Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nervositeit voorbeurs, want wordt het jumbo of super jumbo rate hike?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. speedy0070 21 september 2022 10:03
    minder in de boodschappenkar maar meer betalen ohhhh wat gaan we vooruit!!! zouden ze niet beter ineens 300 basispunten erbij doen dan al dat gesjoemel over rentes. En opletten want meneer PUTIN staat op scherp met zijn dreigingen. dus kan nog veel meer gebeuren. dan al het geleuter over rentes.
  2. speedy0070 21 september 2022 16:35
    Word er echt niet nerveus van hoor en laat de grootkapitalist maar flink rente betalen voor zijn schulden, niks mis mee. Fed en ECB zijn de boefjes die hen beschermen. En laat de aandelen maar lekker naar beneden pletteren zodat dividend meer opbrengt als bonds is mogelijk hoor. Ja maar weer de kapitalist wil er niet aan. Kan allemaal zo simpel zijn. Waarom moeilijk doen? AEX gewoon terug naar de 340 En Adyen naar de 40 euro want brengt niks op aan dividend. En laat nu dat gespeculeer jongens want als je wilt speculeren moet je in het casino zijn. Op de beurs lijkt het meer op de russiche roulette.
    Zou er maar netjes vanaf blijven tot de lucht opklaart. Iemand had er aan gedacht wat er gebeurt als PUTIN echt met atoompjes begint te gooien? (AEX terug naar 50?) Daar wilt geen analist over spreken he meneer Jan Kamp? Of heb je het lef niet om de mensen nou eens ernstig te waarschuwen over deze gevolgen. cash blijven jongens en succes iedereen.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links