Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

meneer Euro
0
gg25
1
quote:

clearfederer schreef op 23 september 2022 16:51:

[...]

Nu kom je afgunstig over..zo jammer dit :)
Nee hoor alle vertrouwen in carl hij is er juist blij mee grote schommelingen. En terecht hij heeft
ook groter budget dan gemiddeld hier dan is dat prima wat hij doet. Zolang het in de range blijft niks aan de hand. Als maandag de koersen omhoog gaan lacht hij zich rot. Gun iedereen het beste hier.
Stefinstocks
1
quote:

bp5ah schreef op 23 september 2022 16:40:

[...]
Heb je niks verkocht Stef, op €27+ ?
Jawel, maar ook gekocht
bp5ah
0
quote:

N538 schreef op 23 september 2022 16:51:

Wat is jullie gemiddelde gak met stukjes. Ik heb gak 25,40
4000 stuks
Deze er nog bij.

SHELL PLC 23/09/2022 16:52:48 SHELL | GB00BP6MXD84 EAM XAMS Koop ** € 24,77

SHELL PLC 23/09/2022 16:52:45 SHELL | GB00BP6MXD84 EAM XAMS Koop *** € 24,77


Gak 25.286 nu en allemaal van vandaag. 500 stukjes nu.

Ik wacht nu af tot volgende week.

Nauwelijks een bounce in brent 85.80 -4.66 -5.15% low .51

Futs blijven op de low of zetten nog nw lows.
ArieAlias
0
Iemand verklaring waarom de chippers blijven liggen ? Besi groen zelfs en dat bij een AEX van -2,5% wegens recessievrees
gg25
0
quote:

ArieAlias schreef op 23 september 2022 16:59:

Iemand verklaring waarom de chippers blijven liggen ? Besi groen zelfs en dat bij een AEX van -2,5% wegens recessievrees
Geen idee ben juist short op besi vandaag maar die zullen maandag wel gaan. Juist met hoge rente gaan die naar beneden. Daar kan nog wel 30 procent af.
bp5ah
1
quote:

Stefinstocks schreef op 23 september 2022 16:59:

[...]
Jawel, maar ook gekocht
OK.

Dit is gewoon niet te timen Stef volgens mij gisteren nog 27.07 high of eergisteren, nu onder de 25

Hele week braaf gewacht en dan ga ik d'er in is't nog niet goed.

Komen wel weer dagen dat 't de andere kant op draait.

Wordt tijd dat Poetin 's ergens over struikelt en wat vreemd neerkomt ;)

Die inkopers van Shell drukken 't grootste deel van de dag op de verkeerde imo ;) Zooitje.
bp5ah
0
quote:

ArieAlias schreef op 23 september 2022 16:59:

Iemand verklaring waarom de chippers blijven liggen ? Besi groen zelfs en dat bij een AEX van -2,5% wegens recessievrees
Waren zeker genoeg gedaald. Tech overkant evenveel in de min op de futs dan de dow, dus daar ligt 't niet aan.
Arie Jan
2
quote:

bp5ah schreef op 23 september 2022 16:59:

[...]
Deze er nog bij.

SHELL PLC 23/09/2022 16:52:48 SHELL | GB00BP6MXD84 EAM XAMS Koop ** € 24,77

SHELL PLC 23/09/2022 16:52:45 SHELL | GB00BP6MXD84 EAM XAMS Koop *** € 24,77


Gak 25.286 nu en allemaal van vandaag. 500 stukjes nu.

Ik wacht nu af tot volgende week.

Nauwelijks een bounce in brent 85.80 -4.66 -5.15% low .51

Futs blijven op de low of zetten nog nw lows.
je had wel weer gelijk. Hele week gewacht en toch te denk er in 7% is ook absurd. Maar blijf er in ook een dikke gak van 25,75 wat nog erg meevalt .
Olie dom ;-)
gg25
1
wat ik wel schokkend vind heb het al eerder genoemd, we worden constant door die oliehandelaren gepakt. Nu kan de koers wel opeens naar beneden. Vraag zal vandaag echt niet zijn afgenomen. En het aanbod is niet opeens toegenomen. De koers olie wordt denk ik constant gemanipuleerd door de handelaren. Heeft iemand kijk op die oliehandel, een insider die weet hoe het werkt?
Candelll
4
een beetje van alles

Olieberen Pas op, ruwe prijzen kunnen snel stijgen
Door Tom Kool - 23 sep 2022, 10:00 uur CDT
sluit je aan bij onze gemeenschap

Hoewel het sentiment op de oliemarkten de afgelopen weken beslist bearish was, betekent het risico dat Rusland zijn oorlog met Oekraïne escaleert en het nieuws dat China eindelijk opengaat, dat er voldoende opwaarts risico is op de oliemarkten.

Oilprice Alert: de Intelligent Investor-kolom van deze maand, nu beschikbaar voor leden van Global Energy Alert, vergelijkt twee van de meest veelbelovende Canadese olie-aandelen op de markt. Als u een investeerder bent in de energiesector, is dit het moment om u aan te melden voor Global Energy Alert.

vrijdag 23 september 2022

De Amerikaanse Federal Reserve kwam haar belofte na om de inflatie agressief aan te pakken en bracht de rentetarieven op het hoogste niveau sinds 2008 met een stijging van 75 basispunten, wat de vrees van analisten bevestigt dat haar primaire doelstelling om de inflatie te beteugelen alle oliegerelateerde zorgen zal wegnemen. De escalatie van deze week in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft echter de vrees voor bezuinigingen op de Russische bevoorrading doen hernieuwen, wat, in combinatie met het nieuws dat China eindelijk zijn steden opent na enkele maanden van lockdown, de neerwaartse druk heeft tegengegaan, althans voorlopig.

EU bereidt achtste sanctiespakket voor Rusland voor Nu Rusland naar verwachting delen van Oost-Oekraïne zal annexeren na de referenda van volgende week, is de Europese Unie op zoek naar een nieuw sanctiepakket dat de export van hightech strakker aan banden legt en een groepsbreed olieprijsplafond invoert.

Iran en VS wijken af ??van deal. Teheran en Washington hadden de kans om dichter bij een nucleair akkoord te komen tijdens de Algemene Vergadering van de VN, maar president Ebrahim Raisi eiste garanties voor elke toekomstige overeenkomst en verwierp de dubbele moraal van westerse landen in de omgang met Iran.

VK heft schaliegasverbod op De nieuwe Britse regering heeft een moratorium op fracking voor schaliegas in het land opgeheven, dat sinds 2019 van kracht is, waarbij Jacob Rees-Mogg, minister van Zaken en Energie, beweerde dat de praktijk veilig is en dat de limieten voor seismische activiteit opnieuw moeten worden beoordeeld ondanks de angst voor boren -geïnduceerde trillingen.

EPA tot strenge emissieregels voor vrachtwagens. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency overweegt strengere regels voor de uitstoot van broeikasgassen aan te nemen voor zware vrachtwagens die in de modeljaren 2027-2029 zijn gebouwd, met het argument dat de IRA-wet meer assertieve regelgevende maatregelen vereist.

Parijs klaagt zijn eigen oliemajoor aan De steden Parijs en New York hebben zich aangesloten bij een netwerk van milieuorganisaties die de Franse energiegigant TotalEnergies (NYSE:TTE) aanklagen wegens het niet adequaat bestrijden van klimaatverandering, op zoek naar een beslissing die lijkt op de historische uitspraak van de Nederlandse rechtbank in 2021 over Shell (LON: SCHELP).

ADNOC Eyes Aankoop van oliehandelaar. De nationale oliemaatschappij van de VAE, ADNOC, is naar verluidt in een vroeg stadium van besprekingen om een ??belang te verwerven of te nemen in 's werelds op drie na grootste energiehandelsbedrijf Gunvor, waarbij de meerderheidsaandeelhouder van laatstgenoemde aangeeft dat de bedrijfswaarde in H1 2022 is gestegen tot $ 4 miljard.

EU zou de VS kunnen vrijstellen van koolstofregels. De Europese Unie zou de VS kunnen vrijstellen van hun CO2-grensheffing, die naar verwachting in 2026 van start gaat, op voorwaarde dat de Verenigde Staten "hetzelfde traject hebben in termen van emissiereductie".

Rechtbank schrapt gasprojectvergunning van $ 3,6 miljard Het Australische Federale Hof oordeelde in het voordeel van een inheemse groep die heeft gevraagd om de boorvergunning voor het 3,6 miljard Barossa-project voor de noordkust van het land ongedaan te maken, met het argument dat projectbeheerder Santos (ASX:STO) hen niet had geraadpleegd over de boring.

Cheniere belooft vervuilende apparatuur te repareren. Nadat de Amerikaanse LNG-exporteur Cheniere (NYSEAMERICAN:LNG) verhoogde emissies in zijn Sabine LNG-faciliteit had ontdekt, beloofde hij een defecte generatorturbine te vervangen, enkele maanden nadat het bedrijf om vrijstelling van de EPA-emissieregels had gevraagd.

Nog een gasontdekking in Maleisië. Het in de VAE gevestigde Mubadala Energy heeft een belangrijke gasontdekking voor de kust van Maleisië gedaan, waarbij de Cengkih-1-exploratiebron een gaskolom van meer dan 110 meter heeft geraakt, wat de langetermijnvooruitzichten van de Maleisische LNG-volumes een boost geeft.

Europa overweegt nieuwe belastingen op steenkool. Brussel onderzoekt nu manieren om kolencentrales te onderwerpen aan de onlangs aangekondigde EU-plafond van 180 euro per MWh voor de inkomsten van elektriciteitsproducenten, hoewel ze aanvankelijk waren vastgesteld voor niet-fossiele brandstoffen, aangezien aanvankelijk werd gedacht dat steenkool de bedrijfskosten boven de gegeven drempel.

Amerikaanse raffinaderijen klaar om weer Canadees te kopen Zodra de Amerikaanse SPR-release tot stilstand komt, wordt verwacht dat Amerikaanse raffinaderijen zullen verdubbelen op goedkope Canadese zware zure kwaliteiten uit Alberta, aangezien pijpleidingbeheerder Enbridge (TSE:ENB) is begonnen met het verdelen van de pijpleidingcapaciteit na maanden van onbeperkte bevoorrading.

AMLO overweegt de Mexicaanse oliehandelseenheid te ontbinden. Volgens berichten in de media bereidt de Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador zich voor om PMI, de handelstak van de nationale oliemaatschappij PEMEX, te ontbinden.
bp5ah
1
quote:

boldie schreef op 23 september 2022 17:15:

Mmmm. Zal toch niet slag weer missen... 24.75 niet gehit dus
Dat weet je vanavond, zonder bounce aan de overkant gaat dat wel lukken.

Maar je moet gewoon niet kopen Boldie, je durft 't niet, in juli durfde je rond 22.5 ook niet weet ik nog wel.

Op die manier kan je nooit wat, de low ga je echt niet kopen.

Nu zit je te wachten op Philips 14.8 maar als die daar mocht komen ga je ze ook niet kopen, dat weet ik zeker, en da's in deze markt misschien maar beter ook ...

Brent 8 dup van de lows 86.31
bp5ah
0
quote:

Arie Jan schreef op 23 september 2022 09:40:

[...] bijna BP zit er vol in -) pfff laat maar komen de oliestijging . Ik zeg is gewoon opgezet dit.
't is een zooitje vandaag AJ.
Ernie 1966 zonder bert
0
In de states is het ook niet best met de olieboeren

XOM -5%
CVX -5%
HAL -9%
OXY -4,5%
HES -8%
PTEN -14%
COP -7,5%
Enz.....
bp5ah
0
Overkant rond half zes :

Brent $86.23 -4.23 -4.68% Day's Range: 85.51 - 92.81

Shell $48.35 -3.98 (-7.61%) Day's Range: 48.08 - 49.58

Dow futures 29,534.00 -542.7 -1.80%

Vix 29.43 +1.33 +4.75%

€/$ 0,9720

Gehaktdag vandaag, nabeurs hier dow futures op nw daylow en vix op nw dayhigh, misschien komt er nog een oppeppertje voor vanavond. Shell hopeloos vandaag met afstand grootste daler op de AEX.
Overkant krijgt nog moeite om de $48 te houden zoals 't nu lijkt.

We'll see
rene66
0
quote:

gg25 schreef op 23 september 2022 17:13:

wat ik wel schokkend vind heb het al eerder genoemd, we worden constant door die oliehandelaren gepakt. Nu kan de koers wel opeens naar beneden. Vraag zal vandaag echt niet zijn afgenomen. En het aanbod is niet opeens toegenomen. De koers olie wordt denk ik constant gemanipuleerd door de handelaren. Heeft iemand kijk op die oliehandel, een insider die weet hoe het werkt?
De VS is in toenemende mate olie aan het leveren uit de strategische voorraad. Van de week een nieuwe aankondiging, maar dit spel is al even bezig. Op die manier drukken ze de prijs wereldwijd, daar heb je geen giga hoeveelheid voor nodig. De reden hiervoor is dat Biden de olieprijs in de VS en dus ook de inflatie wil drukken ivm de verkiezingen in november. Het is dus inderdaad gewoon manipulatie.

U.S. to sell up to 10 mln bbls of oil from SPR for Nov. delivery


WASHINGTON/HOUSTON Sept 19 (Reuters) - The U.S. Energy Department said on Monday it will sell up to 10 million barrels of oil from the Strategic Petroleum Reserve, for delivery in November, extending the timing of a plan to sell 180 million barrels from the stockpile to tame fuel prices.

President Joe Biden's plan announced in March of the largest release of oil from SPR in history had aimed to sell 180 million barrels by the end of October. So far, only 155 million barrels have been sold and the next sale will bring the total to 165 million barrels, the department said.

www.reuters.com/business/energy/us-se...
Worff
0
quote:

boldie schreef op 23 september 2022 17:15:

Mmmm. Zal toch niet slag weer missen... 24.75 niet gehit dus
maandag misschien een nieuwe kans, kunnen zo terug naar de 23,......

good luck.

DeLa(s)Vega(s)
0
Ik blijf me maar afvragen wie de 500.000 stuks in één klap kocht op exact € 28,00. Zoveel enthousiasme.
200.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9944 9945 9946 9947 9948 9949 9950 9951 9952 9953 9954 ... 9998 9999 10000 10001 10002 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 10:57
Koers 33,175
Verschil -0,295 (-0,88%)
Hoog 33,430
Laag 33,095
Volume 1.226.571
Volume gemiddeld 7.488.665
Volume gisteren 6.212.668

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront