Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell? -- Vervolg

22.492 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 ... 1121 1122 1123 1124 1125 » | Laatste
Baksteen
0
Het was een voorbeeld, en bedenk wel dat je dit nu kan doen omdat Shell niet veel beweegt.
Ook zet je jezelf klem, gaat het aandeel omhoog kan je bijna niet je aandelen verkopen, je kan leuk verdienen met opties schrijven, maar overzie wel de gevolgen
Erwin S
0
quote:

Baksteen schreef op 3 maart 2023 22:28:

[...]
Je heb een cal optie verkocht (geschreven) als voorbeeld de call mar23 uitoefenprijs 29 voor 0,22 (100 x 0,22= 22 euro per contract) nu koopje die terug voor gemiddeld 0,50 je verlies is dan 50- 22 = 28 euro.
Dan verkoop je de call 29 apr23 voor gemiddeld 1 euro =100 euro, je winst is dan 100 - 28 = 72 euro, mits Shell onder de29 euro op de 3e vrijdag om 17.30 in april staat
Risico/afwegingen zijn je aan en verkoopkosten van je optie en je spread (bieden en laten) + risico dat één van de 2 net niet wordt uitgevoerd.
Baksteen
1
quote:

Erwin S schreef op 4 maart 2023 10:05:

[...]

Risico/afwegingen zijn je aan en verkoopkosten van je optie en je spread (bieden en laten) + risico dat één van de 2 net niet wordt uitgevoerd.
Je kan deze ook als combi order invoeren
T. Edison
0
quote:

Baksteen schreef op 4 maart 2023 09:13:

Het was een voorbeeld, en bedenk wel dat je dit nu kan doen omdat Shell niet veel beweegt.
Ook zet je jezelf klem, gaat het aandeel omhoog kan je bijna niet je aandelen verkopen, je kan leuk verdienen met opties schrijven, maar overzie wel de gevolgen
Op het moment van schrijven limiteer je je winst tot een bepaald maximum.
Gaat de koers hoger zal de combinatie aandeel/call niet in waarde verweerderen (verlies op de grschreven call zal gelijke tred houden met de koersstijging)
Je kan je aandelen verkopen, maar dan zijn je opties ongedekt. Mocht de koers stijgen loopt het verlies met een hefboom op.
Gaat de koers dalen kan je je opties goedkoper sluiten.
Ongedekte calls in the money (koers hoger dan de expiratiekoers) raad ik ernstig af.
Candelll
1
e Russische rechtbank staat Shell toe om het belang in de olieonderneming Salym van de hand te doen
Mogelijke schadevergoeding voor geconfisqueerde Sakhalin 2-staak stuit op een hobbel

GERELATEERD NIEUWS

29 december 2022 9:35 GMT BIJGEWERKT 29 december 2022 10:31 GMT
Door Vladimir Afanasjev

De Britse supermajoor Shell heeft een stap gezet in de richting van een ordelijke exit uit de Salym-olie-ontwikkeling in het Russische West-Siberië, maar de kans op compensatie voor het verlies van zijn belang in de Sakhalin 2-ontwikkeling blijft klein.

Eerder deze week wees een regionale rechtbank in Moskou een verzoek toe van een dochteronderneming van de door de staat gecontroleerde olieproducent Gazprom Neft om Shell toe te staan ??haar 50%-aandeel in de West-Siberische olieproducerende onderneming Salym Petroleum Development (SPD) over te dragen.

De dochteronderneming, geïdentificeerd als GPN Salymskiye Proyekty, had Shell ervan beschuldigd de financiële stabiliteit van SPD te ondermijnen door olievrachtnominaties van de onderneming te weigeren.

Russische rechtbank gevraagd om Shell een uitweg uit joint venture Salym aan te bieden
Lees verder
De dochteronderneming kreeg een tijdelijk gerechtelijk bevel dat de aandeelhoudersrechten van Shell in SPD beperkte, inclusief de verkoop van haar belang in de onderneming.

Begin december verzocht GPN Salymskiye Proyekty de rechtbank echter om wettelijke toestemming voor Shell om haar belang in SPD over te dragen aan een andere dochteronderneming van Gazprom Neft, geïdentificeerd als GPN Middle East Projects.

Onder de wikkels
Deze week zei de rechtbank alleen dat het had besloten om het verzoek van GPN Salymskiye Proyekty in te willigen en de details van de definitieve uitspraak achterwege te laten.

Volgens een mededeling op de website van de rechtbank zal de volledige tekst van de beslissing niet worden gepubliceerd.

Russische rechtbank verlamt Shell in olie-onderneming
Lees verder
Shell zei geen commentaar te kunnen geven op de SPD-zaak.

In mei zei het bedrijf dat het een verlies van $ 3,9 miljard had geboekt nadat het had besloten zich terug te trekken uit Russische activa na de invasie van Oekraïne in februari.

Sachalin 2
Het andere waardevolle bezit van Shell in Rusland was het aandeel van 27,5% in de eerste ontwikkeling van vloeibaar aardgas in het land, Sakhalin 2.

Als reactie op het besluit van Shell om zich terug te trekken uit Rusland, beval president Vladimir Poetin de daadwerkelijke confiscatie van de activa van Sakhalin 2 en de overdracht ervan aan een nieuw opgerichte operator.

Equinor voltooit Russische exit... maar mede-westerse majors hebben te maken met meer hindernissen
Lees verder
Shell verwierp een Russisch aanbod om terug te keren naar het Sakhalin 2-consortium onder de nieuwe in Rusland geregistreerde operator.

Na een audit waardeerden de Russische autoriteiten het belang van Shell in Sakhalin 2 op 94,8 miljard roebel ($ 1,46 miljard), maar noemden aftrekposten om de abrupte exit van Shell te compenseren.

Russische functionarissen hebben gezegd dat het belang van Shell in Sakhalin 2 is aangeboden aan Novatek, de Russische onafhankelijke partij die een meerderheidsbelang heeft in het Yamal LNG-project.

Deze week citeerde het Moskouse zakendagblad Kommersant niet bij naam genoemde regeringsfunctionarissen die zeiden dat Novatek niet in staat zou zijn te voldoen aan de voorwaarden om het belang van 27,5% in Sakhalin 2 te kopen voor een door de overheid opgelegde deadline van 30 december.

Sakhalin 2 ogen vallen in LNG-zendingen
Lees verder
Novatek zei eerder dat het zijn eigen audit van Sakhalin 2 uitvoerde, waarbij de voorzitter van de raad van bestuur, Leonid Mikhelson, zei dat het zal weigeren "de prijs [voor de inzet] te betalen als het van mening is dat het niet eerlijk is".

De deadline kan worden verschoven naar het einde van het eerste kwartaal van 2023, stelde Kommersant voor.

Novatek heeft niet gereageerd op een verzoek van Upstream om eventuele aanhoudende interesse in toetreding tot een nieuw Sakhalin 2-consortium te bevestigen of te verduidelijken.

Novatek en Gazprom hebben nooit samengewerkt in een stroomopwaarts project in Rusland, ondanks het feit dat het paar verschillende memo's voor wederzijdse samenwerking heeft ondertekend.

Commentatoren over de Russische oliesector beschouwen de twee bedrijven als concurrenten met uiteenlopende belangen en gecontracteerde projectmanagementpraktijken.
Baksteen
0
quote:

T. Edison schreef op 4 maart 2023 10:18:

[...]Op het moment van schrijven limiteer je je winst tot een bepaald maximum.
Gaat de koers hoger zal de combinatie aandeel/call niet in waarde verweerderen (verlies op de grschreven call zal gelijke tred houden met de koersstijging)
Je kan je aandelen verkopen, maar dan zijn je opties ongedekt. Mocht de koers stijgen loopt het verlies met een hefboom op.
Gaat de koers dalen kan je je opties goedkoper sluiten.
Ongedekte calls in the money (koers hoger dan de expiratiekoers) raad ik ernstig af.
Dat moet men zich goed realiseren, je kan niet anders als stilzitten, door de hoge spread bij Shell kan je bijna niet anders als de expiratie afwachten
Ron-tron system
2
Als je via derivaten ongedekt handelt best altijd een plan max verlies op voorhand opmaken.
Je handelt imo alleen maar via deze produkten via een deel uit gemaakte winsten.
Best dan nog uit overwinsten want derivaten zijn gokprodukten.
Overwinsten daar bedoel ik mee dat je portefeuille op een hoger rendement staat dan wat je vooruitzicht/planning was.
Bv je verwacht een 12% rendement per jaar en in maart sta je reeds op 20% dan kan je zeker via derivaten met de 8% overwinst wat extra gaan handelen.
Bv korte call opties of put opties waar je de premie max verlies op voorhand weet.
Ook cfd’s kunnen maar hier wel via een plan in stappen en met stoploss.
Met shell doe ik zo cfd short en als ik dan bestens in ga long bv bij opening bieden deze cfd’s zelfs bescherming.
Lepre Chaun
0
Duurzaam investeren
Pensioenfonds ING stoot fossiel af: ‘Een belangrijk signaal aan andere beleggers’

Een fiks deel van de fossiele beleggingen is vorig jaar verkocht, bevestigt het Pensioenfonds ING. Burgerinitiatief Fossielvrij NL, vindt dit een signaal aan ING Bank om fossiele investeringen ook in de ban te doen.

Het Pensioenfonds ING verkocht vorig jaar ‘een groot deel’ van zijn beleggingen in de fossiele industrie. Welke investeringen precies zijn afgestoten wil het fonds niet bekend maken. Het pensioenfonds bezat volgens de lijst van investeringen die in mei 2022 bekend werd aandelen in onder meer Shell, Exxon en BP.

Het pensioenfonds van de ING Bank bevestigt de verkoop van de aandelen na een publicatie zaterdag op de website van het radio- en tv-programma Pointer. Volgens een bron van het programma zouden in ieder geval de aandelen in oliemaatschappij Shell van de hand zijn gedaan. Een woordvoerder van het fonds zegt dat in het voorjaar als het jaarverslag verschijnt duidelijk wordt welke investeringen zijn verkocht.

Bijdragen aan het Klimaatakkoord van Parijs’
Over de reden van de verkoop mailt het Pensioenfonds ING aan Trouw: “Door middel van de verkoop van beleggingen in bedrijven in de fossiele industrie willen wij bijdragen aan het reduceren van de opwarming van de aarde in het kader van het Klimaatakkoord van Parijs.”

Het fonds laat ook weten de European Climate Benchmark te hanteren. Hierin staan richtlijnen om te voldoen aan ‘Parijs’ waardoor de opwarming van de aarde onder 2 graden Celsius blijft.

Er staat ook in dat beleggingen in bedrijven die meer dan 1 procent van de winst uit de opwekking van energie uit kolen halen moeten worden verkocht. Ondernemingen die hun winst voor meer dan 10 procent uit de olieindustrie halen of voor meer dan 50 procent uit gasactiviteiten zijn ook uitgesloten.

Het vijfde pensioenfonds dat de sprong waagt
Het Pensioenfonds ING is de vijfde institutionele belegger voor pensioenen die investeringen in de fossiele industrie uitsluit of fors vermindert. Anderhalf jaar geleden kondigde het ambtenarenpensioenfonds ABP aan zich volledig uit de kolen-, olie- en gasindustrie terug te trekken. Die operatie zou eind deze maand bijna helemaal klaar moeten zijn.

ABP is het grootste pensioenfonds van Nederland en met een vermogen van 460 miljard euro een van de grootste beleggers ter wereld. Twee jaar geleden maakte PME, het pensioenfonds voor werknemers bij metaalbedrijven met een vermogen van 64 miljard euro, al bekend dat alle fossiele investeringen zijn verkocht. Daarna volgden nog de kleinere fondsen van de horeca en uitkeringsorganisatie UWV met soortgelijke mededelingen.

Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat isEen signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is de grootste bank van Nederland en als daar beweging komt volgen ook andere financiële instellingen”, verwacht Meddens.
MrMarcie
2
quote:

Lepre Chaun schreef op 4 maart 2023 18:10:

Duurzaam investeren
Pensioenfonds ING stoot fossiel af: ‘Een belangrijk signaal aan andere beleggers’

Een fiks deel van de fossiele beleggingen is vorig jaar verkocht, bevestigt het Pensioenfonds ING. Burgerinitiatief Fossielvrij NL, vindt dit een signaal aan ING Bank om fossiele investeringen ook in de ban te doen.

Het Pensioenfonds ING verkocht vorig jaar ‘een groot deel’ van zijn beleggingen in de fossiele industrie. Welke investeringen precies zijn afgestoten wil het fonds niet bekend maken. Het pensioenfonds bezat volgens de lijst van investeringen die in mei 2022 bekend werd aandelen in onder meer Shell, Exxon en BP.

Het pensioenfonds van de ING Bank bevestigt de verkoop van de aandelen na een publicatie zaterdag op de website van het radio- en tv-programma Pointer. Volgens een bron van het programma zouden in ieder geval de aandelen in oliemaatschappij Shell van de hand zijn gedaan. Een woordvoerder van het fonds zegt dat in het voorjaar als het jaarverslag verschijnt duidelijk wordt welke investeringen zijn verkocht.

Bijdragen aan het Klimaatakkoord van Parijs’
Over de reden van de verkoop mailt het Pensioenfonds ING aan Trouw: “Door middel van de verkoop van beleggingen in bedrijven in de fossiele industrie willen wij bijdragen aan het reduceren van de opwarming van de aarde in het kader van het Klimaatakkoord van Parijs.”

Het fonds laat ook weten de European Climate Benchmark te hanteren. Hierin staan richtlijnen om te voldoen aan ‘Parijs’ waardoor de opwarming van de aarde onder 2 graden Celsius blijft.

Er staat ook in dat beleggingen in bedrijven die meer dan 1 procent van de winst uit de opwekking van energie uit kolen halen moeten worden verkocht. Ondernemingen die hun winst voor meer dan 10 procent uit de olieindustrie halen of voor meer dan 50 procent uit gasactiviteiten zijn ook uitgesloten.

Het vijfde pensioenfonds dat de sprong waagt
Het Pensioenfonds ING is de vijfde institutionele belegger voor pensioenen die investeringen in de fossiele industrie uitsluit of fors vermindert. Anderhalf jaar geleden kondigde het ambtenarenpensioenfonds ABP aan zich volledig uit de kolen-, olie- en gasindustrie terug te trekken. Die operatie zou eind deze maand bijna helemaal klaar moeten zijn.

ABP is het grootste pensioenfonds van Nederland en met een vermogen van 460 miljard euro een van de grootste beleggers ter wereld. Twee jaar geleden maakte PME, het pensioenfonds voor werknemers bij metaalbedrijven met een vermogen van 64 miljard euro, al bekend dat alle fossiele investeringen zijn verkocht. Daarna volgden nog de kleinere fondsen van de horeca en uitkeringsorganisatie UWV met soortgelijke mededelingen.

Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat isEen signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is Een signaal aan andere beleggers’
Het Pensioenfonds ING is dus nu het vijfde fonds dat fossiele beleggingen afbouwt. Het is met een belegd vermogen van circa 30 miljard zeker geen kleintje. Liset Meddens van het burgerinitiatief Fossielvrij NL vindt de desinvestering ‘een geweldige stap’. “Het is een signaal aan andere beleggers om dit ook te doen en zeker ook aan ING Bank om te stoppen met het geven van leningen en andere financiering aan de fossiele industrie.”

“De druk op ING Bank om uit fossiel te stappen neemt toe. Wij zien dat de ene na de andere dominosteen omvalt”, concludeert Meddens. Fossielvrij NL voerde stevig campagne bij het ABP. Sinds dit pensioenfonds bekend maakte te stoppen met fossiele investeringen richt de groep zich vooral op ING Bank. “Dat is de grootste bank van Nederland en als daar beweging komt volgen ook andere financiële instellingen”, verwacht Meddens.
En diegene waar de pensioenen voor zijn worden benadeeld, zijn het er veelal niet mee eens. En ze kunnen er niks aan doen.

Maar wel beleggen in vervuilende woke technologie waar ook nog eens veel kinderarbeid bij voorkomt (accu's) of veel veel vervuiling en niet te recyclen afval (windmolens) of ontbossing. De wereld is zo hypocriet, je zou er depressief van worden.
MorcaH
4
Fossielvrij NL laat mensen in de kou zitten. Idealen die anderen moeten overnemen en geen oplossingen. Typisch links gedachtegoed.
MIDAS
2
Opgelet!!!!!!
De echte reden waarom Shell zo achterblijft tegenover de us oilmajors staat zwart op wit te lezen.
Er was hier vanuit de lage landen een onophoudende verkoopdruk vanuit fondsen die fossiel afstoten en ook grote pensioenfondsen en banken.
Shell speelde hierop perfect in via buybacks en graaide deze verkopen allemaal binnen.
Het grootste deel wat verkocht moest worden door deze antifossiele denkwijze is nu ook werkelijk verkocht.
Moet je nu eens 2keer raden wat de koers gaat doen nu de verkoopdruk weg is JA zeg het maar stijgen stijgen stijgen.
De 38eur verwachting op korte termijn is een bodemkoers en het zal eerder 45-50eur worden jaarhoog.
Wij hebben het licht gezien en zitten all in op shell,
En aan de shorters veel succes and see you at 38eur to cover!!!
The big O
MrMarcie
4
quote:

New M by O schreef op 4 maart 2023 18:35:

../..
De 38eur verwachting op korte termijn is een bodemkoers en het zak eerder 45-50eur worden jaarhoog.
Wij hebben het licht gezien en zitten all in op shell,
En aan de shorters veel succes and see you at 38eur to cover!!!
The big O
Je bent knettergek. Maar toch hoop ik dat je gelijk hebt.
MIDAS
0
quote:

MrMarcie schreef op 4 maart 2023 18:32:

[...]
En diegene waar de pensioenen voor zijn worden benadeeld, zijn het er veelal niet mee eens. En ze kunnen er niks aan doen.

Maar wel beleggen in vervuilende woke technologie waar ook nog eens veel kinderarbeid bij voorkomt (accu's) of veel veel vervuiling en niet te recyclen afval (windmolens) of ontbossing. De wereld is zo hypocriet, je zou er depressief van worden.
Opgelet!!!
Niets aan doen???
Koop je toch meteen zelf shell aandelen/call opties wat houd u tegen??
MIDAS
2
quote:

MrMarcie schreef op 4 maart 2023 18:37:

[...]

Je bent knettergek. Maar toch hoop ik dat je gelijk hebt.
De verkoopdruk met tientallen miljoenen aandelen via de pensioenfondsen en banken de laatste 2jaren is de pure waarheid en vooral Shell wordt geviseerd.
Alles wordt aangehaald zelfs rechtszaken en shell is moeten vluchten uit Nederland,
Ik ben helemaal niet knettergek.
Als Shell op 45eur staat binnen een paar maanden dan komen alle analisten eraan met ja toch logisch deze koers met k/w van 9.
Je moet nu redeneren en acteren en niet wachten tot het te laat is.
Baksteen
0
quote:

MrMarcie schreef op 4 maart 2023 18:32:

[...]
En diegene waar de pensioenen voor zijn worden benadeeld, zijn het er veelal niet mee eens. En ze kunnen er niks aan doen.

Maar wel beleggen in vervuilende woke technologie waar ook nog eens veel kinderarbeid bij voorkomt (accu's) of veel veel vervuiling en niet te recyclen afval (windmolens) of ontbossing. De wereld is zo hypocriet, je zou er depressief van worden.
Zou niet weten waarom mensen hierdoor benadeeld worden, en om er dan maar gelijk een stelling erin gooien die nergens op slaat.
Misschien is het wel een goede zet om Shell te verkopen en geef je dit als reden op, misschien hebben ze wel gekocht in 2020 en is het nu de koers 2,5 keer over de kop is gegaan mooi geweest.
A3aan
3
quote:

Baksteen schreef op 4 maart 2023 19:33:

[...]
Zou niet weten waarom mensen hierdoor benadeeld worden, en om er dan maar gelijk een stelling erin gooien die nergens op slaat.
Misschien is het wel een goede zet om Shell te verkopen en geef je dit als reden op, misschien hebben ze wel gekocht in 2020 en is het nu de koers 2,5 keer over de kop is gegaan mooi geweest.
Die zijn dan slimmer dan het ABP, die gestart is met verkopen rond 12 euro en hebben enorme verliezen erop genomen. Onbegrijpelijk dat pensioenfondsen en banken zwichten voor die terroristen. Wat zo zie ik die linkse gasten.
MrMarcie
0
quote:

New M by O schreef op 4 maart 2023 18:38:

[...]
Opgelet!!!
Niets aan doen???
Koop je toch meteen zelf shell aandelen/call opties wat houd u tegen??
Daar zit ik al 2 jaar vol in.
22.492 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 ... 1121 1122 1123 1124 1125 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 33,530
Verschil +0,050 (+0,15%)
Hoog 33,675
Laag 33,375
Volume 5.990.833
Volume gemiddeld 7.468.058
Volume gisteren 9.503.336

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront