Biocartis « Terug naar discussie overzicht

Biocartis forum geopend

6.443 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 ... 319 320 321 322 323 » | Laatste
ElTorro
1
BCART staat al een hele tijd financieel met de rug tegen de muur, vandaar de wanhopige deals die ze maken om de lippen boven water te houden.
Dit was allemaal voorzien en voorspeld en toch werd er aangemodderd en gerekend op een breakeven keerpunt dat er nooit heeft ingezeten.
Of het huidig management moedwillig meewerkt aan deze situatie kunnen we niet hardmaken, feit is wel dat ze er de afgelopen jaren niet veel hebben aan gedaan om het tij te keren.
Zoals Flatlanders zo mooi zegt, ze schoppen het blikje telkens wat vooruit, zonder echt te weten waar ze naartoe gaan. Of hoe je een topproduct vakkundig de nek omdraait.
DE VRAAG die we ons moeten stellen is: wie heeft er baat bij deze situatie? Want waar er verliezers zijn, zijn er ook altijd winnaars.
Flatlander
1
Willy
Your point about having the finances in order is precisely the same as the point I've cited the past year as the reason I did not feel BCART was a buy. As much as it pains me to admit it DWZ has been correct in pointing out that the convertible was a slippery slope to devaluation by dilution. Two to three years ago I thought we would see a growth inflection point as new assays increasingly became available on the platform and as our partner sales teams helped sell bcart pruducts, The pace of new assay approvaks has fallen significantly despite increased headcountl This is my cheif complaint and why I have to question managements intent. Every investor understands you can't sell the platform unless there is sufficient content available.

My position has always been well less than 4% since BCART is a speculation. They may still pull this out and reach profitability, but the existing shareholders will be heavily diluted. Management needs to prove that they can execute on the initiatives/PRs they have issued.

FL
TD_01
0
Aytroo
1
Als je je in een lekkende boot bevindt, is de energie die wordt besteed aan het overstappen in een ander vaartuig waarschijnlijk productiever dan de energie die wordt besteed aan het dichten van lekken. (Warren Buffett)
Jammer genoeg is Biocartis niet langer een lekkende boot maar verworden tot naar de bodem zinkend wrakhout. Net als de titanic is het de technologie outstanding maar loopt het schipbreuk door inschattingsfouten en mismanagement op de commandobrug. De recente LDA equity-financiering is niet alleen een laatste wanhoopsdaad maar tevens een duidelijk signaal dat het management niet langer gelooft in eigen kunnen, het water niet aan de lippen maar in de mond staat en zij het schip hebben opgegeven, wensen te verlaten…
Net als L&H, die ook een baanbrekende state-of-the-art technologie had, valt Biocartis onder de sloophamer door beleidsfalen.
De verwondering voor de technologie blijft, het geloof in de verdere koers van Biocartis helaas niet langer… en ben dus na jarenlange loyaliteit van backboard gegaan en mijn tot op de bodem geledigde valies achtergelaten…
Leefloon
1
quote:

TD_01 schreef op 13 september 2022 19:09:

Zit er nog toekomst in op lange termijn? Koers van 3 a 4 euro....?
Dat risico is, zonder omgekeerde aandelensplitsing, minimaal. Ik wees er recent al op dat de meest recente KV zelfs door een "redder" niet werd benut om een positie in dit aandeel te vergroten, maar om een shortpositie buiten de markt om te sluiten. Moet er een tekening bij, gebruik daarvoor dan een koersgrafiek van Oxurion of zo. Wat "kan", dat zou kunnen, maar een stevige koersval is met grote voorsprong verreweg het meest waarschijnlijke scenario. Ondanks dat er altijd wel iets is om wanhopig op te gaan hopen, zijn er aandelen die qua risico en rendement minder ongunstige verhoudingen kennen dan dit ook door een "redder" gedumpt aandeel.
Innergenie
1
Misschien dan J&J binnenkort een meerderheidsbelang neemt en het voor het zeggen krijgt. De boel (management) een beetje sorteren, het afval dumpen en dan full charge doorgaan met dit mooie topproduct. Er is nu echt haast geboden om volumes te maken en de partijen welke zouden kopen hierop aan te spreken. Ik denk dan een J&J hier beter in staat is dan huidige management.
Gijpie
5
Ridder heeft ooit gezegd ‘ Chinezen kopen geen dure Biocartis spullen ‘ wat ik op dat moment een belachelijke opmerking vond . Nu denk ik dat die Chinezen veel slimmer zijn . Volgens mij hadden die direct door dat het management van Biocartis makkelijk om de tuin te leiden was . Hebben Biocartis opgezadeld met schrikbarend dure samenwerking alles lang genoeg laten aanslepen en straks de technologie oppikken voor een habbekrats . Trouwens dure samenwerkingen en om de tuin geleid worden daar hebben ze bij Biocartis een abonnement op .
DeZwarteRidder
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 september 2022 09:08:

[...]Dat zat er dik in.
Biocartis wordt een pennystock.
En daar is tie...........!!!
makyjo
0
quote:

ElTorro schreef op 13 september 2022 10:33:

BCART staat al een hele tijd financieel met de rug tegen de muur, vandaar de wanhopige deals die ze maken om de lippen boven water te houden.
Dit was allemaal voorzien en voorspeld en toch werd er aangemodderd en gerekend op een breakeven keerpunt dat er nooit heeft ingezeten.
Of het huidig management moedwillig meewerkt aan deze situatie kunnen we niet hardmaken, feit is wel dat ze er de afgelopen jaren niet veel hebben aan gedaan om het tij te keren.
Zoals Flatlanders zo mooi zegt, ze schoppen het blikje telkens wat vooruit, zonder echt te weten waar ze naartoe gaan. Of hoe je een topproduct vakkundig de nek omdraait.
DE VRAAG die we ons moeten stellen is: wie heeft er baat bij deze situatie? Want waar er verliezers zijn, zijn er ook altijd winnaars.
makyjo
0
makyjo
0
Vermoed dat BCAR momenteel een prooi is en in het visier ligt bij enkele grote spelers zoals bv. J&J.
Maar deze zullen toekijken tot zolang Biocartis helemaal uitgezogen werd(lees failliet) om dan schuldenvrij de kroonjuwelen voor een habbekrats over te kunnen nemen en er echte blockbusters van te kunnen maken.
Flatlander
1
makyjo
JnJ, AZN, ABT, Amgen have all had opportunities to kick the tires at BCART and have not shown any interest in owning a controlling interest. All could have bought the company outright from their petty cash funds. I have to believe they are waiting to see if Idylla would gain sufficient traction to make the effort worthwhile. The plodding linear growth of the platform has not inspired them to take on such a project. That is why I've always said they had to hit the growth inflection point where the trajectory was more inspiring. Based on the ori Jan 2019 PR, the remaining investors in BCART have reason to hope for a sizeable placement of consoles in the next few weeks as Nichirei has now registered both the console platform and at least one assay.

"Under the terms of the agreement, Nichirei Bioscience will seek the regulatory approval of Idylla™ MDx oncology tests with the Japanese Ministry of Health, Labor and Welfare. Upon successful registration, Nichirei Bioscience’s sales force plans to distribute Biocartis’ Idylla™ platform across its commercial network of some 2,000 pathology laboratories in Japan."

of course, they may take the go slow approach, which would not help BCARTS situation.

FL
Flatlander
1
The Feb call indicated that China Manufacturing Line 3 was progressing well. Since then Mikron (their contractor for build out) indicated record 1st half profits in their Asia division. BCART has filed for registration of 3 assays in China even though they had led us to believe this would be pushed back to 2023. The call a few weeks ago provided no new details, so basically the status of ML3 is anyone's guess. However, I believe that the 2nd half 2021 and 1st half 2022 reflect much of BCARTS costs for co-funding this construction project. If so, the cash burn associated with this investment should presumably decrease and the investment should start generating revenue in the next year.or so. So maybe they can stretch any cash raised further than expected.

FL
voda
0
PERSBERICHT: Persbericht Biocartis Group NV: Biocartis kondigt start aan van wijzigingsproces en ruilaanbod voor haar bestaande converteerbare obligaties
PERSBERICHT: GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE

26 september 2022, 07:40 CEST

Biocartis kondigt start aan van wijzigingsproces en ruilaanbod voor haar bestaande converteerbare obligaties

Mechelen, België, 26 september 2022 -- Biocartis Group NV (de 'Vennootschap' of 'Biocartis'), een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek (Euronext Brussels: BCART), kondigt de lancering aan van de wijzigingsprocedure en de aanbieding tot omruiling van haar 4,00% converteerbare obligaties met vervaldatum in 2024 (de "Bestaande Converteerbare Obligaties") als onderdeel van de allesomvattende herkapitalisatieregelingen die op 1 september 2022 werden aangekondigd. Dit is opnieuw een belangrijke mijlpaal op weg naar het verzekeren van ongeveer EUR 66 miljoen aan nieuwe middelen om de groei van de Vennootschap in de nabije toekomst te ondersteunen.

Overeenkomstig de eerdere aankondiging van de Vennootschap op 1 september 2022, wordt aan de houders van de Bestaande Converteerbare Obligaties gevraagd om in te stemmen met bepaalde wijzigingen aan de Bestaande Converteerbare Obligaties, zoals een gedeeltelijke conversie in aandelen gelijk aan 10% van de uitstaande nominale bedragen, een verlenging van de looptijd met 3,5 jaar tot november 2027, en de betaling van de overblijvende coupons in natura (Payment-In-Kind) (via kapitalisatie van coupons) om kasmiddelen te sparen. Op 1 september 2022 hadden de Houders van meer dan 65% van de Bestaande Converteerbare Obligaties zich reeds verbonden om voor dergelijke wijzigingen te stemmen, en de Vennootschap heeft sindsdien bijkomende steun ontvangen.

Tegelijkertijd wordt aan houders van de Bestaande Converteerbare Obligaties het recht geboden om deze om te ruilen tegen nieuwe second lien gewaarborgde converteerbare obligaties (de "Nieuwe Converteerbare Obligaties"), op voorwaarde dat zij zich ertoe verbinden pro rata deel te nemen aan een volledig gewaarborgde (fully backstopped) investering van EUR 25 miljoen in bijkomende Nieuwe Converteerbare Obligaties. De Nieuwe Converteerbare Obligaties zullen genieten van zakelijke zekerheden op activa en aandelen, even als bepaalde waarborgen, met vervaldatum in november 2026, en zullen een hogere coupon in geld betalen van 4,5%.

De documentatie met betrekking tot de wijzigingsprocedure en de aanbieding tot omruiling is op een daartoe toegewijde website opgeladen, en houders van de Bestaande Converteerbare Obligaties dienen contact op te nemen met hun makelaars of de Vennootschap indien zij de komende dagen geen toegang hebben verkregen tot de betrokken documentatie. Bestaande houders die geen bijkomende financiering verstrekken overeenkomstig de voorwaarden van de Nieuwe Converteerbare Obligaties, zullen niet toegelaten worden om te ruilen, en hun Bestaande Converteerbare Obligaties zullen blijven uitstaan onder de gewijzigde voorwaarden.

Om de allesomvattende herkapitalisatietransactie volledig tot uitvoering te brengen, zal de Vennootschap binnenkort haar aandeelhouders, houders van inschrijvingsrechten, houders van converteerbare obligaties, bestuurders en commissaris uitnodigen voor een buitengewone aandeelhoudersvergadering.

--- EINDE ---

Meer informatie:

Renate Degrave

Hoofd Corporate Communications & Investor Relations Biocartis

e-mail rdegrave@biocartis.com www.globenewswire.com/Tracker?data=Ai...

tel +32 15 631 729

gsm +32 471 53 60 64
voda
0
PERSBERICHT: Persbericht Biocartis Group NV: Oproeping tot de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering
PERSBERICHT: GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE

27 september 2022, 07:00 CEST

Oproeping tot de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering

Mechelen, België, 27 september 2022 -- Biocartis Group NV (de 'Vennootschap' of 'Biocartis'), een innovatief bedrijf in de moleculaire diagnostiek (Euronext Brussels: BCART), nodigt haar aandeelhouders, houders van inschrijvingsrechten, houders van converteerbare obligaties, bestuurders en commissaris uit op een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering ('BAV') die zal gehouden worden op dinsdag 27 oktober 2022 om 14:00u CEST in de kantoren van de Vennootschap te Generaal de Wittelaan 11B, 2800 Mechelen, België.

Op de BAV zullen de aandeelhouders worden gevraagd om verschillende aspecten goed te keuren van de allesomvattende herkapitalisatietransactie, die door de Vennootschap op 1 september 2022 werd aangekondigd. De Vennootschap gelooft dat een dergelijke transactie een belangrijke mijlpaal is voor de Vennootschap om de vereiste financiering te verzekeren ten behoeve van haar toekomstige groei, wat ten voordele is van al haar belanghebbenden (stakeholders), en moedigt daarom de aandeelhouders aan om de nodige instemmingen te verlenen voor de implementatie daarvan.

Er is een aanwezigheidsquorum van ten minste 50% van de uitstaande aandelen vereist voor de meerderheid van de agendapunten van de BAV. Alle aandeelhouders worden aangemoedigd de vergadering bij te wonen om het aanwezigheidsquorum voor deze agendapunten te bereiken en te vermijden dat een tweede BAV zou moeten worden bijeengeroepen die plaats zou vinden op 14 november 2022.

De meerderheid van de voorstellen die aan de BAV zullen worden voorgelegd vereisen een goedkeuring door een meerderheid van 75% van de door de aandeelhouders geldig uitgebrachte stemmen. Indien de aandeelhouders de voorgestelde besluiten niet goedkeuren, zal de herkapitalisatietransactie niet volledig worden voltooid, zal de Vennootschap niet worden geherkapitaliseerd, zullen diverse vergoedingen en kosten moeten worden betaald door de Vennootschap, zullen bepaalde voorwaarden van de voorgestelde nieuwe converteerbare leningen restrictiever worden en zal de Vennootschap alternatieve regelingen moeten overwegen, die mogelijk niet tijdig of helemaal niet beschikbaar zijn.

Er wordt momenteel voorzien dat het de Vennootschap wettelijk toegelaten zal zijn om haar algemene aandeelhoudersvergadering te organiseren in haar kantoren te Generaal de Wittelaan 11B, 2800 Mechelen, België, en dat de effectenhouders van de Vennootschap de vergadering fysiek zullen mogen bijwonen zoals beschreven in de oproeping www.globenewswire.com/Tracker?data=Wu... . De evolutie van de COVID-19 pandemie is echter onzeker en het kan zijn dat de Belgische overheid opnieuw maatregelen zal opleggen die een impact kunnen hebben op de organisatie van de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering, zoals beperkingen op het aantal personen die mogen samenkomen. De Vennootschap zal de situatie en de toepasselijke maatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie opvolgen, en zal alle mogelijke verdere updates die relevant zijn of een impact kunnen hebben op de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering bekendmaken op de website www.globenewswire.com/Tracker?data=MZ... van Biocartis.

Om tot de BAV te worden toegelaten, moeten de houders van effecten uitgegeven door de Vennootschap artikel 7:134 van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen en de statuten van de Vennootschap naleven en de formaliteiten beschreven in de oproeping vervullen. De oproeping en andere documenten met betrekking tot de BAV kunnen worden geraadpleegd op de website www.globenewswire.com/Tracker?data=MZ... van de Vennootschap.

--- EINDE ---

Meer informatie:

Renate Degrave

Hoofd Corporate Communications & Investor Relations Biocartis

e-mail rdegrave@biocartis.com www.globenewswire.com/Tracker?data=Zw...

tel +32 15 631 729

gsm +32 471 53 60 64
DeZwarteRidder
0
quote:

Rhuno schreef op 28 september 2022 19:11:

Welke keuze ïs ht beste?
Wat denk je zelf....???
6.443 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 ... 319 320 321 322 323 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 sep 2023
Koers 0,290
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 112.228

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront