Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
het zwaard
1
Zou er nu zo'n groot verschil zijn in Nederland- Belgie ?

Consumenten hebben de inflatiezorgen bijna achter zich gelaten. Het vertrouwen in de toekomst wijkt nog nauwelijks af van het normale peil.

De gezinnen maken zich steeds minder zorgen over de gevolgen van de inflatie. De indicator voor het consumentenvertrouwen staat nu bijna op het gemiddelde peil van de afgelopen jaren, zo maakt de Nationale Bank bekend. Consumenten werden vorig jaar in sneltempo somberder door de om zich heen grijpende inflatie en de oplopende energiekosten. Maar de stemming klaart nu al even snel weer op.

Belgische inflatie daalt tot 7,4% in januari
De kerninflatie, die geen rekening houdt met de prijsevolutie van de energieproducten en de onbewerkte voedingsmiddelen, bedraagt 8,2% in januari, tegenover 7,1% in december en 6,8% in november. De inflatie zonder energieproducten stijgt in januari tot 8,6% tegenover 7,5% in december en 7,1% in november.
[verwijderd]
1
[verwijderd]
0
quote:

Hallo! schreef op 20 februari 2023 19:56:

[...]

"Ik laat mij niet intimideren",zegt de D66-leider een dag later. Ze zegt zich "niet zo gauw geïntimideerd" te voelen, maar zegt wel dat er sprake is van een "intimiderend klimaat". Daarbij wijst ze onder meer op politieke tegenstanders die haar als 'heks' afschilderen.

nos.nl/teletekst#111

De typering laat niets aan duidelijkheid te wensen over.
Ik begrijp dat je terugverlangt naar Middeleeuwse heksenverbrandingen.
Dan zou je toch begrip moeten opbrengen voor moslims die Wilders op willen ruimen?
A3aan
4
quote:

Ronald Engels schreef op 20 februari 2023 15:34:

[...]

=================

leek2018,

Natuurlijk snap ik dat er in Nederland veel domme afgestompte kiesgerechtigde burgers rondlopen, die met klaplopen en profiteren van het toeslagen, subsidies en uitkeringen beleid, "dat de kabinetten Rutte I t/m 4 slechts sterk hebben vergroot en tevens sterk de belastingen en die verdomde bureaucratie sterk hebben verhoogd", dat die voor alleen hun puur financiele eigen belang "stemmen", dit gebeurt in dit domme Land reeds sinds de Ramp-Sinterklaas Drs. Joop Den Uyl, PVDA, samen met Rutte / Kaag / D`666, Groen Links, VVD en PVDA de allergrootste rampen en ramppartijen zijn die ons land ooit bestuurd en beheerd en dus vernietigen en onze Vrijheid in een Dictatuur en controle en macht terreur Staat veranderen, waar machtswellustelingen de totale macht en controle hebben, machtswellustelingen zoals Dhr. M.P. Mark Rutte, de domme VVD, en Vice M.P. Mevr. Kaag van dictatuur D`666.

Deze mensen moeten ontslagen worden en verbannen naar de Falkland Eilanden, lekker dicht bij het zeer warme Antarctica, minus -86 graden celcius in de winter, daar horen ze thuis en daar kunnen ze Nederland en zijn Nederlandse Burgers niet verder verarmen, overbureaucratiseren en onze Vrijheden en Eigendomsrechten niet verder vernietigen en ons niet verder Kaalplukken en bovendien de komende afkoeling van Planeet Aarde niet verder beinvloeden met hun hysterische CO2 en Stikstof bedrog!

Oprutten die manipulators en bedriegers in Den Haag.

M.v.g. Ronald
Weer een schandelijk stuk van iemand die zich hoog opgeleid vindt. Geef mij dan maar een gewone arbeider met gewoon fatsoen. Man, man wat smijt je weer met fecaliën. Om u zo te vetlagen tot dat niveau.
Ronald Engels
1
quote:

A3aan schreef op 20 februari 2023 21:57:

[...]

Weer een schandelijk stuk van iemand die zich hoog opgeleid vindt. Geef mij dan maar een gewone arbeider met gewoon fatsoen. Man, man wat smijt je weer met fecaliën. Om u zo te vetlagen tot dat niveau.
============================

A3aan,

Adriaan, ik ben het volledig met je eens, dat lief aardig beleefd en beschaafd proberen je mening naar buiten te brengen in Nederland aangenamer en sympathieker en liever zal zijn voor al diegenen die horenden doof en ziende blind zijn.

De vraag is helpt dat, verbetert dit iets aan de mentaliteit van vooral de intelligentsia, de politiek en de bekende Nederlanders, worden zij dan wakker, horen ze dan beter wat de burgers zeggen, verandert en verbetert er dan iets voor de Nederlandse burgers, kortom wat levert het op, dat lief aardig beleefd en beschaafd zijn.

Ik laat graag het antwoord aan allen op dit Rutte forum over!

Succes met een beter echt democratisch Nederland, hopen op verbetering heeft nog nooit iets opgeleverd!
Overigens ook jij hebt de plicht om kritisch te zijn over onze huidige Nederlandse Maatschappij en de Verkwanseling aan Brussel/EU.
Het is ook jouw Belastinggeld en ook jouw Normen en Waarden die worden verkwanseld, enzv

M.v.g. Ronald
Doemebest
6
quote:

Succes schreef op 20 februari 2023 17:50:

[...]

Wat een diep treurige bijdrage ... -zelfs voor dit draadje- ... 'een paar fakkels', hoe kom je erop!
Ik vroeg ze zelfs af of u wel helemaal goed bij U hoofd bent?

Natuurlijk ligt dit gevoelig!
Na de eerdere bedreigingen aan haar adres en dat weet men maar al te goed.

Ze zouden u (en/of uw familie) meerdere malen moeten komen opzoeken met fakkels ... benieuwd hoe u dan zou reageren.

Hoe 'arrogant' (in uw woorden) mvr Kaag ook is, dit is never nooit te rechtvaardigen !!!

Hier een beetje 'voor de IEX buhne' stoere taal uitslaan.
En voor u geldt des te meer ... als u niks eerlijks/zinvols te vertellen heeft ... hou dan AUB uw mond.

U zou zich diep moeten schamen ...
U en uw familie zouden maar in Afghanistan gezeten hebben terwijl de minister die verantwoordelijk was om de bedreigde mensen terug te halen het belangrijker vond om vakantie te vieren.
Ronald Engels
5
quote:

DeZwarteRidder schreef op 20 februari 2023 19:12:

Fiscus trekt aan de noodrem: geen grote wijzigingen mogelijk
Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE

Updated 8 min geleden
9 min geleden
in BINNENLAND

DEN HAAG - Dit kabinet kan geen grote belastinghervormingen meer doorvoeren. De Belastingdienst heeft bijna alle mankracht nodig om de computersystemen te moderniseren, waardoor er geen ruimte is voor bijvoorbeeld het op de schop gooien van het belasting- of toeslagenstelsel. Daarvoor waarschuwt het kabinet.

De Tweede Kamer kan het rauw op het dak vallen. Daar zijn namelijk nog wel wat fiscale wensen, zoals het zo snel mogelijk afschaffen van de jubelton of het invoeren van 0 procent belasting op groente en fruit.

Staatssecretaris Marnix van Rij (Financiën) laat echter weten dat de fiscus stevig aan de noodrem trekt, omdat alle ict-capaciteit voor de komende jaren al is ingedeeld voor het op orde brengen van de systemen en het invoeren van al geplande wijzigingen, zoals het op de schop nemen van de spaartaks.

„Dat betekent dat er deze kabinetsperiode in beginsel geen ruimte meer is voor grote beleidswijzigingen zonder aanpassing van de planning”, laat de CDA-bewindsman weten. Alleen voor echt noodzakelijke wijzigingen kan de fiscus nog wel ruimte maken, maar de CDA-bewindsman stelt dat dat ten koste gaat van ander werk.

Ruimte
Van Rij doet daarom ook een oproep aan Tweede Kamer en kabinet om niet allerlei nieuwe wensen neer te leggen bij de fiscus. „Parlement en kabinet zullen de Belastingdienst de ruimte moeten gunnen om alle ingezette verbeteringen en met name de essentiële modernisering de komende tijd succesvol en conform planning af te ronden.” Dat levert volgens hem op dat het daarna makkelijker wordt om wel belastingwijzigingen door te voeren.

De ict van de fiscus is de laatste jaren een veelkoppig monster geworden dat de Belastingdienst belemmert in zijn functioneren. Sommige systemen, zoals die voor de btw, zijn dusdanig verouderd dat er nog nauwelijks iets aangepast kan worden. De fiscus is de laatste jaren ook steeds meer geld (de kosten stegen de laatste jaren met honderden miljoenen) en mankracht kwijt aan het aanpakken van de ict-problemen.

Van Rij bereidt de Kamer daarom voor op mogelijke teleurstellingen. „Om deze modernisering af te maken, zullen u en ik hier samen scherp op moeten zijn en soms moeten accepteren dat gewenste beleidsvoornemen later worden ingevoerd.”
======================

DeZwarteRidder,

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om het Nederlandse Belastingsysteem te vereenvoudigen:

b.v.:
- Loon en inkomsten belasting voor iedereen die minder als 50.000 euro bruto verdient helemaal afschaffen en deze burgers ook geen jaarlijkse aanslagen meer toe sturen, enzv.
- Alle toeslagen, alle subsidies, alle belasting voordelen totaal afschaffen, zeker ook voor het hele bedrijfsleven.
- Alle belasting voordelen voor expats afschaffen.
- Hypotheekrenteaftrek woningen afschaffen.
- Alle milieuheffingen versimpelen en "verhogen" voor een schoner Nederland, laat alleen de vervuilers betalen.
- Alle Belasting aftrekposten, voordelen, subsidies, enzv. totaal afschaffen.
- Wellicht ook grenzen dicht voor alle economische vluchtelingen.
- Alle inkomens boven Euro 100.000 Bruto belasten tegen minstens 50 % en boven 1 miljoen euro tegen 75 %.

Bovenstaande zou de taken van de nu overbelaste belasting sterk verlichten en wellicht heeft men dan ook 50 % minder mankracht nodig bij de Belastingdienst en bespaart men enorm op de kosten van de belasting betaler en de Nederlandse Staat.

Het is maar net waar je als land je keuzes legt, voor werken en presteren of voor toeslagen, uitkeringen en pappen en nathouden.

Ik meen met overtuiging te moeten zeggen, mijn bovenstaande oplossingen zal Nederland slechts beter, neutraler en gelukkiger maken en de vrijheid en de levensvreugde van zeker 70 % plus van alle Nederlandse burgers zal sterk toenemen en hun zorgen en geld gebrek zullen sterk afnemen.

Dit houd ook in, dat de echte Zwakkeren / Zieken / Gehandicapten niet slechter af zullen zijn in tegen deel, door beschaafde burgers en maatschappij worden deze altijd geholpen.
We stoppen echter met verkwanselen van Belastinggeld, zie voorbeeld Zwitserland, het beste meest democratische land van de wereld, waar de totale belasting en sociale verzekeringen druk slechts 30 % is in vergelijk met Nederland.

De Nederlandse Staat kan in alle opzichten zeer veel leren van de eenvoudige niet bureaucratische zeer democratische Zwitsers!

M.v.g. Ronald
Beperktedijkbewaking
2
quote:

gokker schreef op 20 februari 2023 19:10:

[...]
Beetje interessant doen over triviale quantum mechanica.
Jij gelooft in goden en ik niet. Zo simpel is het.
Nee, zo simpel is het niet, de discussie gaat eigenlijk over woorden. De bredere, spirituele of psychologische betekenis cq associaties achter woorden als 'ziel', 'schepping', God/Allah of Schepper, etc. Ik schreef hierboven al een relativerend of zo je wilt zelfs schertsend stukje over "De Heer".

Atheïsten als Dawkins richten hun pijlen altijd op de meest orthodoxe, letterlijke en inmiddels al lang achterhaalde versies van religie die je zelfs in onze Bijbelbelt of bij de fundamentalistisch-christelijke aanhang van Trump in de VS niet meer vindt. Ze negeren moderne veel abstractere interpretaties, zowel van moderne theologen als van humane-evolutiewetenschappers (van Slurink tot Harari). Ze snappen die met hun beperkte denkraam vermoedelijk niet eens.

Men discussieert over woorden, zonder dat die van te voren scherp gedefinieerd zijn. Men dicht elkaar woord-betekenissen toe, zonder dat daar vooraf consensus over is.

Dat komt niet alleen in de geesteswetenschappen voor, net zo goed in de exacte wetenschappen. Men gebruikt met het grootste gemak, niet alleen in discussies maar ook in officiële artikelen, allerlei woorden die op de keeper beschouwd door niemand echt scherp en exact gedefinieerd zijn. Iemand gebruikt zo'n woord eens een keer, misschien zelfs tussen 'quotes', anderen citeren dat zonder quotes, en hup: zo'n woord wordt een standaard begrip.

Voorbeelden te over:

ether (voor 1905)
relaxatietijd (m.n. in de vaste-stoffysica)
vervaltijd (hadden we het eerder over)
golffunctie (wat golft er dan?)
zwaartekrachtgolven (wat golft er dan?)
pick-up rate (in de sedimentologie)
tunnel-effect
valentie
aderverkalking
zeespiegelrijzing (of bodemdaling?)
zonnewind
koufront
stralingsdosis (sievert of ...? radiotherapeuten gebruiken minstens twee andere begrippen).
instinct
Beperktedijkbewaking
3
quote:

Ronald Engels schreef op 20 februari 2023 23:59:

[...]
Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om het Nederlandse Belastingsysteem te vereenvoudigen:

b.v.:
- Loon en inkomsten belasting voor iedereen die minder als 50.000 euro bruto verdient helemaal afschaffen en deze burgers ook geen jaarlijkse aanslagen meer toe sturen, enzv.
- Alle toeslagen, alle subsidies, alle belasting voordelen totaal afschaffen, zeker ook voor het hele bedrijfsleven.
- Alle belasting voordelen voor expats afschaffen.
- Hypotheekrenteaftrek woningen afschaffen.
- Alle milieuheffingen versimpelen en "verhogen" voor een schoner Nederland, laat alleen de vervuilers betalen.
- Alle Belasting aftrekposten, voordelen, subsidies, enzv. totaal afschaffen.
- Wellicht ook grenzen dicht voor alle economische vluchtelingen.
- Alle inkomens boven Euro 100.000 Bruto belasten tegen minstens 50 % en boven 1 miljoen euro tegen 75 %.

Bovenstaande zou de taken van de nu overbelaste belasting sterk verlichten en wellicht heeft men dan ook 50 % minder mankracht nodig bij de Belastingdienst en bespaart men enorm op de kosten van de belasting betaler en de Nederlandse Staat.

Het is maar net waar je als land je keuzes legt, voor werken en presteren of voor toeslagen, uitkeringen en pappen en nathouden.

Ik meen met overtuiging te moeten zeggen, mijn bovenstaande oplossingen zal Nederland slechts beter, neutraler en gelukkiger maken en de vrijheid en de levensvreugde van zeker 70 % plus van alle Nederlandse burgers zal sterk toenemen en hun zorgen en geld gebrek zullen sterk afnemen.

Dit houd ook in, dat de echte Zwakkeren / Zieken / Gehandicapten niet slechter af zullen zijn in tegen deel, door beschaafde burgers en maatschappij worden deze altijd geholpen.
We stoppen echter met verkwanselen van Belastinggeld, zie voorbeeld Zwitserland, het beste meest democratische land van de wereld, waar de totale belasting en sociale verzekeringen druk slechts 30 % is in vergelijk met Nederland.

De Nederlandse Staat kan in alle opzichten zeer veel leren van de eenvoudige niet bureaucratische zeer democratische Zwitsers!
Een van je betere posts, Ronald!
Beperktedijkbewaking
2
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 21 februari 2023 02:56:

[...]
...
Dat komt niet alleen in de geesteswetenschappen voor, net zo goed in de exacte wetenschappen. Men gebruikt met het grootste gemak, niet alleen in discussies maar ook in officiële artikelen, allerlei woorden die op de keeper beschouwd door niemand echt scherp en exact gedefinieerd zijn. Iemand gebruikt zo'n woord eens een keer, misschien zelfs tussen 'quotes', anderen citeren dat zonder quotes, en hup: zo'n woord wordt een standaard begrip.

Voorbeelden te over:

ether (voor 1905)
relaxatietijd (m.n. in de vaste-stoffysica)
vervaltijd (hadden we het eerder over)
golffunctie (wat golft er dan?)
zwaartekrachtgolven (wat golft er dan?)
pick-up rate (in de sedimentologie)
tunnel-effect
valentie
aderverkalking
zeespiegelrijzing (of bodemdaling?)
zonnewind
koufront
stralingsdosis (sievert of ...? radiotherapeuten gebruiken minstens twee andere begrippen).
instinct
Ik liet de elementaire-deeltjesfysica buiten beschouwing omdat ik dat graag aan jou over laat.
Hoe zit het met de scherpere definitie van 'zware' deeltjes, quarks en dingen als charm, color en spin?

Men suggereert dat spin iets te maken heeft met de rotatie van elektron, alsof het altijd een deeltje is. Men heeft Fermi amper begrepen.
Ik berekende Fermi-oppervlakken. Daar weet jij de ballen van.
Beperktedijkbewaking
2
En nog iets, gokker.
Het waren gelovigen die geinspireerd werden tot de mooiste muziek:
www.youtube.com/watch?v=Dp2SJN4UiE4&a...

Of de Mattheus Passion van Bach. Wat heb jij in godsnaam tegen religie, in welke vorm dan ook?

Half december 1976 was ik met mijn zwager (een knappe Natlab wetenschapper, een grondlegger van ASML) in de Thomaskirche in Leipzig. Op een doordeweekse dag, middenin die DDR-ellende. Uitgenodigd door een DDR-dissident (een wiskundige, veel later even minister in de kortstondige Oost-Duitse regering na de val van de muur). Maar in 1976 mochten zijn kinderen niet doorstuderen...

In al die grijze ellende hees men grote kerk kransen omhoog. Een organist oefende, evenals een koor wat later. Met de meest hoopgevende Weihnachtsmusik:
www.youtube.com/watch?v=ocktBnecnC0&a...

Toen voelde ik al dat dit volk niet verloren was, never. En 13 jaar later kwam hun bevrijding.

Wat ben jij toch een droogkloot, gokker. Een paar dagen terug hoorde ik op een regionale tv (Drente) nog een jonge en redelijk naïeve dominee die zei dat God zijn Zoon als mens naar de aarde zond om de door ons zondige mensen veroorzaakte kloof tussen Hem en ons te overbruggen. Hij illustreerde dat door een bierviltje over twee bierglazen hen te leggen. Rijkelijk naïef, maar de liefde van martelaren waard.

Ik kende zowel Veltman als 't Hooft persoonlijk, beide Nobelprijswinnaars. Veltman had Brabants katholiek bloed in zijn aderen, hoe religieus hij was weet ik niet.
Gerard was een droogkloot, die op latere leeftijd begon te lullen over reizen naar Mars. Tja, als je bij Musk je inspiratie vandaan moet halen? Ongeloofwaardige flauwekul.

Ja gokker, ik ben wetenschapper met enig door God gegeven talent, ben er zeer dankbaar voor. En misschien nog meer Jezus, die de mens meer nabij kwam, en me leerde om beschimpingen, de Stasi-archieven en BVD/AIVD Berufsverboten te doorstaan.

Hij - Jezus - maakte veel en veel erger mee.
[verwijderd]
1
quote:

Ronald Engels schreef op 20 februari 2023 23:59:

[...]

======================

DeZwarteRidder,

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om het Nederlandse Belastingsysteem te vereenvoudigen:

b.v.:
- Loon en inkomsten belasting voor iedereen die minder als 50.000 euro bruto verdient helemaal afschaffen en deze burgers ook geen jaarlijkse aanslagen meer toe sturen, enzv.
- Alle toeslagen, alle subsidies, alle belasting voordelen totaal afschaffen, zeker ook voor het hele bedrijfsleven.
- Alle belasting voordelen voor expats afschaffen.
- Hypotheekrenteaftrek woningen afschaffen.
- Alle milieuheffingen versimpelen en "verhogen" voor een schoner Nederland, laat alleen de vervuilers betalen.
- Alle Belasting aftrekposten, voordelen, subsidies, enzv. totaal afschaffen.
- Wellicht ook grenzen dicht voor alle economische vluchtelingen.
- Alle inkomens boven Euro 100.000 Bruto belasten tegen minstens 50 % en boven 1 miljoen euro tegen 75 %.

Bovenstaande zou de taken van de nu overbelaste belasting sterk verlichten en wellicht heeft men dan ook 50 % minder mankracht nodig bij de Belastingdienst en bespaart men enorm op de kosten van de belasting betaler en de Nederlandse Staat.

Het is maar net waar je als land je keuzes legt, voor werken en presteren of voor toeslagen, uitkeringen en pappen en nathouden.

Ik meen met overtuiging te moeten zeggen, mijn bovenstaande oplossingen zal Nederland slechts beter, neutraler en gelukkiger maken en de vrijheid en de levensvreugde van zeker 70 % plus van alle Nederlandse burgers zal sterk toenemen en hun zorgen en geld gebrek zullen sterk afnemen.

Dit houd ook in, dat de echte Zwakkeren / Zieken / Gehandicapten niet slechter af zullen zijn in tegen deel, door beschaafde burgers en maatschappij worden deze altijd geholpen.
We stoppen echter met verkwanselen van Belastinggeld, zie voorbeeld Zwitserland, het beste meest democratische land van de wereld, waar de totale belasting en sociale verzekeringen druk slechts 30 % is in vergelijk met Nederland.

De Nederlandse Staat kan in alle opzichten zeer veel leren van de eenvoudige niet bureaucratische zeer democratische Zwitsers!

M.v.g. Ronald
Heb je het goed doorgerekend mi is dit prietpraat.Weet jij precies hoeveel mensen meer dan 100000 euro verdienen.
En hoe wil je dat doen ,boven de 100000 50% betalen .En hoe ga je de minder bedeelden helpen door beshaafde medeburgers zoals jij.
[verwijderd]
1
quote:

Hadrianus schreef op 21 februari 2023 08:49:

Zullen we ipv Rutte4 het hier maar het SGP draadje dopen.
Geen angst, ik ga hier in elk geval niet op reageren. Goden bestaan niet en wanneer iemand gelooft van wel, mijn zegen heeft ie.

Ik geef Dijkwacht nog maar een paar nieuwe vragen. Hoe lang geleden ging de hemelpoort open? Waren onze voorouders, zeg 300 duizend jaar geleden, al uitgenodigd? Of misschien zweeft de laatste Tyranosaurus er nog steeds, na zestig miljoen jaren, tussen de engeltjes, de eerste meercellige sinds miljarden? Zijn planten er ook welkom, of hebben die geen ziel?
[verwijderd]
0
quote:

gokker schreef op 21 februari 2023 09:34:

[...]

Geen angst, ik ga hier in elk geval niet op reageren. Goden bestaan niet en wanneer iemand gelooft van wel, mijn zegen heeft ie.

Ik geef Dijkwacht nog maar een paar nieuwe vragen. Hoe lang geleden ging de hemelpoort open? Waren onze voorouders, zeg 300 duizend jaar geleden, al uitgenodigd? Of misschien zweeft de laatste Tyranosaurus er nog steeds, na zestig miljoen jaren, tussen de engeltjes, de eerste meercellige sinds miljarden? Zijn planten er ook welkom, of hebben die geen ziel?
Het gaat mij om mijn hond.Hebben dieren een ziel
[verwijderd]
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 21 februari 2023 04:37:

[...]
Een van je betere posts, Ronald!
Ik vind het totale onzin,prietpraat
[verwijderd]
1
quote:

Hadrianus schreef op 21 februari 2023 09:44:

[...]Ik vind het totale onzin,prietpraat
Dijkwacht en Ronald zijn dikke vrienden, hebben email contact. Ze zijn vooral loyaal bij de klimaatdiscussie. Dat geeft steeds weer veel hilariteit.
[verwijderd]
0
quote:

Hadrianus schreef op 21 februari 2023 09:43:

[...]Het gaat mij om mijn hond.Hebben dieren een ziel
Waarom niet, zolang er hersenactiviteit is.

Maar of die hondenziel ergens tot aan het eind der tijden blijft doorspoken...
JP Samosa
1
quote:

Hadrianus schreef op 21 februari 2023 08:56:

[...]Heb je het goed doorgerekend mi is dit prietpraat.Weet jij precies hoeveel mensen meer dan 100000 euro verdienen.
En hoe wil je dat doen ,boven de 100000 50% betalen .En hoe ga je de minder bedeelden helpen door beshaafde medeburgers zoals jij.
Als basis vind ik die voorstellen van Ronald uitstekend. En,niet meteen hoeft alles tot achter de komma worden uitgerekend

Dat is weer ns wat anders dan pas over 5 jaar! Mogelijk afschaffen van btw op groeten en fruit
[verwijderd]
0
quote:

JP Samosa schreef op 21 februari 2023 10:11:

[...]

Als basis vind ik die voorstellen van Ronald uitstekend. En,niet meteen hoeft alles tot achter de komma worden uitgerekend

Dat is weer ns wat anders dan pas over 5 jaar! Mogelijk afschaffen van btw op groeten en fruit
Ik zie niet staan wat er betaald moet worden tussen 50 k en 100 k.
Hoe gaan mininum loners het redden.Niet dus.Het is absolute prietpraat.
26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.318,54 +0,10%
 EUR/USD 1,0703 +0,00%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront