Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

KK Dagdraad 30 jun; Flauwe dinsdag vaste week

536 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 » | Laatste
BobTL
20
Hij was er weer op de dinsdag, nu alleen de vaste week nog. Ik ga me maar even niet wagen aan voorspellingen want het is meer hoop dan iets fundamenteels. Zit dus weer eens long. Dus na een flauwe dinsdag en we alles even lekker negatief konden bekijken nu wat positieve dingen die mij vandaag opvielen, want als het dan toch niet vast is laten het dan in ieder geval een beetje optimistisch, grappig of inspirerend zijn;

Als 1e jaar fietser heb ik dit jaar voor het eerst meegedaan aan Alpe d’Huzes. 6x de berg op fietsen en zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Ik weet dus hoe zwaar sommige dingen kunnen zijn. Maar wat deze man presteert is ongekend krachtig. Om de hel van de tour nog een keer mee te willen maken.
“Lance Armstrong begint komend weekeinde in Rotterdam aan zijn laatste Ronde van Frankrijk. Dat heeft de 38-jarige Amerikaanse wielrenner, zevenvoudig tourwinnaar, maandagavond via zijn twitteraccount laten weten.” Diep respect, overigens ook voor zijn foundation.
FF lachen, dat kan alleen maar in ons land!
Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) onderzoekt wie tijdens de TT in Assen een van zijn wagens heeft bezoedeld. www.dumpert.nl/mediabase/1014311/3383...

Straks na de vakanties zal ik op de dinsdagavond het dagdraadje openen voor de woensdag. Soms overdag in de koffiekamer aanwezig zijn en een beetje mee babbelen in het kippenhok. Lezers kunnen mij meestal betrappen dat ik meer bullish dan bearish ben wat in sommige tijden werkt, maar nu even niet. Persoonlijk waardeer ik het altijd enorm dat er mensen zijn die openlijk een soort blog bijhouden wat hun trades zijn. Beetje cynisme is best wel grappig echter bij de knieën af zagen is ongepast. Helaas zijn sommige trades verkeerd en lijden ze helaas verlies. Elkaar een tip geven en aanmoedigen maakt een forum als dit veel leuker om terug te komen en met een bakkie koffie ’s-morgens of met een biertje in de middag even lekker in te loggen en kijken wat voor een spannende verhalen er nu weer rondgaan.

Iedereen een prettige vakantie, quality time met vrouw, man, ex- en kinderen, laptops dicht, mobiels uit en tot augustus. Ik hou alles aan, vooral mijn mail en de beurs want dat geeft mij weer wat meer rust. Raak meer in de stress als ik geen internetontvangst heb dan wanneer mijn sleutels kwijt zijn.

Oh ja, dan ook iets voor de beren. Als deze zin je aanspreekt, lees dan ook de rest van het artikel; “the S&P and Dow Jones (DJI: ^DJI) along with all major industry sectors are technically speaking sick”. finance.yahoo.com/news/Below-200Day-M...

Agenda, www.fd.nl/beleggen/agenda/?minicaldat...

Veel succes woensdag!
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX]: Gelieve niet over elkaar te discussiëren, een aantal berichten is verwijderd.]
[verwijderd]
4
quote:

ShortIsGoodMan schreef:

[Modbreak IEX]: Quote verwijderd.]
SIGM, niet rancuneus worden. Nergens voor nodig.
ONN
0
Inderdaad, tenminste iemand die weet waar ie het over heeft.
Geinig Bob dat je een vaste opener lijkt te worden.

Succes.
[verwijderd]
0
Alleen al een AB omdat je iets doet voor een goed doel en de geweldige prestatie om de Alp d`Huez te beklimmen.
[verwijderd]
3
quote:

roy schreef:

[quote=ShortIsGoodMan]
Tijd voor jou om je excuses aan te bieden. Je zit er keer op keer naast, samen met die TurboMacKwek en Geit-dederde.
[/quote]

He grapjas, een beetje meer respect graag voor de mensen die zich inzetten en veel tijd besteden om een opening in elkaar te draaien.

Dacht dat jij nog nooit een opening gedaan had.

gr roy een een AB voor de opener
0% respect voor manipulerende Amerikanen (doping valt hier ook onder), meelopers, draaikonten en naieve mensen. Ik heb hier erg veel bijgedragen en moeten slikken, kost veel meer tijd en energie dan zo'n dagopening. Nu hoor je niemand meer over die shorts op indices, omdat alles nu ruim in de plus staat. MP op SP-fut was een gouden tip, en zo heb ik er nog veel meer gegeven. Jouw bijdrage, beste Roy, is ook bekend, net als het clubje waar je graag bijhoort. Daarnaast staat een dagopening los van hoe iemand keer op keer op een ander reageert, mijn kritiek was dan ook niet op de dagopening, maar jij wil mij nou eenmaal graag in een kwaad daglicht zetten, elke dag weer =)

Happy trading!
d' Aandelen '
0
BobTL,

Ook een Ab-tje van mij, na het doorworstelen van een paar draadjes met hoofdzakelijk negatief nieuws leuk om nu eens weer wat positiefs te lezen.
Een prachtig doel, KWF, om zo'n inspanning voor te leveren door 6 x de Alpe d’Huzes op te fietsen een aardige prestatie voor iemand die nog maar zo kort fietst. Petje af

'd Aandelen
[verwijderd]
0
Het ziet er naar uit dat het 1e halfjaar 2010 als een Sla-Dressing zal eindigen!

Tenzij Obama de ADP cijfertjes nog kan Op Poetsen?

29-06 21:30:34 : TSTrange 30/06 315-322

WOENSDAG 30 JUNI 2010
1415 USD ADP NON-FARM EMPLOYMENT CHANGE 58K
1545 USD CHICAGO PMI 59,2

DONDERDAG 1 JULI 2010
1030 GBP MANUFACTURING PMI 57,6
1630 USD CHALLENGER JOB CUTS Y/Y
1430 USD UNEMPLOYMENT CLAIMS 456K
1600 USD ISM MANUFACTURING PMI 58,9


www.spanishtrader.com/

Groeten en Sterkte.
[verwijderd]
0
Cramer's 'Mad Money' Recap: Market Pessimism Overdone (Update 3)
By Scott Rutt 06/29/10 - 07:02 PM EDT

NEW YORK (TheStreet) -- The market's message of doom and gloom isn't necessarily based on reality, Jim Cramer told the viewers of his "Mad Money" TV show Tuesday after a terrible trading day.
Cramer said the markets are painting a doomsday scenario in which unemployment will stay high forever, banks will never lend again because of the financial overhaul bill, and there will not be another home bought or built, now that the tax credit has expired.
Cramer said the markets act as if no one will ever buy another car, never export anything to China and never go out to dinner again. He said the markets act like Washington wants everyone to join a union and the technology sector has totally run out of steam.
But in reality, Cramer said jobless claims have been declining in recent weeks. He said that banks just need of government prodding to lend. He said car sales are doing well, and the situation in China aren't as bad as people think.
There's an election coming in November, noted Cramer, meaning a second stimulus is likely, and perhaps even cuts in payroll taxes. Demand for energy is higher this year than last. And technology is clearly not out of steam as the iPhone proved last week.
Cramer said he still advises caution is this market and would not be aggressively buying stocks right here. But, he noted, the markets will overshoot the correct pricing on stocks, and when that happens, there will be plenty of opportunities. "Reality is stronger than the markets indicate," he concluded.

www.thestreet.com/_yahoo/story/107952...

Leuk artikel van trade klepper!

Groeten en Sterkte.
ramptoerist
0
quote:

ScaredDuck schreef:

haha Cramer is ook de reden dat Citi ineens onderuit ging vandaag, hij vond 't een buy: www.cnbc.com/id/15840232?video=153348...
Denk toch een dikke vingert :)

Nikkei wil wel door dalen, US futten nu nog steeds strak rond de Sp 1040..

fijne handel :)
[verwijderd]
0
Heeee...Wat is dat nou?? Rob Koenders is niet van de partij vandaag bij DFT.nl... Moeten we ons zorgen gaan maken??

wo 30 jun 2010, 08:05

'Onrustige handelsdag verwacht'
AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam zal woensdag naar verwachting vlak dan wel iets lager openen. Dat verwacht vermogensbeheerder Danny Geerken van het Haags Effectenkantoor. ,,We hebben gisteren al een forse tik moeten incasseren, maar het wordt een onrustige handelsdag.''

Dinsdag sloot de Amsterdamse AEX-index met een verlies van 11,43 punten op 319,03 punten. Dat betekende een daling van 3,5 procent. De MidKap-index verloor 2,8 procent en sloot op 512,12 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt verloren tot 4 procent. De graadmeters hadden te lijden onder een onverwacht sterk gedaald cijfer over het consumentenvertrouwen in de VS. De koersen gingen eerder op de dag ook al gebukt onder kredietperikelen in de financiële sector.

Ook in de Verenigde Staten sloten de graadmeters lager. De Dow-Jonesindex van dertig grote fondsen sloot met een verlies van 2,6 procent op 9870,30 punten. De breder samengestelde S&P 500 daalde 3,1 procent tot 1041,24 punten en bereikte daarmee het dieptepunt van dit jaar. Het verlies van de Nasdaq-index kwam zelfs uit op 3,9 procent op 2135,18 punten.

Nikkei-index

De Nikkei-index stond woensdag vlak voor het einde van de handelsdag 1,9 procent lager.

De euro was woensdagochtend 1,2215 dollar waard in vergelijking met 1,2180 dollar bij het slot van de Europese beurshandel op dinsdag. Een vat ruwe olie daalde met 0,3 procent tot 75,69 dollar.
[verwijderd]
4
quote:

ShortIsGoodMan schreef:

Tijd voor jou om je excuses aan te bieden. Je zit er keer op keer naast, samen met die TurboMacKwek en Geit-dederde.
Goedemorgen, nou jij bent wel de laatste die zijn mond open mag doen, want de klanten die je had zijn inmiddels wel weggelopen omdat je keer op keer bewijst dat je er ook niet veel van bakt ofwel een koekenbakker die met opties speelt ;-)
[verwijderd]
0
vandaag maar weer omhoog...richting 330..

shutdown van enkele platformen zullen wel effect hebben op de voorraden.

[verwijderd]
0
Lakmoesproef

Daarbij werd de beurs gehinderd door nieuwe zorgen over de banken. Voor aanstaande donderdag moeten Europese banken euro 442 mrd terugbetalen aan de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt. Dat geld werd vorig jaar uitgeleend, als noodmaatregel om acute liquiditeitsproblemen te voorkomen bij banken die geen toegang meer hadden tot de geldmarkt. De terugbetaling wordt gezien als lakmoesproef voor de banken. De Financial Times schreef dinsdag dat Spaanse banken zich hadden beklaagd over het aflopen van de noodmaatregel. De interbancaire rentetarieven stegen naar het hoogste punt in maanden. In Amsterdam behoorden ING (-6,2%) en SNS (-5,7%) tot de grootste dalers
-------
330 lijkt mij erg sterk,zie bovenstaande.
[verwijderd]
0
Ik hoop dat de AEX weer eens instort vandaag. Dan trek ik vanavond een lekker flesje open.
[verwijderd]
0
zo goede morgen :)
blij dat ik niks mee overnight had, nu maar eens kijken wat te doen...

ab voor de opening :)
[verwijderd]
0
Sinds vorige week geloof ik niet meer in ouwe z`n flauwe dinsdag vaste week theorie :P
536 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront