VEON « Terug naar discussie overzicht

Forum VEON (voorheen VimpelCom) geopend

752 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » | Laatste
pff
0
Er is helemaal geen reden om veon te verkopen gewoon een jaartje laten liggen tot de oorlog over is.
lucas D
0
Buy low
0
Vasthouden, zodra het woord vrede gaat komen in de Rusland/ Oekraïne oorlog, zal dit aandeel omhoog schieten
lucas D
0
Veon:

2021:
31 dec 1,518 = ijkpunt einde maand winst/verlies

2022:
31 januari slotkoers 1,308 = - 13,8 %
28 februari slotkoers 0,560 = - 63 %
31 maart slotkoers 0,680 = - 54,9 %
30 april slotkoers 0,660 = - 56,4 %
31 mei slotkoers 0,590 = - 61 %
30 juni slotkoers 0,585 = - 61,5 %
31 juli slotkoers 0,569 = - 62,5 %

Slotkoers vrijdag 01 juli 0,590
Slotkoers vrijdag 08 juli 0,595
Slotkoers vrijdag 15 juli 0,575
Slotkoers vrijdag 22 juli 0,575
Slotkoers vrijdag 29 juli 0,569

De maand juli een slotkoers van 0,569 dat is 0,016 lager dan de voorgaande beursmaand.
Nieuws:
Blijft staan:

De slotkoers van juli is 0,949 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2021

Hoogste dagkoers 04 januari 1,600
Laagste dagkoers 07 maart 0,485
Volgende maand een nieuw overzicht.
lucas D
0
Gezien de cijfers +6% over het eerste halfjaar. en de versterking van kapitaal met 682 miljoen dollar is het een kwestie van tijd dat de koers van Veon spectaculair omhoog zal gaan dichtbij.
effegenoeg
0
quote:

Buy low schreef op 29 juli 2022 10:59:

Vasthouden, zodra het woord vrede gaat komen in de Rusland/ Oekraïne oorlog, zal dit aandeel omhoog schieten
Of dat iets in telecomland uit maakt valt te betwijfelen.
knabbie
0
Toonaangevend digitaal entertainmentplatform om Bengaalse artiesten, ambachtslieden en influencers in staat te stellen inkomsten te genereren door middel van contentcreatie

Amsterdam, 15 augustus 2022: VEON Ltd. (NASDAQ: VEON, Euronext Amsterdam: VEON), een wereldwijde digitale operator die geconvergeerde connectiviteit en diensten levert, kondigt vandaag aan dat zijn Bengaalse werkmaatschappij, Banglalink, het genereren van inkomsten mogelijk heeft gemaakt op zijn digitale entertainmentplatform, Toffee.

Banglalink's Toffee is een gratis te downloaden premium digitaal entertainmentplatform, met meer dan 100 nationale en internationale tv-programma's, met meer dan 6,8 miljoen maandelijkse gebruikers. De introductie van inkomsten via Toffee stelt lokale makers van inhoud, waaronder kunstenaars, ambachtslieden, beïnvloeders, in staat om financieel te profiteren van video-inhoud die ze produceren, terwijl ze ook aansluiten bij de Digital Operator-strategie van VEON om applicatie-ecosystemen binnen lokale economieën te creëren.

"Bij VEON blijven we ons inzetten voor onze Digital Operator-strategie en ontwikkelen we een portfolio van verbonden digitale diensten die het dagelijks leven van klanten zullen verbeteren", legt Kaan Terzioglu, CEO van VEON Group, uit. "Het openstellen van Toffee voor het genereren van inkomsten geeft onze klanten in Bangladesh de mogelijkheid om financieel te profiteren van het creëren van geweldige inhoud en het delen van hun creativiteit. Dit is een nieuwe stap in onze digitale operatorstrategie die VEON ten goede komt door een grotere klantbetrokkenheid, terwijl het ook een creatief ecosysteem aanmoedigt dat de economie van Bangladesh ten goede zal komen."

"Als onderdeel van veon's digitale operatorstrategie streeft Banglalink ernaar om toekomstbestendige initiatieven te ontwikkelen", aldus Erik Aas, CEO van Banglalink. "Samen met het uitbreiden van het snelste 4G-netwerk in het hele land. We richten ons nu op het leveren van hoogwaardige digitale diensten en deze te verbeteren met state-of-the-art functies. Bij Banglalink zijn we ervan overtuigd dat de monetisatiefaciliteit van Toffee jonge lokale contentmakers in staat zal stellen om meer verdienmogelijkheden voor hen te creëren."

Over VEON
VEON is een digitale operator die geconvergeerde connectiviteit en digitale diensten levert aan meer dan 200 miljoen klanten. VEON is actief in zeven landen waar meer dan 8% van de wereldbevolking woont en transformeert levens door middel van technologiegestuurde diensten die individuen in staat stellen en economische groei stimuleren. VEON heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en is genoteerd aan NASDAQ en Euronext.

live.euronext.com/en/product/equities...
knabbie
0
Kyivstar brengt digitale gezondheidsdiensten naar alle Oekraïners, zowel in binnen- als buitenland,
als onderdeel van zijn inzet voor de wederopbouw van het land

Amsterdam, 16 augustus 2022: VEON Ltd. (NASDAQ: VEON, Euronext Amsterdam: VEON), een wereldwijde digitale operator die geconvergeerde connectiviteit en diensten biedt, kondigt vandaag aan dat zijn dochteronderneming in Oekraïne, Kyivstar, een nationale digitale gezondheidsdienst zal lanceren en beschikbaar zal maken voor alle Oekraïners als onderdeel van de Digital Ukraine-strategie van het land.
Kyivstar, de grootste digitale operator van Oekraïne met 24,8 miljoen mobiele abonnees en meer dan 1,2 miljoen internetabonnees thuis vanaf juni 2022, heeft een meerderheidsbelang verworven in Helsi Ukraine, het grootste medische informatiesysteem van het land en toonaangevende digitale zorgverlener.

De strategische investering maakt deel uit van Kyivstar's inzet voor de wederopbouw van Oekraïne en zal het bedrijf in staat stellen om eHealth-diensten op nationaal niveau op te schalen om deze beschikbaar te maken voor elke Oekraïner. Het volgt op de investering van het bedrijf in de uitbreiding van het 4G-netwerk in Oekraïne, waarbij 3.500 steden in 19 landelijke gebieden 4G-toegang hebben gekregen. De nieuwe digitale gezondheidsdienst zal de expertise van Kyivstar samenbrengen in het leveren van digitale diensten van wereldklasse, aangedreven door hoogwaardige geconvergeerde connectiviteit, met Helsi's ervaring in digitale gezondheidszorg voor patiënten. De dienst zal beschikbaar zijn voor de gehele bevolking van Oekraïne, inclusief de 6,4 miljoen vluchtelingen die Oekraïne hebben moeten verlaten.1 en de naar schatting 8 miljoen mensen die intern ontheemd zijn2.

"Net als communicatie is gezondheidszorg een essentiële humanitaire dienst die voor iedereen beschikbaar moet zijn. Voor de mensen in Oekraïne vandaag, terwijl ze leven door immens lijden tijdens deze humanitaire ramp, is het belangrijker dan ooit om toegang te hebben tot gezondheidsinformatie en medische diensten," zegt Kaan Terzioglu, CEO van VEON Group. "Onze digitale operatorstrategie die we implementeren in al onze dochterondernemingen wereldwijd, is gericht op het investeren in en ontwikkelen van diensten die het leven van onze klanten verbeteren, of dat nu gaat om onderwijs, gezondheidszorg, fintech, e-commerce of andere diensten. In Oekraïne is gezondheidszorg een absolute prioriteit en we zijn er trots op om deze essentiële service samen met Helsi beschikbaar te stellen als onderdeel van onze toewijding aan de wederopbouw van het land."

"Door de overeenkomst met Helsi te ondertekenen, zien we een groot potentieel om een leidende rol te nemen in de rol van eHealth-industrie. Kyivstar is van plan om zijn activiteiten uit te breiden en in de komende drie jaar te investeren in de ontwikkeling van digitale ecosystemen voor de gezondheid van Oekraïners, het ontwikkelen van nieuwe producten, het verbeteren van kritieke infrastructuur en het creëren van nieuwe banen," verklaarde Alexander Komarov, CEO, Kyivstar.

Helsi is het grootste medische informatiesysteem en toonaangevende digitale zorgverlener in Oekraïne. Het bedrijf is al zes jaar op de markt, heeft meer dan 23 miljoen patiënten en staat bekend als leverancier van SaaS-oplossingen voor medische informatiesystemen voor 1.300 staats- en privéklinieken. De mobiele dienst heeft nu meer dan 4 miljoen gebruikers en het aantal boekingen en wordt gebruikt door meer dan 49.000 artsen in heel Oekraïne.

" Deze samenwerking maakt het mogelijk om patiënt en arts sneller van nieuwe elektronische diensten te voorzien. In de synergie van twee Oekraïense projecten zien we een sociale missie - om de toegang tot gezondheid voor alle Oekraïners te garanderen, inclusief degenen die gedwongen zijn hun huizen te verlaten," legt Yevhen Donets, CEO van Helsi, uit.

Een gebruiksvriendelijk elektronisch medisch systeem maakt het nu mogelijk om een online telegeneeskundebezoek te boeken, een online telegeneeskundeconsult te ontvangen, een elektronisch recept te verkrijgen en op afstand medicatie aan te vragen. De nieuwe digitale gezondheidsdienst zal ook het opstellen van behandelplannen, het bijhouden van medische patiëntendossiers en integratie met apotheekketens en laboratoria mogelijk maken.

Over Kyivstar:
Kyivstar is de grootste digitale operator in Oekraïne met 24,8 miljoen mobiele abonnees en meer dan 1,2 miljoen thuisinternetabonnees vanaf juni 2022. Het bedrijf levert diensten op basis van een breed scala aan mobiele en vaste lijntechnologieën, waaronder 4G. Het bedrijf biedt de hoogste gemiddelde snelheid van mobiele datatransmissie onder Oekraïense mobiele operators, wat werd bevestigd door de Speedtest door Ookla. De klanten van het bedrijf hebben toegang tot mobiele, vaste en internetmogelijkheden, convergente oplossingen en innovatieve diensten zoals Big Data, IoT, Cloud-oplossingen, mobiele financiële diensten, digitale tv en andere. Kievstar is aandeelhouder van de internationale VEON Group, met het hoofdkantoor in Nederland. De aandelen van de Groep zijn genoteerd aan de beurzen NASDAQ (New York) en Euronext (Amsterdam). Kyivstar is al 24 jaar aanwezig in Oekraïne en wordt gerangschikt als de grootste telecombetaler, beste werkgever en maatschappelijk verantwoord bedrijf.

Meer informatie: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

Over Helsi:

Helsi.me is een dienst voor de registratie van medische diensten en de veilige opslag van medische gegevens. De service stelt patiënten in staat om snel en gemakkelijk afspraken te maken met artsen, diagnostiek, tests en vaccinaties te boeken en medicijnen te bestellen. Ziekenhuizen kunnen deelnemen aan de hervorming van het ministerie van Volksgezondheid en het werk van klinieken stroomlijnen. Meer dan 2,5 miljoen patiënten boeken elke maand afspraken via de website en app van Helsi.me. Het systeem wordt gebruikt door meer dan 1.300 zorginstellingen en 49.000 artsen in heel Oekraïne. Voor meer informatie: helsi.me/

Meer informatie: helsi.me/

Over VEON
VEON is een digitale operator die geconvergeerde connectiviteit en digitale diensten levert aan meer dan 200 miljoen klanten. VEON is actief in zeven landen waar 8% van de wereldbevolking woont en transformeert levens door middel van technologiegestuurde diensten die individuen in staat stellen en economische groei stimuleren. VEON heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en is genoteerd aan NASDAQ en Euronext.

live.euronext.com/en/product/equities...
lucas D
0
Veon:

2021:
31 dec 1,518 = ijkpunt einde maand winst/verlies

2022:
31 januari slotkoers 1,308 = - 13,8 %
28 februari slotkoers 0,560 = - 63 %
31 maart slotkoers 0,680 = - 54,9 %
30 april slotkoers 0,660 = - 56,4 %
31 mei slotkoers 0,590 = - 61 %
30 juni slotkoers 0,585 = - 61,5 %
31 juli slotkoers 0,569 = - 62,5 %
31 augustus slotkoers 0,570 = - 62,3 %

Slotkoers vrijdag 05 augustus 0,562
Slotkoers vrijdag 12 augustus 0,567
Slotkoers vrijdag 19 augustus 0,596
Slotkoers vrijdag 26 augustus 0,595

De maand augustus een slotkoers van 0,570 dat is 0,001 hoger dan de voorgaande beursmaand.
Nieuws:
Blijft staan:

De slotkoers van augustus is 0,948 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2021

Hoogste dagkoers 04 januari 1,600
Laagste dagkoers 07 maart 0,485
Volgende maand een nieuw overzicht.
lucas D
0
Het terugdringen van de Russen in Oekraïne kan voor Veon goed uitpakken. Zodra de Russen weg zijn is zal de vraag naar producten van Veon sterk toenemen. Alles moet hersteld en weer uitgerold worden en Veon heeft de structuur in handen.
shaai
0
quote:

lucas D schreef op 13 september 2022 09:34:

Het terugdringen van de Russen in Oekraïne kan voor Veon goed uitpakken. Zodra de Russen weg zijn is zal de vraag naar producten van Veon sterk toenemen. Alles moet hersteld en weer uitgerold worden en Veon heeft de structuur in handen.
Met de mobilisatie zijn de koersen van Russische aandelen flink gedaald:
Bericht van woensdag:

ukranews.com/en/news/883361-collapse-...

Collapse In Russian Stock Market Accelerates After Mobilization Announced By Putin
shaai
0
In de laatste maand en sinds 12september zijn ze in de VS ook al gedaald van ruim 0,45 usd naar 0,37, zeker 17% eraf.
lucas D
0
Veon:

2021:
31 dec 1,518 = ijkpunt einde maand winst/verlies

2022:
31 januari slotkoers 1,308 = - 13,8 %
28 februari slotkoers 0,560 = - 63 %
31 maart slotkoers 0,680 = - 54,9 %
30 april slotkoers 0,660 = - 56,4 %
31 mei slotkoers 0,590 = - 61 %
30 juni slotkoers 0,585 = - 61,5 %
31 juli slotkoers 0,569 = - 62,5 %
31 augustus slotkoers 0,570 = - 62,3 %
30 september slotkoers 0,599 = - 60,2 %

Slotkoers vrijdag 02 september 0,568
Slotkoers vrijdag 09 september 0,565
Slotkoers vrijdag 16 september 0,575
Slotkoers vrijdag 23 september 0,575
Slotkoers vrijdag 30 september 0,599

De maand september een slotkoers van 0,599 dat is 0,029 hoger dan de voorgaande beursmaand.
Nieuws:
Blijft staan:

De slotkoers van september is 0,919 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2021

Hoogste dagkoers 04 januari 1,600
Laagste dagkoers 07 maart 0,485
Volgende maand een nieuw overzicht.
Oliegarch
0
quote:

Buy low schreef op 29 augustus 2022 15:55:

Weet iemand wat de oplopende rente gaat betekenen voor Veon?
".... , or if the cost of raising additional capital significantly increases, which has been the case over
the last six months due to global inflationary pressures and a number of other factors, we may be unable to make
necessary or desired capital expenditures, take advantage of investment opportunities, refinance existing indebtedness or meet unexpected financial requirements, and our growth strategy and liquidity may be negatively affected. This could cause us to be unable to repay indebtedness as it comes due, to delay or abandon anticipated expenditures and investments or otherwise limit operations. "

www.veon.com/media/3750/veon-holdings...

Bedenk dat er behalve financiele uitdagingen, nog een hele beerput aan operationele problemen zullen bestaan, en ook steeds opnieuw kunnen ontstaan door politieke beslissingen en de uitleg daarvan door derden.
lucas D
0
Ga er nog steeds vanuit dat Veon op de Nasdaq kan blijven, wat dan ook betekend dat de koers hersteld moet zijn tot de vereiste hoogte per aandeel.
Dat verwachtende is de koers nu erg laag. Wat betekend dat dit gerealiseerd moet worden voor 3 april 2023.

finance.yahoo.com/news/nasdaq-grants-...
lucas D
0
Veon:
2021:
31 dec 1,518 = ijkpunt einde maand winst/verlies

2022:
31 januari slotkoers 1,308 = - 13,8 %
28 februari slotkoers 0,560 = - 63 %
31 maart slotkoers 0,680 = - 54,9 %
30 april slotkoers 0,660 = - 56,4 %
31 mei slotkoers 0,590 = - 61 %
30 juni slotkoers 0,585 = - 61,5 %
31 juli slotkoers 0,569 = - 62,5 %
31 augustus slotkoers 0,570 = - 62,3 %
30 september slotkoers 0,599 = - 60,2 %
31 oktober slotkoers 0,470 = - 69 %

Slotkoers vrijdag 07 oktober 0,600
Slotkoers vrijdag 14 oktober 0,580
Slotkoers vrijdag 21 oktober 0,458
Slotkoers vrijdag 28 oktober 0,470

De maand oktober een slotkoers van 0,470 dat is 0,129 lager dan de voorgaande beursmaand.
Nieuws:
Blijft staan:

De slotkoers van oktober is 0,818 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2021

Hoogste dagkoers 04 januari 1,600
Laagste dagkoers 26 oktober 0,431
Volgende maand een nieuw overzicht.
voda
0
Veon wil Russische activiteiten verkopen

Verkoopproces in gang gezet.

(ABM FN-Dow Jones) Veon is een verkoopproces gestart voor zijn Russische activiteiten. Dat maakte het telecombedrijf met een beursnotering in Amsterdam woensdagochtend bekend.

Veon zegt verschillende mogelijkheden te bekijken om ervoor te zorgen dat de uitkomst van het proces voor alle stakeholders, klanten en kredietverstrekkers optimaal is.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Schatgraver
0
Ik ben benieuwd hoe dit voor VEON gaat uitpakken. Hopelijk positief, want we hebben nog een lange weg te gaan. In ieder geval een keer een koers op de Nasdaq boven de usd 1 voor 3 april 2023. Overigens is de handel in VEON via DEGIRO weer mogelijk.
Oliegarch
0
Ik ben ook benieuwd, het lijkt me dat ze met veel schuld blijven zitten na verkoop rusland.
Van de cowboy telecombedrijven geef ik de voorkeur aan airtel africa dat momenteel dipt.
752 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 16:09
Koers 0,858
Verschil -0,008 (-0,92%)
Hoog 0,880
Laag 0,866
Volume 14.944
Volume gemiddeld 43.867
Volume gisteren 88.051

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront