Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Partners energieakkoord bekijken gastoeslag

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. xblue 30 mei 2013 16:43
    Typisch een idee van mensen die zelf een energie zuinig huis bezitten of de noodzakelijke maatregelen makkelijk kunnen bekostigen. Energie is al zo duur in dit land dat dit zeker export bevorderend kan werken of is dit alleen voor particulieren. Zeker zal het de crisis helpen oplossen.De timing kan niet beter.
  2. [verwijderd] 30 mei 2013 17:43
    Lijkt me qua uitvoering een monstrum. Wie bepaalt wat een energiezuinig huis is? En daarnaast kunt je ook in een energiezuinig huis heel energieverkwistend bezig zijn.
    Vervolgens: hoe zit het met de huursector? Gaat die ook de extra belasting op gas betalen of moet de gasleverancier verschillende belastingtarieven hanteren (fraude???)? En als de huursector die extra belasting gaat betalen, zonder compensatiemogelijkheid, dan lijkt dat wel heel oneerlijk.
    Het is dus duidelijk dat dit plan heel duur, onwerkbaar en fraudegevoelig wordt, maar laten dat nou net de kenmerken zijn van ideeën die worden omarmd door de Nl-politiek. Reserveer dus alvast maar ruimte in de agenda voor een parlementair onderzoek over een aantal jaar naar dit monstrum.
  3. [verwijderd] 30 mei 2013 18:08
    Energiebesparing wordt zo een modieus gebeuren. Het kan niet schelen wat het kost. Een monstrum van extra belastingen voor velen om zinloze subsidies aan enkelen te geven. Waarom??? Welk reëel doel?
    Wij moeten besparen mensen! Of de overheid nu wil plukken van een kale kip mdiddels inkomstenbelasting of een andere truuc - het zijn communicerende vaten. Het geld is op.
    Zonnepanelen die betaald worden voor het leveren van onbruikbare energie (op het verkeerde moment) gaan ons al een fortuin kosten.
    Spaar liever je middelen voor later, als er echt goed uitontwikkelde alternatieven zijn.
    Misschien moeten woningen heel anders van vorm en indeling worden... om vanzelf energieëfficient te zijn. Maar dan moeten alle huizen wel vervangen worden, en dat kost een veel hogere investering maar mogelijk met echt rendement!
  4. [verwijderd] 30 mei 2013 18:26
    Hier staan de leden van het SER-groepje.
    zoek.officielebekendmakingen.nl/blg-2...
    Allemaal lieden die een economisch of ideëel belang vertegenwoordigen.

    De gewone burger die zij het allemaal willen laten opbrengen is er niet in vertegenwoordigd. Hoe ondemocratisch. Het is de dictatuur van een minderheid ten voeten uit.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links