Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Groen voorbeurs, maar hoeveel ruimte hebben aandelen met deze rentes?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. speedy0070 20 september 2022 16:22
    Bij de les blijven jongens en op je instinct afgaan. Ze zeggen met mooie woordjes dat we een beurswaakhond hebben. Ok die bestaat zogezegd maar doen weinig of helemaal niks. er is genoeg gas en petrol in deze wereld maar opec en kornuiten houden de prijzen kunstmatig hoog met hun monopoliespel. En wat doet de beurswaakhond??? juist!! GEEN MIETER!! en voor alle sufferds en analisten: De beurs word vandaag de dag bepaald door het grootkapitaal. Ze hebben de beurs jaren omhoog gejaagd met het helicoptergeld. En zijn nu dus alles in de uitverkoop aan het doen met gigantsche winsten. Je mag 20 miljoen op de bank hebben maar je bent een vlieg tegen het grootkapitaal die dagelijks met miljarden spelen op het monopoliebord. De FED en de ECB weten ervan vandaar de moeilijkheid voor hun om richting te bepalen. BIjv. Ford kan moeilijk 500.000 autos op hun terrein neerzetten waar nog onderdelen aan ontbreken. Moet dus produktie beperken waar een zware ontslagronde zal plaatsvinden. Oogjes openhouden want snel andere autobouwers gaan het zelfde probleem hebben!!
    Ander voorbeeld: Steek 100 euro in je knip ga naar de supermarkt en kijk wat je hebt in je karretje (het is om te janken.) niemand doet wat om de prijsstijgingen tegen te gaan. Het grootkapitaal wil geen hogere rentes logisch met gigantische schulden. En ze worden nog eens flink geholpen door de FED en ECB dus begrijp goed waar de boefjes rondlopen. Jan met de pet mag de rekening betalen. Kan je geen 10% rendement netto behalen uit je investering? Gooi het deur uit!!! en zeer snel!! Dat is mijn gezegde.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links