd.

Deze week gingen we ook nog even op bezoek bij familie in de Achterhoek, er leeft daar veel meer dan dat wij te horen krijgen.
Alleen al onderweg, in ons dorp hangen de nodige vlaggen in de juiste vorm, blauw, wit, rood.
Maar wat je onderweg ziet, bij elke rotonde wordt elke lantaarnpaal als vlaggenmast gebruikt, en op de provinciale wegen ook.

Ik kan zeggen, het is een heel mooi gezicht, indrukwekkend, heel erg indrukwekkend.

Den Haag negeert onze boeren volledig, ze dulden geen tegenspraak, regels zijn regels, breek de boeren maar af, maak ze maar kapot, verniel een zeer belangrijke sector die ons van voedsel voorziet en veel werkgelegenheid biedt.
Pak ze de grond maar af en bouw dit vol met huizen, het is de opdracht van hoger af.

Een paar dagen terug belde mijn oudste neef die boer is mij op, ik had ook niet anders verwacht.
Altijd was hij nog redelijk nuchter en had alle regels lijdzaam over zich heen laten komen, het heeft hem al veel onnodig geld gekost, dan veranderde er dit, en vervolgen moest hij weer de nodige vreemde aanpassingen doen.
Maar wat hij nu vertelde, het is vorig jaar al ingegaan, de gier en mest van zijn eigen koeien mag hij niet allemaal uitrijden over zijn eigen land.
Nee dat mag niet, want daar zit volgens berekeningen teveel stikstof in.
Een deel van de mest moet hij nu af laten voeren tegen hoge kosten.
Wel mag hij het aanvullen met kunstmest, maar daar zit ook heel veel stikstof in.
De boeren snappen het niet meer, maar ik steeds meer, het is niets anders dan een lobby-project van grote kunstmestproducenten, nog meer geld verdienen.

Een domme regel volgens mij neef, totaal niet te snappen, en in opdracht doorgevoerd door een Zitzak uit Brussel die waarschijnlijk nog nooit een koe gezien heeft.
Hij heeft het ook helemaal gehad met onze regering en zei, je had groot gelijk, mijn vertrouwen in het CDA waar ik mijn hele leven trouw op gestemd heb is volledig weg.

Het vertrouwen in Rutte is gedaald tot nul, het vertrouwen in Kaag is gedaald tot nul, het vertrouwen in Robbie is gedaald tot nul, het vertrouwen in van der Wal-Zeggelink is gedaald tot nul, het vertrouwen in Katja is gedaald tot nul, het vertrouwen in Dr. Prik is gedaald tot nul, en in Hugo heeft nog nooit iemand vertrouwen gehad.

En om het kort te zeggen, het vertrouwen in onze algehele overheid is gedaald tot nul komma nul, nul, nul.

Want hoe valt het volgende nu te verklaren, Ollongren zegt het zelf, wij zullen kosten nog moeite besparen en veel wapens voor de Oekraine gaan kopen en leveren.
Anderzijds, pensioenfondsen worden verplicht om vanuit onetische overwegingen verplicht al hun beleggingen in de wapenindustrie te verkopen.
Juist een sector waar nu grof geld verdiend wordt, wie kan dit uitleggen.

Je ziet het ook aan de wereldvreemde Robbie, hij verbied het om nog direct goedkoop gas via lopende langjarige vaste contracten met Gazprom af te nemen.
We worden verplicht om het via een andere weg te kopen, we krijgen in principe hetzelfde Russische gas, Putin krijgt er juist meer geld voor, de tussenhandel verdient er ook nog grof aan, en wij in Nederland betalen er de hoofdprijs voor en vele burgers worden hierdoor aan de bedelstaf gebracht.
Het is slechts een constatering van mij en ik zeg er verder niks van.

De loopgravenoorlog in de Oekraine suddert maar door, onbegrijpelijk dat blijkbaar niemand in staat is om dit te stoppen.
Vroeger had je Reagan en Gorbatsjov, ze hebben veel bereik maar alles is weer terug bij af.

Zelenski, ik weet nog steeds niet wat ik van deze man moet denken, maar zo denk ik ook over Rutte.
Waarschijnlijk krijgen ze beiden orders van hogerhand, Zelenski kan echter bogen op zijn ervaring als acteur en weet daar wel raad mee.
Zo denk ik er over, het is mijn eigen mening, maar stop toch met dit zinloos oorlog voeren en begraaf de strijdbijl, stelletje malloten.

Stekkerrijders kijken momenteel ook niet vrolijk, een laadsessie van vele uren is duurder dan je benzineauto in een minuut af te tanken, ook heel wat simpeler.
Tja, hoe gaat dit project aflopen, de parkeerterreinen bij de dealers staan vol met onverkocht nieuw blik met een hele grote milieuvervuilende accu's, allemaal bestemd voor de trouwe aanhang van D66.

Zelf heb ik deze week een petroleumkachel gekocht, je moet tenslotte zelf ook nadenken, je indekken, en voorbereid zijn op de toekomst.
Ik zie velen denken, wat een volslagen gek, maar ik ben niet helemaal gek, ze hadden ze vorige week in de aanbieding bij de Praxis en het heeft mij nog wel de nodige moeite gekocht om één van de laatste exemplaren naar de vestiging bij ons in het te grote dorp te krijgen.
Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, en of we daadwerkelijk van het gas afgesloten worden deze winter dat kan ik niet voorspellen, ik verwacht het overigens niet.

En ja, hoezo onbetaalbaar, vele jongeren zeggen het huurcontract van hun woning op en geven de sleutel terug aan de woningbouwcorporatie, ze kunnen het financieel niet meer trekken.
Terug naar huis, het samenlevingscontract wordt ontbonden, hun toekomst is in rook opgegaan, ze zijn weer terug bij af, en een illusie armer.
Maar ja, gegadigden zat voor dit soort woningen die zelf de gasrekening niet hoeven te betalen, niets hoeven ze zelf te betalen, alles op kosten van de maatschappij.

Wel voorspel ik dat gas zelfs schreeuwend duur gaat worden, en ja, het verstoken van petroleum is dan 4x goedkoper dan gas.
Het apparaat is geschikt voor een ruimte van tegen de 100m2, en ik zou er mijn huis tegen relatief lage kosten redelijk op temperatuur kunnen houden.

Maar ik probeer niemand angst aan te jagen, ik heb namelijk altijd al een petroleumkachel willen hebben, gewoon om in de winter de schuur lekker op temperatuur te krijgen als ik daar aan het werk ben.
En met de aanbieding van nu, ook een beetje hilariteit, en ik heb al tegen een buurman gezegd, als je straks zonder gas zit en het vriest dan geef ik een buurtfeest, maar dan moeten jullie wel voor het bier zorgen.

www.youtube.com/watch?v=-5cMU8LBewU
Vergeet niet om een koolmonoxide meter te kopen.....!!!
JP Samosa
3
René schreef:
Vroeger had je Reagan en Gorbatsjov, ze hebben veel bereik maar alles is weer terug bij af.

Zelenski, ik weet nog steeds niet wat ik van deze man moet denken, maar zo denk ik ook over Rutte.
Waarschijnlijk krijgen ze beiden orders van hogerhand, Zelenski kan echter bogen op zijn ervaring als acteur en weet daar wel raad mee.
Zo denk ik er over, het is mijn eigen mening, maar stop toch met dit zinloos oorlog voeren en begraaf de strijdbijl, stelletje malloten]
"……………………………….
Die laatste zin, Zeg dat maar tegen Poetin.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

agapim schreef op 2 september 2022 11:07:

[...]
En, is het nu beter in Irak ?
Alles afwegende: JA.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

JP Samosa schreef op 2 september 2022 10:10:

[...]
Ik zie Poetin liever uit een donker hol ,a la Saddam Hoessein, opgevist worden .
...
Nee, liever niet. Dan gaan posters als asti hier weer kritiek uitoefenen op het westen.

P.S.
Ik waardeer asti over 't algemeen wel, hij heeft een scherpe geest, en het verdedigen van de goede kanten van de Islam mag van mij ook. Ik leer er zelfs van, de islam-cultuur kent lichtvoetigheden die wij mannenbroeders al lang vergeten zijn.
Dirk de Dijker
6
quote:

rationeel schreef op 2 september 2022 11:58:

Vandaag weer verder met hét plaatsen van de 1000 vlaggen langs de a1..

Dit gebeurd opmeerdere plekken in het land.. #burgeropstand #boerenopstand #boerenprotest #IksteunONZEboeren

twitter.com/i/status/1565358594270314496
Ik vind het een beetje gek dat er de hand niet voor wordt omgedraaid om NL vlaggen op zijn kop te hangen terwijl niemand zich druk lijkt te maken om het ter discussie stellen van de begrippen 'man' en 'vrouw'. Met die nieuwe transgender wet wordt het meest basale fundament van onze samenleving aangetast. Over een tijdje is niets meer wat het lijkt en weet niemand meer of een willekeurige persoon een vrouw/man/iets anders is, en hoe vaak deze persoon is 'gewisseld' etc etc etc om over de impact op kinderen en gezinssituaties nog maar te zwijgen. Je kan de meest idiote en achterlijke situaties bedenken die in de toekomst kunnen voorkomen, en het lijkt niemand een r##t te kunnen schelen. Er zou toch in de tweede kamer een meerderheid aan weldenkende mensen moeten zitten met enig fatsoen in hun donder en gewoon respect voor domweg het menselijk wezen? Je zou toch mogen verwachten dat ze 20 vooruit proberen te kijken en de mogelijke gevolgen proberen in te schatten? Iedereen die in dit land woont wordt nu onderdeel van dit gruwelijke experiment. Iedereen met kritiek wordt weggezet als 1 of andere 'foob'. Ik begrijp het gewoonweg niet meer. Ik vraag me af wat de gemidelde uitslag van een IQ test zou zijn in de tweede kamer.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 2 september 2022 10:51:

Mijn droom bestaat er uit, dat je niet wilt winnen van anderen, maar samen in VREDE wilt leven:)
Ja hoor....
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Opus135 schreef op 2 september 2022 11:13:

[...]
@bdb: of "Gorbi" dit bevestigd heeft, weet ik niet, maar voor het overige is het een pleitbaar standpunt en zeker niet iets van een zieke geest.
Voor 2014 en zeker voor 2022 had je gelijk.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

rationeel schreef op 2 september 2022 11:56:

Het kabinet komt met een permanente #coronawet waarmee alle coronamaatregelen blijvend in de wet worden verankerd. Dit mogen we nooit laten gebeuren. Kom zondag naar de Dam en protesteer samen met #FVD tegen deze tirannieke plannen!

Weer een stap in de totaal verkeerde richting.

pbs.twimg.com/card_img/15653136459822...
Nee hoor, ik vind het een prima wet, ook om ons te beschermen tegen rare corona-wappies. Overigens dwingt die wet niemand om zich met een naaldje in de arm te laten prikken.

Als binnenkort het multi-virus vaccin beschikbaar komt, zal ik me juichend laten vaccineren. Ik hoef er slechts de straat voor over te steken.
26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
868,95  -5,07  -0,58%  16:25
 Germany40^ 17.869,10 -1,21%
 BEL 20 3.856,68 -0,70%
 Europe50^ 4.928,94 -1,22%
 US30^ 37.743,85 -1,59%
 Nasd100^ 17.243,16 -1,60%
 US500^ 4.993,22 -1,56%
 Japan225^ 37.135,15 -2,27%
 Gold spot 2.325,77 +0,42%
 EUR/USD 1,0718 +0,19%
 WTI 82,10 -0,97%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +4,94%
Flow Traders +2,92%
RENEWI +2,42%
Fugro +2,18%
B&S Group SA +2,00%

Dalers

ADYEN NV -18,85%
VIVORYON THER... -8,16%
Alfen N.V. -6,03%
WDP -5,71%
CM.COM -3,95%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront