Vivoryon Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Vivoryon is de naam. Daarom nieuw draadje

6.265 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 ... 310 311 312 313 314 » | Laatste
SpecuKlaas
0
Hebben we hier over dan al info gehad ?: " tussentijdse geblindeerde veiligheidsresultaten ". Staat mij wel bij i.c.m. verschillende dosis.
Stephan010
0
Niet echt positief nieuws.
Van Bloomberg

LATEST: Trail-blazing Japanese drugmaker Eisai plunges up to 11% in Tokyo after a report that a second patient died in its experimental Alzheimer's tests
SpecuKlaas
0
Dank K Wiebes.
Stephan010 : dat er een patiënt overlijdt is 'niet best' maar voor Vivoryon zegt dat niks. Andere medicijn en je kan het ook 'positief' zien in de zin van weer een concurrent minder (hard ja).

Orderbook: het uitstaande orderbook stelt steeds niks voor . Aan het aantal te bieden / laten aandelen per order te zien is het vooral de marketmaker die deze orders inzet. Zou hij dat niet doen dan vallen er veel te veel 'gaten' in het book en komt er helemaal geen handel op gang. Jammer v/h aandeel.

CTAD: komende dagen in de VS. Zelf heb ik altijd moeite gehad om dit soort events bij te wonen. Heel veel bla bla en wat valt er uit te halen? Heb dit soort conferenties gehad om dB's /dataBases ''te laten zien". Voor Vivoryon kan ik me voorstellen dat ze straks in een zaaltje (met vele concurrerende zalen) hun woordje mogen doen. Dan is het maar net de vraag wie voor hun zaal kiest om het verhaal te beluisteren. Het is te hopen dat het een zeer overtuigend verhaal is en de toehoorders er brood in zien om Vivoryon te ondersteunen of zelf financieel er geld in willen steken. Want uiteindelijk draait het hier om een goed verhaal, goede resultaten en een lange adem=geld input. De waarde van Vivoryon op de beurs is nu ca. mln 190 , Pfizer, J&J, Abbot en vele anderen verdienen dat per week..... Hoop dat er iemand van hun in het zaaltje zit en in het verhaal gelooft (net als ik...als leek).
DeZwarteRidder
0
quote:

Inhoudelijk schreef op 29 november 2022 09:13:

Dank K Wiebes.
Stephan010 : dat er een patiënt overlijdt is 'niet best' maar voor Vivoryon zegt dat niks. Andere medicijn en je kan het ook 'positief' zien in de zin van weer een concurrent minder (hard ja).

Orderbook: het uitstaande orderbook stelt steeds niks voor . Aan het aantal te bieden / laten aandelen per order te zien is het vooral de marketmaker die deze orders inzet. Zou hij dat niet doen dan vallen er veel te veel 'gaten' in het book en komt er helemaal geen handel op gang. Jammer v/h aandeel.
Het nepmedicijn van Vivo werkt helemaal niet, dus je gaat er ook niet van dood.
SpecuKlaas
0
Als het een NepMiddel is dan staan daar wel een zooitje Dr-en voor jan met de korte achternaam een presentatie te geven en hun naam te grabbel te gooien. Nee er zit heus wel voldoende potentien in en dat ziet KKR ook wel. Zijn ook niet over 1 nachtje ijs gegaan.
DeZwarteRidder
0
quote:

Inhoudelijk schreef op 29 november 2022 14:00:

Als het een NepMiddel is dan staan daar wel een zooitje Dr-en voor jan met de korte achternaam een presentatie te geven en hun naam te grabbel te gooien. Nee er zit heus wel voldoende potentien in en dat ziet KKR ook wel. Zijn ook niet over 1 nachtje ijs gegaan.
Bij Galapagos was er sprake van nog veel meer geleerde personen en nog veel meer grote investeerders die niet over een nachtje ijs gingen.

En laten we het maar niet hebben over Biogen en Alzheimer.
Kuiken
0
bron Volkskrant:

NIEUWS

Alzheimermedicijn werkt matig, experts toch verrukt om ‘historisch moment’
Het middel werkt maar een beetje, is duur en heeft mogelijk dodelijke bijwerkingen. Toch zijn veel internationale experts verrukt over het middel lecanemab, tegen alzheimer. Tests laten zien dat het middel in elk geval íéts uithaalt.

Maarten Keulemans30 november 2022, 11:26

Lecanemab is een antistof die in het brein de eiwitklonters opruimt die zo kenmerkend zijn voor alzheimer. De grote, achterliggende vraag is nog altijd in hoeverre dat ook helpt tegen de ziekte. Denkbaar is immers dat de plaques, van het eiwit amyloïde-bèta, niet de oorzaak maar bijverschijnsel zijn van de dementie.

De langverwachte resultaten van de eerste grote proef met lecanemab stemmen wat dat betreft hoopvol. In anderhalf jaar tijd blijken patiënten die werden behandeld met de stof 27 procent minder snel cognitief achteruit te gaan dan patiënten die een neppil krijgen, een placebo, zo meldt het Japans-Amerikaanse team dat het middel onderzoekt in vakblad New England Journal of Medicine. De hoofdlijnen daarvan brachten farmaceuten Eisai en Biogen twee maanden geleden al naar buiten, in een persbericht.

Zeer opwindend
Dat is een ‘gematigd’ resultaat, erkennen de onderzoekers zelf, na behandeling van achthonderd patiënten. Zo zal een individuele patiënt of zijn omgeving het verschil waarschijnlijk niet eens merken, reageerde Marcel Olde Rikkert, hoogleraar geriatrie en coördinator van het Radboudumc Alzheimer Centrum, op de eerste resultaten. En zieke patiënten ‘genezen’, doet het middel al helemaal niet.

Toch zijn de resultaten ook ‘zeer opwindend’, ‘een historisch moment’ en ‘het begin van het einde’, zeggen andere onafhankelijke experts, via het Britse expertplatform het Science Media Centre. ‘Extreem bemoedigend om al na achttien maanden positieve effecten te zien’, vindt de Vlaams-Britse alzheimerdeskundige Bart De Strooper. ‘Dit laat zien dat een afname van amyloïde-bèta de voortgang van alzheimer vertraagt. En hoewel de klinische effecten nogal beperkt lijken, mag je verwachten dat het effect meer uitgesproken wordt als het middel langer wordt toegediend.’

Bijwerkingen
Getob is er echter wel om de bijwerkingen. Hoewel er in de placebogroep net zoveel mensen overleden als in de behandelde groep, kregen twee patiënten een hersenbloeding die een direct gevolg lijkt te zijn van het middel. Bovendien kregen zes behandelde patiënten een beroerte, tegenover maar twee in de groep die de nepbehandeling kregen.

Dat is ‘zorgwekkend’, beaamt hoogleraar geriatrie Rob Howard (University College Londen). Gecombineerd met de lage werkzaamheid zal het ertoe leiden dat het middel misschien niet eens op de markt komt, verwacht hij. ‘We moeten blijven zoeken naar betere en veiligere dementiebehandelingen. En de resultaten van vandaag laten zien dat we daarvoor nu in elk geval op een geloofwaardig spoor zitten.’

Een op de drie vrouwen
Goedkoop is lecanemab bepaald niet. Omdat het middel bestaat uit antistoffen die met veel gedoe moeten worden gekweekt en gezuiverd, kost behandeling naar verwachting tussen de 10- en de 30 duizend euro per jaar. Daar staat tegenover dat de zorg voor dementerende patiënten, met een geschat prijskaartje van zo’n 10 miljard euro per jaar in ons land, nog veel meer in de papieren loopt.

Ongeveer een op de drie vrouwen en een op de zeven mannen krijgt uiteindelijk dementie, en de ziekte van alzheimer is veruit de meest voorkomende soort. Omdat de samenleving vergrijst, neemt ook het aantal patiënten scherp toe. Momenteel hebben zo’n 250 duizend mensen dementie, terwijl een leger van 800 duizend mantelzorgers zich over hen bekommert.
SpecuKlaas
0
Dank je K. Wiebes. Deze slide is een duidelijk helder verhaal voor 'leek' als ik.

Er staat dat N2pE kenmerkend is van zijn aanwezigheid bij slechts AD patienrs. Daarop richt men zich om dat te bestrijden.

Er staat : reported encouriging first evidence of the ddisease-modifying activity of varoglutamstat, most importantly with statistically significant changes from baseline in working memory as an important cognative ability after only 12 weeks of treatment.

Vertaald ( 1* ) : gemeld bemoedigend eerste bewijs van de ziekteveranderende activiteit van varoglutamstat, vooral met statistisch significante veranderingen ten opzichte van baseline in het werkgeheugen als een belangrijk cognatief vermogen na slechts 12 weken behandeling.

Dus de logische stappen welke men moet maken: eerst iets bedenken wat kan werken en dan kijken of het ook lijkt te werken. Dan kijken of het wel veilig is en dan de werkelijke werking aantonen met echte patienten welke de dosis krijgen toegediend en men kijkt of het bij de patienten ook daadwerkelijk aanslaat. Dus we zitten nu in de Veilighiedsfase/aantoning, maar er wordt ook dadelijk gemeten in hoevere de toename N3pE daadwerkelijk is gestopt cq. afgenomen.

Ik 'zie' geen alarmbellen afgaan. Normale betrouwbare stappen en vooral 1* en dat al naar 12 weken geeft mij voldoende vertrouwen of hierin te blijven investeren. Bedenk bedrijfje is nu nog maar mln 190 waard he... peulenschil voor de grote jongens....
SpecuKlaas
0
Dank je kuiken; Kijk hier zit de cruks en dat geld momenteel voor elk ADS onderzoek : Lecanemab is een antistof die in het brein de eiwitklonters opruimt die zo kenmerkend zijn voor alzheimer. De grote, achterliggende vraag is nog altijd in hoeverre dat ook helpt tegen de ziekte. Denkbaar is immers dat de plaques, van het eiwit amyloïde-bèta, niet de oorzaak maar bijverschijnsel zijn van de dementie.

ook Vivoryon heeft hier een kennelijk mideel voor maar dan nog zonder bijwerkingen. Maar het kip / ei probleem moet dan ook nog met de patientengroep groep bewezen worden. Dat gaan we hopelijk zien in de late Fase 2b en Fase 3. Hoop doet nogsteeds leven.
SpecuKlaas
0
Ja ik ben overtuigd v hun stappen en heb (mede) bijgekocht in de eindveiling. Nu geduld en niet gek laten maken.
lucas D
1
Vivoryon:
2021:
31 dec 19,000 = ijkpunt einde maand winst/verlies

2022:
31 januari slotkoers 12,968 = - 31,75 %
28 februari slotkoers 10,338 = - 55,5 %
31 maart slotkoers 11,820 = - 37,8 %
30 april slotkoers 9,220 = - 51,5 %
31 mei slotkoers 9,100 = - 52,1 %
30 juni slotkoers 7,840 = - 58,7 %
31 juli slotkoers 7,800 = - 59 %
31 augustus slotkoers 7,350 = - 61,3 %
30 september slotkoers 9,260 = - 51 %
31 oktober slotkoers 8,210 = - 56,4%
30 november slotkoers 9,970 = - 42,6 %

Slotkoers vrijdag 04 november 8,500
Slotkoers vrijdag 11 november 8,580
Slotkoers vrijdag 18 november 9,970
Slotkoers vrijdag 25 november 9,160

De maand november een slotkoers van 9,970 dat is 1,560 hoger dan de voorgaande beursmaand.
Nieuws:
Blijft staan:

De slotkoers van november is 9,030 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2021

Hoogste dagkoers 05 januari 19,550
Laagste dagkoers 27 september 6,400
Volgende maand een nieuw overzicht.
SpecuKlaas
0
Muisje
0
quote:

Inhoudelijk schreef op 2 december 2022 13:38:

Wat hebben we aan deze ' info ' Lucas D ? Ik heb er in elk geval niks aan.
tjonge.. wat zuur zeg..
Noob nr1
3
quote:

vaste koers schreef op 5 december 2022 11:01:

Wat is er aan de hand?
De gepresenteerde data zal goed geweest zijn en extra aandacht geven aan het aandeel
Vivoryon Therapeutics N.V.: Vivoryon Therapeutics to Present a Clinical Update on its Novel Oral Small Molecule Varoglutamstat at Clinical Trials on Alzheimer's Disease Conference (CTAD)
6.265 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 ... 310 311 312 313 314 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,470
Verschil +0,049 (+11,51%)
Hoog 0,488
Laag 0,422
Volume 283.780
Volume gemiddeld 590.292
Volume gisteren 374.611

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront