Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

We komen met de schrik vrij en er is veel technieuws

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchtertransparant 16 november 2022 09:51
    Russen zullen nooit een EU land binnenvallen of bestoken met raketten. Enige die ooit op onze bodem hebben gestaan? Juist ja: Duitsers, Fransen, Oostenrijkers, Spanjaarden, Grieken en de Romeinen. Wat? Allemaal EU landen! Weer snel gekrakeel van politici en wat blijkt: het is zeer zeer waarschijnlijk een afzwaaier van een raket die de Oekraïne afvuurde op een Russische raket. Begrijp me goed hoor ik vind het verwerpelijk wat die Russen doen en gedaan hebben in de Oekraïne maar die hele de Russen zijn boeven manie dat gaat me te ver. In 2012 toen het EK in de Oekraïne georganiseerd werd stond heel Nederland (en vele ander landen) op hun kop vanwege de "vermeende" corruptie daar en het aanwezig zijn van pro-nazi groepen en dat zijn vele weer snel vergeten. Mensen neem eens afstand, tel tot 10, slaap eens twee nachtje ipv een en denk dan eens goed na wat je roept. En kijk vooral naar de feiten.
  2. Blenheim 16 november 2022 11:56
    quote:

    Nuchtertransparant schreef op 16 november 2022 09:51:

    (..) En kijk vooral naar de feiten.
    Feit is dat Rusland ongevraagd een zelfstandig land heeft bezet. Feit is dat ze daar in 2014 al mee zijn begonnen. Feit is dat de democratie in Rusland een farce is. Feit is dat de bevolking het bloed mag laten vloeien in het voordeel van de Russische elite. Feit is dat er geen enkel excuus is om de gedragingen van Rusland goed te praten. Mening is dat je voortaan iets langer moet nadenken alvorens geluid te produceren.
  3. forum rang 5 theo1 16 november 2022 12:05
    @nuchtertransparant
    De Russische regering is een stel boeven. Dat staat wat mij betreft als een paal boven water. Maar ze zijn ook weer niet zo gek dat ze een NAVO lid willens en wetens aanvallen. Er is wel vermoedelijk te veel risico genomen met raketten dicht bij de grens. We weten inmiddels dat "precisie" een relatief begrip is met dat Russische materiaal. Er is nu een signaal afgegeven dat dit niet de bedoeling is en ik vermoed dat men nu wel beter zal gaan opletten. Want een oorlog met de NAVO is hele snelle zelfmoord voor het Russische leger.

    Corruptie is overal. Het lijkt er wel op dat Oekraïne goede stappen heeft gemaakt in de bestrijding daarvan. Ze functioneren nu in ieder geval behoorlijk efficiënt. Een existentiële bedreiging wil daar nog wel eens bij helpen natuurlijk maar dat is denk ik toch niet alles. Ik heb het idee dat er echt wel veel is veranderd sinds 2012.

    En neo-nazi's heb je ook overal. Ook in intens keurige landen als Duitsland en Zweden. Het lijkt me intussen ook wel duidelijk dat Zelenski geen neo-nazi is en dat neo-nazi's niet merkbare invloed hebben. Je kan een land moeilijk afrekenen op een randgroep, want dan blijft er bitter weinig over. Er zijn overal onfrisse elementen. Ook in Nederland.
  4. forum rang 6 d' Aandelen ' 16 november 2022 13:16
    quote:

    Blenheim schreef op 16 november 2022 11:56:

    [...] Feit is dat Rusland ongevraagd een zelfstandig land heeft bezet. Feit is dat ze daar in 2014 al mee zijn begonnen. Feit is dat de democratie in Rusland een farce is. Feit is dat de bevolking het bloed mag laten vloeien in het voordeel van de Russische elite. Feit is dat er geen enkel excuus is om de gedragingen van Rusland goed te praten. Mening is dat je voortaan iets langer moet nadenken alvorens geluid te produceren.
    Feit is ook dat ze MH17 uit de lucht geschoten met 298 doden tot gevolg maar net als nu verdraaien ze alle feiten en nemen geen verantwoording voor hun daden, verre van dat zelfs ze liegen en bedriegen er op los.
  5. speedy0070 16 november 2022 15:37
    liegen en bedriegen hoort bij een oorlog is niks nieuws hoor. Hitler deed niet anders. wat bij mij in het verkeerde keelgat valt zijn de zogezegde IEX analisten (eender welke zijn liegebeesten) En als er nu echt iemand is die een rally verwacht, moet hij echt naar de dokter. Effe niet vergeten!! een terugval van 300 puntjes zal zeker tot de mogelijkheden behoren. En Tech die 80% onderuit gaat. Inflatie is hoog dus..... rentes omhoog!!! beetje of veel omhoog maar......omhoog!!!!! Snappen ze het nog niet? El BITBEESTJE naar 10 euro?? OF MINDER?? Niet vergeten dat het beestje fictieve lucht is.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links