Pharming « Terug naar discussie overzicht

de lach pagina

290 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

griepje schreef op 13 april 2011 16:15:

Nu zal ik wel weer een reprimande krijgen.
hier mag je bijna alles zeggen :-)
Darter Arie
6
Wanneer je bij de dokter in de wachtkamer komt dan vraagt de receptioniste altijd: “Waarvoor je de dokter wilt zien.” En dan moet jij haar vertellen, in het bijzijn van al die anderen die in de wachtkamer zitten, wat er verkeerd is met je. Soms is dat erg moeilijk en geneer je je zelf om dat zo maar even te zeggen. Er is niets erger dan zo’n dokters receptioniste die beslist wil dat je het haar verteld in een wachtkamer vol met andere patiënten. Ik weet dat de meeste van ons dit wel hebben mee gemaakt, en ik heb genoten van de manier waarop een oudere man dit oploste:
Een 86 jaar oude man komt de prop volle wachtkamer binnen en gaat naar de receptioniste. Die zegt: “Ja meneer,waarvoor wilt U de dokter vandaag zien?” “Er is iets verkeerd met mijn lul”, zegt hij. De receptioniste werd verbolgen en zei, “U kunt hier niet binnen komen en zulke dingen uitkramen in een volle wacht kamer.” “Waarom niet? U vroeg mij wat er verkeerd was en ik heb het u verteld”, zei hij. De receptioniste antwoordde, “U heeft de hele wachtkamer in verlegenheid gebracht. U had moeten zeggen; “Er is iets verkeerd met uw oor of iets dergelijks en bespreek het probleem verder privé met de dokter.” De man antwoordde, “U zou de mensen geen vragen moeten stellen in een wachtkamer vol met vreemden, als het antwoord ze in verlegenheid kan brengen.” De man liep naar buiten, wachtte een paar minuten en ging weer naar binnen. De receptioniste lachte zelfgenoegzaam en zei: “Ja?” “Er is iets verkeerd met mijn oor,” zei hij. De receptioniste knikte goedkeurend, wetend dat hij haar advies had aangenomen. “En wat is er verkeerd met uw oor, meneer?” “Ik kan er niet mee pissen!” antwoordde hij. De wachtkamer barstte uit in luid gelach.

[verwijderd]
0
sijmen heeft een intervieuw bij het financiele dagblad,vraagt de journalist,heeft u nog iets mee te delen aan de(len)pers?
ja ,morgen wordt ie vervangen voor een top model.
kost wat ,maar dan heb je ook wat:-)
Darter Arie
0
Lieve Mona,
Ik heb een groot probleem. Mijn man is helemaal verslaafd aan beleggen. Dit is ooit begonnen met een paar aandeeltjes. Inmiddels heeft hij turbo's opties en weet ik veel wat nog meer. Is hij niet met zijn belegginsportefeuille bezig, dan speurt hij wel de forums af naar informatie. Ik voel me totaal verwaarloost nu. Hij heeft helemaal geen aandacht meer voor mij. Ik probeer van alles, maar niets helpt. Hij blijft maar naar zijn aandelen turen of in forums neuzen. Gisteren was echt de wel bekende druppel. Ik had een lekkere luchtje opgedaan, een sexy jurkje, dus ik vraag wat vind je zo van me. Krijg ik te horen “hmm, pharming is aan het zakken, en ik heb alles in pharming gestopt”. Nu vraag ik je pharming…!!! Ik zie het echt niet meer zitten. Als dit zo doorgaat overweeg ik een echtscheiding. Voor mij is de lol er echt af, ik vind er echt helemaal niets meer aan. Dus Mona wat kan je me voor advies geven?

Groetjes,
J.W. uit Z.

Antwoord van Mona:
Lieve J.
Om je vraag goed te beantwoorden heb ik wel meer informatie nodig. Is echt alles alleen in pharming belegd, je moet dan zorgen voor meer spreiding.

Chiddix
0
De VEB vraagt, hoe zit het met de verkopen? De Vries zegt uitstekend. Dit jaar mikken op op 120 miljoen. VEB zegt, tjonge, de zaken gaan goed.
De Vries zegt, gaat in etappes maar we denken die 120 miljoen te kunnen verkopen in 2012.
Nou dan zijn je financiele problemen ook de wereld uit en de verwatering is dan voorgoed uit de wereld. Niet te optimistisch VEB ,zegt de Vries.
De VEB denkt na, wat bedoelt u eigenlijk met die 120 miljoen verkopen.
We hebben het toch over Ruconest neem ik aan?
De Vries zegt, ik geloof dat we elkaar niet goed begrijpen.
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 23 maart 2012 08:37:

De VEB vraagt, hoe zit het met de verkopen? De Vries zegt uitstekend. Dit jaar mikken op op 120 miljoen. VEB zegt, tjonge, de zaken gaan goed.
De Vries zegt, gaat in etappes maar we denken die 120 miljoen te kunnen verkopen in 2012.
Nou dan zijn je financiele problemen ook de wereld uit en de verwatering is dan voorgoed uit de wereld. Niet te optimistisch VEB ,zegt de Vries.
De VEB denkt na, wat bedoelt u eigenlijk met die 120 miljoen verkopen.
We hebben het toch over Ruconest neem ik aan?
De Vries zegt, ik geloof dat we elkaar niet goed begrijpen.
Kom op Chiddix!'

Dit is natuurlijk de normaalste gang van zaken je moet je zaak beschermen.
Waar de pijn echt zit daar moet je over klagen herrie schoppen en zeuren.

Hoe zit dat met Dnage????
Waarom aangeschaft afgestoten???
Haal die waarheid maar boven water, die kantine tafel in het EMC die .....
kom zie dat maar als je levenswerk.

Ruud.. Daar liggen de centjes van de beleggers van 2007!!!!!!!
[verwijderd]
0
Kom op Chiddix.

Als je eigen OR-OC zegt hier negatief over te denken, het afkeurd!!
Als alles wat er gebeurd in dit proces vestzak broekzak is, je eigen "Net afgetreden CEO" het daar .... kom kom dit is mega stront.
Hier zijn 10 tallen miljoenen over de klink gejaagd!
Want "WIE WAREN" de beleggers in Dnage wie hadden die belangen in handen welke afgekocht moesten worden???
Ik durf hier rustig te stellen dat indien Pharming Dnage nimmer een cent had gegeven er nu nog steeds 80 miljoen aandelen, nee misschien moeten we er 100 bij doen, 180 miljoen aandelen hadden geweest met een potentie en waarde van € 1.50 minstens.
Dnage was de killer en als je er iets van weet klopt mijn redenatie!

Kom op Peter R de Chiddix haal boven ;-)

Ruud..
juliozunderglas
0
liggen 3 man bij het zwembad, 1 steekt zijn geslachtsdeel in het water en zegt de temp. = 38 graden.Nr 2 doet hetzelfde en zegt nee hoor, het zwembad is 40 gr.De 3e een surinamer, doet het ook en zegt ik weet de temp niet, maar het is 2 mtr diep.
juliozunderglas
1
zegt iemand "heb een geweldige droom gehad,ja? vraagt zijn vr. wat dan ? ik droomde over een emmervol vagina's,och zegt ze was die van mij er ook bij? JAAA zegt hij daar stond die emmer in.
Darter Arie
0
quote:

joehoe! schreef op 23 maart 2012 10:44:

Vet lachen hier!

Deze reactie ontlokte mij wel een harde lach :):):):)
[verwijderd]
0

Geweldige nieuws!!!!

Rhuconest schijnt ook goed te werken bij de volgende, wat minder bekende, geslachtsziektes:

Balverlies
Harde tip (komt vooral bij politie agenten voor)
Schuimkraag
Hete fakkel
en ..... Zitzak

voda
0
quote:

Zontomaatje schreef op 23 maart 2012 17:08:

Oh en bitterballen

en "vlammetjes" niet te vergeten. :-)
[verwijderd]
0
Nog maar eens plaatsen,

Van Leeuwen Spijkers

De gebroeders Van Leeuwen verkopen spijkers. Nu willen ze reclame maken om nog meer spijkers te verkopen. Ze vragen aan reclame bureau H&H om een affiche te ontwerpen. Na een week komt de vertegenwoordiger van H&H bij de gebroeders Van Leeuwen, met een affiche waar een foto op staat. Op de foto staat Jezus die aan het kruis hangt. Onder de foto staat geschreven: \'Jezus hangt hier al eeuwen, dankzij de spijkers van Van Leeuwen.\' Maar de gebroeders Van Leeuwen waren hier niet tevreden over. \'Stel dat dit affiche tegenover de kerk komt te hangen, dat kant toch niet\', zij een van de gebroeders. De vertegenwoordiger van het reclamebureau ging weer terug. Na een week ging hij weer naar de gebroeders Van Leeuwen, dit maal met een affiche waar een foto opstaat met een leeg kruis. Onder de foto staat de tekst: \'Jezus is van het kruis gepleurd, met de spijkers van Van Leeuwen was dit niet gebeurd.\' Maar ook dit was niet goed. \'Geen kruis en geen Jezus op het affiche,\' zei een van de gebroeders van Leeuwen. De vertegenwoordiger weer terug. Na een week is hij weer bij de gebroeders van Leeuwen. Ditmaal met een nagenoeg leeg affiche met daarop de tekst: \'Bij Van Leeuwen zijn het grote zeikers, maar ze verkopen wel goede spijkers.\'
290 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront