Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
A3aan
5
Houdt het dan nooit op, al dat beledigen hier en acties om elkaar voor lul te zetten. Stop daar toch mee. En dan bluffen dat 1000 of 5000 euro overgemaakt wordt voor de Ukraine. Allemaal gemakkelijk neer te zetten hier. Gewoon prietpraat, het gebeurt toch niet. En dat door volwassen personen. Tjonge jonge, wat een kinderachtige boel en dat het hele weekend. Was zonde van de tijd. Heeft men werkelijk niets ander te doen?
matad
2
quote:

josti5 schreef op 5 maart 2023 21:13:

[...]

Je schrijft het zelf al: 'beweringen'.

'beweringen (meerv.) een stellige verklaring dat iets zo is, vaak zonder het geven van de redenen waarom. Claim over een feitelijke stand van zaken of een waarde-oordeel, die waar of onwaar kan zijn.'

www.woorden.org/woord/bewering#:~:tex...,geven%20van%20de%20redenen%20waarom.&text=Claim%20over%20een%20feitelijke%20stand,waar%20of%20onwaar%20kan%20zijn.

Kortom: al je beweringen zijn zelf bedachte onzin, onwaar.

En ik heb geen zin, om jou het waarom nóg weer eens uit te leggen.
Want dat kun je allemaal teruglezen op jouw geliefde Rusland-draad.

Doei!
Ik heb u ook al eens een draaikont genoemd en hier bewijst u weer eens mijn gelijk.
Het wordt weer eens te moeilijk voor u dus gaat u draaien.
De bekende Jostov draai.

Overigens schijnt dat in uw groepje normaal te zijn.
Zo verbergt uw gelijkgezinde fietsenmaker zich achter de vormgeving van een sjoelbak opening.
Fijn volk zijn jullie en maar racistisch zijn en schelden op de politiek. Bah.
matad
1
quote:

A3aan schreef op 5 maart 2023 22:00:

Houdt het dan nooit op, al dat beledigen hier en acties om elkaar voor lul te zetten. Stop daar toch mee. En dan bluffen dat 1000 of 5000 euro overgemaakt wordt voor de Ukraine. Allemaal gemakkelijk neer te zetten hier. Gewoon prietpraat, het gebeurt toch niet. En dat door volwassen personen. Tjonge jonge, wat een kinderachtige boel en dat het hele weekend. Was zonde van de tijd. Heeft men werkelijk niets ander te doen?
Nou als men al uw 12000 posts moet lezen die volgens u belangrijk zijn dan heeft men wel wat te doen.
Maar beste er bestaat hier toch “schrijfvrijheid” of dient men enkel u welgevallige posts te schrijven?
Dat kun je dus wel vergeten.
A3aan
10
quote:

matad schreef op 5 maart 2023 22:33:

[...]

Nou als men al uw 12000 posts moet lezen die volgens u belangrijk zijn dan heeft men wel wat te doen.
Maar beste er bestaat hier toch “schrijfvrijheid” of dient men enkel u welgevallige posts te schrijven?
Dat kun je dus wel vergeten.
Allemaal fatsoenliijk. Neem er een voorbeeld aan en verlaag u niet tot de zelfkant van de maatschappij. Met uw 80plus jaar zou u beter moeten weten. U zet uzelf zo voor joker hier.
A Mao
3
Inderdaad dat hij dat nog niet zelf door heeft,
T’s maar waar je genoegdoeningen van krijgt:-(
voda
0
quote:

A3aan schreef op 4 maart 2023 22:58:

Zilveren euro's, die heb ik nog nooit gezien.
Kijk hier eens: (en dat zijn alleen de 5 euro munten, en zijn ook andere nominaties)

www.euromunten.net/5-euro-herdenkings...

Zie ook:

euromuntgoes.eu/web-shop/5-euro-herde...
voda
1
Hofstad ’voorbereid op alle denkbare scenario’s’

Den Haag zet zich schrap: stad dreigt op 11 maart volledig vast te lopen door protesten
Door TANJA VERKAIK

25 min geleden
in BINNENLAND

DEN HAAG - Een blokkade van een van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag door Extinction Rebellion, de opbouw van het grootse loopfestijn City-Pier-City Loop en de oproep om met honderdduizend demonstranten en duizenden tractoren naar de Hofstad te komen van Farmers Defence Force. De Hofstad dreigt op zaterdag 11 maart vast te lopen met verkeer én mensen. De Haagse burgemeester Jan van Zanen stelt dat de Hofstad ’voorbereid is op alle denkbare scenario’s’.

Burgemeester Jan van Zanen. RENE OUDSHOORN

„Ik sluit niet uit dat er materieel van Defensie wordt ingezet. Dat is beschikbaar mocht dat nodig zijn, want ik wil er niet verlegen om zitten”, vertelt Van Zanen in zijn werkkamer op het Haagse IJspaleis. Ook heeft de burgemeester een beroep gedaan op politiecapaciteit van andere korpsen uit het land. „Dit kunnen we niet alleen aan. Ook om de demonstraties veilig te laten verlopen. Ik ga alleen geen uitspraken doen over hoeveel agenten op de been zijn.”

BEKIJK OOK:
Verkeersinfarct dreigt in Den Haag met aankondiging ’grootste demonstratie aller tijden’
Tekst gaat verder onder de foto.

Activisten op de A12 bij de vorige demonstratie van Extinction Rebellion. ANP

Hardloopevenement
Op het Malieveld kan niet worden gedemonstreerd vanwege de opbouw van tenten voor hardloopevenement City-Pier-City dat de volgende dag plaatsvindt. Om die reden wijkt Farmers Defence Force (FDF) uit naar het Zuiderpark. Extinction Rebellion heeft geen zogeheten kennisgeving gedaan bij de gemeente en enkel via social media opgeroepen dat er wederom een blokkade komt van de Utrechtsebaan (A12).

„Het blokkeren van een weg voor onbepaalde tijd met mensen of materieel is geen acceptabele manier van demonstreren, maar een blokkade. Dat vind ik een ontwrichting van de openbare orde.” Een demonstratie verbieden komt niet bij hem op. „Ik kan niet zeggen ’ik vind jouw doel wel leuk en die van een ander niet’. Ik moet radicaal neutraal zijn.”

BEKIJK OOK:
Politie arresteert honderden klimaatactivisten bij blokkade A12, deel weer op vrije voeten

„Je kunt altijd je mening uiten, maar dat doe je natuurlijk niet op de toegangsader van Den Haag waar je nog zeventig kilometer per uur mag rijden. Levensgevaarlijk en het is al vijf keer gebeurd”, vertelt Van Zanen. De vorige grootse demonstratie vond eind januari plaats. „Na een half uur zijn we gaan knippen om de weg weer veilig te maken. Ik vind het ook niet prettig dat Extinction Rebellion demonstranten traint om het de politie zo moeilijk mogelijk te maken. Om je bijvoorbeeld zo zwaar mogelijk te maken. Ze nemen hun identiteitskaart niet mee, plakken zich vast. Dat geeft een enorme druk op politieagenten.” Van Zanen kan niet onthullen op welke wijze wordt ingrepen. „Maar het is een stevige klus. Je kunt erop rekenen dat de driehoek er bovenop zit.” Ook hint Van Zanen erop dat er voldoende maatregelen zijn getroffen om snel in te grijpen als een demonstrant zich vastlijmt. Leuzen die meermaals werden geklad op de wanden van de Utrechtsebaan zorgen voor een enorme kostenpost. „Die kosten worden verhaald waar dat kan en moeten niet voor de rekening van de belastingbetaler komen.”

BEKIJK OOK:
Klimaatactivisten jagen gemeente Den Haag wéér op kosten

Bij de vorige grote demonstratie in januari hield de politie honderden activisten aan. REGIO15

Openbaar vervoer
Van Zanen roept op aan demonstranten om met het openbaar vervoer te komen en niet met groot materieel. Dat laatste is een reden voor de burgervader om in te grijpen. „Intern bespreekt FDF om bijvoorbeeld met bussen te komen.” Dat demonstraties steeds radicaler worden, baart Van Zanen zorgen. „Demonstreren is een groot recht. Daar moeten we trots op zijn en koesteren en niet kapotmaken door dwangmiddelen in te zetten. Aandacht vragen mag op een speelse manier, maar doe het op een manier die kan”, aldus Van Zanen, die hoopt dat Extinction Rebellion dit keer toch in gesprek gaat met de gemeente. „Dwang heeft niets met meningsvorming te maken en als dat gebeurt, grijp ik in.”

BEKIJK OOK:
Angst voor radicalisering klimaatactivisten: ’De scheidslijn vervaagt steeds meer’

www.telegraaf.nl/nieuws/216952977/den...
rene l
1
quote:

voda schreef op 6 maart 2023 09:17:

[...]

Kijk hier eens: (en dat zijn alleen de 5 euro munten, en zijn ook andere nominaties)

Ooit zal het moment komen dat de Euro alleen als herdenkingsmunt in omloop is en verworden is tot een verzamelobject.
jowi
2
www.telegraaf.nl/financieel/110563845...

Speciaal voor objectief,

Het gaat goed met de door Rutte gecreëerde rijkdom. Rijk en welvarend land met vermogende burgers.
Helaas kunnen grote groepen niet rondkomen en ca 50% van de huishoudens is financieel ongezond.
Oops.

Goed bezig,toch!

ROTTERDAM (ANP) - De financiële gezondheid van Nederlandse huishoudens is het afgelopen jaar gedaald. Was in 2021 nog de helft van huishoudens financieel gezond, vorig jaar ging het nog om vier op de tien. Dat melden accountants- en advieskantoor Deloitte, budgetinstituut Nibud en Universiteit Leiden op basis van gezamenlijk onderzoek.

Doordat steeds meer Nederlanders het financieel zwaar hebben, hebben voedselbanken het drukker dan ooit.
Doordat steeds meer Nederlanders het financieel zwaar hebben, hebben voedselbanken het drukker dan ooit.? ANP/HH
Deloitte definieert financiële gezondheid als een situatie waarin „men in staat is, en het gevoel van controle heeft, om in een comfortabele manier aan alle huidige en lopende financiële verplichtingen te voldoen.” In totaal werden vijfduizend huishoudens onderzocht, die werden ingedeeld in categorieën: gezond, toereikend, kwetsbaar en ongezond.

Kwetsbaar
Het aandeel huishoudens dat werd beschouwd als financieel gezond daalde in 2022 van 27% naar 21%. Het aandeel huishoudens voor wie de financiële gezondheid toereikend was, daalde eveneens, van 24% naar 19%. Daarmee valt nu 60% van de onderzochte huishoudens in de categorieën kwetsbaar of ongezond, tegen iets minder dan de helft in 2021.

Zo geven bijna een op de vier huishoudens aan onzeker te zijn over het doen van grote uitgaven. Het gaat daarbij bijvoorbeeld vakanties, de aanschaf van een auto of onderhoudswerkzaamheden aan hun huis. Een jaar eerder gold die onzekerheid nog voor een op de zes huishoudens.

Rekeningen betalen
Maar ook het betalen van noodzakelijke kosten kost huishoudens meer moeite. Het aandeel dat zonder problemen rekeningen kan betalen kwam vorig jaar uit op 54%, in 2021 was dat nog 65%. Volgens de onderzoekers lijkt een ruime meerderheid van 89% er desondanks nog wel in te slagen om de rekeningen te betalen zonder daarbij een achterstand op te lopen. Dat is volgens hen in lijn met de resultaten uit het vorige onderzoek.
objectief
0
quote:

jowi schreef op 6 maart 2023 10:16:

www.telegraaf.nl/financieel/110563845...

Speciaal voor objectief,

Het gaat goed met de door Rutte gecreëerde rijkdom. Rijk en welvarend land met vermogende burgers.
Helaas kunnen grote groepen niet rondkomen en ca 50% van de huishoudens is financieel ongezond.
Als jij om aandacht smeekt, dan kan ik moeilijk weigeren.

Van mij mag je vinden dat je arm bent; waarom zou ik dat tegenspreken als je daarmee gelukkig bent.
jowi
3
quote:

objectief schreef op 6 maart 2023 10:41:

[...]

Als jij om aandacht smeekt, dan kan ik moeilijk weigeren.

Van mij mag je vinden dat je arm bent; waarom zou ik dat tegenspreken als je daarmee gelukkig bent.
Ha, ha, ik behoor niet tot die categorie die arm is en niet kan rondkomen.
Maar ik wil je er alleen maar op wijzen dat jouw visie onjuist is.
Veel fictieve rijkdom maar feitelijk veel armoe dankzij
het "dweilen met de kraan open" beleid van dit rampenkabinet.

Waar ik me meer en meer zorgen om maak is de onrust en onveiligheid die gaat toenemen. De NL bevolking moet tenslotte ook eten!

Deze ellende heeft Kaag/Rutte weer geheel zelf veroorzaakt.
Zoals je weet heb ik vanaf het begin van de energiecrisis aangegeven de energiebelasting en accijnzen gedurende de crisis te verlagen of zelfs tijdelijk op nul te zetten.
Dat had een heleboel directe en indirecte energie inflatie kunnen voorkomen.

Nee hoor ze zijn bang dat 20% van de bevolking die het makkelijk kunnen betalen hiervan profiteert.
En nu.
Allerlei potjes en subsidies om te voorkomen dat grote groepen de rekening kunnen betalen. Die grote groep wordt alsmaar groter en groter. Forse looneisen (weer stijging van de kosten en inflatie). En nu gaan ook al de berichten dat de industrie moet worden gesubsidieerd. En wat dacht je van al die uitvoeringskosten (stijging belastingen?)

Ja, ja naast de alsmaar dalende koopkracht (slecht voor binnenlandse bestedingen) gaat ook de concurrentiepositie
van onze industrie eraan.

Vraag me af of er überhaupt een econoom in het kabinet Kaag 1 zit.
objectief
1
quote:

jowi schreef op 6 maart 2023 10:46:

[...]

Ha, ha, ik behoor niet tot die categorie die arm is en niet kan rondkomen.
Maar ik wil je er alleen maar op wijzen dat jouw visie onjuist is.

Je kunt elke dag je bijdragen aan de Voedselbank leveren, als je zo bezorgt bent om anderen. Alvast bedankt namens hen.
jowi
2
quote:

objectief schreef op 6 maart 2023 11:00:

[...]

Je kunt elke dag je bijdragen aan de Voedselbank leveren, als je zo bezorgt bent om anderen. Alvast bedankt namens hen.
Ha,ha Iedere werkdag rijden er al 1-2 bijstandsgezinnen met me mee. Moet ik dan ook nog doneren aan voedselbanken en dat vanaf 2001 door de liegers en bedriegers gevoerde wanbeleid indirect blijven steunen.

Moet niet gekker worden.
matad
1
quote:

rene l schreef op 6 maart 2023 10:12:

[...]

Ooit zal het moment komen dat de Euro alleen als herdenkingsmunt in omloop is en verworden is tot een verzamelobject.
Zoiets als de historie in vogelvlucht van fietsenmakers die denken de wijsheid in pacht te hebben.

Maar toch vannacht een nachtmerrie gehad.
Droomde dat ik als tachtigjarige in het ziekenhuis lag.
Komt een knap Spaans verpleegstertje binnen met een infuus met morfine. Schrik me rot en vraag of ze eerst op mijn kostenstaat wil kijken die aan mijn bed hangt. Kost het spuitje meer dan 50 euro dan is die niet nodig. Het totaalbedrag op mijn kostenstaatje is namelijk € 89.950,00 en volgens de fietsenmaker dien ik dan na inname van de morfine direct richting oven te worden getransporteerd. Verpleegstertje opende haar mond, zag nog net haar naam prijken op haar naambordje op haar wulpse borst met de naam René erop, en bij die naam schrok ik gelukkig wakker. De heerlijke Spaanse zon glunderde me tegemoet. Wat een heerlijk land waar fietsenmakers en Jostov’s niet voorkomen.
matad
0
quote:

jowi schreef op 6 maart 2023 10:16:

www.telegraaf.nl/financieel/110563845...

Speciaal voor objectief,

Het gaat goed met de door Rutte gecreëerde rijkdom. Rijk en welvarend land met vermogende burgers.
Helaas kunnen grote groepen niet rondkomen en ca 50% van de huishoudens is financieel ongezond.
Oops.

Goed bezig,toch!

ROTTERDAM (ANP) - De financiële gezondheid van Nederlandse huishoudens is het afgelopen jaar gedaald. Was in 2021 nog de helft van huishoudens financieel gezond, vorig jaar ging het nog om vier op de tien. Dat melden accountants- en advieskantoor Deloitte, budgetinstituut Nibud en Universiteit Leiden op basis van gezamenlijk onderzoek.

Doordat steeds meer Nederlanders het financieel zwaar hebben, hebben voedselbanken het drukker dan ooit.
Doordat steeds meer Nederlanders het financieel zwaar hebben, hebben voedselbanken het drukker dan ooit.? ANP/HH
Deloitte definieert financiële gezondheid als een situatie waarin „men in staat is, en het gevoel van controle heeft, om in een comfortabele manier aan alle huidige en lopende financiële verplichtingen te voldoen.” In totaal werden vijfduizend huishoudens onderzocht, die werden ingedeeld in categorieën: gezond, toereikend, kwetsbaar en ongezond.

Kwetsbaar
Het aandeel huishoudens dat werd beschouwd als financieel gezond daalde in 2022 van 27% naar 21%. Het aandeel huishoudens voor wie de financiële gezondheid toereikend was, daalde eveneens, van 24% naar 19%. Daarmee valt nu 60% van de onderzochte huishoudens in de categorieën kwetsbaar of ongezond, tegen iets minder dan de helft in 2021.

Zo geven bijna een op de vier huishoudens aan onzeker te zijn over het doen van grote uitgaven. Het gaat daarbij bijvoorbeeld vakanties, de aanschaf van een auto of onderhoudswerkzaamheden aan hun huis. Een jaar eerder gold die onzekerheid nog voor een op de zes huishoudens.

Rekeningen betalen
Maar ook het betalen van noodzakelijke kosten kost huishoudens meer moeite. Het aandeel dat zonder problemen rekeningen kan betalen kwam vorig jaar uit op 54%, in 2021 was dat nog 65%. Volgens de onderzoekers lijkt een ruime meerderheid van 89% er desondanks nog wel in te slagen om de rekeningen te betalen zonder daarbij een achterstand op te lopen. Dat is volgens hen in lijn met de resultaten uit het vorige onderzoek.
Lukt ons al jaren niet om een huishoudelijke hulp te krijgen.
Wel zwart want anders moeten ze het opgeven.
Het werkwoord werken heeft in Nederland zijn betekenis verloren.
En waarom zou je ook werken met al die voorzieningen.
Probeer eens een restaurant te boeken. Of zoals ik zelf meemaakte afgelopen zaterdag ergens een plekje te vinden in een lunchroom. Ze dringen elkaar ondersteboven om voor een kale cortado ruim vier euro te betalen.
Wat een verschrikkelijk arm land.
jowi
1
quote:

matad schreef op 6 maart 2023 12:07:

[...]

Lukt ons al jaren niet om een huishoudelijke hulp te krijgen.
Wel zwart want anders moeten ze het opgeven.
Het werkwoord werken heeft in Nederland zijn betekenis verloren.
En waarom zou je ook werken met al die voorzieningen.
Probeer eens een restaurant te boeken. Of zoals ik zelf meemaakte afgelopen zaterdag ergens een plekje te vinden in een lunchroom. Ze dringen elkaar ondersteboven om voor een kale cortado ruim vier euro te betalen.
Wat een verschrikkelijk arm land.
Matador, misschien kun je je ook de volgende vraag stellen.
Zijn er niet te weinig lunchrooms t.a.v. de vraag (voor de NL ers die wel wat te spenderen hebben)?

Er zijn er inmiddels ook al diverse gestopt of meerdere dagen dicht.
Het wemelt momenteel ook van de TURBO liquidaties!

Ofwel minder beschikbare capaciteit t.a.v. de vraag (zie ook de groei van onze bevolking).
JP Samosa
1
quote:

matad schreef op 6 maart 2023 12:07:

[...]

Lukt ons al jaren niet om een huishoudelijke hulp te krijgen.
Wel zwart want anders moeten ze het opgeven.
Het werkwoord werken heeft in Nederland zijn betekenis verloren.
En waarom zou je ook werken met al die voorzieningen.
Probeer eens een restaurant te boeken. Of zoals ik zelf meemaakte afgelopen zaterdag ergens een plekje te vinden in een lunchroom. Ze dringen elkaar ondersteboven om voor een kale cortado ruim vier euro te betalen.
Wat een verschrikkelijk arm land.
Die vier euro betalers zijn d66-ers (en vvd-ers).
Een ander deel van de bevolking betaalt geen 4 euro want ze komen daar vanwege de prijs niet.
Is mijn vermoeden.

dat is dan blijkbaar ‘de kloof’

En, waarom zou je ook werken?
Omdat het zoveel vrije tijd kost natuurlijk….
jowi
2
quote:

JP Samosa schreef op 6 maart 2023 12:23:

[...]

Die vier euro betalers zijn d66-ers (en vvd-ers).
Een ander deel van de bevolking betaalt geen 4 euro want ze komen daar vanwege de prijs niet.
Is mijn vermoeden.

dat is dan blijkbaar ‘de kloof’

En, waarom zou je ook werken?
Omdat het zoveel vrije tijd kost natuurlijk….
Idd waarom werken als je met de hand open besteedbaar meer krijgt (bijstandsgezin) dan een werkende eenverdiener met een inkomen van 54.000 € bruto!

Toch goed bezig met al die bijzondere bijstand, toeslagen, kortingen en kwijtscheldingen.
matad
1
quote:

jowi schreef op 6 maart 2023 12:15:

[...]

Matador, misschien kun je je ook de volgende vraag stellen.
Zijn er niet te weinig lunchrooms t.a.v. de vraag (voor de NL ers die wel wat te spenderen hebben)?

Er zijn er inmiddels ook al diverse gestopt of meerdere dagen dicht.
Het wemelt momenteel ook van de TURBO liquidaties!

Ofwel minder beschikbare capaciteit t.a.v. de vraag (zie ook de groei van onze bevolking).
Het probleem met een groot groepje hier is dat jullie enkel willen discussiëren over een item wat jullie past.
Bij mijn eerste regel ga ik al in op het probleem.
Wij kunnen geen huishoudelijke hulp krijgen. Omdat men enkel zwart betaald wil worden. Kan nu iedereen niet wat huishoudelijk werk doen? Vroeger schreef ik werkster doch dat schijnt niet meer gepast. Dat ik zelf nu bijv. moet stofzuigen etc. en me na gedane arbeid dan als een afgetobde werkster voel doet blijkbaar niet terzake. Gelukkig is mijn lief superproper dus als ze terugkomt van het boodschappen doen dan zeg ik dat ik al “gestofzoogd” heb. Evenwel een vrouw onderschatten moet je nooit doen. Op zeker moment merkte ik dat mijn lief kleine papiertjes onder het bed had gegooid. Uiteraard ter controle van mijn stofzuig activiteit. Gelukkig merkte ik dat op tijd. Dus verwijder nu enkel de papiertjes. Kennis van me deed dit andersom en maakte allemaal kleine gevouwen briefjes waar hij kut op schreef en onder het bed gooide. Hoefde nooit meer te stofzuigen van zijn vrouw. Tja, zo kan het ook. Maar terug naar het punt.
Deed vroeger een tijdje werkzaamheden bij onze “personeelsafdeling”. Je wilt werkelijk niet weten hoeveel mensen ik heb ontmoet die bij het solliciteren het volgende tegen me zeiden: “Beste Matad, ik ben gestuurd door de beurs, zal tegenwoordig wel een andere naam hebben doch niet belangrijk, doch u moet weten dat ik vaak en lang heel veel hoofdpijn heb en vaak niet kan werken vanwege een slechte rug”. Tja, dat mocht ik allemaal niet op het formulier van de beurs schrijven als reden dat wij de werkzoekende niet aannamen.
Ergo het is van alle tijd. Er is een groep mensen die het gewoon verdomd te werken. En waar trekken die van?
Hoe is het mogelijk dat men schreeuwt om personeel in alle sectoren terwijl er hopen werklozen rondlopen? De partij die de werkeloosheidsuitkering afschaft krijgt mijn stem. Voorbehoud is dat ze wel elke werkeloze een minimum baan aanbieden.
26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront