Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
[verwijderd]
3
quote:

Succes schreef op 13 maart 2023 17:34:

[...]

Ja ... omdat de politieke situatie in Nederland zo goed is, dat de meeste mensen zich er prettig bij voelen. Deze 'kooi' is dan ook een gouden kooi!

En waarom zou je deze heilstaat (of gouden kooi) ook verlaten ... en naar buiten vliegen?
Het kan er alleen maar slechter op worden.
Gelukkig zien de meesten hier dan ook geen heil in en steunen de huidige politici.

Oder het adagium van : “treasure what you've got”.

We hebben namelijk meer te besteden dan ooit, we hebben meer gemak dan ooit, meer genot dan ooit en meer welvaart dan ooit … het geld klots tegen de spreekwoordelijke plinten / spijlen van de kooi op.

Alle wensen worden al jaren (in de 'gouden' kooi) vervuld, dus waarom zou je er op uit gaan en je vleugels uitslaan ... want buiten de kooi is het wellicht koud(er) … met als resultaat: BBBibberen.

;-D

Er is een tweedeling in de maatschappij, de een leeft in uitzonderlijke luxe en de andere moet elke cent omkeren. En als men dan een gemiddelde gaat berekenen, ja dan leeft Nederland "gemiddeld" redelijk luxe. Maar dat is dan in theorie. Er zijn duidelijke scheidslijnen tussen rijk en de minder bedeelden.
Woord armoede is wat te zwaarmoedig. Maar sommigen moeten wel elke cent omkeren.
A3aan
1
Ik ben ook helemaal niet tevreden over het huidige kabinet. Maar wat kan Rutten anders. Geeft hij D66 niet hun zin dan gaan ze naar linkse partijen. De VVD kan niet anders doen dan proberen de schade beperkt te houden. Dat krijg je met al die kleine hobbypartijtjes. Die zijn een ramp voor het vormen van een kabinet om een strakke koers aan te houden. Het valt mij nog mee dat Rutten niet zegt: "bekijken jullie het maar, ik doe het niet meer. Hier is geen eer aan te halen".

Welke partij komt het meest in aanmerking om mijn belang te verdedigen . 100% kan nooit, men moet water bij de wijn doen .
Van huis uit als arbeiderszoon was ik heel lang voor de PvdA. Logisch, ik heb gezien hoe men voor de arbeider op kwam. Maar toen eigelijk veel voor de arbeider was bereikt veranderde de :PvdA in een in een partij die vond dat die arbeiders het te goed hadden gekregen en ja die arbeiders liepen , een partij van tussen de 40 en 50 zetels, weg. PvdA was hardleers en hebben met de paar zetels die ze nu nog hebben nog steeds het idee dat ze een grote partij zijn die de lakens kunnen uitdelen. En nu wil die partij, met behulp van Gr'Links, mogelijk SP en D66, als ze de kans krijgen die mensen die wat vergaard hebben zo veel mogelijk gaan plukken.
Het zal spannend worden, maar geloof maar niet dat met 20 partijen er een stabiel kabinet mogelijk is. Welke partij durft het aan de kaak te stellen om een kiesdrempel van 10% in te stellen. Er is geen land in de wereld waar zo achterlijk veel partijtjes zijn die nun eigen hobby willen doordrijven.
Denk goed na wat u stemt.
GakGak
0
¨Het zal spannend worden, maar geloof maar niet dat met 20 partijen er een stabiel kabinet mogelijk is. Welke partij durft het aan de kaak te stellen om een kiesdrempel van 10% in te stellen. Er is geen land in de wereld waar zo achterlijk veel partijtjes zijn die nun eigen hobby willen doordrijven.
Denk goed na wat u stemt.¨
.
Heeft iedereen wel in de gaten dat het geen 2e kamerverkiezingen zijn, dus geen nieuw kabinet, zolang de coalitie
elkaar in een wurggreep houdt, hoe deze verkiezing ook uitpakt ?

En met nog veel meer dan 20 partijen ivm de lokale clubjes en groepjes in de regio.
Alleen door de uitslag als peiling te zien voor het kabinet (en daarbij alle stemmen op regio partijtjes uit te
vlakken bij die enquete) maak je het nog een beetje spannend maar het word een anti-climax die geforceerd
wordt opgefokt door de oppositie en de coalitie van de 2e kamer partijen.

Je kunt schijnbaar het mandaat bij CDA en/of D66 halveren maar ze hoeven zich daar nog twee jaar lang
niks van aan te trekken, tel uit je winstverlies.
[verwijderd]
4
Mee eens. Er werd wel eens gezegd: VVD en de 7 dwergen. Al die splinterpartijen dat zou eigenlijk niet moeten. De ideologie van partijen (gevestigde partijen als VVD, CDA) is totaal of grotendeels verdwenen als men het beleid er naast legt.

Ik zie partijen VVD, CDA een beetje als kerken die zijn verkocht. De voorgevel ziet men nog wat het is geweest, maar loopt men naar binnen dan
is de inhoud geheel anders (geworden), dan zie je daar D66(6).
Ron Kerstens
2
De vraag is natuurlijk of je op een partij moet stemmen die je eigen belang zo goed mogelijk behartigt of dat je verder kijkt en je je afvraagt wat volgens jou het beste is voor de hele maatschappij.

Rutte heeft de afgelopen 12 jaar mijn persoonlijke belang grandioos behartigd. Ik word elk jaar rijker, betaal nauwelijks belasting en mijn kinderen hebben op kosten van de Staat uitstekende en dure studies kunnen doen. Vliegen is nog steeds spotgoedkoop dankzij de subsidies en we hebben tot op het laatst van het goedkope Groningse gas kunnen profiteren. Ik zal echter van mijn leven niet op de VVD stemmen of alles wat zich ter rechterzijde van en incl het CDA bevindt. VVD is een partij voor conservatieve bezitters die alles willen houden zoals het is en daarbij hun eigen welvaart voorop stellen. In Ned is deze groep dankzij de welvaart erg groot waardoor de vvd haar macht niet snel zal kwijtraken.

Een kiesdrempel is prima, wellicht is het ook een idee om de steminvloed van de kiezer recht evenredig af te laten nemen met zijn/haar leeftijd . Gevolg is dat een jongere kiezer dan een zwaardere stem krijgt zodat de ouderen die toch nog maar een paar jaar hebben niet meer meebeslissen over zaken zoals klimaat waar ze toch de consequenties niet meer van meemaken. Met de huidige vergrijzing is dat sowieso een horrorscenario, een grote oude groep die louter voorzichzelf gaat.
[verwijderd]
2
Ik kijk niet naar eigen portemonnee. Meer in het landsbelang.

De mentaliteit van burgers, maar zeker ook de politiek, de kwaliteit is ver te zoeken. De samenleving als geheel is een geheel andere samenleving geworden dan twintig a dertig jaar geleden en dat ziet men vooral in het zakelijk leven. Men gunt elkaar niks meer, men leeft voor zichzelf. Ikke, ikke en de rest kan stikken, maatschappij is het geworden. Als je in het verkeer je niet aan de snelheid houdt op de snelweg , iets langzamer gaat rijden dan zie je het oorspronkelijke calvinistisch Nederland weer terug: knipperen met de lampen, want je rijdt te langzaam, je gaat niet met de stroom mee... Dat kerkse is grotendeels verdwenen, maar het gedrag van Nederlanders die alles hebben gedaan en doen wat God verboden heeft, moet zo nodig u of jou vertellen dat je dat niet mag doen in het verkeer om een voorbeeld te geven.

Verwende lui waarvan opa vroeger altijd zei: he, heeft dat rotjong bij jou weer een donderstreek uitgehaald, altijd wat met dat rotjong!
Maar dat rotjong zit dertig jaar later, nu dus achter de knoppen en het stuur. Het zijn de leiders van vandaag !! En opa zou zeggen: is dat rotjong nu Minister?
josti5
3
quote:

Geldzaken schreef op 13 maart 2023 20:10:

Mee eens. Er werd wel eens gezegd: VVD en de 7 dwergen. Al die splinterpartijen dat zou eigenlijk niet moeten. De ideologie van partijen (gevestigde partijen als VVD, CDA) is totaal of grotendeels verdwenen als men het beleid er naast legt.

Ik zie partijen VVD, CDA een beetje als kerken die zijn verkocht. De voorgevel ziet men nog wat het is geweest, maar loopt men naar binnen dan
is de inhoud geheel anders (geworden), dan zie je daar D66(6).
Ja: fraaie vergelijking.

Zoals ik al langer schrijf: de 'naamsvlag' dekt een sterk veranderde lading, en daarvan zijn veel te veel mensen zich nog totaal niet bewust.

Oud en van Mierlo zouden per direct hun lidmaatschap van VVD respectievelijk D666 opzeggen, zoals Drees Sr. in leven nog bij 'zijn' Partij van de Arbeid heeft kunnen doen.
leonardus65
1
quote:

objectief schreef op 13 maart 2023 11:59:

[...]

In het Oosten van ons land zijn er een paar wolven gesignaleerd vnl. door de veetelers die mega winsten maken, die door de gemiddelde burger armer maken; want die moet dit betalen. Voor communisten moet je een geschiedenisboekje lezen;de laatste is decennia geleden gespot.
Degene met de meeste last van wolven zijn particulieren schapen/kleinvee , pony houders. Men ziet nu wel veel meer weerstand
HaBe
1
En ik. maar denken dat je zuinig moest leven en sparen voor je oude dag om niet afhankelijk te zijn van de overheid. Dat was de moraal toen ik jong was. Dus 1x per jaar met vakantie en niet ieder jaar een nieuwe mobiel en niet iedere week naar een restaurant. Na jaren (onterecht box 3) belasting te hebben betaald heb ik nu een redelijk bedrag voor mijn pensioen. Maar dan ben je opeens rijk en wil de overheid alsnog je geld afnemen. Met andere woorden je kunt beter je inkomen opmaken en leuke dingen doen. Mocht je tekort komen dan vult de linkse overheid dit gewoon aan.
jowi
0
BRON: Telegraaf

Ambtenaren adviseren meer belastingen om klimaatdoelen te halen
Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE

DEN HAAG - Het kabinet moet nieuwe of hogere belastingen heffen op zuivel, vlees, vliegen en autorijden om de klimaatdoelen voor 2030 te halen. Dat adviseren ambtenaren, die ook een menukaart vol klimaatmaatregelen opperen waar linkse partijen hun vingers bij zullen aflikken.

Die beleidsopties komen er op uitdrukkelijk verzoek van het kabinet, dat naar manieren zoekt om de klimaatdoelen - 60 procent CO2-reductie in 2030 – te halen. Rutte IV heeft al een klimaatfonds met 35 miljard euro opgericht voor klimaatsubsidies. Maar naast die wortel wil het kabinet ook de stok hanteren om de doelen te halen: via hogere belastingen. Om de mogelijkheden te onderzoeken heeft het kabinet vorig jaar een werkgroep ingesteld van ambtenaren van verschillende ministeries, onder leiding van AFM-voorzitter Laura van Geest. Het kabinet hakt dit voorjaar de knoop door over welke maatregelen ook echt beleid worden.

Van Geest en haar commissie leggen een paar politiek uiterst pittige maatregelen voor aan het kabinet. Ze opperen onder meer belastingen op vlees en zuivel, die gezamenlijk ruim 1 miljard euro moeten opleveren. Het is een gevoelig onderwerp sinds de alweer vertrokken landbouwminister Henk Staghouwer vorig jaar opperde zo’n vleestaks te onderzoeken. Hij werd teruggefloten door de Tweede Kamer.

Sowieso is de verwachting dat in de coalitie de komende tijd nog een stevig robbertje gevochten gaat worden over de extra klimaatmaatregelen. VVD en CDA zien meer in het halen van klimaatdoelen via subsidies, terwijl D66 en CU ook wel oren hebben naar het belasten van vervuilers. De verwachting is dat alle partijen pijn zullen moeten lijden.

De plannen zullen linkse partijen als PvdA en GL ook als muziek in de oren klinken. Attje Kuiken (PvdA) en Jesse Klaver (GL) opperden gisteren soortgelijke belastingen in hun debat met VVD’ers Mark Rutte en Edith Schippers.

Vlieg- en vleestaks
Ambtenaren noemen ook het zwaarder aanslaan van vliegtuigpassagiers. Ze denken aan een extra vliegtaks voor mensen die lange afstanden vliegen. Ook automobilisten worden op de korrel genomen. In het onderzoek worden een verlaging van de kilometervergoeding en een hogere belasting op het kopen van een auto geopperd. Op de lijst maatregelen staat eveneens een verbod op zakelijke auto’s op fossiele brandstoffen vanaf 2025 en een uitbreiding van de heffing op vrachtwagens. Ook een hogere energiebelasting, voor huishoudens en bedrijven, staat op de lijst.

Minister Rob Jetten (Klimaat) noemt de menukaart die de ambtenaren opdienen in een eerste reactie ’absoluut prikkelend’. Ook hij voorziet dat er in Den Haag nog een pittig gesprek in kabinet en coalitie over mogelijke klimaatmaatregelen zal volgen, zeker als het om hogere belastingen gaat: „Alles wat raakt aan de portemonnee van huishoudens, gaat natuurlijk discussie opleveren.”

Jetten benadrukt dat het kabinet wel naar ’het totaalplaatje’ wil kijken. Dus als de lasten op ’consumptie en vervuiling’ omhoog gaan, komen daar wellicht algemene belastingverlagingen tegenover te staan.

Dat het rapport, met daarin maatregelen die Jettens partij D66 ook zullen bevallen, vlak voor de verkiezingen uitkomt, is volgens Jetten ’toevallig’: „Ik heb maanden geleden beloofd dat het advies af is als het af is en het dan naar de Tweede Kamer zou gaan. Toevallig was die dag vandaag.”

Lage inkomens
De geopperde belastingverhogingen gaan wel gepaard met de nodige waarschuwingen. „De normerende en beprijzende maatregelen uit het centrale pakket verhogen de kosten voor burgers, bedrijven en maatschappelijke organisatie, wat een zorgvuldige politieke afweging vereist”, staat in het rapport.

Zo zou een (hogere) taks op vliegen en vlees een ’relatief groot effect hebben op mensen met een lager inkomen’: „Het is daarom belangrijk om in de vormgeving van deze maatregelen ook rekening te houden met verdelingsvraagstukken.” De nadruk moet komen te liggen op ’uitvoerbaarheid en rechtvaardigheid’, het klimaatbeleid mag ’niet verworden tot een simpele tonnenjacht’ (van CO2).

Maar volgens de ambtenaren is er ook urgentie geboden bij het klimaatbeleid. „De tijd van laaghangend fruit is voorbij en de klimaatdoelen komen snel dichterbij.”

Einde quote.

Het belangrijkste advies mis ik nl investeren in de systemen van de Belastingdienst, toch!
Of kunnen deze systemen verhogingen wel aan.
En, een extra toeslag voor de minima om 1 keer per week een schnitzel bij de buurtsuper te kopen.

Gelukkig doet Duitsland niet zo mal en zijn daar vele producten aanzienlijk goedkoper. En ook geen last van krimpflatie!!
Bijvoorbeeld de kaas (made in Holland / ondanks extra transportkosten) was er laatst 33% goedkoper.
Onbegrijpelijk toch, hoe kan dat.

Het lijkt wel of er in NL verboden prijsafspraken zijn.
jowi
2
quote:

Geldzaken schreef op 13 maart 2023 20:20:

Ik kijk niet naar eigen portemonnee. Meer in het landsbelang.

De mentaliteit van burgers, maar zeker ook de politiek, de kwaliteit is ver te zoeken. De samenleving als geheel is een geheel andere samenleving geworden dan twintig a dertig jaar geleden en dat ziet men vooral in het zakelijk leven. Men gunt elkaar niks meer, men leeft voor zichzelf. Ikke, ikke en de rest kan stikken, maatschappij is het geworden. Als je in het verkeer je niet aan de snelheid houdt op de snelweg , iets langzamer gaat rijden dan zie je het oorspronkelijke calvinistisch Nederland weer terug: knipperen met de lampen, want je rijdt te langzaam, je gaat niet met de stroom mee... Dat kerkse is grotendeels verdwenen, maar het gedrag van Nederlanders die alles hebben gedaan en doen wat God verboden heeft, moet zo nodig u of jou vertellen dat je dat niet mag doen in het verkeer om een voorbeeld te geven.

Verwende lui waarvan opa vroeger altijd zei: he, heeft dat rotjong bij jou weer een donderstreek uitgehaald, altijd wat met dat rotjong!
Maar dat rotjong zit dertig jaar later, nu dus achter de knoppen en het stuur. Het zijn de leiders van vandaag !! En opa zou zeggen: is dat rotjong nu Minister?
Kijk maar naar die "mafketels" van Vindicat. Vandaag weer wat schandalig gedrag in de media. En dat worden onze toekomstige bestuurders.
Ronald Engels
2
quote:

josti5 schreef op 11 maart 2023 09:05:

[...]

Och, al die macho's, presidenten en stamhoofden bij elkaar hebben niet voor de huidige aantal mensen gezorgd, toch?
Katholicisme verkondigde en Islam verkondigt het 'gaat en vermenigvuldigt U', en die opdracht had en heeft resultaat (gehad), getuige de geboortecijfers.

Daarbij komt, nog veel belangrijker, de geopolitiek/sociale spagaat: die van een zowel economisch groeiende, als van een leefbare samenleving: hoe houden wij de economische groei in stand, en hoeveel mensen zijn voor dat doel nodig?

Dat heeft Brussel zowel voor Europa als geheel, als voor ieder Europees land afzonderlijk, haarfijn berekend.
De oudste gegevens die ik heb kunnen vinden, stammen uit 2005:

ec.europa.eu/employment_social/social...

op.europa.eu/en/publication-detail/-/...

www.europarl.europa.eu/RegData/presse...

ia902900.us.archive.org/34/items/fina...

En hierop is ook het hele immigratiebeleid gevestigd, en in één van de links hierboven staat keurig beschreven, dat 'we' qua aantal immigranten op de goede weg zijn, het gestelde doel voor 2050 te behalen.

Wat er daarna moet gebeuren, als Europa 'vol' is, en de immigrantenstromen blijven komen, is blijkbaar van later zorg.

Het is dus bewezen onzin, als de politiek met droge ogen durft te beweren, dat alléén vluchtelingen welkom zijn - het gaat wel degelijk óók om economische 'import'.

Dat dit beleid 'toevallig' uitstekend samenvalt met de ontwikkeling van 'de Europeaan' en 'de wereldburger', is mooi meegenomen...
======================

josti5,

Ik begrijp dus, dat we minimaal 56 miljoen immigranten gaan binnen halen om de gestelde economische doelen te halen in 2050.

Men maakt echter een grove denkfout, 80 % van alle binnen komende immigranten gaan nooit aan het werk en leven hun leven lang op een uitkering, dus 56 miljoen immigranten is dus minimaal 4x te weinig en dus laten wij er waarschijnlijk zo`n 200 miljoen economische immigranten minimaal binnen om de billen van alle ouderen te wassen.

Gaat nog leuk worden, deze EU, en dan veranderen tevens ook nog even van religie, van meerderheid ongelovigen naar het paradijs van de Islam.

Gezellig, m.v.g. Ronald
ffff
2
Hierboven lees ik :
De vraag is natuurlijk of je op een partij moet stemmen die je eigen belang zo goed mogelijk behartigt of dat je verder kijkt en je je afvraagt wat volgens jou het beste is voor de hele maatschappij.........

Waaruit maar weer blijkt: ONDANK is s'werelds loon of gewoon iemand die zich mooier wil voordoen. Uiteindelijk kun je alles weggeven als je vindt dat je door de Overheid veel te veel overhoudt.....Dat " probleempje" is dus in vijf minuten opgelost....Maar, wat zo diep zit: Ze willen de anderen ook HUN wensen en wil opleggen... Triest, die bemoeals

Peter
Tweeling
6
Er zijn ook niet ego-centrische persoonlijkheden, ffff. Ja, ik ga geeneens proberen het aan jou uit te leggen.
[verwijderd]
1
quote:

Tweeling schreef op 13 maart 2023 22:29:

Er zijn ook niet ego-centrische persoonlijkheden, ffff. Ja, ik ga geeneens proberen het aan jou uit te leggen.
Er zijn zeker nog wel onbewoonde rotseilandjes (liefst een atol) waar geen land aanspraak op maakt. De noodzakelijke bevoorrading kan men per parachute laten droppen.

4xf heeft eigenlijk alleen wat schotelantennes nodig om de ontwikkelingen in Nederland te blijven kunnen volgen en te strijden tegen alle misstanden. Als het een beetje meezit, wil z'n echtgenote niet mee. De collectie bontmantels mag ze misschien wel houden.
Tweeling
0
A Mao
2
quote:

Ronald Engels schreef op 13 maart 2023 22:01:

[...]

======================

josti5,

Ik begrijp dus, dat we minimaal 56 miljoen immigranten gaan binnen halen om de gestelde economische doelen te halen in 2050.

Men maakt echter een grove denkfout, 80 % van alle binnen komende immigranten gaan nooit aan het werk en leven hun leven lang op een uitkering, dus 56 miljoen immigranten is dus minimaal 4x te weinig en dus laten wij er waarschijnlijk zo`n 200 miljoen economische immigranten minimaal binnen om de billen van alle ouderen te wassen.

Gaat nog leuk worden, deze EU, en dan veranderen tevens ook nog even van religie, van meerderheid ongelovigen naar het paradijs van de Islam.

Gezellig, m.v.g. Ronald
Maar wie gaan de billen van de 56 miljoen immigranten over 30 a 40 jaar wassen??
het zwaard
0
Nederland het fiscale paradijs.
n Nederland is het tarief van de dividendbelasting 15%. Op de ranglijst van Europese landen staan we daarmee in de middenmoot. Het tarief is een stuk lager dan in onze directe buurlanden België (30%) en Duitsland (25%).

Verderop in Europa lopen de tarieven uiteen van 0% in enkele belastingparadijzen tot meer dan 30% in landen zoals Zweden, Finland en Zwitserland.

Hieronder vind je het volledige overzicht met Europese tarieven voor de dividendbelasting zoals die in 2023 gelden. De landen staan op alfabetische volgorde.

Land
Dividendbelasting
België
30%
Bulgarije
5%
Canarische Eilanden
0%
Cyprus
17%
Denemarken
27%
Duitsland
25%
Eiland Man
0%
Estland
20%
Finland
30% - 34%
Frankrijk
12,80%
Griekenland
10%
Guernsey
0%
Hongarije
15%
Ierland
20%
Italië
26%
Jersey
0%
Kroatië
10%
Letland
20%
Liechtenstein
2,50%
Litouwen
15%
Luxemburg
15%
Malta
27,50%
Monaco
0%
Nederland
15%
Oekraïne
15%
Oostenrijk
27,50%
Polen
19%
Portugal
28%
Roemenië
5%
Rusland
13%
Servië
15%
Slovenië
27,50%
Slowakije
7%
Spanje
19%
Tsjechië
15%
Turkije
15%
Verenigd Koninkrijk
7,5% - 38,1%
Zweden
30%
Zwitserland
35%
leek2018
1
quote:

A Mao schreef op 14 maart 2023 01:03:

[...]

Maar wie gaan de billen van de 56 miljoen immigranten over 30 a 40 jaar wassen??
Dan wordt de bidet weer populair. Of geïntegreerd met een toilet.
jowi
0
quote:

het zwaard schreef op 14 maart 2023 08:53:

Nederland het fiscale paradijs.
n Nederland is het tarief van de dividendbelasting 15%. Op de ranglijst van Europese landen staan we daarmee in de middenmoot. Het tarief is een stuk lager dan in onze directe buurlanden België (30%) en Duitsland (25%).

Verderop in Europa lopen de tarieven uiteen van 0% in enkele belastingparadijzen tot meer dan 30% in landen zoals Zweden, Finland en Zwitserland.

Hieronder vind je het volledige overzicht met Europese tarieven voor de dividendbelasting zoals die in 2023 gelden. De landen staan op alfabetische volgorde.

Land
Dividendbelasting
België
30%
Bulgarije
5%
Canarische Eilanden
0%
Cyprus
17%
Denemarken
27%
Duitsland
25%
Eiland Man
0%
Estland
20%
Finland
30% - 34%
Frankrijk
12,80%
Griekenland
10%
Guernsey
0%
Hongarije
15%
Ierland
20%
Italië
26%
Jersey
0%
Kroatië
10%
Letland
20%
Liechtenstein
2,50%
Litouwen
15%
Luxemburg
15%
Malta
27,50%
Monaco
0%
Nederland
15%
Oekraïne
15%
Oostenrijk
27,50%
Polen
19%
Portugal
28%
Roemenië
5%
Rusland
13%
Servië
15%
Slovenië
27,50%
Slowakije
7%
Spanje
19%
Tsjechië
15%
Turkije
15%
Verenigd Koninkrijk
7,5% - 38,1%
Zweden
30%
Zwitserland
35%
NL is geen belastingparadijs vanwege de dividendbelasting.
Dat zit hem in andere fiscale regelingen zoals de deelnemingsvrijstelling, het onbelast blijven van diverse ontvangsten
en de internationale kwalificaties rente of dividend, Daarnaast wemelt het in NL van de subsidies voor ondernemingen.
26.158 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 ... 1304 1305 1306 1307 1308 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  17:49
 Germany40^ 17.884,80 -1,13%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.931,57 -1,17%
 US30^ 37.816,31 -1,40%
 Nasd100^ 17.239,91 -1,62%
 US500^ 5.005,21 -1,32%
 Japan225^ 37.385,14 -1,61%
 Gold spot 2.330,18 +0,61%
 EUR/USD 1,0718 +0,19%
 WTI 82,42 -0,58%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,63%
RENEWI +3,93%
Flow Traders +2,26%
B&S Group SA +2,11%
Fugro +2,01%

Dalers

ADYEN NV -18,10%
VIVORYON THER... -8,49%
WDP -5,24%
Alfen N.V. -5,18%
HEIJMANS KON -3,53%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront