Telenet Groep Holding « Terug naar discussie overzicht

Forum Telenet geopend

1.547 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
Michke
0
is het daardoor dat die even spiked en erna terug naar beneden deinst?
Hetzelfde was echter waarneembaar bij Colruyt.
Zitten deze 2 aandelen niet in eenzelfde Tracker ergens?
Stats2022-
0
Op De Tijd wordt de stijging van vandaag geweten aan een artikel op beursblog Betaville. Daarin wordt Telenet genoemd als een overnameprooi (eventueel uitkoopbod van Liberty).

In het artikel van De Tijd werd wel al aangegeven dat dit met een korrel zout te nemen is. Vorig jaar werden daar immers ook fusies/overnames aangekondigd van Umicore (door Total) en Ontex (door P&G) en die zijn niet doorgegaan.
bruguy
1
KBC:;
Telenet verhoogde zijn participatie in productiehuis Caviar Group van 49% naar 70%. Begin mei 2021 stapte Telenet in het productiehuis, met als doel sterke lokale content en talenten maximaal
internationaal te laten renderen. Dat nieuws werd vrijgegeven voorafgaand aan de Capital Markets Day. Er zal daar dieper worden ingegaan op de toekomstige strategische waardedrijvers voor zowel de vasteinfrastructuuractiviteiten ('NetCo'1) als de segmenten Residential, Entertainment & Media en B2B ('Telenet'). Nieuwe lange termijn doelstellingen werden alvast niet gegeven, wat mogelijk negatief kan overkomen bij beleggers. Geen impact op 40 euro koersdoel en “Kopen”-advies.
voda
0
Advies van ING over Telenet
Beurshuis ING
Aandeel Telenet Group
Datum 26 september 2022
Advies Houden
Koersdoel 17,50 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 26 september 2022 hebben de analisten van ING hun beleggingsadvies voor Telenet Group (TNET; ISIN: BE0003826436) herhaald. Het advies van ING voor Telenet Group blijft "houden".

Het koersdoel wordt door ING verlaagd van 40,00 EUR naar 17,50 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde Telenet Group zijn jaarresultaten.
voda
0
Advies van Barclays over Telenet
Beurshuis Barclays
Aandeel Telenet Group
Datum 26 september 2022
Advies Equalweight
Koersdoel 22,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 26 september 2022 hebben de analisten van Barclays hun beleggingsadvies voor Telenet Group (TNET; ISIN: BE0003826436) herhaald. Het advies van Barclays voor Telenet Group blijft "equalweight".

Het koersdoel wordt door Barclays verlaagd van 28,00 EUR naar 22,00 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde Telenet Group zijn jaarresultaten.
voda
0
Euronext Brussel: vaagheid en geknipte koersdoelen doen Telenet de das om

Gerelateerde aandelen: Telenet 14,05 (-7,14%) Euronext 64,00 (0,79%)
26 september 2022 - 12:55 | Tijd.be

Telenet is de pineut nadat de telecom- en mediagroep in de aanloop naar zijn beleggersdag geen vooruitzichten op middellange termijn gaf. Daarop volgden twee stevige koersdoelverlagingen. »

Meer nieuws:
08:52 Telenet verhoogt belang in productiehuis Caviar naar 70 procent (Trends.be)
23/09 Euronext Brussel: Wachten op Donesta-deal (Tijd.be)
Analisten:
26/09 Telenet: Equalweight (koersdoel: 22,00) (Barclays)
26/09 Telenet: Houden (koersdoel: 17,50) (ING)
26/09 Telenet: Kopen (koersdoel: 40,00) (KBC Securities)
Alexanderr
1
quote:

voda schreef op 26 september 2022 14:55:

Advies van ING over Telenet
Beurshuis ING
Aandeel Telenet Group
Datum 26 september 2022
Advies Houden
Koersdoel 17,50 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 26 september 2022 hebben de analisten van ING hun beleggingsadvies voor Telenet Group (TNET; ISIN: BE0003826436) herhaald. Het advies van ING voor Telenet Group blijft "houden".

Het koersdoel wordt door ING verlaagd van 40,00 EUR naar 17,50 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde Telenet Group zijn jaarresultaten.
Zo kan ik ook wel koersdoelen uitvinden...
bruguy
0
Financiële verwachtingen ontbreken in toekomstplannen Telenet
(26-09) - Bron: De Tijd

Nog voor de analistendag begon, kreeg het aandeel van Telenet klappen. De deal met de netwerkbeheerder Fluvius, die nog op een goedkeuring wacht, en volatiele economische tijden hingen als donkere wolken boven de toekomstplannen van het telecombedrijf.

'We voelen dankbaarheid bij analisten voor de mate van detail in onze toekomstplannen', zei John Porter maandag via een videostream vanuit Londen. Daar deed Telenetzijn plannen voor de komende drie jaar uit de doeken tijdens zijn Capital Markets Day.

De CEO voegde er tijdens zijn presentatie meteen excuses aan toe. Analisten en beleggers hadden maandagochtend gefrustreerd gereageerd op het persbericht dat de analistendag voorafging en dat hen op hun honger liet zitten. De financiële verwachtingen voor de komende drie jaar ontbraken, alleen de vooruitzichten voor 2022 werden herbevestigd.

Rond 11 uur nam het Telenetaandeel een duik van 7 procent. Die werd veroorzaakt door twee koersdoelverlagingen. Bij Barclays zakte het koersdoel van 28 naar 22 euro. ING voerde een nog grotere correctie door: van 40 naar 17,5 euro. 'We zullen tot februari 2023 moeten wachten om een guidance voor 2023 te krijgen', zei ING-analist David Vagman.

De joint venture met de netwerkbeheerder Fluvius om samen een glasvezelnetwerk in Vlaanderen uit te rollen is de belangrijkste verklaring voor de afwezige financiële verwachtingen. Het akkoord moet nog door verschillende fases. De mededingingsautoriteit moet nog haar zegen geven en de Vlaamse gemeenten en steden, die aandeelhouder zijn van Fluvius, moeten akkoord gaan. Telenet hoopte dat het proces sneller zou gaan.

'Zodra alles in orde is, organiseren we een mini-Capital Markets Day met de financiële vooruitzichten', beloofde Porter. Hij gaf mee dat de automatische indexering, in combinatie met de hoge energieprijzen, de voorspellingsoefening er niet makkelijker op maakt.

Dat brengt ons bij de inhoudelijke strategische oefening die Porter met zijn management maakte. De presentatie kreeg de titel 'From connectivity to customer centricity' mee. 'We willen onze klant nog beter kennen en op die manier beter bedienen', zei de CEO. Zowel in de consumentenmarkt, in media en entertainment, in de bedrijvenmarkt als in nieuwe activiteiten ziet Telenet groeimogelijkheden.

De basis voor die groeikansen is een supersnel netwerk. Telenet en Fluvius willen tegen 2029 bij ongeveer 70 procent van de Vlaamse huishoudens een glasvezelaansluiting tot aan de woning. Telenet rekent op kosten van 650 euro per gezin voor de eerste helft van de aansluitingen. Een relatief laag bedrag, volgens experts in de sector.

'Het eerste deel van de aansluitingen gebeurt in dichtbevolkte gebieden', zegt Porter. 'Daar kun je tegen de gevels werken.' Dat is een stuk goedkoper dan trottoirs openbreken. Daarnaast heeft Telenet in het verleden altijd glasvezel uitgerold wanneer een ander nutsbedrijf het voetpad opende. Wat de kosten zijn voor de tweede helft van de Vlamingen is nog niet duidelijk. 'We zullen daar heel rationele beslissingen over nemen', zegt Porter. 'We kunnen daarvoor met andere partners samenwerken.'

Slimme platformen
Telenet bedient in totaal 2 miljoen klanten. Daarmee is het de grootste telecomspeler in Vlaanderen. Porter ziet verschillende mogelijkheden om verder te groeien.

Digitale technologie en automatisatie moeten het kloppend hart worden van die groei. 'Dankzij cloudtechnologie en artificiële intelligentie kunnen we klanten nog meer op maat bedienen', zei Porter. Telenet werkt bijvoorbeeld samen met Amelia, een start-up die gespecialiseerd is in geautomatiseerde chatbots.

Hoe beter je de noden van klanten begrijpt, hoe sneller je hen een alternatieve of extra dienst kunt aanbieden, is de redenering. Op die manier hoopt het telecombedrijf de gemiddelde omzet per klant te verhogen. 'Bovendien is een tevreden klant minder geneigd over te lopen naar een concurrent.'

Focus op bedrijvenmarkt
De concurrent Proximus heerst in de bedrijvenmarkt. Daar wil Telenet verandering in brengen. Het telecombedrijf uit Mechelen bedient naar eigen zeggen 30 procent van de Belgische bedrijven.

'In het verleden lag onze focus vooral op connectiviteit', zegt Porter. Telenet wil zijn diensten bij kmo's, grote bedrijven en overheden op verschillende manieren uitbreiden. Steeds meer organisaties hebben nood hebben aan private mobiele netwerken, een kleine markt in de telecomwereld, die in de komende jaren met meer dan 150 procent zal groeien. Telenet wil daarnaast meer ICT-diensten aanbieden zoals cloudondersteuning, authenticatie- of cyberveiligheidsdiensten.

Freek Evers
voda
0
Advies van J.P. Morgan over Telenet
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel Telenet Group
Datum 05 oktober 2022
Advies Overweight
Koersdoel 21,50 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 5 oktober 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor Telenet Group (TNET; ISIN: BE0003826436) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor Telenet Group blijft "overweight".

Het koersdoel wordt door J.P. Morgan verlaagd van 25,00 EUR naar 21,50 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde Telenet Group zijn jaarresultaten.
Stats2022-
0
Beurshuis ING
Aandeel Telenet Group
Datum 07 oktober 2022
Advies Houden
Koersdoel 17,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 7 oktober 2022 hebben de analisten van ING hun beleggingsadvies voor Telenet Group (TNET; ISIN: BE0003826436) herhaald. Het advies van ING voor Telenet Group blijft "houden".

Het koersdoel wordt door ING verlaagd van 40,00 EUR naar 17,00 EUR.

Op 10 februari 2022 publiceerde Telenet Group zijn jaarresultaten.
ElTorro
2
Volgens mij moeten bijna alle banken, analisten, ratingbureaus en waarzeggers nu toch wel ver uitverkocht zijn qua koersverlagingen.

In de analyses lees ik veel 'denken dat' en 'vermoeden dat', terwijl 'weten dat' vooral van tel is.
Dus, baseer je op de (huidige) cijfers zou ik zeggen.. en voor Telenet blijven die er goed uitzien.
watch-dog
0
Ik zit vol spanning te wachten op het nieuwsbericht “Telenet verlaagt haar verwachtingen in verband met ING”

Ik wil graag AB InBev aandelen aan 35 Euro, bij deze verlaag ik mijn koersverwachting voor ABI tot 30 Euro, nu maar wachten zoals de “grote” heren ?

Uiteraard met een knipoog.
Schakelen we met zijn allen Internet uit om energie te besparen ? ;)
Rider
0
quote:

watch-dog schreef op 8 oktober 2022 16:56:

Ik zit vol spanning te wachten op het nieuwsbericht “Telenet verlaagt haar verwachtingen in verband met ING”

Ik wil graag AB InBev aandelen aan 35 Euro, bij deze verlaag ik mijn koersverwachting voor ABI tot 30 Euro, nu maar wachten zoals de “grote” heren ?

Uiteraard met een knipoog.
Schakelen we met zijn allen Internet uit om energie te besparen ? ;)
Inbev aan 35 is nog redelijk duur in de huidige markt??
Stats2022-
0
Bij opening -6,5% na ingetrokken koopadvies van Oddo BHF. Gemiddeld koersdoel rond de €20 nu en bijna enkel houdadviezen wegens de aanhoudende onzekerheid rond het aandeel.
MrFieres
0
Donderdag Q3 resultaten, zoals verwacht zullen die stabiel of iets beter dan verwacht zijn (prijsverhoging doorgevoerd ergens in mei/juni). Wat mij meer bezig houdt: iemand een idee waarom er op 6 december een uitzonderlijke aandeelhoudersvergadering is ingepland? Ik vind het nergens terug in de berichtgeving.
Stats2022-
1
quote:

MrFieres schreef op 25 oktober 2022 10:26:

Donderdag Q3 resultaten, zoals verwacht zullen die stabiel of iets beter dan verwacht zijn (prijsverhoging doorgevoerd ergens in mei/juni). Wat mij meer bezig houdt: iemand een idee waarom er op 6 december een uitzonderlijke aandeelhoudersvergadering is ingepland? Ik vind het nergens terug in de berichtgeving.
De voorbije jaren was er begin december ook steeds een algemene aandeelhoudersvergadering. Toen was het voornaamste agendapunt de uitkering van het tussentijds (interim)dividend maar dat zal inderdaad niet meer van toepassing zijn gezien het aangepaste uitkeringsbeleid. Mogelijks nog enkele laatste formaliteiten die goedgekeurd moeten worden voor de opstart van Netco?

Vorig jaar werd de agenda gepubliceerd op 29 oktober dus in de komende dagen zouden we verduidelijking moeten krijgen.

Oproepingsbericht 2021:
(...) AGENDA VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

1. Voorstel tot vaststelling van een tussentijds (bruto) dividend per aandeel van EUR 1,375
(...)
2. Voorstel tot het delegeren van bevoegdheden aan de raad van bestuur
(...)
1.547 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront