Barco « Terug naar discussie overzicht

Forum Barco geopend

1.516 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 72 73 74 75 76 » | Laatste
diki
0
Hoe zal barco schade oplopen, als cineworld bankroet gaat? Eigenaardig dat er daar niemand iets over verteld......
markus01
0
@diki : veel vind ik er ook niet over...

Bioscoopketen Cineworld vraagt faillissement aan, meldt Wall Street Journal 19-08-22, Bron:BELGA

Marktoverzicht
> Cineworld Group Plc
1,92 GBX -19,96 (-91,17%) afgelopen maand !!

Marktoverzicht
> Barco
22,84 EUR -2,26 (-9,00%)
afgelopen maand

het feestje bij Barco was van korte duur blijkbaar


voda
0
Advies van KBC Securities over Barco
Beurshuis KBC Securities
Aandeel Barco
Datum 04 oktober 2022
Advies Opbouwen
Koersdoel 26,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 4 oktober 2022 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Barco (BAR; ISIN: BE0974362940) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Barco blijft "opbouwen".

Het koersdoel wordt door KBC Securities verlaagd van 28,50 EUR naar 26,00 EUR.

Op 21 april 2022 publiceerde Barco kwartaalcijfers.
2610
0
alexander 1
0
Het zou me niet verbazen dat dit aandeel eind volgende week bullish gaat.
Heel wat beurshuizen staan zeer positief tegenover Barco. Barco rekent op een stevige omzetgroei.
Ook in een artikel uit De Tijd meldt CEO Beauduin dat Barco weinig of niet onderhevig is aan de recessie.
Ik zie de huidige koerswaarde als een inkoopmoment. We zullen zien :)
voda
0
Advies van KBC Securities over Barco
Beurshuis KBC Securities
Aandeel Barco
Datum 19 oktober 2022
Advies Opbouwen
Koersdoel 26,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 19 oktober 2022 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Barco (BAR; ISIN: BE0974362940) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Barco blijft "opbouwen".

De analisten behouden hun koersdoel van 26,00 EUR.

Op 21 april 2022 publiceerde Barco kwartaalcijfers.
voda
0
Advies van Degroof Petercam over Barco
Beurshuis Degroof Petercam
Aandeel Barco
Datum 19 oktober 2022
Advies Kopen
Koersdoel 29,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 19 oktober 2022 hebben de analisten van Degroof Petercam hun beleggingsadvies voor Barco (BAR; ISIN: BE0974362940) herhaald. Het advies van Degroof Petercam voor Barco blijft "kopen".

De analisten behouden hun koersdoel van 29,00 EUR.

Op 21 april 2022 publiceerde Barco kwartaalcijfers.
Denlybie
0
Begrijpen wie kan....sterke kwartaalcijfers, prima outlook, starten met +7% en meer dan 2% in het rood eindigen! De beurs is om zeep....
markus01
0
Het is inderdaad onbegrijpelijk , gisteren 2,5% eraf bij goed nieuws ...vandaag weer -1% ....
Wie kan dit uitleggen ? ik snap het ook niet meer .
alexander 1
0
Er heerst beursoptimisme. Bel20 boekt mooie winsten. Enkel Barco met zijn stevige omzetgroei en mooie vooruitzichten gaat de dieperik in. Iemand een idee hoe dit kan?
markus01
0
Hopende
0
Beetje kots moe aan het worden met barco
Wanneer houden we eens een degelijke koers aan
2610
0
quote:

Hopende schreef op 3 november 2022 17:45:

Beetje kots moe aan het worden met barco
Wanneer houden we eens een degelijke koers aan
Ik heb de stekker uitgetrokken op het moment dat ik mijn inleg terug had; Het vrijgekomen kapitaal heb ik in een ander aandeel gestoken met als resultaat dat ik 45 % winst heb gemaakt in enkele maanden.
voda
1
Beursblik: Barco en Alfen in sterrenteam Berenberg

Behoren tot de Europese top midcappers.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag onder meer de aandelen Barco en Alfen toegevoegd aan zijn sterrenteam met veelbelovende Europese midcap-aandelen.

In aanloop naar het WK, stelde Berenberg een sterrenteam samen met veelbelovende Europese midcap-aandelen. In de verdediging zien de analisten onder meer de wat meer defensieve aandelen Ambea, El.En, ENCE en Intercos als kansrijk, terwijl voor het 'middenveld' wordt gekozen voor onder meer Barco. Barco heeft volgens de analisten betere vooruitzichten dan voorafgaand aan de coronacrisis, maar de koers van het aandeel blijft achter.

In de aanval acht Berenberg het aandeel Alfen kansrijk. "Onder de snelgroeiende spelers die in de aanval van het sterrenteam staan, denken we dat Alfen in de toekomst verder marktaandeel kan veroveren", aldus de analisten van Berenberg. "En dat zal leiden tot resultaten die de consensus overtreffen."

Berenberg heeft een koopadvies op zowel Alfen als Barco, met koersdoelen van respectievelijk 125,00 en 30,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Kojo
0
Sterrenteam Berenberg? Ok, op langere termijn is dat wel terecht, maar op korte termijn zit er ondanks al het goede nieuws weinig beweging in de koers. De weerstand op € 22,00 raakt maar niet gebroken. En zo lang die muur niet wordt gesloopt is het zeeeeeeeeer geduldig wachten tot het bedrijf met nieuws komt die deze barrière doorbreekt.
Kojo
1
Hoho, het ziet ernaar uit dat de weerstand op € 22,00 vandaag toch wordt doorbroken. En nu ruimte tot € 25,50? Op korte termijn? Zou best kunnen.
Krentenmenten
1
Eerlijk begrijp ik niet, dat dit aandeel niet er beter bij ligt. De technieken, die men maakt, zijn ook handig in toepassing van de defensieproducten.
[verwijderd]
1
Barco zet in op markt van privécinema's voor superrijken

FREEK EVERS
29/12/2022

Het technologiebedrijf Barco is bij de superrijken kind aan huis om er zijn homecinema's te slijten. All-in hangt aan zo'n thuisbioscoop een prijskaartje van zowat 800.000 euro. 'Potentieel is die markt veel groter dan de traditionele cinemamarkt.'

Wanneer de Amerikaanse bokser en miljonair Deontay Wilder zich niet opmaakt voor een bokskamp schijnt hij een warme familieman te zijn. In een van zijn villa's in Californië liet Wilder een privécinema bouwen. Die moest minstens acht zetels tellen, voor zijn acht kinderen. Daarnaast wilde hij zijn persoonlijke logo in elke stoel en een plafond dat aan een echte sterrenhemel doet denken.

De essentie
Het Kortrijkse technologiebedrijf Barco levert al jaren projectoren voor cinema's.
Barco ziet een interessante nichemarkt ontstaan voor privécinemazalen bij de superrijken.
Tim Sinnaeve en zijn team proberen vermogende klanten te bereiken via designers en architecten die huizen voor hen ontwerpen.
De projector in de cinemazaal van The Bronze Bomber, de bijnaam die Wilder dankt aan zijn bronzen medaille tijdens de Olympische Spelen van 2008, is van West-Vlaamse makelij. De Barco Balder-projector is niet alleen gemakkelijk te besturen, maar leent zich ook perfect voor gaming.

Binnenkijken in de privé cinemazaal van de professionele bokser Deontay Wilder.
Vermogende klanten zijn door de band genomen op hun privacy gesteld. Naast Deontay Wilder is enkel van de Amerikaanse actiefilmregisseur Michael Bay geweten dat hij in huis een cinemazaal met Barco-technologie liet bouwen. 'Het gros van onze klanten vraagt ons contractueel te zwijgen over hun privécinema's', zegt Tim Sinnaeve, hoofd van de afdeling High End Residential. Barco leverde al technologie in cinema's van bekende acteurs, regisseurs en (tech-)ondernemers.

Residentiële cinematechnologie is volgens Sinnaeve een nichemarkt met veel potentieel. Terwijl er in de wereld pakweg 200.000 publieke cinemazalen zijn, ligt het aantal mensen dat een privébioscoop kan betalen meer dan honderd keer hoger. 'Dankzij de rapporten van Credit Suisse weten we dat er wereldwijd meer dan 60 miljoen mensen over voldoende vermogen hiervoor beschikken', zegt Sinnaeve.

De prijs van een projector in een residentiële cinema start aan 25.000 euro en kan oplopen tot 100.000 euro.
De prijs van een home theatre varieert . 'Voor een projector betaal je tussen 25.000 en 100.000 euro', zegt Sinnaeve. Klanten kunnen in de afwerking van hun zalen zover gaan als ze zelf willen. Voor een tot in de puntjes afgewerkte kamer, zoals er sinds september een model in het hoofdkwartier van Barco te vinden is, betaal je 800.000 euro. 'Het gaat om maatwerk', zegt Sinnaeve.

Tim Sinnaeve, Director Digital Canvas bij Barco: 'Het gros van onze klanten vraagt ons contractueel te zwijgen over hun privécinema's.' ©Wouter Van Vooren
Hij gaat ervan uit dat ongeveer 10 procent van de zogenaamde high-net-worth individuals relatief gemakkelijk enthousiast te maken is voor een cinema thuis. 'Denk aan absolute filmliefhebbers', zegt Sinnaeve. 'Al bel je natuurlijk niet zomaar aan bij iemand als Michael Bay om te vragen of hij geïnteresseerd is in een privébioscoop.'

Designers en architecten
De grootste uitdaging voor Barco is uitvlooien waar superrijken hun cinema zouden bestellen. 'Er bestaan kanalen zoals de Cedia-expo, waar alle integratoren van residentiële technologie en design hun laatste snufjes presenteren, maar echt contact met de eindklant vind je daar niet', zegt Sinnaeve, die sinds 2016 een klein team ter beschikking heeft om die residentiële markt te verkennen.

Sinnaeve, die in Atlanta woont, investeert in relaties met Amerikaanse designers en (binnenhuis)architecten die hoog aangeschreven staan bij de doelgroep. 'Zij zitten letterlijk binnen bij ons doelpubliek op het moment dat belangrijke beslissingen genomen worden over ontwerp én budget.' Barco moet hen zover krijgen dat zij vermogende klanten vertellen dat een eigen cinema tot de opties behoort. 'En dat doe je niet door uit te pakken met de specificaties van een projector, zoals wij als techbedrijf gewoon zijn te doen', zegt Sinnaeve. 'We moeten leren om een ervaring te verkopen.'

Dat is een heel ander verkoopproces. 'Bovendien is Barco geen bedrijf uit Silicon Valley. We gooien geen 50 miljoen dollar tegen de muur om te kijken wat er blijft plakken', zegt Sinnaeve. Maar met een duidelijke focus op de rijken uit Los Angeles, Miami en New York wil het technologiebedrijf zijn Residential-afdeling laten groeien. 'De omzet vandaag is nog klein in vergelijking met onze Entertainmentafdeling (in 2021 draaide die afdeling 386 miljoen euro omzet, red.), maar we zien een duidelijke groei', zegt Sinnaeve. In 2023 wordt het team verder uitgebreid.

Digitale landschappen
Sinnaeve veranderde onlangs zijn functietitel naar Director Digital Canvas. 'Met de technologie van Barco kunnen we veel breder gaan dan privécinemazalen', zegt hij. Onlangs gebruikte een Amerikaanse architect de Barco-technologie in een luxueuze kijkwoning om een hele muur van digitale kunst te voorzien. 'Later vertelde de makelaar van de woning me dat zo'n installatie ter waarde van 200.000 euro een no-brainer is voor huizen die meer dan 5 miljoen dollar kosten', zegt Sinnaeve.

Hij ziet in een stad als New York nog meer mogelijkheden. 'High-net-worth individuals hebben meestal buitenverblijven op plekken zoals Aspen in Colorado of Jackson Hole in Wyoming', zegt Sinnaeve. 'Waarom zouden we geen live feed van die prachtige landschappen kunnen projecteren bij hen thuis in New York?'
Weetwel
0
Tonydwi
0
quote:

Weetwel schreef op 2 januari 2023 21:51:

Paul d'Hoore had Barco in zijn top-5 voor dit jaar ... voor wat het waard is :)
Hebt ooit eens zijn raad opgevolgd een paar jaar geleden toen ABI topfavoriet het aandeel stond toen €100 een jaar later was het nog onder de €80.
1.516 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 72 73 74 75 76 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 15,200
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 15,200
Laag 14,800
Volume 81.669
Volume gemiddeld 127.976
Volume gisteren 81.669

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront