AB InBev « Terug naar discussie overzicht

Proost!

5.271 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 260 261 262 263 264 » | Laatste
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 5 mei 2023 09:40:

Straks nog eens naar de optiekoersen kijken...
Overigens jammer van de Brusselse spread bij de weekopties, want de kans is zeer groot dat je daarmee een volledige rit uit moet gaan zitten om het beetje meerwinst te behouden.
Leefloon
2
quote:

Leefloon schreef op 3 mei 2023 13:09:

zulke "groei", met een structureel bovenmatige bijdrage aan inflatie en krimpflatie.
www.rabobank.nl/kennis/d011366704-is-...
Superdude
1
Denk deze van de hand te doen zonder winst, ik kan beter met deze fondsen andere aandelen verwerven. Schiet niet op hier. Zit al twee jaar rond aankoopprijs vast.
Leefloon
1
quote:

Superdude schreef op 8 mei 2023 11:39:

Schiet niet op hier. Zit al twee jaar rond aankoopprijs vast.
Een voordeel van specifieke, weleens genoemde short putopties AB InBev is (bij koopbereidheid) dat de koers van het aandeel niet hoeft te stijgen voor een zeer prettig rendement op jaarbasis, en het maximale neerwaartse risico is hetzelfde als bij een koop van de aandelen.

Je mist dan mogelijk wel de Moeder Aller Stijgingen, mocht dat gaan gebeuren, tenzij je een deel van de premie gaat besteden of verspillen aan long calls. Door de zeer lange duur van het herstel is de kans op zo'n forse stijging echter kleiner dan de kans op een groeispurt door meevallers. Mede vandaar dat zoiets wordt geplaatst bij AB InBev als onderliggende waarde, en niet bij UCB. UCB zou omhoog kunnen exploderen, na zeer positief nieuws over voor UCB belangrijke medicijnen. Zo'n kans is bij AB InBev beduidend kleiner.
voda
2
HSBC verlaagt beleggingsadvies voor AB InBev

Gepubliceerd door Trivano.com op 10 mei 2023 om 10:17

De analisten van HSBC hebben woensdag hun beleggingsadvies voor AB InBev verlaagd. HSBC verlaagde het advies van kopen naar houden.

Het koersdoel werd verlaagd van 68,00 naar 66,00 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van AB InBev met 14% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 57,84 EUR.
Billy
0
Tja, ik wordt er moedeloos van. Al jaren lang gezwets over Altria, court trail over misbruik Corona, graancrisis, inflatie, prijzenoorlog, aluminium te duur, oliecrisis, LGBTQ+, etc... natuurlijk centraal de torenhoge schuldenlast. Nu alles begint op te klaren zakt de koers terug naar af. Ik denk dat hiermee geen enkele van de tientallen theoriën van de voorbije jaren nog overeind blijft.
Buffalo1974
1
Blij dat ik die rommel eruit het gesmeten aan Eur 61…Q2 wordt een complete ramp…
Lepre Chaun
0
Geen bier maar water uit tapkraan Nederlandse evenementen, forse claim in de maak.

Tegen een chauffeur van brouwerijketen AB InBev en een Belgische drankhandelaar is een massaclaim in de maak.
Zij zouden ervoor gezorgd hebben dat er water uit de tapkraan kwam in kroegen en op evenementen, waaronder in Nederland.

De chauffeur en de drankhandelaar staan vrijdag terecht in de rechtbank van Leuven. Ze zouden in totaal duizenden biervaten hebben geforceerd en leeggepompt. De twee riskeren niet alleen een celstraf en een boete, maar kijken ook op tegen een schadeclaim van meer dan 1,4 miljoen euro.

Het kwam aan het licht toen vier jaar geleden in nieuwjaarsnacht in Antwerpen een feest letterlijk in het water viel. Toen er nieuwe vaten Stella werden aangesloten, kwam er geen schuimend bier uit de tapkranen, maar gewoon kraanwater. Dat was in het najaar van 2018 ook al gebeurd in verschillende cafés en tijdens een aantal evenementen in Nederland. Ook daar moesten de stamgasten en bezoekers het noodgedwongen nuchter houden door het leidingwater in hun bierglas.

Alles samen bleek het om zo’n vierhonderd biervaten te gaan die afkomstig waren uit de Stella-brouwerij in Leuven, die eigendom is van AB InBev. Van daaruit waren de vaten naar een distributiecentrum in het Brabantse Eersel gebracht. Vervolgens werden ze opnieuw verder verdeeld voor kleinere drankhandelaars en cafés in zowel België als Nederland.

www.ad.nl/buitenland/geen-bier-maar-w...
Lepre Chaun
0
HSBC verlaagt de rating van Anheuser-Busch InBev omdat het te maken heeft met een ‘Bud Light-crisis’

Beurshuis: 'Afhandeling Bud Light-crisis roept vragen op over leiderschap AB InBev'

AB InBev kampt met een almaar bredere 'fall-out' in de nasleep van de cultuurhetze over het vlaggenschip Bud Light.
'De vraag is of AB InBev het vertrouwen zonder een leiderschapswissel kan herstellen', zegt een toonaangevend Brits beurshuis.

www.tijd.be/markten-live/nieuws/aande...

AB InBev onder druk door Bud-crisis: “Kernpubliek dreigt zich te vervreemden van het merk”, waarschuwen analisten.

businessam.be/ab-inbev-onder-druk-doo...
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 2 mei 2023 17:24:

'Een belangrijke waarschuwing voor bedrijven: wie zich inlaat met politiek, maatschappelijke issues en hete hangijzers en een standpunt inneemt, neemt een groot risico een deel van de klanten of het publiek van zich te vervreemden.'
Dit gedoe valt meer onder brand safety dan onder vormen van activisme.

Het kan met onberekenbare angry white men gedeeltelijk wijsheid achteraf zijn dat een influencer als niet zijnde brand safe wordt gezien, en voorbeelden gaan vaker over verkoop van software, over ongepaste advertenties naast iets, of over ongewenste commentaren onder iets.

In integralads.com/insider/how-to-find-b... (geen perfecte match) komen alcohol, bier en kinderen voor, bier is dus een bekend risicogebied, maar je kunt je afvragen of een dure marketingadviseur je vooraf zou hebben gewaarschuwd voor radicale, oerconservatieve Trump-stemmende rode nekken die o.a. vallen over InBev of voor een eigen biermerk van een oude "zanger". Soms overkomt iets je, en kan het een kwestie worden van schade beperken.

Er zijn exploitanten van checklists (o.a. www.traackr.com/blog/finding-brand-sa... ), maar ook die methodes hadden vooraf feilloos toepasbaar moeten zijn.
BVM
1
Marketing guru behind Budweiser's iconic 'Whassup!' and 'Talking Frogs' commercials says Anheuser-Busch has 'destroyed 20 years of work in one week' with Dylan Mulvaney debacle

www.dailymail.co.uk/news/article-1206...
voda
2
07:56
*Citi verhoogt koersdoel AB InBev van 67,50 naar 68,00 euro
07:56
*Citi handhaaft koopadvies op AB InBev
voda
2
Beursblik: Citi verhoogt koersdoelen Heineken en AB InBev

Koopaanbevelingen intact.

(ABM FN-Dow Jones) Citi heeft maandag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 118,00 euro naar 130,00 euro bij handhaving van het koopadvies. AB InBev kreeg daarnaast een meer bescheiden verhoging met 0,50 euro naar 68,00 euro, ook bij handhaving van het koopadvies.

De analisten stellen dat ze structureel overwogen zijn in 'bier-aandelen', gelet op de bescheiden waarderingen van de grote brouwers.

Argumenten die voor Heineken pleiten in een zogeheten blue sky scenario zijn onder meer een trendversnelling richting premium bier en mogelijk deflatie, die de kosten van de brouwer zal drukken.

De analisten benadrukken daarnaast onder meer het lopende kostenbesparingsprogramma ter waarde van 400 miljoen euro.

Ten aanzien van AB InBev rekenen de analisten een normalisering van de negatieve impact rond de marketingcampagne van Bud Light in Amerika, en onder meer een sterke volumestijging in Brazilië, die gepaard gaat met het winnen van marktaandeel.

Het aandeel Heineken sloot vrijdag in Amsterdam bijna onveranderd op 103,65 euro. AB InBev sloot daarnaast in Brussel 0,4 procent lager op 56,28 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Drs P.
0
De normalisering van Bud light in de US kun je voorlopig vergeten met hun destructieve "Woke uitingen", niet alleen Bud light (sales gemiddeld zo'n -20% in de US) ook de sales van andere Bud producten zakken enorm. Weer een gevalletje Go Woke, Go Broke!
5.271 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 260 261 262 263 264 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 54,960
Verschil +0,800 (+1,48%)
Hoog 55,100
Laag 53,960
Volume 1.395.244
Volume gemiddeld 1.317.109
Volume gisteren 825.018

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront