Oxurion (vh ThromboGenics) « Terug naar discussie overzicht

OXURION 2021

1.263 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
Leefloon
1
quote:

psps schreef op 1 december 2022 15:24:

Wat is KV?
KV Mechelen bereikt akkoord over kapitaalsverhoging van 5 miljoen euro
Leefloon
0
quote:

JdeFL schreef op 1 december 2022 14:47:

Als ge zo naar 30M€ moet.... Ze gaan ook rap aan die 2 miljard aandelen van crescent zitten ...
Ho, hier is wél sprake van een mogelijke reverse split.

Besluit tot aandelenhergroepering met betrekking tot alle uitstaande aandelen van de Vennootschap door middel van een 1-voor-10 aandelenhergroepering en machtiging aan de raad van bestuur voor een termijn van drie jaar volgende op de datum van deze buitengewone algemene vergadering om de aandelenhergroepering verder te implementeren

Überduidelijk uit betere tijden (mei 2022), zo'n nu nutteloze verhouding van 1:10. Zéér tijdelijk fractioneel hogere koersen. Hopelijk blijft deze specifieke machtiging onbenut.
Leefloon
0
quote:

JdeFL schreef op 1 december 2022 14:47:

2 miljard aandelen van crescent
Ook maar even hier herhalen: net zoals centicentenaandeel Croissant ineens naar €0,0001 kon kelderen, kan ook Oxurion zonder bescherming van trading halted naar de nu voor Oxurion laagst mogelijke koers van €0,0002 zakken.

Anderzijds mag aan de bovenkant nu +200% in één keer, maar aan de onderkant komt -200% uiteraard onder €0 en is daarom daar de drempel (en tevens die laagst mogelijke koers van) €0,0002. In één keer bereikbaar, zonder trading halted.

Sponsoren van Negma kunnen via www.fsma.be/nl/contactformulier-consu... desgewenst smeken om een tussentijdse evaluatie van de noteringsfractie van Oxurion, met als doel om net zoals Croissant onder "Index 22" te komen te vallen. Dan wordt ook bij Oxurion €0,0001 de laagst mogelijke koers. waar later dan toch nog steeds tot en met -100% vanaf kan.
DeZwarteRidder
0
Iedere dag kan de laatste zijn voor Oxurion, want het is wel duidelijk geworden dat Negma de zaak niet meer kan redden.
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 1 december 2022 14:47:

Deze conversie
Zelensky blijft onbereikbaar, Crimea River, maar op het Oekraïense Oxurion-forum klopt inderdaad het beweerde over conversie. Bij onmiddellijke converteerbaarheid is het de conversie-opdracht die bepalend zal zijn en bij Oxurion voor een leveringsplicht van, zoals gewoonlijk, pas 2 dagen later ("T+2") te leveren aandelen zorgt. Levering van nieuwe aandelen, zoals in dit geval overeengekomen. In essentie een gewone koop, maar betaald met (zeer recent met geld gekochte) converteerbare effecten.
DeZwarteRidder
0
quote:

Leefloon schreef op 2 december 2022 09:05:

[...]
Zelensky blijft onbereikbaar, Crimea River, maar op het Oekraïense Oxurion-forum klopt inderdaad het beweerde over conversie. Bij onmiddellijke converteerbaarheid is het de conversie-opdracht die bepalend zal zijn en bij Oxurion voor een leveringsplicht van, zoals gewoonlijk, pas 2 dagen later ("T+2") te leveren aandelen zorgt. Levering van nieuwe aandelen, zoals in dit geval overeengekomen. In essentie een gewone koop, maar betaald met (zeer recent met geld gekochte) converteerbare effecten.
Ik heb het al zo vaak gezegd: de convertibles zijn NEP-convertibles en alleen bedoeld om de kleine beleggers voor de gek te houden.
JdeFL
1
quote:

Leefloon schreef op 2 december 2022 09:05:

[...]
Zelensky blijft onbereikbaar, Crimea River, ..
Vreemd, kan er zelf toch terug meelezen. Staat helaas amper iets dat me interesseert... Dus, zeker geen cry nodig.
Blijkbaar heeft elke lda-negma- etc... dan toch zijn eigen systeem. Nu ja, ze zijn in elk geval niet door afspraken gebonden. Enkel door het bijzonder negatieve effect op effecten.
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 2 december 2022 10:46:

kan er zelf toch terug meelezen.
Ik ook, maar na meerdere foute waarschuwingen uit de Sovjettijd kan er een oude, permanente banvloek boven de markt hangen. De digitale beul wacht dan nog steeds op een inlog, wat overigens ook een reden kan zijn dat het Russische Oxurion-forum tegenwoordig een inlogplicht heeft,

Lurken als gast, alsof meelezen en (theoretisch) meekijken naar advertenties voor overlast zorgt, kan dan nooit meer. Nou ja, tot aan een nieuw IP-adres, maar de weinige berichten zijn de inzet van VPN of een nieuwe internetboer nergens waarde.

Geen inlog, geen digitale doodstraf na meerdere waarschuwingen uit de Sovjettijd. Dan kun je weliswaar read-only terugkrijgen, met een nieuw of tijdelijk IP-adres. Maar read-only heb ik zonder inloggen ook al, en dan heeft het weinig zin om te riskeren dat de beul na een eerste inlog meteen een oud, Russisch vonnis gaat uitvoeren. Een schorsing na een getelde waarschuwing met gele kaart, bijvoorbeeld wegens een mogelijk onreglementaire tip over ABP (of noscript.net, of een lijst met te blokkeren IP-adressen), is wel tijdelijk.

Tot zover Zelensky; terug naar Oxurion...
JdeFL
1
quote:

Leefloon schreef op 2 december 2022 11:06:

[...]
...Een schorsing ... bijvoorbeeld wegens een mogelijk onreglementaire tip over ABP ...
...
Zou kunnen, zou kunnen.
Leefloon
1
Nieuwe laagste VWAP van de 15 meest recente, naar boven afgerond: €0,0136, van gisteren. Daar 80% van, dat is €0,01088.

De VWAP-15 is afgerond ongeveer €0,0506. Iets dat we Negma niet aan moeten gaan doen, dus de komende periode zou als VWAP die €0,0136 gebruikt kunnen worden. Of lager, bij een t.z.t. nieuwer recent dieptepunt.
[verwijderd]
1
Oxurion ontvangt transparantiemeldingen van Negma Group

2 december 2022

Leuven, BELGIË, Boston, MA, VS – 2 december 2022 – 19.00 uur CET Oxurion NV (Euronext Brussels: OXUR), een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige standaardbehandelingen van de volgende generatie ontwikkelt, met troeven in klinisch stadium voor vasculaire retinale aandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat , overeenkomstig de Belgische Transparantiewetgeving 1 heeft zij de volgende transparantiekennisgevingen ontvangen:

Oxurion ontving op 1 december een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 25 november 13.602.734 aandelen bezat van de toen uitstaande 205.714.419 aandelen, en daarom onder de drempel van 10% kwam door de verkoop van stemrechtverlenende effecten. Zie bijlage 1

Oxurion ontving op 30 november een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit bleek dat het op 24 november 36.764.705 aandelen bezat van de toen uitstaande 205.714.419 aandelen, en daarom de drempel van 15% overschreed op grond van de verwerving van stemrechtverlenende effecten. Zie bijlage 2

Over Oxurion

Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige zorgstandaarden van de volgende generatie ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met netvliesaandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van gezichtsverlies tijdens het werk -leeftijd mensen, evenals andere voorwaarden. Oxurion is van plan een belangrijke rol te spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe geneesmiddel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor de tot 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.

Belangrijke informatie over toekomstgerichte uitspraken

Bepaalde uitspraken in dit persbericht kunnen als "toekomstgericht" worden beschouwd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen, en houden bijgevolg diverse risico's en onzekerheden in en worden beïnvloed door deze. Het bedrijf kan daarom geen garantie geven dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen werkelijkheid zullen worden en neemt geen enkele verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of enige andere reden. Aanvullende informatie over risico's en onzekerheden die van invloed zijn op het bedrijf en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van enige toekomstgerichte verklaring, is opgenomen in het jaarverslag van het bedrijf. Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van effecten of activa van Oxurion in enig rechtsgebied. Er mogen geen effecten van Oxurion worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie onder de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of in overeenstemming met een vrijstelling daarvan, en in overeenstemming met toepasselijke effectenwetten van de Amerikaanse staat.

lees verder
ir.oxurion.com/news-releases/news-rel...
[verwijderd]
1
Informatie over het totale aantal stemrechten (noemer) na de kennisgeving van conversie van NEGMA

2 december 2022

Negma Group heeft 322 converteerbare obligaties geconverteerd in Oxurion wat resulteerde in een kapitaalverhoging van 805.000 EUR. Dit maakt deel uit van de kapitaalverbintenis van Negma Group van EUR 30 miljoen 1 die Oxurion in staat zal stellen zich te concentreren op de voortgang van zijn nieuwe en gedifferentieerde kandidaat-geneesmiddel voor de achterkant van het oog, gericht op potentiële marktkansen van meer dan USD 5 miljard.

Leuven, BE LGIUM , Boston, MA, US – 2 december 202 2 – 0 7 .00 P M CET – In overeenstemming met artikel 15 van de Belgische wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en wat betreft diverse bepalingen, Oxurion NV (Euronext Brussel: OXUR) (de "Vennootschap" of "Oxurion"), kondigt de onderstaande informatie aan, volgend op (i) de uitgifte van 63.550.419 nieuwe gewone aandelen op 28 november 2022, voor een totaalbedrag van EUR 605.000, als resultaat van de conversie van 242 converteerbare obligaties van klasse B, en (ii) de uitgifte van 21.008.403 nieuwe gewone aandelen op 30 november 2022, voor een totaalbedrag van EUR 200.000, als gevolg van de conversie van 80 converteerbare obligaties van klasse B, ingevolge de Capital Commitment die is aangegaan met Negma Group.

Na voltooiing van de kapitaalverhoging door de conversie van de converteerbare obligaties, bedraagt ??het totale aantal door Oxurion uitgegeven aandelen 290.273.241 uitstaande gewone aandelen met stemrecht (tegenover 205.714.419 uitstaande gewone aandelen voorheen). Dit getal zal gebruikt worden als noemer voor de berekening van de percentages van de participaties.

Daarom publiceert Oxurion de volgende bijgewerkte informatie:

Aandelenkapitaal (EUR)
74.706.161,32
Totaal aantal effecten met stemrecht (alle gewone aandelen)
290.273.241
Totaal aantal gewone aandelen (= noemer)
290.273.241
Aantal uitstaande, toegekende rechten om in te schrijven op nog niet uitgegeven stemrechtverlenende effecten:

719.500 inschrijvingsrechten ("SR's") uitgegeven op 20 november 2017, die hun houders het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal van 719.500 effecten met stemrecht (alle gewone aandelen);
60.000 SR's uitgegeven op 23 december 2020, die hun houders het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal van 60.000 effecten met stemrecht (alle gewone aandelen);
1.007.250 SR's uitgegeven op 14 april 2021, die hun houders het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal van 1.007.250 effecten met stemrecht (alle gewone aandelen);
550.000 SR's uitgegeven op 22 september 2021, die hun houders het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal van 550.000 effecten met stemrecht (alle gewone aandelen);
725.749 SR's uitgegeven op 30 december 2021, die hun houders het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal van 725.749 effecten met stemrecht (alle gewone aandelen);
660 converteerbare obligaties uitgegeven op 5 september 2022, 21 oktober 2022 en 28 november 2022, die hun houder (Negma Group) het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal stemrechtverlenende effecten (alle gewone aandelen) in overeenstemming met de voorwaarden uiteengezet in de uitgifte- en inschrijvingsovereenkomst tussen de Vennootschap en Negma Group op 26 augustus 2021, en het addendum daarbij van 2 september 2022; en
100 converteerbare obligaties uitgegeven op 20 december 2021, die hun houders (Kreos Capital VI (UK) Limited, Pontifax Medison Finance (Israel) LP en Pontifax Medison Finance (Cayman) LP) het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal stemrechtverlenende effecten ( alle gewone aandelen) in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden van deze converteerbare obligaties zoals gehecht aan de Overeenkomst voor het verstrekken van een Leningsfaciliteit aangegaan tussen de Vennootschap, Kreos Capital VI (UK) Limited, Pontifax Medison Finance (Israel) LP en Pontifax Medison Finance (Cayman) LP, op 21 november 2021.

Over Oxurion

Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige zorgstandaarden van de volgende generatie ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met netvliesaandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van gezichtsverlies tijdens het werk -leeftijd mensen, evenals andere voorwaarden. Oxurion is van plan een belangrijke rol te spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe geneesmiddel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor de tot 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.

ir.oxurion.com/news-releases/news-rel...
Leefloon
0
[verwijderd]
1
Oxurion ontvangt transparantiekennisgeving van Negma Group

6 december 2022
Leuven, BELGIË, Boston, MA, VS – 6 december 2022 – 19.00 uur CETOxurion NV(Euronext Brussel: OXUR) een biofarmaceutisch bedrijf dat de volgende generatie zorgstandaard oogheelkundige therapieën ontwikkelt, met klinische fase activa in vasculaire retinale aandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat, in overeenstemming met de Belgische transparantiewetgeving1zij heeft als volgt een transparantiekennisgeving ontvangen:

Oxurion ontving op 2 december een transparantiekennisgeving van Negma Group Ltd. waaruit blijkt dat het op 28 november 65.537.782 aandelen van de toen uitstaande 269.264.838 aandelen bezat en daarom de drempel van 20% overschreed door de verwerving van stemrechtverlenende effecten. Zie bijlage 1

Over Oxurion

Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat de volgende generatie zorgstandaard oogheelkundige therapieën ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met retinale aandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van het gezichtsvermogen bij mensen in de werkende leeftijd, evenals andere aandoeningen. Oxurion wil een belangrijke rol spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe therapeutisch middel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor maximaal 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons op anti-VEGF-therapie vertonen. Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is verkrijgbaar bij www.oxurion.com.

Belangrijke informatie over toekomstgerichte verklaringen

Bepaalde verklaringen in dit persbericht kunnen als "toekomstgericht" worden beschouwd. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en brengen dienovereenkomstig verschillende risico's en onzekerheden met zich mee en worden ze beïnvloed. Het bedrijf kan daarom geen enkele garantie geven dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen zullen materialiseren en aanvaardt geen enkele verplichting om een toekomstgerichte verklaring bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of enige andere reden. Aanvullende informatie over risico's en onzekerheden die van invloed zijn op het bedrijf en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van een toekomstgerichte verklaring, is opgenomen in het jaarverslag van het bedrijf. Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van effecten of activa van Oxurion in enig rechtsgebied. Er mogen geen effecten van Oxurion worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie onder de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of in overeenstemming met een vrijstelling daarvan, en in overeenstemming met toepasselijke Amerikaanse effectenwetten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ir.oxurion.com/news-releases/news-rel...
DeZwarteRidder
0
quote:

A21 gobelijn schreef op 7 december 2022 06:29:

Aandeelhoudersstructuur


ir.oxurion.com/shareholder-informatio...
Oxurion is listed on Euronext Brussels under the symbol OXUR.

As of December 5, 2022, Oxurion has a total of 311,281,644 shares outstanding and a total of 3,277,499 outstanding subscription rights, of which 3,062,499 were accepted but unexercised, and 215,000 remain to be assigned.

On the basis of the latest transparency declarations received by the Company, the Company’s principal shareholders are:

Negma Group, holding approximately 24.34% of the shares issued by the Company;
Thomas Clay (Epacria Capital Partners, LLC) and entities controlled by him, holding approximately 4.89% of the shares issued by the Company; 
Baron Philippe Vlerick (Bareldam SA) and entities controlled by him, holding approximately 4.6% of the shares issued by the Company;
Fidelity Management & Research Company, LLC, holding approximately 2.87% of the shares issued by the Company; and
Novartis Pharma AG, holding approximately 2.00% of the shares issued by the Company.
The Duck Master
2
Augmentation du nombre d'actions admises

Euronext fait connaître que 99.789.915 actions nouvelles émises par OXURION, immédiatement
assimilables aux actions existantes, seront admises sur EURONEXT BRUSSELS à partir du 13/12/2022.
Ancien nombre de titres admis: 311.281.644
Nombre de titres à admettre: 99.789.915
Nouveau nombre de titres admis: 411.071.559
Origine: Conversion of non listed convertible bonds

Libellé: OXURION
ISIN: BE0003846632 Code Euronext: BE0003846632
Mnémonique: OXUR
1.263 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:15
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 15.830.254
Volume gemiddeld 122.494.679
Volume gisteren 95.076.225

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront